Вот на недоверие надвисна над Лиз Тръс заради срива на паунда

Депутати от Консервативната партия вече внасят писма с такова искане

Обратно в новината

Коментари - Вот на недоверие надвисна над Лиз Тръс заради срива на паунда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млади високообразовани специалисти с дългогодишен стаж....

и тая овари боба... Това е съдбата на всички в западнала Европа.... особено след първия сняг и първата смърт от измръзване или глад... но може и доста по-рано...

Ще я махнат понеже се осъзнават по-бързо от нашите дебили (на които им отне колко 6-7 месеца) и за да не настъпят още много други по-сериозни сривове.

Паунда се срина заради недоверие на инвеститорите към орязването на данъци за богатите които обявиха в петък… трвърдят по Рейгънски че ще спомогнат растежа, но инвеститорите виждат бюджетни дефицити в бъдеще и растящи заеми.,

така ще е ,всички валути на запад ще се равнят по долара в зависимост от колониалния си статус, на изток спрямо юана по същата логика.

А заради СРИВА на ЕВРОТО Вот на НЕДОВЕРИЕ на Урсулката?!

Имаха най-добрата сделка в ЕС, популистите направиха "по-добра" сделка и от тогава икономиката на Великобритания се свива всяка година.

ПАУНДЪТ с 30- годишно ДЪНО; ЕВРОТО с 20-годишно / откакто е въведено /...

бла бла бла бла...

и всичко разбира се идва като гръм от ясно небе и няма нищо, което да го причинява .. освен лошия Путин разбира се...

В Китай купувачи на жилища живеят в "гниещите си", незавършени имоти. Така ще стане навсякъде по света. В ход е зануляването, Бойко се изтърва и ви го каза.

Колективния запад, колективно лети към пропастта. Без колонии запада е кръгла нула.

Европа има само едно решение, за да избегне катастрофа. И това е обединението с Русия. Така ще има достъп до евтини ресурси. А Германия може да предостави необходимите технологии. За съжаление в момента това дори да го искат европейците, на власт в Брюксел е назначена една американска хунта, която няма да пусне властта, дори обикновения европеец да тръгне да мръзне и мре от глад. По-скоро ще го надъхат да отиде на война и да загуби живота си, отколкото американеца да пусне кокала.

е гнусна к....а,парцал с който Сорос си бърше еврейския задник

Нали щеше да пускаш ракета по Русия ма краво

Тая още не се е нанесла, а вече и изнасят багажа.

Ние не знаем какво правим. Това е новия девиз на правителството на тази некомпетентна женица. Следваща серия предсрочни избори до два месеца.

Европейската централна банка (ЕЦБ) ще продължи да покачва лихвите, дори да има очаквания, че икономическата активност "ще се забави значително". Това стана ясно от думите на управителя на ведомството Кристин Лагард, пише Bloomberg. "Очакваме допълнително да повишим лихвите на следващите няколко заседания, за да намалим търсенето и да се защитим от риска от устойчиво възходяща промяна в инфлационните очаквания", каза Лагард в своя реч пред Европейския парламент в понеделник" Това показва, че долара ще започне постепенно да пада, тоест няма да расте повече, а тръгва по малко надоле. Високият долар идва от продажбата на оръжия за стотици милиарда, петролни продукти, втечнен газ. Не може да се поддържа дълго време висок курс, щото това е харакири. Никога долара не е поддържал много дълго време висок курс, винаги е било временно явление обосновано на цикли, манипулации и други, които осигуряват бърз и голям приток на пари в техните банки. САЩ държат лостовете на световната финансова система и могат да манипулира своята и повечето други валути както си искат. Поне засега.

Британската нацистка беше твърде заета да помага на Свинорайха и изтърва паунда.

и тая крава се води консерватор !? Изглежда лявото и дясното вече няма разлика на запад ,всички са купени слуги на неолиберализма

Давос ще им помогне. Ма надали:) Викайте тука слава на ФАЩ бе. Еврото и Паунда се сриват за са оцелее шибаното доларче. Аре Слава Кокаине.

Тази без шофьор не знае как да се прибере у тях !

В света през последните години се назначават за политици все по-неграмотни и неуки хора.

Тая Простакеса наистина ще угроби Кралството ! В крайна сметка май ВЯРНА ще излезе приказката , че глупакът с власт е по-опасен и от ядрена бомба !

Браво, адаш. Как е чувството да напишеш нещо смислено:)? Макар, че не съм съгласен с теб. Знае какво прави - каквото и кажат. Тази посредствена женица е послушна слугиня на корпоративна америка.

дойде вчера и си отива утре...най неуместния избор в британската история! За съжаление и в UK боклука проби много на високо!

Тази е от същата порода бесни кучки като Бербок и Урсула ,имам усещането,че ще бъдат свалени с камъни когато европейците получат първите зимни смерки за ток , декември -януари!

Путин мамата им еба на сичките - досега паднаха Борис Джонсъна, Драги в Италия, Чехия, Швеция, сега ще падне тая вещица, след нея Шолц и накрая мумията в САЩ

Високият курс на долара осигурява огромни печалби от продажба на оръжия за САЩ, затва протакат войната в Украйна. Русия и те печелят десетки милиарда месечно, но на тях им трябва слаб курс на рублата, щот огромното по количество оръжие, което произвеждат и изразходват в Украйна им излиза по евтино. САЩ например се принудиха да произвеждат ракети Himars в други държави, защото заради високият курс на долара им излиза прекалено скъпо. Всичко е игри и печалби, докато Англия печелят на баа ми кюлотите, ония розовите на цветчета с теменужки. Предстоящото трайно покачването на лихвите от ЕЦБ ще повдигне еврото, а това ще смали курса на долара, защото има зависимост между двете валути - когато курса на едната се покачва, другата пада и обратно. Сделките и цените на имотите тръгват трайно надолу. Необслужените кредити ще се покачат сериозно. Фалити на юридически и физически лица. Безработица.

Тая е по-зле и от гръмналия бойлер на главата Джонсън.

Не е заради паунда - просто някой чисти шорошоидите, тази не е първата нема да е и последната има много за чистене

Ами че то и Еврото рие дъното ама никой не смее да поиска оставката на Урсула!

Нали закопа бабата. Мандатът и все пак се оказа по-дълъг от кралското погребение. Комай и заради погребението се оказа повече време. Иначе дрътата ако беше жива, тоа дзвер да са а омел.

А, никой не смее. Италианците ще го поискат.

Тази е хибрид между Еуглена и Кире, прототип на дете от последните двама - малоумно и малограмотно, но за сметка на това безсрамно и ебливо.

Куха лейке , не , ами нагла лобистка на свръхбогатите. Ще тегли едни милиарди 150 по слухове, за да ги даде на енергийните компании, те пък от своя страна с тези пари да си компенсират загубите и да задържат цениете от средно към 3500 паунда годишно за домакинство на газ и ток, а този заем ще ги връща поколението на населението. В същото време отказа да сложи данък на свръхпечалбите на същите тези компании и за капак отмени и съществуващите данъците за големите корпорации , плюс данъците продажба на имоти над 400 000 паунда, плюс намали данъците на тези , които полчават над 100 000 паунда приходи годишно. И заяви , че когато богатите са добре, всички останали ще са добре, защото богатството ще се стичало от върха надолу...Демек така нарчената Трикъл икономика...

Побъркаха го тоя Путин. Сменят се като гащи на евтина проститутка и горкият човек не знае на кой да се предаде. Сега като спрат да се топлят, къпят и ядат, съвсем ще го ошашавят.

Неолибералната политика на ЕС доведе до закономерна криза и характерното за такива процеси обръщане към фашистки партии, хората търсят стабилност, и то веднага, и то някой да им я предостави лесно и удобно, на тепсия. Не сте ли чували "само едикой си ще ни оправи"

Британците поне реагират, а немците гледат като препарирани и чакат да падне Райхстага!

Де да видим, всички голям го вадят преди да захапят кокала и след това мирясват!

Британия ще си пожъне сятото. Да продължава да се репчи на Русия. Пандемията не им събори икономиката, но глупавите им санкции са на път да успеят.

Отгоре надолу. Но стига само до децата им.

британците не зависят от руски газ. Те внасят от Норвегия , от русия внасят около 3-4 % само

ЕС и Англия се репчат на Русия. Докато САЩ и Русия печелят. Урсула е за затвора. Спешно! Докато не е станало прекалено късно.

Ти верно не разбираш от скачени съдове и макроикономика.

На нашите политици на всичките им паднаха насраните гащи и в неделя пак ще си изберем "същите боклуци" ;)

Не бе, той сигурно си го обяснява със смъртта на кралицата им.

Англичаните леко затъват ...

Близ Гъз е свършена още с първото си действие. Ако не беше траура по бабичката досега вече да са я изритали.

За 50-ти път го казвам: тая бабишкера няма и 50, а изглежда на над 60.