Коментари - Нинова: Започваме вота на недоверие за "Сигурност" при току-що избягал арестант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селската пръчка си "падна на оная работа" - може свободно да плюе, да внушава желанията си като истини, да играе "умна" и да се чувства велика от трибуната на НС... И си самовнушава, че някой й вярва... Даже и тези от амбициозната й кохорта безчестни некадърници.

Сега се точи ножа - с вотове , но ще дойде часа и на Бойко - шопара по някоя Коледа , нали така каза старата даскалица ?И е права !Ще го резнат накрая!

Браво, Нинова!:))) Ти ще видиш сметката на Бою Симитлията!:)))) "Мъжете" Болен, варели и тумбака------нека си грухтят, за последно им е!;))))))

Много пляскате за Орбан тука, че бил лош. Само ще припомня, че при идването на османците в Европа е имало един, който им се е опънал и ги е правил на маймуни - Янош Хунияди. Така, че това са хората, които са поспрели ордите от Анадола. А България - и преди 500г и сега е изглеждала по подобен начин.

четири хуя и пет хапчета , екстази , ми трябват!

Дпс е единствената партия която подкрепя БСП , колко жалко !

Не така малкия , "Воля" на Марешки и роднини е единствената партия която подкрепя Правителството на Мафията!

Сега наистина избягаха няколко затворника, но навремето агента Гоце направо ги помилваше. За два мандата 350+ помилвани! Начело със Цветелин Кънчев, шев на Евророма, коалиционният партньор на БСП!

Затворниците бягат с надеждата бсп да ги вземе за депутати с имунитет , защото пък на тях им бягат депутатите и коалиционните партньори .

Трийте Трийте и смело другари в борбата. Ще прокопсаме с такава демокрация. Дерзайте дир и сбогом!!!

нещата в България са стигнали до там, че трябва всичко да се разруши напълно и да се изгради наново - визирам държавата и нейното устйство.

То това ни е проблемът на нас, българите, че все рушим всичко до основи и градим наново, вместо да надграждаве. И затова все не можем да се отлепим от дъното.

Казах, че дрОгарката Нинова е права въпреки, че нейните хора клатят дървото. Казах, че полицията наистина е некъдъна, шуро-баджанашка, тумбаци плачещи за заплати и привилегии. Казах, че Боко вече е над нещата (изтъкнат международник) и ме изтриха. Защо?

Само ГЕРБ и Бойко Борисов!Долу БСП и Путин!

БСП-ДПС, Путин-Ердоган, Станишев-Доган и т.н. руско-турска паплач.

Ами то след последните избори в германските вестници го писаха-БЪЛГАРИТЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ СТЪПВАТ В ЕДНО И СЪЩО ЛАЙНО!!!!!!!!!!!!!!!! Нищо не може да опише по добре миризмата от случилото се!!!!!!!!!!!!!!!!!

това беше в „норвежкия интернет“, откъдето един червен дебил редовно „изравя“ новини.

Нинова, с вот на недоверие не може да свалиш Бойко ! Щото има мнозинство в НС, което никога няма да гласува срещу себе си. Единственият начин е с неговите номера- напускане на парламента, отказ от регистрация в залата и разни протестъри по улиците, за да предизвикате парламентарна криза.

бастуните трябва да си пият хапчетата редовно, пък и жегите не им понасят. А Нинова, освен бастуни и младежкото БСП, няма кого да привлече.

Ако бяхте оставили мен за шев на ДАНС, както предложиха другарите от БСП, сега нямаше да има криза в сектора Сигурност!

Абе колко неща или нз за Ботевград или ги спестявате преди 1-2 год имаше поредица от Бомбени атентати срещу Франчайзера на Еконт над 10 взрива в цял град убиство на Бизнесмен още не разкрито Палежи на коли и т.н тук е мега анархия и евала на ЖАНДАРМЕРИЯТА

в Ботевград ???? Това е пълна ирония... в града на Тодор Живковввв....викаш цигани и престъпници вилнеят ???? Малееее, мале, мале, малеееееееееее.... Тато се обръща в гроба....

Аз другарката Нинова я смятам за недоразумение от женски пол заедно с партията ѝ, но това което е написано във вота е истина. Борисое е заевал нещата у нас защото е зает да оправя Европа.

Марешки добре започнил да пълни афалта, ама Нинова, кога ще отиде в кравефермата, а Борисов с филията с мас и на полето? В БГ явно е задължително да си прост, за да дръпнеш!? Някой явно харесва такива?

А Костов при земите си в Добродужа, напазарувани за милионче :)

Deus Vult

От доста години се чудя защо вотовете на недоверие се провеждат от тези същите, за които се отнася вота? Естествено е да не мине... все пак управляващата коалиция са мнозинство и никога няма да гласуват срещу себе си!

Това, че БСП е толкова вяла е нормално, според мен, странно ми е само, защо десните мълчат за извинението на Борисов към Путин?! Хората правят войни, избиват милиони и не се извиняват! ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

От 1944-та година насам държавата ни не е имала по-добри икономически показатели. БВП - 100 милиарда Безработица - 6% ..че и скоро не сме пускали молба да ставаме руска република!

А, тъй де - и други рекорди би даже - като си почнал със статистиката, нещо за бягството на инвеститорите да споменеш или тези данни не ти се вписват в тезата?;)

да добавиш и изчислиш 2 млн безработни тук, които си намериха работа навън. Като сложиш 1.5 млн пенсионери, още толкова роми, 700 хиляди почти безработни от ислямския етнос/нека са 500 000/...и като извадиш деца и непълнолетни около ... та излиза, че около 3-3.5 млн са по право неработещи. Работят по малко от 1.5 милиона. Значи на 5 млн. народ тук работят под 1.5 млн. Останалите 3.5 милиона души включват безработните тук и ненамерилите работа тук - работещи навън. ЧЕ ТОВА ПРАВИ ПОЧТИ 70 % БЕЗРАБОТИЦА! Ако извадим студентите си е едно 60%. И за тези резултати имат принос всички, всички правителства до тук.

ама заради вас!

Руско-турската клика нямат шанс - както на световно ниво, така и в България. Мина им времето. Два пъти ги гони българина от парламента с камъни след като ни доведоха до 2 срива на страната ни. Вярвам, че българина не е тъп и никога повече няма да ги допусне да управляват родината ни.

Де бе?! Щото Борисов не се извини на Путин?!

Ти не гледай кой какво казва, а кой какво прави. В противен случай в Русия от 100 години живеят в светлото бъдеще и всички са равни.

Жалкото е че алтернативата е ГЕРБ. Ръцете вече не ми дават да гласувам за тях. Да го кажа учтиво далеч не са сред най - умните и способни българи.

Определено не са. Но не бих си позволил и да си помисля да върна на власт русо-туркофилите.

Бай хой суджуков един мандат не изкарал до края! Третият път простия народ ще го натири за винаги да омиротворява други планети и континенти! Тука всички парле ву франсе!

е... русо-туркофилите за малко да изкарат един мандат, ама ги изгониха нищо е русия пудел ходеше с пистолет в парламента

Поне Марешки си е намерил мястото, да пълни дупки в асфалта, не да ми се прави на бизнесмен :))) Много е зле!

Нинова задай си въпроса защо Борисов печели изборите? Ами много просто! Защото в него вижда себе си! Тези които са против Борисов напуснаха страната.Те и насън не искат да го виждат.

Скъпи другарки и другари, г-жо Нинова, вие сте напълно права. Това което не одобрявам е да ми се представяте за новият морал. Вашата партия замисли и изпълни прехода отлично. Трябва да се отчете заслуженото постижение. Който не ми вярва да отиде на един банкет на вашите лидери и да види за какви пари става въпрос.

Кой е този "току-що избягал арестант"?! Да не би Румен Овчаров? Или онзи, дето купуваше цигански гласове? Самата Нинова?! В БСП е трудно да се ориентираш кой по напред е за ареста..

Шило

има един. Избягал от пловдивско полицейско управление.

..ааа, кокошкарче някакво, не от сериозните престъпници в Парламента.. тюх!

Е това е глупаво бсп да искат нещо за което те носят главната роля !

Нещо гледам, май всички са доволни... Особено, след като Борисов се извини на Путин, че сме нападнали Грузия и Украйна... Дори и моите хора, соросоидите, мълчат...

нИНОВА НАПОМНЯ ЗА СЕБЕ СИ ,ХОРАТА ДА НЕ Я ЗАБРАВЯТ ,НО ТЕЗИ НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ТИПОВЕ НЕ РАЗБРАХА ,ЧЕ ХОРАТА НЕ ГИ ИСКАТ ! На България и трябва смел човек като Орбан ,който да решава проблемите смело ,бързо и с хъс !

Шило

Не ги ли искат наистина? Я погледни представителството, както и данните на социолозите.

Да предлагаш някой да гледа какво пишат соц социалозите за соц контингента е смешно .

Орбан да пали свещи, че е в Европа :))) Иначе си е едно нищо.

Занимавате ни с избягали арестанти! А защо има милионери в българия? А? От къде са придобили тези пари! С честен труд ли? Вашта кожичка мръсна - защо предлагат наркотици в българия? защо, нали имате полиция с пистолети, а? нали имате армия!

За това че Корнела казва самата истина Герб да я вкарат в затвора или да и зашият устата. Така правят демократите в демократичните държави.Да живей Цецо Наглецу и Боко Богоподобний..

Ако това е алтернативата на сегашното управление пази Боже!

Шило

Па нека сегашното управление да си ходи, и изберателя да избере алтернативата. Мен не ми харесва групировката на Бойко, искам нещо доста по-читаво да управлява.

пак ви е премиер, Бащицата пак го назначи и руснаците сте доволни, аре влака и в Москва.

Шило

Като си показваш простотията, по-леко ли ти става?

АЧИ ТО ТАКА 3 ПЪТИ ПОДРЕД СТАВА.. И 4-ТИ ЩЕ СТАНЕ, КАТО ГЛЕДАМ "АЛТЕРНАТИВАТА"..

Братя Галеви не избегаа , Цецо ги изпроводи барабар с 42-та милиона.

че един вътрешен министър на БСП се срещна с тях двамата, а злите езици наричат една кака „сестра Галева“, коя ли е тя?

Много вяло...

Когато се строи една къща ,тя трябва да има здрава основа,иначе къщата ще се срути.Та и в тоя случай.Основата е гнила.Прехода е криминален.Не може аморални хора да говорят за ред и порядък.В тоя ред на нещата БСП, принудиха хората да бягат от България, сега обещават да ги върнат. БСП, взеха спестяванията на хората в банките и ги фалираха, сега обещават да спрат бедността. БСП, които създадоха мафията, сега обещават да се борят с нея. БСП, които станаха известни с червените си куфарчета, сега обещават да се борят с корупцията. БСП, които стреляха по хора без съд и без присъда, сега обещават по-добро правосъдие.Хората предпочитат по малкото зло.Приватизаторка номер едно говори за ред и порядък и за справедливост .Е как хората да и вярват! Не подкрепям никоя партия,но хората видяха какво представляват ДПС и БСП.

Създадоха и ДПС за дадържат малцинствата под контрол. Детето им обаче порастна и сега ДПС контролира БСП.............

Шило

ДПС съществува благодарение на СДС. През 1992г. имаше искане до КС за обявяването на тази организация за противозаконна. Исканвето беше на група депутати на БСП. Да, ама КС, в което преобладаваха хора на СДС казаха, че е законна тази организация.

БСП издигаха в култ просветата, знанието, науката, а сега обрзованието е в окаяно състояние.

Хубав виц! още се смея

човек може да остане с впечатлението, че България е единствената държава в света, където стават убийства, бягат затворници, има грабежи и така нататък. И това става само и единствено при управлението на ГЕРБ, да отбележим, иначе не. Другари????

Шило

Че то, от месец е така- затворници си тръгнат когато си искат, убийствата са вече по едно на ден....Не знам някъде корупцията да е премахната....Мани БСП, тия що управляват?

В другите държави от ЕС дали е така?

БКП/БСП е партията с най малко право нещо да иска в този парламент , дори мене ако питате те не трябва въобще да са там! Едно време Ж. Желев пропусна да ги забрани със закон и затова сега се вихрят безнаказано в парламента !

Шило

Ми не те питат.

Я па тоа! Да отречеш вота на една част от населението си или комунизъм или фашизъм.

Шило

Де бре, що не пише никъде за това, че фирма на Алексей Петров е осъдила държавата да и прати 800 000? Заради МВР пикчърса на Цецо и фиаското след това? Вотът на недоверие трябва да е заради харчовете, които прави държавата заради простотията на Цецо и ко. Сега не е по-различно.

Шило

Тия с минусите да плащат, аз не ща, щото не съм гласувал за никого от тази групировка.

цирковите артисти-смелост,гъвкавост,талант,артистичност и още качества.Да ме извинят,но цирковото представление от 1 час и 30 минути днес в Народното събрание беше най-голямата клоунада/да ме извинят и клоуните в цирка/ до сега в сградата на народното представителство.Нищета на мисъл и действие.Казва ви го един дебилен от онези 80%.А недебилните от групата на проф.Иво Дебило днес избиха рибата в морето,а кака Курни чете 10 мин.полицейски сводки,ексклузивни новини от всекидневни случки съобщаване от електронните медии и дъвкани,дъвкани,за което общественноста е запозната с подробности.БСП-то са толкова безпомощни,че и един свестен вот на недоверие не могат да спретнат.И най-големия куриоз и гавра с опозицията,че обвиняваните управляващи въобще или почти не взеха отношение по вота.И какво чухме още,освен 10 минутната тирада на какето Курни и дежурните джавкания между ДПС-то и ОП.

това набързо драснато коментаре, за какво е в избрани? Да не би да има някакво прекрасно предложение в него, или някакво хубаво и мъдро умозаключение! Недоумявам ... как е възможно подобен коментар да е в избрани!

Точно пък комунистите ще ми искат вот на недоверие за „Сигурност” ! Нещо не им се връзва както винаги !

Та кое казваш от горепосочените събития не е истина?

Винаги когато се чудите дали да не гласувате за БСП помнете 1 Атентата в църквата света Неделя 2 Създаването на македонската нация по заръка на кремъл

ЗАЩО БЕ ГЛУПАК СЛАГАШ МИНУСИ ,ЗАЩО ,НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ ИСТОРИЧЕСКИТЕ ФАКТИ И МАНТАЛИТЕТА НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ !?

да живеем във вечен Страх и в Ужас от спомените на "злото минало"! Трябва да преосмислим и да преодолеем страховете си, за да променим настоящето! А и БСП вече не е нито старото БКП, нито пък старото БСП, особено след Нинова! Сегашното БСП има добро ново попълнение от Разумни, Честни и Отговорни личности, които могат наистина да променят Системата и да въведат ред в Държавността и в Държавата! А дано! Защото Герб се изчерпаха!

Щом за избяхал затворник от еди кой си затвор се иска оставка на цяло правителство, то като дойде бсп на власт ще им искаме оставката щото в училището в сатовча гошко е повторил 5-клас. Ще им искаме оставка на тема образование :D

Социалистите нямат морално право да присъстват в Парламента ни. Но те и морал нямат, така че не само присъстват, но и за власт се борят.

Зависи какво означава за тебе морално право.

КОЙ ОТ ПРИСЪСТВАЩИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ИМА МОРАЛНО ПРАВО ДА БЪДЕ ТАМ?

Мутренската държава няма начин да не подкрепя мутрите. Язък!!!

ГЕРБ не обърна никакво внимание на измисления вот от БСП и не се изказа. Какво унижение.

Защо тази партия не е забранена ,съгласно закона от 2000г. ??? Не може крадецът да вика дръжте крадеца !

Няма такива некадърници като ГЕРБ! След всичките издънки, поне 1-2 седмици да бяха затегнали положението. През седмица бягат затворници. Всеки ден цигански изпълнения. Анархията е тотална. Да се махат, че България е пътник!

то ако можеше... нали ако затовириш тук, ще се скъса там бре? знаеш ли защо малките зайци спят със отворени очи? защото им е къса кожата - ако затворят очите ще им се отвори дупето... те така могат да затегнат издънките

Недостатък на Борисов е неговият панически страх от проблеми ,ами точно затова сме те избрали ,за да ги ....решаваш !!!

А, КОЯ Е АЛТЕРНАТИВАТА ,ВИЕ ,ХА, Нинова просто забрави .....!!!!!!!!!!!!!!!

На Боце всеки ми е приемлива алтернатива , пък ти запомни.

Нинова е поне 10 пъти по-интелигентна и поне 5 пъти по-морална от прочелия "Винету" (първа част до 35-та страница, после почна да го боли глава от буквите). Да, БСП са изманици и далавераджии, но сравнени с ГЕРБ са просто приказка! Принц на бял кон няма да дойде, избираме по-малкото зло, а всяко зло е по-малко от организираната престъпна група ГРОБ!

И ние потвърждаваме, че Нинова е високо морална.

Коя е втората жена на трибуната освен Цвета Караянчева? За първи път я виждам?