"Воля": След потопа във Варна оцеляха само дупките, запълнени от Марешки

Направеното за 200 лева на дупка е по-качествено от ремонтите за милиони, заявиха от партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Към партия воля ремонтирайте горивата на шефа Голям боклук са

Чесна дума улиците във варна са направо ужас особено в кварталите там почти никога не ги ремонторат за подлезите ти се ронят по главата стъпалата всички изпочупени най скапания град за живеене а за марешки голям мерак за политик толкова години за кмет не го искат той депутат стана

Всичко което ви трябва да знаете за Марешки в едно изречение: Марешки е човек, които си напечата 30 МЕТРОВА снимка-портрет и я опъна на фасадата на Варненската Централна Поща ... където стои от години.

това е прекрасно! веднага да напуска парламента и да се заема с асфалтополагане, щото му идва отръки!

През така нареченият комунизъм при който много хора казват че стандарта ни е бил по нисък, Варна беше най чистия град на републиката. Навсякъде имаше цветя, градински, чешмички. Улиците се миеха редовно, а не като сега от време на време, демонстративно колкото да разкалят мръсотията. Ако си мислите че комунизма ми е промил мозъка и говоря празни приказки, вижте снимки в мрежата на град Варна от този период.

Ами да продължават в същия дух... и току виж се отказали от несвойствените им дейности;)

Фактите са си факти.

на Ярешки-кой, ще ги запълни?!

"Партия "Воля", че след потопа във Варна вчера са оцелели единствено дупките, ремонтирани по инициатива на лидера й Веселин Марешки." Изпускам ли нещо? :D

Дупка до дупка, мила моя майно льо! С 200 лв на дупка и баба знае! Ми направете един булевард Темната дупка, който да е само от дупки - една до друга - и ги асфалтирайте 200 метра дупки за по 200 лв дупката (0,5на05метра среден размер на стандартна Варненска дупка) пък да видим къде ше ви излезе сметката. Апропо, на това маце са му лъснали дупките по гащите след дъжда и щастливо си гази в дупките, предоставени му не от Марешки.

Ти не си "обратно' ами си обратен.Като знае баба ти да запълва дупки, тръгвай с нея и запълвай, както прави Марешки, а не плямпай като бит пед...ст.

всички градове са надупчени по един и същ начин. Корупцията в строителството е еднаква.

5 дупки- милионче

Оказва се че безпроблемно се движат само колите заредени с гориво от Марешки - другите закъсват или се развалят! А най-здрави са пациентите, лекувани с лекрствата на Марешки - другите още боледуват или дажа са се споминали. Така е бе, не вярвате ли !

Цяла Врана е в дупки. А по центъра плочките по тротоарите се ронят като пясък. Кметът да вземе да слезе по стълбите на централния подлез - там стъпалата хлопат. Стига е стоял в колата си, а да се поразходи пеш и да види как изглежда градът му. Само с крадене не става.

Питам въпросния индивид , изживяващ се като филантроп-В неговите аптеки , заплатите европейски или африкански са?

"Воля": След потопа във Варна оцеляха само дупките, запълнени от Марешки Ив парламента Марешки запълва "дупки" всякакви.

ул. "Селиолу"?!?Къде това бря?Звучи ми като ул.Христо Ботев в Истанбул!

А бе домуз има Уики.Отвори и виж за какво става въпрос бе.А не да ми цитираш Истанбул и Конвенцията му.

Добро утро и от мен, то отдавна съмна, ама някой гледам, че чак сега са се осаферясали, как се... усвояват едни милиончета, че да може после разни плазмодии да се пишат бизнесмени, да карат джипове, които са по-големи от акълите им и да ходят през седмица до Дубай:)))!!! Дерзайте и не забравяйте, че и утре може да... завали:)))!!!