"Воля" напуска парламента

Веселин Марешки отказа да сподели причините

Обратно в новината

Коментари - "Воля" напуска парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напуска на уж. Току виж ония гласували да останат без заплати. ОТРЕПКИ!

Мисля, че актът на напускане на парламента е недопустима подигравка с гласовете на народа. Щом напускаш, значи се отказваш от представителството не искаш да го изпълняваш и гласовете за теб трябва да се преразпределят между другите, които искат да правляват. БСП и Воля да се откажат и гласовете за тях да се преразпределят между останалите! Те са избрани, за да представляват избирателите си, а не да позират и да се крият! Като не искат да се махат! Що за наглост просташка ни се пробутва!

Като напусне Парламента, ще трябва да влезне в затвора.

Цирк цирк ВОЛЯ за какво за кинти голям цирк българино ама мнооо си прост щом тез ти правят цирка еба си долното порно е тоз парилапамент

Чудя се как е възможно този миндил да излъже толкова дясно ориентирани избиратели. Очевидно хората не могат да решават правилно кой да ги управлява. Овци и кОзи. Това е нащият народ. Щом е тъп ще го газят. Покрай сухото гори и мокрото. Да избереш и да вкараш в парламента аморален човек, грешка на природата е престъпление.

Т.н. дясно е измама. Където са повече, там сме и ние. Сиромах човек десен. Перверзия.Зелените навсякъде са леви, в колонията десни.

Воля - българските тарикати....

става, че са "червени" под прикритие, "троянски кон".

Оная работа за парламента, с него и нез него — все тая.

Без руските подлоги Парламента е много по-качествен.

Като добавим и американските, държавата ще тръгне нагоре!

БСП напуснаха заради подготвяните с бездействие Изборни Фалшификации от Герб. Оттогава Коалицията ГЕРБ+ДПС+не Патриотите е в трескава работа да прави и поправя Закони само и единствено в тяхна Облага и Наша загуба! Воля разбират че тяхното присъствие, легитимира Коалицията ГЕРБ ДПС... Правилно решение.

Сапун-бебе ни люти ни се пени само дето мирише.

Марешки е абсолютен смешник.Напуснкат парламента ,но ще присъстват на работа депутатите от Воля .Какви елементарни богаташчета и измикяри на тоя или оня са се намъкнали с парите си в парламента ,а ние чакаме закони и резултати в името на българите.

Магарешки лъже като дрът циганин.Никакъв парламент няма да напуска.Щели да се регистрират в началото на пленарните заседания и да участват само в дебатите,които им харесват.Тези вече ни взеха хептен за прости.

Някой ще хвърля кърпата!

Ужас!!! Срам ме е да го кажа, но не знам дали едно управление на БКП ,макар и със цената на нова национална криза , няма да поразчисти тия боклуци... Страшно звучи и грозно от страната на АНТИ-комунист като мен. БСП/БКП да са ми по-симпатични от Борисов и Герб. Смятай какво извратено управление трябва да си имал, за да накараш убедени анти-комунисти да искат да гласуват за комунистите от БСП. Защо за БСП - ами просто малките партии нямат шанс и гласовете пак ще отидат в ГЕРБ. Това е ужасно което го пиша и ме е срам от дядовците ми ...

Резил на гол гъз си е живо ... преборване на демографската катастрофа, колега!

1.Просто срещу БСП/БКП се протестира по-лесно. 2. В началото на мандата ще се разправят с изродите на Борисов, така , че поне за малко държавните институции няма да се занимават с обикновените хора. Полицейщината при ББ и ЦЦ е ненадмината. 3. Докато си бият шамари изродите ще има шанс на да се измисли някаква опозиция срещу ГРБ/БСП/ДПС. Така , че да гласуваме за БСП/БКП - за срам и позор на нас нормалните хора. Пак ще повръщаме и ще гласуваме.

ти си антикомунист, колкото аз съм мозъчен хирург.

Дай алтернатива и идея как да се махнат Герб? Или ти харесва Герб, а именно: - винетки, НАП, нови касови апарати, игра с пенсиите, избиване на животни (уж заразени). - харесва ти Горанов и как живее в едно малко апартаментче - ремонта на пътища и магистрати е прекрасен. - качествени ремонти в София - Герб управлява - ЦЦ ти е симпатичен Не ми се изброява Дай идея!!! Серщу БСП/БКП се протестира лесно- факт!

А сега сериозно - Марешки е отишъл при Борисов и си е депозирал молбата, да му я внесе Бойко на Съвета на старейшините, че се е наиграл на Воля и му е писнало ГДА я играе тази роля и вече иска той да е патриот, да поеме патриотичбата ниша, а Далавери и Синята каска ако искат да оглавят ДПС-то, ...и без това онзи чукундур така и не се научи да говори български и най-ще му пасва той да поеме циганите.. А почетният председател това не го бърка - той сега пише друг хидромелиоративен проект, за милиарди, когато не му е свършило уискито, оопс. енергитичното вдъхновение, де! И сега мака да види дали ще му одобрят “аргументите”...

Дамо Борисов да не го прати като Влади Горанов при Пеевски, тоест за зелен хайвер, щото Катарзиса се крие в Дубай, и ни ойде парламенто и Стабилността МУ!

Колеги. тези казаха ли веме какви са доводите им, или ще си ги спестят и довечера направо ще ни уведомят, че са.се върнали в парламента, след като са обядвали? Цацаров не го ли е поканил вече Нарешки на кафе - в ЦУМ например?

Не разбрахте ли бе? Магарешки се самообяви за продан. Въпрос на време е да видим колко ще платят за него!

Две почивки на цялата му група - тоест семейството във Варадеро, десет почивки в луксозния хотел “5-те сезона” в Париж и да снесе един закон за реформи в съддбната система и срещу Лозан Панов! Дийл! А може и място в Европарламента, Та заедно с Капута да учи английски и да разглежда “Таймс” по-правдоподобно!

Едно Варадеро, две Варадеро...

Хубаво е, че руските подлоги разбраха, че мястото им не е в българския Парламент, след БСП и Воля, са наред хАтака и ДПС

Малка поправка - "Воля" не са руски а украински подлоги. А за другото - подкрепям те с две ръце!+++++

Накрая в Плямпамента ш остане само г-жа Караянчева и ш дръпне шалтера..

Не на двете шайки в парламента! БАСТА !

Плъховете бягат първи от потъващия кораб.

Писна ми от партийни простотии. Правим ново Велико народно събрание и приемаме като едно време най-добрата конституция на Европа. Май е време пак царят да дойде. Може и да е поумнял да не иска туй, което не е негово. И да забрани партиите, както татко си.

Това е много тъпо - опитай пак! А и сме го пробвали и не става. По-добре виж сериозно моите предложения - говорим за сериозни неща все пак!

Луд ли си?! Да дойде Симеон, та като Бойко Борисов падне от премиерския пост пак да го назначи за главен секретар на МВР-то.

Не е луд, и лудите не са чак толкова тъпи! Трол е!

Спокоооо! Магарешки е изнудвач от класа! БУДА като му даде някой и друг милион Магарешки ще клекне и ще се върне в парламента!

Да, ама “съветниците” на Борисов могат да включат в играта и Цацаров, със замразени разследвания стещу неизвестния извършител Нарршки! Както стана със Златния пръст Болен, или с з Цецо ба Кумецо например... Щото Бойко освен моркова много уважава и разбира и тоягата...

При Болен и другите псевдо-пейтриъти въпроса за кибиченето в парламента е парсата! Те докато цоцат няма да се предадат и ще си натискат гъзярите до края! БУДА и Цв.Цв. са хитри - докато има възможност за "со кратце и со благо" няма да ползват "кютек" (разбирай платения убиец - Цацата), защото пак ще ги пишат в хамериканския доклад!!

Iivanov84

само за двама дупетата трябва да платим 10 хиляди лева,защото ходили на риболовно изложение в Австрия,за какво са ни тия 240 дирници да ги хрантутиме да се намалят до 60

.. да ги махнем всичките,но кого да изберем.Всички управляващи досега печелят защото българина е много добър и изпълнителен(500 годишен робски синдром).Та кого?

Ами с тези и такива не става - много лош материал и дебили са ни политиците, Та що да не опитаме без тях, аз бас държа, че ше сне много по-добре! А и пак ще учуди ме света, пак ще сме първи...в нещо! Пак ще сне конграчулейшъни!

Дори БИБ отишъл и малко по-далеч, ако вземем накой произволен блок - 249 човека в него, барбар с децата и старците, или 240 човека от улицата, аз съм сто процента сигурен, че ще сме много по-добре! Подозирам че ако ги изберем и от лъдницата пак ще сне по-добре! Само за затвора не съм много сигурен, още мисля пл въпроса...

Най-лесно, полезно и удобно ще е ако гласуват да променят статута на оарламента к сградата му с такъв на затвор, и след пълно присъствие вътре затворят и зазидат вратите и прозорците отвън! И подарят белия автобус на някоя детска градина или на читалище...

Ха-ха Марешки иска да го играе "Златния пръст" ала Воленчо.......ще му свият сърмите ( с някоя друго проверка от НАП)

Айде, този парламент, с 7% одобрение е ТОТАЛНО изчерпан. Оставка, служебен кабинет (по времето на който, всичко, що е ГЕРБ се дава на прокуратурата), и предсрочи избори!!!

Не че 240 депутати не са твърде много за българския парламент, то и половината са ни много! То дори и един депутат е много, след като не работят а само с далавери и простотии са занимават! И с начешване на егото си, и за прехрана...

Законът за горивата трябва да отпадне. Всеки да има право да си краде на "Воля".

Тея като видяха дебелия взеха да се правят на опозиция! Мислят си че забравихме как Магарешки чешеше каламбаците на БУДА!

Кой ви вярва пък на вас. Имате само воля да се набутвате и налапвате. А и капацитетът ви е толкова. вашето явление е нещо като тясно-корпоративни депутати. Нищо повече!

Нормално.. с 8% доверие никой няма да плаче за сегашния Парламент. С такъв процент дори половината гроб-ари не подкрепят властта.

имаше едно време един Кире либерало от Перник май беше питат го къде е твоя човек има вика ама нема да кажа къде е та и тоя като кире нема да каже

Ако парламента може да работи и да приема закони със 121-122 човека, то тогава незабавно за следващите избори депутате да са намалени до тази бройка. За какво трябва хрантутим 240. бахти идидотите

той и президента има 120 съветника, дето дори правя нямат нито те, нито той да правят каквото и да е било, направо за следващия президент временно да изберем Караянчева като във Венецуела

Сега Патриотите ще трябва да ходят на работа...

Ще ми се и други да напуснат още днес, и не само парламента но и страната

Ми то Боко бил вече в Азербайджан!

Бг парламентът май стана полу-парламент. Под ръководстото на юристите Дани, Деси и Цецо (полуюрист). Едно време, един колега плюеше всички, защото само той е кадърен. Бях млад специалист исе чудех защо. Един по-опитен човек ми каза - "Остави го. Той сам най добре ще си строши главата". И се оказа прав.

Iivanov84

не са му дали някое удобно кресло,вижте атака на колко позиции постави техни си хора (областен управител София) и си кротуват в парламента.

Всички предатели на народа вън от парламента.

ГЕРБекзит и после НАТОекзит! Алилуя!

Още не са му превели причините , стигнали са само до излизането преводачите :)))

И ти ли, Бруте ?

Да излиза.Шофьори от ДС ни не трябват....

Марешки напуска, да се готви Слави Трифоно-о-о-в !

Май вече сне съвсем близо до последният пореден “внезапен” завой на Борисов - той пак да ритне масата и ДС излезе и заяви, ме излиза от парламента и отива на избори, зашото му е писнало от .., т.н. “ПАТРИОТИ”. И мисля, че това може да стане съвсем скоро - само да му спуснат заповедта кукловодите му, изживяващи се като “Съвет на старфйшините”, разбира се “на базата на много сериозни анализи на тинк-танковете им и @експертите” им”. Само гледайте:) Спира ги само това, че збаят приказкаъа: “Един пут атомна за вида, втори път..., тоест, че дори и дебилите в България веме ги усетиха и им знаят номерата!

Копейки на база плюсчета, ши пукнеш от глад...

Марешки може да е излязъл ма Кордели да не е влязъл, то ние ги хващаме те ги пускат.

Аз все още не мога напълно да разбера и да си обясня защо в България всичкк българи от различни прослойки и професии виждат, че мафията си има държава, всички българи негодуват и протестират - и лекари и мед. сестри, и учители, и майки с болни деца, и майки без болни деца, и миньори, и дори полицаи ... но всичките протестират поотделно и поединично, а не се обединят всичкк да ги изритат тези и ДС си оправят държавата, изпращайки мощно послание за всички следващи кандидати за бързи и ледни (откраднати или не) пари и слава! Повече от ясно е, че не само Борисов и ГЕРБ, както и БСП ореди, и депутатите убиват оарламентаризма, истинския парламентаризъм и държавността в България, с главно действащи лице главният прокурор Цацаров!info

Дойде май момента за абонамента или по точно момента за апартамента.

ОПГ-то ще остане без патерици :)