17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украйна никога няма да бъде западна, защото си е руска изначално. Представлява парчета руска земя , подарени от щедри руски владетели. Но при нужда ще се върнат обратно в Русия като Крим.

има да решавате, то въпроса с Крим е решен отдавна

1 и 2 може... 3 - никога 4 - можи би, ама надали 5 - трудно!

Тоя и като президент, ще бъде запомнен, като добър комик!

stankow

Коломойски вече се върна. Вчера. Уж случайно за встъпването в длъжност ...

Стана ми ясно защо нашето слънце залезе днеска и се изсипва дъжд и буря над София:))))))пък то било че някакъв си на някаква си държава избран от харода си станал президент.....

A нещо за съживяване на икономиката? За заплати и пенсии? Поне топла вода и парно, в големите градове? За корупцията е ясно че си мълчи, там е страшно. Ето това би трябвало да са приоритетите. Ако успее, дори на 30%, тогава ще има достатъчно тежест да се заеме с другото. Какво пък, да видим дали украинците ще са толкова прости, че да си сложат и двете яйца в кошницата на Коломойски, предоставяйки му както изпълнителната, така и законодателната власт.

Трудни задачи си поставя новия президент, но то кога ли е било лесно? Горе долу звучи така: По-малко Русия и повече Украйна. Смело е, но да им пожелаем успех!

На всички карти по света които се разпространяват по най различни начини , на всякъде Крим е към Украйна...Който не вярва да провери ....Крим никога не е бил руски.

Не е вярно, че на карта не е бил руски. Бил е. Но не е там въпросът. Проблемът е, че след ВСВ не трябваше да се пипат територии! Проблемът е, че Русия вместо да развива потенциалите си се върна в имерската си кожа от XIX век. Друг е въпросът населението на Крим колко пъти е прочиствано и постоянно подменяно с руснаци

И в България готвят подобен сценарий с разселване на руснаци в България. НАД 300 000 недвижима собственост е в руски ръце.

Schilo

Разлика между разсленени и местни, правиш ли? Хайде, стигта простотии!

Дори в гугъл картите Крим е руски.

Schilo

Сериозно? А бе, тъпанар, къде е бил флота на руската империя? Това, че Ленин е създал държавата Украйна, има ли значение за станалото преди това?

Човече, ти болен ли си, или си поникнал с вчерашния дъжд, та имаш такива пропуски по история и география? Според мен явно се правиш на пълен идиот, или някой ти е промил мозъка без да се усетиш!!!!!!!!

Нова рада е необходима на Коломойски, този който стои зад Зеленски, за да може да си прекара изгодните за него закони и да си върне онези активи в бивша Украйна, които Порошенко му открадна. Другото е парлама, за пред балъците от Майдауна.....

Неизпълними обещания! Бивша Украйна продължава да потъва в хаоса...

обещава силна конфронтация с Русия. Хич не е на верния път тоя мистър Бийн.

Колкото по-малко руски кавали има толкова по добре Вижте какво е в България.Пълно е с рубладжии и нема оправия

ама ко да прайми кога сичките партии в парламента са руски слуги

Клоунът вече заяви своите, пардон, на беня коломойски амбициите, да управлява еднолично поКрайната. дир-а са назад и евентуално чак след като прочетат това ще напишат, че новия Президент, пезделюка на беня, вече обяви разпускане на радата.

госпожо, приветстваща ни на турски от германия: на турско-албански също не можете да ми кажете нищо, а какво ще ми кажете на цензур-сороски? :-)))

Зеления удари мощен шут отзад на Олигарха Пешо преди месец. Сега Бай Пешо го спъва в Радата. Референдума ще реши за НАТО, но Путя ще има последната дума по тоя въпрос. На 26 май Бай Ганю ще гласува. Ще се види дали му е увряла главата, или пак за мафията ще гласува

Колкото по-бързо се разпадне Украйна на отделни държави или част да се присъедини към Русия, толкова по-бързо ще заживеят нормално а не в мизерия. Ясно е че не могат да живеят всички мирно и спокойно. Дано Зеленски я разпадне по-бързо и да се кротнат.

Май Булгаристан ще остане единдтвена територия, анексирана от НАТО без задължителния референдум.

Този палячо ще ги досъсипе.

Тоя смешник беше специално избран от чифутите, за да им изпълни поръчките! Украйна е една разбита и опустошена държава, именно благодарение на тях! Целта беше да се раздели от Русия и да се ограби!

Зеленски ….шоуто свърши !

== то едва сега започва !

За съжаление,май не си прав -по-скоро "шоуто продължава",само дето след Порошенко/Турчинов/Климкин/Яценюка(горкия!!!)/Саакашвили (Завалията!!!), идат други.... Скоро май ще има и "съдебно театро" за повечето от тях.... А мястото на "Бай Байдън",ще заемат други "борци за независима Украйна".....

Няма вече никакво съмнение, че Зеленски е много зелен. Освен че е клоун. Горката Окраина, едно време е била житницата на Европа, сега няма какво да яде. С тоя шут ще пропадне още повече, след като не изпълнява заветите на хекман Хмелницки, който я присъединил доброволно към Русия. Където й е мястото!

Докато беше в пределите на Русия да не би да беше цъфнала и вързала …. но според теб там и е мястото …. няма отскубване от мръсните путински ръчички ...

Оф, аман от умници

Полит. агитация от поредния шмекер... Гласувайте за мен, аз ще ви докарам това и онова, ама пътя е дълъг?! Колко да е дълъг, 20-30 години?! Кажи само онова което може да свършиш в твоя мандат, а не общи приказки. С какво си по-различен от Порошенко?

до Слава на Украйна (нерегистриран), бихте ли ми казали нещо на македонски, троле на габриел?

забележете още, че за пореден път раданските тролове на "прогресивната" педофилия на ес службите, печелят "изборите" в ес, точно, както спечелиха небрекзита, при това с 80 %... благодарение само на минусите, които самата цензура на гугъла ви налага!

да забележим още, че няма по- хейтърска нагласа в медите от радан къневите цензури и тролове, платени от сорос и "независимите" медии на розовобузкото, който е обречен!

Успех на Президента Зеленски. Нашият тюфлек, подлога на Решетников и Лъжата защо не е в Киев. Нали беше силно загрижен за Бг диаспората. Жалък, московски нещастни.

Слава на украинският народ и се надявам да успее да се пребори с действията на неадекватните си политици !

нека да забележите, кои тролове са най-активни, денощо! тези на радан кънев и зъздадените в нео-комун-лабораторията на костов, но и тези структори, характерни за обръчите на баба хейтъра!

Не може да им се отрече - бързи са кремълските тролове. Нервни са нещо, не им се нрави, което е мноого добре. Специални поздрави за украинците. Слава Украине! Героям слава!

"Към момента 40 процента от украинския пазар са заети от нефтопродукти от Русия" Ха-ха-ха-ха.... Даже и Украйна е намерила начин 60% от горивата да са от други източници , а не само от ватенките , само ние сме заробени със закона за митническите складове , и продажните ни политици от ГЕРБ, БСП и ДПС се опитват да ни дозаробят с Турски поток ! Украинците като влязат в ЕС и НАТО и ще ни настигнат и изпреварят по стандарт на живот за десетина години защото много правилно се насочват към бягство от империята на злото - Рашастан !

Аве и те кат тебе намерили кюмбаците на кюмюр.!. Голема алтернатива ве чирако.!.мбухахаха

Времето ще покаже какъв президент ще е Володимир Зеленски. Допадна ми неговата свободна и необременена реакция по повод руското намерение да дават руски паспорти на всички желаещи това украинци.... Зеленски репликира, че правото на руски паспорт включва на първо място правото на арест... ))))) От своя страна Зеленски обяви, че е готов да предостави украинско гражданство на всички хора живеещи в условия на диктатура и подтисничество - на първо място на руснаците... Симпатяга...

заб: с това не намеквам, че костов се римува с пентаграма на юдеите!

Всички българи подкрепяме Украйна и дано скоро изгонят руските окупатори и техните помагачи...... и ние също.

Е аз пък мога да кажа: Всички българи не подкрепяме Украйна!?

Ти не си българин, затова.

Schilo

А ти, какъв си?

Фактът, че избираме такива като Б.Б. да ни управляват не ни прави по- различни от украинците.

волдимир се римува с голдомор. не, че римата е важна! :-)))

Единствено първото обещание е изпълнимо. За другите 4 президентът отново ще трябва да се вживее в ролята си на комик да весели избралите го.

"Родината на кримските татари", хахахаха... то ако всеки вземе да си иска територията от където произлиза, няма да остане незасегната държава в целия свят. Предлагам нашите цигани незабавно да си поискат родната Индия :)

И тоя горкият говори глупости !

Слава на Украйна! Крим не е руски.

То и територията на САЩ не принадлежи на американците, ама те претендират, че била тяхна!

тази измислена, маргинална псевдоръжва- покрайна, с корумпираният си нацистки режим+циркови клоуни ,омръзна дори на пискливия запад.На 14.05.2019г. дори менторете им САЩ закриха официалното си посолоство изтеглайки дип.мисията си на ниво посланик и оставиха да упрвлява едни треторазряден консулски служител. Показателно за дошлите до гуша на всички укронацисти.А иначе приказките на новия клоун-прецедент са от сериали " този мач сме го гледали 100 пъти"

Все едни обещания дето галят ухото ама на 80% неизпълними защото нямат нищо общо с реалността..

от тия точки най-много да изпълни една- да направи референдум за натото. Това е цел на укрофашагите още едно време- да направят един референдум, за да могат с него да озаконят окупацията на Украйна от сащ. Защото предния украински референдум отхвърли членството в нато, и от тогава укрофашагите не ги хваща сън. Другите точки са в категорията 'стълба до луната'. Даже не е сигурно, че ще успее да разпусне парламента и да направи предсрочни избори. Също ми направи впечатление, че Крим вече е 'родината на кримските татари'. До скоро беше изконна украинска територия, сега стана родина на татарите. Интересно, че до преди крим да се върне в Русия, укрите нещо не си даваха много зор за татарите.

Много объркан човек

Поредния актьорски етюд на тема "демократичен избор". Ще сменят актьорите, ще лъжат, крадат и прогонват народа на Украйна..., и ще го успиват колко е свободен , щастлив и преуспяващ. Същата схема работи успешно и у нас.

Добре започва комедийния сериал :) Но ще свърши като трагедия...

Пълен цирк.Жалко за Украйна с този шут за президент.

То Порошенко беше много убав ли?

същата кукла на конци

заради монопола на Лукойл! " Съгласни ли сме Лукойл да бъде монополист в България и да ни продава НАЙ СКЪПИТЕ горива в ЕС!"

Я пак! В България дизелът е най-евтиния в цяла Европа. Ето. Дал съм ти и източника, да не кажеш че си измислям. България акциз за дизел- 33 ец/л, ДДС 20%, Цена дизел 1.13 евро. Монополист Лукойл. Румъния акциз дизел- 40 ец/л, ДДС 19%, цена дизел 1.24 евро. Монополист Ромпетрол. Източник: ec.europa.eu/energy/en/data-analysis/weekly-oil-bulletin eea.europa.eu/data-and-maps/indicators/fuel-prices-and-taxes

Ми карай си каруцата и не квичи ве свинскии.!.мбухахаха