Володимир Зеленски пристигна в България

Украинският президент беше докаран от Кишинев от българския правителствен самолет, а Мария Габриел го посрещна на летището

Обратно в новината

Коментари - Володимир Зеленски пристигна в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Габриел искам да я разчлена...Дойде козата от ЕС и събра няква тъпо измислено противоконституционна партия,която пряко вкарва ЕС И САЩ В УПРАВЛЕНИЕТО НИ!

Българския рисороб, най-тъпия рисороб.

Ми то и Зеленски е педя човек лакът брада!

Ми то и Зеленски е педя човек лакът брада!

Болно изражение на лицето

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Земенски срам и позор за човешкия род

Не те виждам, някъде в снегмата по члена на Лавров ли си, оттам ли се чуваш ?!

Малкото зелено човече си разхожда пеперудката, а е пратил децата на хората да стрелят и да умират.

Ами ти вместо да поливаш с ибрика омазания дирник на мезирния ви цар в бункера, защо не отидеш на фронта ?!

Зеленски каца в Япония за срещата на високо равнище на Г-7. Кишида се завтича по червения килим и посяга да му целуне ръка. Зеленски, шепнешком: - Недей, имам екзема! Кишида: - Това е нищо. Байдън има хемороиди. Зеленски: - Знам.

Само престъпниците идват тайно! Оня изкуфелник Тагарев се мисли за много хитър. Ама като го обесят като животно ще видим дали пак хитро ще се подсмихва че е излъгал българският народ!

Президент Зеленски! Троловете само вият на умряло в Дир-а. Иначе и те като господарят им в Кремъл на светло не излизат че ще ги споходи народната любов.

Да беше сложил костюм тоя прошляк!

Ще сложи след победата

Евроатлантически педал

да управляват тук смятат, че е добра идея да тормозят работещите хора в българия и да ни навират идиотщините си на българите ? като се дъните и правите глупости, като днешната разходка на наркомана, по не го афиширайте . днес загубихте всички българи, дори идиотите, на които плащате, за да демонстрирате , че някой ви подкрепя

Сънувах, че тези всички споделят съдбата на Мария-Антоанета.....

Има нещо гнило в цялата работа. Зеле се целува като луд с гинеколожка на ЕС , а с нашата красотка спазва комсомолска дистанция ( имаше такъв термин на соца, когато танцувахме на забави ( има се предвид момче с момиче) непрекъснато ни предупреждавах да спазване тази дистанция. А отгоре на всичко днес е световен ден на целувката, ама никой не целува зеленото човече ? !

Никой никога не е мерил дистанция, нито е зяпал за такава. И "забава" не е имало - забавите са отпреди 1944 г. При соца имаше купон, терен, диско. Нещо са ти разправяли твойте старци, ама нищо не си разбрал, байно, ходил си прав под масата.

Зеленски докафан и върнатс български правителствен самолет, т. е. платено с нашите данъци посещение, отделно милиони за охрана в София. За чий ни е? За хората, пострадали от наводненията, ще има ли толкова пари? А за пътуващите по натоварените магистрали ще има ли толкова полицаи? Все повече де

Два дни усилено всички "шофьори", "фризьорки", "градинари" от рушлямското посолство, тролеите на пригожин, рогозин и кутев, вгъзраждащите, дращят стотици коментари против посещението на Зеленски..

Поздравления г-н Президент Зеленски! Добре дошъл, Герой на Европа, в България!

Това посещение навря изродите от иZраждане в кучи гъз ... Варненското мекотело, не смее да се покаже, и да си развява "патрЕотичните" гледни точки ....

Защо още си на клавиатурата,ами не отидеш в Донбас.Там ще си по полезен на клоуна

Малко са отрязаните руски гяурски главички, мамицата ви крастава руска, отпадъци недоклани .... Искаш още ?!

Ние българите не го щем този среднощен плъх.Тук го канят едни слуги на фашисткото посолство.

ми покани путин тогава, той сигурно ще се радва на безкрайната българска любов

Късокракият кремълски бандит ще бъде арестуван на летището и с полет за Хага, от самолета ще бъде изправен на подсъдимата скамейка !

Всичкото руско роб квичи на умряло. Защо? Нали всичко върви по план.

Ти си една жаба, която я сваряват бавно. В момента котлонът е на 50 градуса. Повишава се, жабо!

Той е жаба, но за сметка на това тъпа.

Зельо да отговори кога ще разреши на българите в Украйна да говорят български и кога ще спре да ги избива, така както и да избива самите украинци?

Още не ми е изтекъл договора с Мириканците, кат си изпълня задълженията тогава. Ето ми трите клаузи 1. Зелено тениска и гащи навсекъде 2. Белото да не спира 3. Обикалай Натуту и проси пара докат не паднат Русите

Да повторя, че дирци трият Дано да се задави с нещо и да пукне.

Да се връща "добрината", руски екскременте !

Срам за България !!!

Малкото Хитлеристче Зеленски трябва незабавно да бъде арестуван и екстрадиранв РФ за да бъде съден. Той е виновен за убийствата на над 70 000 руснаци. Защо България кани този просяк. Дошъл е да проси от нас безплатни оръжия и техника. Той е и Крадец. Идва да открадне българските атомни реактори предназначени за инсталиране в Белене. Кражбата ще бъде замаскирана като покупка за жълти стотинки. Това всичкото само доказва че България е колониална държава която е по зле и от държава във Война като Украйна. Това е така защото в Държавата в която падат Бомби могат да се строят и работят двата български атомни реактори, а в окупираната от Сащ - България, не може. България е окупирана от 4 американски бази.

На въпроса в заглавието ти: 1. Пари. 2. Ядрени реактори на промоция. 3. Пари. 4. Безплатна военна техника. 5. Пари. 6. Политическо убежище. 7. Пари. 8. Каквото още успее да си изкрънка в името на демокрацията. 9. Пари.

Срам и позор за българския народ пред Руските Братя Освободители, без чиято саможертва за Освобождението ни от петвековното турско робство нямаше да има държава България, а само турски вилаети!

ма ти наистина си лумпен, много жалко....

Водете го на черноморието бе. Там дето изплуваха преди 2 години предпочитаните му субстанции.

За феновете на Зеленски....тая бандеровска гнида идва да проси оръжие и пари...спонсорирйте го демократично...вашата мамица да еба фашистка..Z

И реактори. Познай сега как тези за Белене, платени от българската държава, демократично ще заминат за Украйна, и то точно по времето, когато ще отваряме нови блокове в "Козлодуй" - познай и откъде ще дойдат реакторите за тях и кой ще ги плати.

За да има мир Тагарев и Зеленски по дърводобива в Сибир.. Вашето маменце..гнусно...фашистко

Формулата за мира е следната: Зеленият се товари на същия самолет, с който са го взели(дори и да не иска) и се лети директно за Москва. Подписват се нужните документи и войната спира днес в полунощ. После ще ми благодарите, а България ще е държава с Нобелова награда за мир!

Аз бих си доставил и удоволствието да организирамб и "ден на отворените врати" при Тагарев и ей тоя мухльо, според когото България вече е Украйна. Със сопи.

като си тръгне да вземе със себе си цялото правителстов заедно с всичко от ППДБ и ГЕРБ и ДПС и да ги праща на фронта!!!

направо в гробищата и без това натам се е запътил.

Всички русофили начело с клоуните от Възраждане да се пордредят в редичка пред руския паметник а Зеленски да мине и да им се изходи в устичките един по един.

Това ли са ви тайните фантазии на центаджийчетата?

дали е символично ?!

От 90години в България има доста много украински килъри, да не стане някоя грешка.

Няма да коментирам словоблудствата на путиновите роби,но на мен ми прави впечатление от началото на самата агресия на Русия срещу Украйна поведението на Зеленски, за мен един смел човек,който дава пример на 40 милиона украинци как се поема отговорност за защита на националните интереси от президента на Украйна .Той не избяга като страхливец в САЩ, а пое защитата на соствената си страна с цялата опасност да бъде ликвидиран от руснаците.За разлика от него страхливеца Путин се скри в бункера си и се наака от страх,когато един от неговите приближени Пригожин тръгна към Москва с има няма 5000 души. Тук става дума за ценностна система,а когато я нямаш се превръщаш в путинофил,или друго подобно нищожество.

Горивото и поддръжката за съответния полет кой, по-точно ги плаща? Въпрос с изключително повишена трудност : ))))

Дойде по покана на Посолството.Всичко се диктува от САЩ тези шватки само го играят някакви.

Генералисимус Iталин е абсолютно прав...фашисти..нацисти...бандеровци..и другата кафява измет...по кратката процедура..До стената..и от упор..Z

Когато данъците ни започват да бъдат харчени за аеро-такисметрови услуги на разни паразити разпалващи кризи, войни и смърт.. Май е време да преосмислим плащането им? ю

Тагарев фашистка курво..духаш ли вече на бандеровската гнида Зеленски?

Днес е най-позорният ден за най-новата българска история. Кулминацията на най-позорния етап от последните две години. В този период България се отказа от цялата своя историческа памет. Там е позорът за Македония, там е и позорът за най-големият грях спрямо собственото население, там е и легитимацията на нацизма.

Срам си предателю, и съм убеден, че ако можеха да станат от гроба, Левски и Ботев биха пикали по лицето ти ...

Да пукнат дано и той и родните помияри които му симпатизират

Моля те прибери със себе си укропитеците в Усрайне. Моля те

Дрогираният бадеровски сопол на посещение у нас...Тагарев и другите фашистки копелета...до Стената и от упор..по Сталински...вашта мама безродна...гниди

.

Нали щеше да има протести в негова чест. Нищо такова не се чува

Зеля поне не го е страх да се покаже и седи редом със сънародниците си по време на всичко това за разлика от опонента, който се е скрил в миша дупка и не смее да излезе извън намазания си кабинет

?!

Тоя кикипръч обиколи света с една тениска и един суитчър. Та поне да си беше сложил една риза.!

Много добре, да живее Президент Зеленски, да живее Украйна.

България вече е Украйна, ако още не си разбрал.

Още по-добре, да духа Резидент Зеленски, да го духа Украйна! БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ НЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ ДЕТО ВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАТ ВЪН САЩ БЪЛГАРИЯ ВЪН САЩ ОТ ЕВРОПА ВЪН САЩ ОТ НАТО ВЪН САЩ ОТ СВЕТА За да има МИР по света сащ не трябва да съществуват.

Абсолютно си прав. САЩ не трябва да съществуват, а трябва да се възроди СССР ! По онова време нямаше такива работи !

Моят въпрос е - Защо Габриелова посреща Украинският Президент, а не примерно - Мара Отварачката?С какво Габриелова е повече от Мара Отварачката, примерно?

Това ти не си в състояние да го разбереш. Продължавай да си ходиш при твоята Мара.

Това никой не може да гп разбере само посолството знае защо