Съдът пусна Сидеров и Чуколов от ареста

Около 02.00 часа Софийският градски съд пусна от ареста лидера на партия "Атака"Волен Сидеров под парична гаранция от 6000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна Сидеров и Чуколов от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих искал да приключа сагата със СИДЕРОВ, със следният коментар. Който се смее последен, той с смее най добре. Познайте от първи път, как се казва тоя последен, който в случая се смее.. Само подсказвам отговора - казва се ВО....ЛЕН.

зачетох се в статията, прави впечатление опасенията на Гаджева, че ще го пуснат жив

Няма страшно Гаджева, жив и здрав е твоя герой. Сега можете да идете в Куба да разпусне те и да... "сделате" още един наследник.

Руските мутри на свобода браво.

Волен е не само волен,но и охолен!!!От дето бръкне все по 6000 вади!!!Останалото е само представление за което ВИТИЗ и другите театри в София могат да завидят!!!

нещо ми намирисва... и не е памперса на детето ми. Как тъй били незаконно задържани, пък им искат гаранция 6 000 лв?! Изглежда ми по-скоро на рекет, а не на гаранция. И защо изобщо се занимават с него... Ако бяхме нормална държава щаха да му отнемат правата да членува в политически движения и по живо-по здраво

ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПУСНАТ! ЗАМАЗВАТ НИ ОЧИТЕ С ПО-СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ И КРАЖБИ ДОКАТО СЕ ЗАНИМАТ СЪС СИДЕРОВ СИ ГЛАСУВАТ ТИХОМЪЛКОМ 16 МЛРД 5,3 МЛРД, И ДРУГИ ДАЛАВЕРИ - КУПУВАНЕ НА САМОЛЕТИ И ТАНАКОВЕ СЛЕД КАТО НЯМАМЕ АРМИЯ - ТОТАЛНО РАЗГРАБВАНЕ ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ НАРОДЕ.....

"че не са събрани достатъчно доказателства" Нали ви казах какво ще стане? Платил си е човека!

Разбира се !! Сигурно са му дали направление за Карлуково или 4 км.. Нека се прегледа човека. Може пък да му няма нищо, въпреки, че поведението му показва, че има проблем..

Всичко което е казал Волен Сидеров е станало! Предупреждаваше да се построи ограда по границата преди 2 години,за танкове,за теглените 16 милиарда от тиквенното правителство-че са военен заем,за това че ще станем фронтова държава на нато за война с Русия...всичко се сбъдна!!! Не се бойте, има един голям народ в този свят, пишат с нашите букви, говорят с нашия език, имат остри шашки, винаги са побеждавали , и са наши братя по вяра и по кръв. Дружбата ни е стара ,няма страшно. Няма да ни изоставят те нас и ние тях. Не се бойте. Бог с нами,а ние с братята,пък каквото сабя покаже.

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

абе, имаше един, и сега си Го има, дето казваше, ние ги хващаме те ги пускат. Да се не начудиш на театрото, дето българските политици разиграват последните 25 години пред Българския народ. Ако великия Иван Вазов беше жив, сигурно щеше да си вземе шапката и да напусне представлението. Лек ден.

Хахахха, треторазредния милиционерски сътрудник бООлен , го изиграха отново. Хумореската му повехна , един друг по Бомбастичен ЕС/ цирков шадйовър го затри.

Преди малко по новините казаха мимоходом, че България ще става център за разпределение на бежанците, по искане на българското правителство. Сега става ли ви ясно, защо беше задържан г-н Сидеров, за да му покажат, че трябва да бъде послушен и да си трае.

Ами,че той си е послушен и само си лае! Ама на никого не пречи. Ако беше иначе,щеше да изкара нашата Атака срещу "бежанците" в центъра на София,а не да прави циркове по клекшоповете с изтръпналите им собственици-клошари!

Най-после малко здрав разум. Нито единия нито другия ще се укрие. Дали ще извърши престъпление вече зависи от това какво разбирате под престъпление. Значи получава се така:Ако мяташ павета по Парламента и си изпотрошил автобуса с който искат да спасяват депутатите;това НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Ако обаче имаш депутатска карта и влезеш в държавна собственост/каквато е НАФТИЗ/ ;ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Аферим! Аошкоусън! Машалла! Е те това да науча днеска ми стига! Когато си блокирал Парламента и не позволяваш на депутатите да се приберат/ПО СЪЩЕСТВО ОГРАНИЧАВАШ ПРАВОТО ИМ НА ПРИДВИЖВАНЕ БЕЗ ДА ИМА ВЛЯЗЛА В СИЛА ПРИСЪДА/; това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ Е ИЛИ ДА! И престанете да се лигавите! Тоя обичам,пък тоя не обичам! Няма да се женим я!

Що не си миришеш из форума на Халва-ТВ? Там поне са ти свикнали...

Колко долна сган са сайдерастите само! Единствените им конкуренция са путлерастите. Но когато са се омешали какво ли чудо на отровните вещества се получава Как ли дишат тия един до друг???

Ти мани тия соросоидни клишета. Кажи сега що така бързо пуснахте "нашия" Волен.Пуснаха ви депеша от "Козяк" чрез Боцко и вие си счупихте крачетата да го вадите.

jizast

Спрете с този цирк бе. Тръгнала държавата да се занимава с една залязваща звезда. Прасето вместо да преследва побратима си "Кой?" и да мачка терористи тръгнал да се занимава с циркаджийски истории.

Я! Откога циганите се научихте да си правите регистрация и профил ? Първо не се подигравай с БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК и не ми пиши "вервайте". Този език е отвоюван с толкова много жертви, та сега да му се подиграваме. Малко срам нямаш ли?

С кви жертви бе мидо? ..... Двете жертви тепърва има да пищят из килиите. Я сега кажи -верваш ли ми?

То царо ти все ни вика "Вервайте ми, вервайте ми... и требва да ви сменя чипа на българите.." И на нас, тия за сяната ни се видя много изискано

РУСКИТЕ ШПИОНИ СЕ ПОЛЗВАТ С ПРОТЕКЦИИ В БГ!!! ...И СЕ ЗАЩИТАВАТ ЕДИН ДРУГ!

Споко народе! Тепърва му се крои капа на Белото! И ченгета и прокурори са побеснели! Ще има екшън, вервайте ми!

Остави ги ти ченгетата и прокурорите. Нали вие соросоидите ги назначавате. Кажи сега защо от вашето Отворено(отзад)общество издействаха на "нашия"Волен да го пуснат?Каква беше тази депеша от "Козяк" и защо Боце толкова напираше да вади Волен?

Ама почитаеми съдебен състав, ние народът друго не сме и очаквали, освен да го пуснете, щяхме да сме хипер изненадани ако бяхте го вкарали в затвора, или поне да положи малка общественополезен труд, да го видят хората как върти метлата.

Или санитар в Пирогов да мие подлоги.

Това особено ми допада.Изключително възпитателно средство в скромност и смирение.

И останалите депутати, дето си превишават правата - уж слуги на народа, пък то ...

"Съдебният състав прие, че въпреки че двамата са извършили непристойни и груби нарушения на обществения ред, визирайки инцидента в НАТФИЗ, престъплението в което са обвинени, не е тежко. " Е, какво трябва да е направил според съда, да е изял човек ли, ние да не живеем в първобитнообщинния строй, това демокрация ли е, поведение на политик и депутат ли е , в България има ли обществен ред, или всичко за тях е законна анархия.....

А да ми се похвалят от дренажа на Атака колко от тях са се припичали на екзотични плажове и са си мъкнали любовниците по Париж , та са се толкова упалили по тоя измамник дато се кефи на техен гръб или залагат да получат някога трошички от баницата .Наивници , та това се репродуцира по всички скапани партии , вождове в охол и пасмина на хранилки , ама с трици. Вервайте , вервайте , а некои си живуууркат ли живуркат. Това си е като в исляма - сто девици , ама на оня свят.

ЗНАЕШ ЛИ БЕДНИЙ ЗАВИСТНИКО КОЛКО СИ ЖАЛЪК И ДРЕБЕН?! ЕХ. ДА ЗНАЕШЕ САМО!!!!

Ами на мен и да ми плащат в Краваристан и Еврогейския Халифат няма да се сетя да отида дори на екскурзия! За плаж , море и купони признавам само две държави- Гърция и Египет!

Арестът на ВОЛЕН е арест на българският народ . НАРОДЕ !!!!!!! никога не забравяй това. Вчера започна панахидата на т.н. демокрация която уж започна на 10 ноеври 89 г. с празни лозунти в които нищо няма

Какво общо има БОЛЕН с българският народ??

Ами българският народ,е толкова мачкан,колкото Волен-от новите либерал-комунисто капиталисти!

Орлин Данев

Общото между нашия Волен и соросоидния български народ е, че и той и народът са болни! :)

А на тебе мозъкът ти е арестуван и отведен надалеч по рождение.

Кой пусна тия идиоти на свобода бе?

Кинтите.

Американците наредиха на Боцко да ги пусне,щото всичките са техни хора. В противен случай начело на нашата Атака можеше да застане някой свестен лидер и тогава соростутките верно щеха да се вкарат у приключение! :)

Съдът и прокуратурата май четат различни закони. Определено имат нужда от опресняване на квалификацията.

Къде дават така. Пускат бандитите без да е платена предварително гаранцията. Съдът е корумпиран.

понякога фамилното име казва ВСИЧКО

Тук освен партийно пристрастените коментари, виждам и доста обективни. На тях ще им кажа тайната на моята политическа позиция. Всяка страна си има свои национални особености. И икономиката им се съобразява с това. Пренасянето на стереотипи отвън, се оказа вредно. Въпреки всички усилия, ние не станахме като СССР. Няма как да станем и като американците или Западна Европа. Ние можем да вземем най доброто и от двете системи и да изградим свой собствен, национален, български модел. И най добрата програма в това отношение е програмата на АТАКА. Това го казвам от личен опит. Не съм като нашите специалисти, на които им е преподавал доцент Алексей Петров. В нашият живот и икономика, не забелязвам нито една положителна тенденция. Ако някой знае, нека ми е каже. А ролята на СИДЕРОВ в нашият политически театър наистина е най положителна. Поне в сравнение със всички останали. Мисля, че на мнозина им е известно това, но не им изнася. Приятна вечер.

Ай стига бе.Какво и е лошото на програмата СИК-ГЕРБ-ДПС.Точна и ясна,само от три думи-трепи,гепи и бягай.

Кога медиите ще игнорират този идиот?

КАКЪВ полицай е БОКО доколкото знам той е пожарникар а освен това и тенисист футболист художник и какво ли не но не и ПОЛИЦАЙ това че е ГЕНЕРАЛ е ЖАЛКО за ПАГОНА

Боцко е троен агент...троянски кон!

....и ГЕРБ( емблема) на Хелоуин! :)

Хелуин е националния празник на герберугите. Тогава селския цар боко тиквунов се превръща в емблема и кухите тикви в които вместо мозък има свещи , маскирани като вещици играят кючеци по масите.

И ко стана сигиз, зор, зор да ги тикнем у дранголнико и ги изпущиме!

Стига па ти бе! Те франсетата пак упущиха единио терорист...за трети път, ти у нашите се огледа! :).....

имаше един хубав филм КИТ в който цацата се превърна в кит но нашата ЦАЦА винаги ще си остане копърка защото благодарние на УМНИЯ си ВОЖД сътвори поредната пародия и направи двама смешници Герои ЗАЩО не подгони наглите цигани които крадат убиват не плащат нищо ЗАЩО не подгони наркодилърите които тровят децата ни ЗАЩО не подгони корумпираните политици ЗАЩО

Боко гас пикае, баба Цецка дигна кръвното а шебека Глафчо, луд и побесне! Народното събрание, е пред саморазпускане! Втори манда се разпада, клоалицията замериса на проядена от червеи и цацари !

Болен Сидеров да си завре скапаното руско знаме - парцал в задника.

А покажи как ти ще си завреш американското знаме в твоя задник!!!!

Не е виновно руското знаме, а нашият гламав националист.

Руския агент мутра болен Сидеров пуснат от другите бандити и защитен от Бойко другия руски агент.

Вместо да лаеш по форумите,отиди и помогни на твоите реформаторски кумири,че са го закъсали яко. На Рада Дълбоката нещо и се е заклещило отзад и не може да го извади, а Мегленде ханъм така се е уплела в новия хиджаб,че се спъна и се преби! :)

NIKI NIKOLOV

Предишните избори гласувах за ГЕРБ но на тези не и на следващите не и никога повече . Ще гласувам за анти руска и анти арабска . Само щатите.

Волен го пуснаха през нощта, а след няколко часа се беше барикадирал в парижкото предградие. От снимката не става ясно, това неговият гол задник ли е, или на Чукалов?

Не, изненадващо голият гъз се оказал на единия от твоите идоли - Рада Дълбоката! Другият твой идол пак успял да избяга- маскиран като чуждестранна (ирландска) пастирка! :)

NIKI NIKOLOV

Бин багаин стига си замърсявал околната среда.

голяма реклама голяма работа. тъкмо го бяхме забравили болен волен. даже си мислех, че у парламенто няма да влезе. ама човека си знае номерца

клоунът сега е пак съвсем, съвсем обикновен , до утре до утре до утре вечер в другия спектакъл лалала лаа ла ла ...

Откакто почна тази сапунка с клекшопа, имунитети, арести и пускане от там, ми се върти една стара песничка в главата, ама не си я спомням точно ... ставаше дума за едни 7 милиона мишлета ... /то вече са 5 мил/.

Вие може да не харесвата телевизия АЛФА. Вие може дори да не я обичате, а мразите. Или пък да не и вярвата. Все пак, гледайте понякога тая телевизия. Защото тя наистина е телевизията на истината. Тя ще ви каже истииата, цялата истина и само истината. А тая истина вие я знаете. Не отиваме на добре.

Пффф- стига вече атакистка пропаганда! Не разбрахте ли колко смешни и жалки станахте в моите очи още вчера, когато анатемосвахте б.б. и герб, а в същото време именно б.б. се изказа, че като полицай не вижда за какво да се приложи 72 часовото прокурорско задържане, и как моментално, след като се появи този материал в друга медия писах, че на атакистите , плюещи б.б. и герб, сега им трябват нови опорни точки, които са на 180 градуса спрямо предишните ви политически коментари?

Пъстрата, не казвай вие. Аз не съм член на АТАКА. Аз просто подържам техните идеи. Тая партия може да има симпатизанти както в БАН, така и в затвора. Никога не съм казал лоша дума за никого. Критикувам Бойко, защото уж е достоен човек, но позволява кукловодите му да го правят жалък и смешен. Каже нещо, звънат му вечерта и на другият ден се отказва от казаното. Напразно цитираш разни членове толкова време. Ние не сме правова държава. И ако бяхме такава, СИДЕРОВ щеше е последният, който ще влезе в затвора. Разбали го добре? Главният прокурор не разбира добре законите и арестува незаконно невинен човек. Сега може да очакваш отговора на ВОЛЕН. Емоцията е гарантирана.

ББ чете фейсбук .ББ и ВС са клоуни в един цирк. Аре се не прави на интересна , позастаряваща почитателко на ''мъжкаря'' Борисов.

Орлин Данев

Ооооо,пъструшо! И ти ли се появи? Казах ли ти вчера,че така ще стане? Ти и без това си знаеше,че така ще стане,нали? Не си вчерашна ти маймункееее! :)....

Треперете джихадисти!! Бялата Златка и Чуколина са на свобода

Аз бях вчера от малцината, че ВОЛЕН ще се върне победител на бял кон. Някой пък точеха даже зъби на Деница. ВОЛЕН вярно се върна победител. Има ли още някой, който да се кани на Деница. Нека попробва. Поне днеска се скрийте продажни твари. Срам нямате ли? Прочетохте ли това, което атакистите казаха хиляди пъти - ТОЯ АРЕСТ Е НЕЗАКОНЕН. То акъла не е х.., за да го вкараш насила.

Даже и не само атакисчетата го казахте , но това не променя с нищо нещата.Продължаваме по старому. За съжаление цялата компания ''горе'' се оказва правена в едно гърне и за жалост то се оказало тоалетно.

Препоръки: 1. Смени си "ник-ът" оти ни съ пиши синьор, а сеньор. 2. Волен не се е върнал нито на кон, нито на магаре. Той си е там. Част от лъжата. 3. Прочете ли написаното от мен: "Изгледахме пореден епизод от сериалът БГ-ДС срещу РБ. В него режисьорът (мръсната част от ДС) беше заложил успешно на следната фабула: Лошото Момче и неговите авери правят поредните пакости. Скандализираното БГ-гражданство реагира срещу Неговите хулигански (планирани) безобразия. За да успокои БГ-обществото Сарай-Резисьорът активира водещият на БГ-ВИП Брадърът - не е Ники Кънчев, а Соти Цацар и му сцени-зира да изгони Скандал паша (Волен) от БГ-цирка (БГ-НС) и го премести във Фермата (БГ-Съдът). Там го посрещна Мустафа-шериф, тегли му един шут с репликата ти за чеп не ставаш, та камо ли за оператор на мотика, върна Го пак в БГ-цирка, като му заповяда да сменя редовно памперсите на бъдещият БГ-Али Реза, докато Деница Воленова си чеше не-волно таковата с когото си По-иска. Следва продължение. За Съжаление. 4. Никой не се кани, нито се точи на БГ-Де-Ницата. (Нея я оноди вашият БГ-Господ). Преди това Волен имаше една друга Кака Маца, един Митко, един Радой Ралин, една ТВ-Скат, и ... едно досие за криминален престъпник, което ще излезе на яве всеки момент.

Не видяхте ли, какво правят франсетата с терористите?! Няма никаква разлика между атакисти и джихадисти.

По-скоро видяхме джихадистите какво правят с франсетата! :) Едни рязани парцаланковци, оплодители на кози и камили, направиха хората на Инспектор Дюдю и Луи дьо Фюнес да си говорят самички! :)...

СРАМОТА! цялата милиция и съдебна система не могат да се справят с една шайка фашисти и руски подлоги! и защо гаранция от само 6000 лв? трябваше да му искат най-малко 100 хил. на този мафиот. също трябваше да арестуват и другите сидерови лакеи, които му съучастваха в среднощните погроми.

За сметка на това пък , американските подлоги сте се подредили както и където трябва , ползвателят няма никакви проблеми да си върши ''работата''.

Изгледахме пореден епизод от сериалът "БГ-ДС срещу РБ". В него режисьорът (мръсната част от ДС) беше заложил успешно на следната фабула: "Лошото Момче и неговите авери правят поредните пакости. Скандализираното БГ-гражданство реагира срещу Неговите хулигански (планирани) безобразия. За да успокои БГ-обществото Сарай-Резисьорът активира водещият на БГ-ВИП Брадърът - не е Ники Кънчев, а Соти Цацар и му сцени-зира да изгони Скандал паша (Волен) от БГ-цирка (БГ-НС) и го премести във "Фермата" (БГ-Съдът). Там го посрещна Мустафа паша, тегли му един шут с репликата "ти за чеп не ставаш, та камо ли за оператор на мотика", върна Го пак в БГ-цирка, като му заповяда да сменя редовно памперсите на бъдещият БГ-Али Реза, докато Деница Воленова си чеше не-волно таковата с когото си По-иска. Следва продължение. За Съжаление.

Реално погледнато - не са за арест тия двамата палячовци, но просто трябваше малко да ги озаптят. Не може цялата държава да е занимава с наркоманските/пиянските им изцепки и да харчи ресурс за озаптяването и опазването им от народната любов. Волен и сие губят почва под краката си (разбирай потдръжници и пари) и се опитват по какви ли не начини да останат актуални. Имунитет изобщо не трябва да имат такива хора, за да могат да бъдат прибирани на момента, когато се налага, преди да са станали панаирите. Палячовци !