Коментари - Депутатите не позволиха Сидеров да оглави комисията ”Антикорупция” | dnes.dir.bg
назад

Депутатите не позволиха Сидеров да оглави комисията ”Антикорупция”

Парламентът отхвърли предложението на "Атака" Волен Сидеров да стане член и съответно ротационен председател на парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите не позволиха Сидеров да оглави комисията ”Антикорупция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното доказателство, че герберите не искат да се лишат от подкупите и рушветите. Страх ги е от възмездие, че Волен е неуправляем.

ИЗГЛЕЖДА ,ЧЕ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ СА БЪЛГАРИ САМО ОТ АТАКА, КОИТО ЗАЩИТАВАТ НАШИТЕ ПРАВА. ДРУГИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ. ТРЯБВАШЕ ДА ГО СЛОЖАТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТАЗИ КОМИСИЯ АКО ИСКАХА ДА ИЗЛЕЗЕ ВСИЧКО НА ЯВЕ. ЗАЩО ЛИ НЕ ГО СЛОЖИХА??????

Явно "Герб" подкрепи отцепниците от "Атака" и ще разчита на тях. Наистина наивно Сидеров разчита на някакви си етика, толерантност, парламентарен правилник. Но отхвърлянето от страна на "политиците на статуквото" му носи нови дивиденти.

Тъкмо той трябваше да я оглави- другите само замазват нещата, но на кой му стиска да гласува, а после ще вземе Сидеров да се разприказва... ядове за всички, нали всички крадат и то в несвяст, за каква комисия говорим- тя е само някаква формалност.....

Крайно време беше да вземат едно правилно решение тези в парламента.Трабва да се пази етническия мир с мирни средства . Сидеров има тези средства в парламента и чрез евродепотатите си нека запази спокойствие на изборите всичко се решава.

Каква гражданска позиция само!? Покрадвал помалко човека... е, нека, е нека, е нека... Така няма да се оправим скоро и от кризата и от всички далавери с държавни средства и въобще да се отървем от корумпирани управници.

Браво на 180! Най- смисловото изказване. И не знам откъде ви е хрумнало, че е противозаконно да пуснеш жалба за нарушаване на обществения ред!? А ако едни не ви обърнат внимание има и други. А тава, което направи Сидеров е точно противозаконното. Трябва повечко да четете и да се интересувате, за да разберете как стават тия работи. Сидеров да се омита, защото е срам за нацията. Нека привържениците му хубаво да му преразгледат поведението като цяло и извън България. Той е точно едно мекере!

Ми гласувайте си за Герб, БСП и ДПС бре. Мутри, комунисти и турци.

Не на такива провокатори. Атака трябва да я изхвърлят завинаги от парламента и да я забранят, не искаме да се нарушава етническия мир, да загиват хора, да има разделение и да се повторят събитията от Сърбия и Косово.

Всъщност ако тярбва да изхвърялт накого от Парламента, това е ДПС. Една доказана антиконституционна партия. И БСП - партия на престъпници и национални предатели. Всъщност партии, подобни на БСП баха лустрирани във всички цивилизовани страни - Чоплшя, Чехия, Унгария, както и в Прибалтийските републики ( даже някъде забраниха болшевизма). А Святя святъх на комунизма - Руси, забраниха КПСС.не че там няма комундета, не че номенклатурата не мимикрира, подобно на нашите комунистически матрапази. Но поне от кумопва срама забраниха болшевизма. В самата Русия!. А тук....

Никой не е забранявал комунистическите партии в Русия. Една от водещите партии там и в ден днешен е КПРФ с лидер Зюганов, какво КГБ си ти като всеизвестни неща са за тебе тайна.

ха ха ха колко смешен става в очите на хората г-н псевдонационалиста. Естествено че за нищо не става, а и няма кой повече да му се върже на развинтената фантазия:)))) Бялата жилетка с вързаните ръкави много ще му отива :)))

четеики коментарите просто се чудя как мозе да е толова прост тоз народ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

След като не успя да оглави комисията по корупция на Сидеров бе предложен поста Председател на Фритюрника за Кюфтета в Бюфета на Народното събрание.

в мое лице атака си спечели един глас в повече... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега е важно на Волен да му издържат нервите и да не се поддаде на изкушението да прави глупости. На мен ми е симпатичен с това че казва нещата с истинските им имена. И Атака е единствената партия, която повдига въпроса за ЗАЩИТАТА НА БЪЛГАРИТЕ В СОБСТВЕНАТА НИ СТРАНА. Да, права имат всички, но не мисля че турци и цигани трябва да искат нещо повече отколкото евреи или арменци. Да сте чули някои от тези етноси да е предявявал претенции. Не, не сте, и няма и да чуете. просто те са се интегрирали в българското общество. И работят за него. А не против него.

Сидеров е добър патриот!Благодарение на неговата акция,вече не ни озвучават с противния вой на моллата от минарето!Направо си бяхме турски вилает ,без никой друг освен него да реагира на безобразието!Браво на Сидеров,навярно ще гласуваме много повече за него!

Сидеров е пълен идиот и марионетка. А на вас не знам дали ви беше хрумнало че просто трябваше да внесете едно оплакване в общината за шума

Имаше стотици оплаквания, а попринцип са и незаконни....

Точно така. И "акция"та трябваше да е там, а не срещу предимно гости на столицата. Загубите ще понесат селскостопански производители и износители. Най добрия начин да сме под робство е да сме разделени.