Скандал между Сидеров и Лора Крумова в тв студио

Волен Сидеров влезе в остър спор с обиди с водещата Лора Крумова в предаването й по bTV. Привърженици на "Атака" протестираха пред сградата на телевизията заради това, че водещата нарече политика "лумпен".

Обратно в новината

Коментари - Скандал между Сидеров и Лора Крумова в тв студио | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да каже три пъти, че Волен не е лумпен и да се извини! Волен не е лумпен. Волен не е лумпен? Волен не е лумпен?! Е, извинявай!

Тенденциозно грубото отношение на водещата псевдожурналистка е изпълнение на политическа поръчка! Една наистина отговорна професионалистка не би си позволила открито да проявява пристрастие в национален ефир, но всичко си има обяснение телевизията на Бойко диктува правилата, а тя е служител и си заработва заплатата. Очаквам извинение от ръководството на тази телевизия!

Този "танцува своето последно лято".......Най-откачения депутат в цялата история на прехода, но си напълни касичката като за последно. Страшно нагъл и безочлив тип.

а защо волен не беше лумпен когато подкрепи герб

Вече започнаха да използват и бременни и грозни жени, за да се мъчат да дискредитират Сидеров и Атака! Не се спират пред нищо!

много си зле прегледай се

Щом взе да се тика от студио в студио да се оправдава, значи е предусетил резултата от предателството си! Лора, Кеворкян и т.н. Само че Кеворкян направо му каза, че тези измислици за патриарха и президента са пълни глупости. Индиректно го попита за цената на постъпката му, на което Волен изобщо не можа да отговори. По точно не пожела! Май това е лебедовата му песен в политиката!

Привържениците на Атака да вземат да се събудят и да се осъзнаят, че лидерът им е един чист кретен и ПОДЪЛ демагог и нищо повече, ама нищо повече!!!

Много е забавен, само си мисля какъв ли идиот трябва да си за да гласуваш за него...

Всяко лай*о има право на своите 5 минути величие. Воленчо изживява своите...

За Болния в Ловешката лудница има свободни места ЧАКАМЕ ГО.....

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът. В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая. Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС. А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

Аз този тип не го броя за жив. Еталон за тотален побърканяк ,който не знае на кой свят е. Сидеров е обременен. Той няма семейство и никога не е имал деца. Аз на такъв човек нямам ни най малко доверие , за нищо. Този е опасен за обществото ни.

Много си прав за това,че човек без семейство и деца не може да бъде висш политик,той собствения си живот не може да оправи,камо ли държавата.Американците са много прави като си избират президенти със жени и деца,може и любовница,това са нещата от живота ,но преди всичко със СЕМЕЙСТВО!

Лора е ПРЕДУБЕДЕН "журналист". Наблюдавам е още от началото и взела се е много на високо и си е повярвала. Тя не може да бъде ментор на нечие поведение и мнение. Сидеров си играе добре играта, такъв трябва да бъде националиста.

Нито Лора е журналист нито Пидеров е националист!Национализма е нещо съвсем друго но не това неговото.

Оставете жената на спокойствие и и простете глупостта! Тя е бременна и свръхчувствителна, трудно се владее и не успява да контролира пристрастията си и емоциите си! Това не е допустимо за журналист, но е обяснимо за жена в такова състояние! Жалко, че слиза от ефир с такъв финал! До сега беше умерена, имитираше безпристрастие и излъчваше спокойствие и справедливост! Явно не всичко е такова, каквото изглежда! Все пак квалификацията "лумпен" е непрофесионална и недопустима в ефир. Те не са в кафенето на BTV в крайна сметка да си разменят "любезности". а в национален ефир!

Ох пиленце.. теб обаче какво ти причини това малоумие? Бремена ли си и ти или си годна за служба и писане на безсмислени брътвежи

Как така? Не вярвам този на снимката да е "бремемнна".

ДО ВСИЧКИ ПЛАТЕНИ БОКЛУЦИ-драскачи тук в саита ОТ ГРОБ,ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ-валери симеонов-ВИНКЕЛА И РЗС-ЛЯВАТА КИТКА ЯНЕТО! Вие драги сте едни нищожества които нямате и не искате да имате каквато и да било реална представа от реалността в България и света. Като едни папагали повтаряте 5-6 обидни синтенции срещу Сидеров и партия АТАКА и си мислите че сте много велики...във същност сте едни елементарни нищожества с промити мозъци от чалга и необразованост...ЗАПОМНЕТЕ-АТАКА Е ПОЛИТИЧЕСКА ПАТИЯ...НО...Е В ДВА ПИТИ ПОВЕЧЕ КАУЗА КОЯТО СИМПАТИЗАНТИТЕ И ЩЕ ОТСТОЯВАТ ДО КАТО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗАЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ И СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ОСНОВНИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ КОЛОНИЗАТОРИ-КОИТО СА СЕ ВИПЛАТИЛИВЪВ ВЪЗЛОВИ МЕСТА В ИКОНОМИКАТА НИ. ЗАПОМНЕТЕ НИЕ ОТ АТАКА ИМАМЕ КАУЗА И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ПРОВОКАТОРИ И МЕДИИНИ АТАКИ...С НАМЪ И БОГЪ БРАТЯ БЪЛГАРИ....

Още един луд!Пише се пъти, а не пити! И завършека на руски вече е върхът. Всичко това показва, че за атака гласуват предимно лумпени малоумници и аутсайдери!

Като те гледам колко си неграмотен, как да ти повярвам?

Волен е за съжаление, а ти драги вземи понаучи граматиката, че хич те няма. За Волен ще е здравословно поне за месец да иде в гората, да се изолира и ако може да си направи самооценка на поведението, ако не може бързо и сигурно върви към усмирителната риза.

Е, Сидеров пак доказа, че е лаладжия - само за лакърдии става:)) Но, поне на ЕДИН въпрос да беше отговорил!:) СТРАХОТНА беше Лора, поздравления!!!

БРАВО, Лора, за това, че един български журналист нарече честно нещата без притеснения и зададе истински и смислени въпроси! Адмирации за финалният анонс при прехода към следващата тема в предаването!Поведението на г-н Сидеров беше на ниво махленска клюкарка и този път лъсна в цялата си неинтелигентност, некомпетентност и продажност!

Волен е получавал награди за най добър журналист което е доста престижно.А ти коя си та преценяваш по умни от теб че не са интелегентни и компетентни.Критика имат право да правят само равнопоставени или по умни.По всимко личе че ти не си такава.Тогава налягай си парцалите.

"Получавал" е в минало време! И именно защото не знаеш коя съм искрено те моля, да бъдеш по-внимателен в изказа на категорични мнения не само в този случай, а и в живота:) И недей така агресивно - агресията води до смях (защото показва безпомощност) и агресия!

Ми те националистите са най-тъпите парчета евър, по твоята логика, не трябваше да има нито един пост от тъпи лумпени като теб.

извинете аз съм луда от карлуково,но този човек болен/волен сидеров е пълно куку!!! тои бие всички луди от нашата лудница по всички параграфи!!! да доиде при нас--имаме свободно легло в психатрията!!

Марш обратно в Карлуково...!

Абе,чета тук, някакъв се пъне да ни показвал ,що е то революция.Абе,Сидерови глисти,що не ни излезете на площада ,че да видите пътя към Пирогов?Този път няма да ви се размине.Ще ви мятаме,като недоклани пилци.Малоумни пишлягари!

Ако ви мързи да се занимавате с Боленчо ... ПРАТЕТЕ ГО ПРИ НАС!

долен лидеров да го турят на инжекции -- хапчета вече не помагат и да му връзват ръкавите да не прави пакости ако се допита до специалист ще си научи и диагнозата

Много си зле, брат. К.ух. си като лейка. Аре лека ти нощ!

Браво Волене, не се оставяй на разни босфорТВ курви, като тая и като "онази" от Катуница- Бенатова, да ти подронват авторитета! Лумпенизирани телевизии за лумпенизирани зрители...

Браво Бареков, изкара надницата!

АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ГРАЧИТЕ ПО ФОРУМИТЕ СРЕЩУ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ. ДА СТЕ МИСЛИЛИ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛНИТЕ УРНИ ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ. АКО НЕ СТЕ ГЛАСУВАЛИ, НЯМАТЕ ПРАВО НА НИКАКВИ ПРЕТЕНЦИИ. АКО ЛИ ПЪК НЕ ВИ ХАРЕСВА ТОВА, КОЕТО СТЕ СИ ИЗБРАЛИ - НА УЛИЦАТА ВИ Е МЯСТОТО!!!

АКО ВИ СТИСКА, ПЛАЗМОДИИ С ПЛАЗМОДИИ.

Проблема е че избрахме 1, втори направи правителство, трети управляват, а четвърти крадат!

ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ФОРМУЛИРАТЕ ПРОБЛЕМА, АМА В ПИСМЕННА ФОРМА. МНОГО ПЛЮЕЩИ ПО ФОРУМИТЕ, НО ПЛОЩАДИТЕ СА ПРАЗНИ. ЕЙ ТОВА ВИ Е ПРОБЛЕМА.

КЕВОРКЯН БЕ ПОКАНИЛ ЕВГЕНИ МИНЧЕВ, И СЛЕД НЕГО НОВИЯ ЕНИЧЕРИН. ЯВНАТА МУ ЦЕЛ БЕШЕ КОЙ Е ПО ГОЛЯМ ДУПЕДАВЕЦ. ПОЗНАЙТЕ КОЙ БЕШЕ ПО ГОЛЕМИЯ ОТ 3 ПЪТИ!! ТОЗИ ЗА ПАРИ БИ ПРОДАЛ ВСИЧКО!!

Боленееееееееее ела в Троян Боленееееееееееее

е, ти нали си у.м.е.н. - ще го лапаш турския и даже ще ти харесва... аре, лека ти нощ!

Моля без цинизми!!!

Ти на тоя циркаджилък, мъдрост ли казваш? Пази Боже от мъдреци като тоя луд- твоя идол!

А бе то и члена ми седи добре в устата на блондинка, ама не много добре за национален ефир!

По твоя сметка - ББ е най голямо зло. По мой спомен е някъде на пред пред последно място. 1997! 1992! Крадене от 2005-2009 невиждано в новото хилядолетие! Е, дай аргументи някакви като ще си в място в което по принцип се спори. У вас, в килера не е нужно да се аргументираш.

Честно казано Гарга и аз не съм очарован от Лора Крумова, но тя толкова си може, докато болният лидер е вреден за България!!! А по-важното сега е всички Българи да сме обединени срещу политиците и да не им позволяваме да си разиграват коня и да ни крадат трудно спечелените НАШИ ПАРИ!!! Затова призовавам всички - и гербери, и бесепари, и седесари, и атакисти, и седесари, загърбете различията и при липса на ефективност на този "експертен" кабинет да излезем всички на протест и да ги заврем там, дето слънцето не грей!!!

Няма ли кой да озапти тоя психопат? Като е депутат, да не е безсмъртен. Баси ненормалния циркаджия. Затова ли ходи с десетина тъпаци- мутроохранители? Щото е любимец на народа. Ай сиктир и боклука шантав.

Смятам, че единствения печеливш ход на болния лидер беше за касиране на изборите, но тъй като все пак съзнава че сега влезе на късмет и на следващи избори няма шамс се продаде и предаде национализма, същзявайки се с бспдпс!!! Неоспорим факт е, че той за пореден път не поиска касиране на изборите в турция - стори го лудото яне!

Много болен и жалък човек

Не, не е болен. Просто е много алчен и иска да измъкне пари от всички, които по някакъв начин зависят от него. Всичко, което прави е за ПАРИ. И то много:))

Бе да ти кажа не мисля и че са много. Единственото нещо от където могат да лапнат кинти Червените Ботушки и джуджетата е АЕЦ БеляНЕ. Е да де ама там комисионната се дели на 2 и трябва да се бутне от нея и на Боленчо. Така че мисля че поне за много пари да се беше продал ... а то май за жълти стотинки ...

Сидеров изпълни мръсната поръчка на БСП-ДПС и помогна за съставяне на правителство. Вече не им е нужен.... Илиана Беновска каза онзи ден в предаването на Милен Цветков, че Пеевски бил купил и БТВ.... Най- вероятно поръчката за това държание на Лора Крумова идва от Пеевски...

Единственото, към което се стреми Волен Сидеров е да си напълни банковите сметки. И ако не го разбират неговите поддръжници, жалко за тях.

Болен СидерОглу е тъпо Ямболско кукерче!! Има завършено САМО средно богословско образование с диплом 3.58/добър/!!! Но в живота му имаше и пробиви- като редактор на в-к "Демокрация"открадна 1 милион и бе изгонен!!??! Във Варна беше финансиран от Руски фирми свързани с енергетиката!??! Чрез предаването Атака на ТВ- СКАТ и "приятелката"Капка "имъдри" партия??!? Днес се изживява като месия!! Горкия , вече не е в състояние дори да комуникира нормално. Смятам че е наложително този "човек" да бъде пригледан наистина от експерти!! Той е СРАМ за българския Парламент!! ВЪДВОРЕТЕ го в психиатрия ПРИНУДИТЕЛНО!!!

ГАЗ ПИКАЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ!!!!!!! ОЩЕ МНОГО ГАЗ ЩЕ ПИКАЕТЕ ГЕРБЕРАСТИ!!!!!!!!!!!!!!! ВОЛЕН УВОЛНИ ВАШИЯ ПРОСТ ПОЖАРНИКАР И ФИЗКУЛТУРНИК!!!!!!!!!!!!!!! КОЛКОТО И ДА ИСКАТЕ ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ ПАК НЯМА ДА СТАНЕ И ГАРАНТ ЗА ТОВА Е В.СИДЕРОВ!!!!!!!!!!!!!! ПИКАЙТЕ ГАЗ ГЕРБЕРАСТИ!!!!!!!!!!!!!!

Явно е, че си с "богат" речник. Ще го духате и ти, и всички гъзолизци като лидера ви Болен Лидеров! Скоро ще видиш как.

Забога ми, трябват спешни реформи в здравеопазването ...

Кеворк днес бе безличен! Жалко. Простотията е всеместна. Има ли някой читав журналист, който да пита този плазмоид, ще иска ли, заедно с новите си дружки, изплащане на обезщетенията на българските тракийци от Турция?

Безличен ти беше днес, нали? Трябва да има интрига, скандал, махленски изпълнения, нещо по-цветничко, че без него ви е скучно. Няма какво да го пита Кеворк, да бяхте гледали какво пускате в урните...

Това дали аз съм личен или безличен, не е толкова важно. Но към мекерета, които си играят със съдбите ни, не можем да бъдем безлични. Очаквах Кеворк да бъде по-пиперлив. Можеше най малкото да го пита как/кога ще станат заплатите 1000 лв, кога ще поиска признаването на арменския геноцид, кога ще бъдат поискани компенсациите които Турция дължи по ангорския договор. А ти м/у другото.. явно си му гласоподавател, предполагам много по личен от мен, кога ще поискаш от този предател да изпълни ангажиментите си. Или това не е важно за теб?

Въпорсът не е против кого, а за кого :-) Това е по-наведена поза, която ще се запомни като приемлива поза за бъгларските националисти. Дто се вика в България и националистите ни не стават. До сега изглеждаше обратното. Вече изглеждат подчинени на турците. А наведен нацционалист е нещо за подигравка. Но пък наведен на турци и комунисти българки националист е най-жалка гротеска. По-жалка не е имало в историят ана национализма в света.

Този болен мозък няма ли кой да го озапти а Г-н Главен прокурор или за мекерето всичко може?

Видехте ли бе ! Самия "Кево" се уплаши и така нежно носово потръцкваше все едно че има клиторче над дупката или скрито някъде между мустаците ?? .............................. баб. Тодор.

а аз пък смятам бкп/бсп за най-голямото зло за последните 130 год. (или там - откогато съществуват)... и считам всеки, който може и да си помисли да ги допусне ПАК на власт за ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ... съжалявам, но това историята вече го доказа...

чакай тепърва да видиш що е то катастрофа... ама лошото е, че някои докато не го усетят на собствения си задник - не го вярват...

ами, по принцип - всички венцехвалещи болен, серго и местан даже са изтървали "крайното време" - честно казано на никого няма да липсвате, поне има шанс държавата да се оправи...

да, вероятно на непрогледналите още им се струва, че винаги когато на власт са били комунисти (социалисти) не сме стигали до национални кризи или катастрофи... нищо, де, след някой и друг месец може и да го осъзнаете...

добър-лош, не смея да определям... просто знам, че е единствената алтернатива на най-голямото зло - комунистите, особено в "ортаклък" с турците... така достатъчно ясен ли съм?

Ех, Гаргамел, и мисленето, и думите ти изкривени. Какво ли те е накарало да се потопиш в тази червена боя?