Пререканията между двамата започнаха още в самото начало на разговора. Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно "зацикля".

От 2-3 седмици вие сте изпаднал в тотален амок, коментира Крумова изявите на националиста в парламента.

На следващата нападка на Сидеров, Лора Крумова се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. Сидеров й препоръча в такъв случай да си стои вкъщи да домакинства, да сготви някоя манджа.

Лора Крумова, без да остане длъжна на нападките на Сидеров, каза, че той се държи като лумпен. Това твърдение стресна Волен Сидеров и той заяви, че за първи път водеща на предаване от национална медия си позволя да обиди лидер на парламентарна партия в ефир. "Доста махленско поведение от една водеща да ме нарича лумпен. Няма как да ме обидите, защото вашето ниво е такова", отсече Сидеров.

Журналистката настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Сидеров се защити с предупреждение към водещата, да не бъде следващата осъдена, след като това се е случило на колегата й Слави Трифонов.

В края на предаването Крумова каза: " А сега ще направим преход към политика и проституция, който ще бъде съвсем лек". След което Сидеров попита: "Вие имате опит и в проституцията ли?"

Преди острия спор, в чийто дух премина почти цялото интервю, лидерът на "Атака" коментира, че кворумът в новия парламент не е зависел от националистическата партия. По думите му "той няма такова значение, което му се придава".

И без гласа, който Сидеров даде на правителството БСП-ДПС е щяло да се стигне до почивка, поименно преброяване и наличие на кворум, уточни депутатът.

Сидеров определи като "цирк" поведението на ГЕРБ
, а не своето. По думите му Ивайло Московски пръв започнал да му подвиква "грубости". Според Сидеров това е редовна практика на представителите на ГЕРБ.

"Аз и колегите ми отговаряме, защото не сме някакви плазмодии", обясни лидерът на "Атака".


Десетки привърженици на "Атака" протестираха пред сградата на bTV заради това, че водещата е нарекла водача им "лумпен". Събралите се поискаха от медията да се извинят за казаното за техния лидер.