Сидеров: Пазете ни като стайно цвете, без „Атака” държавата се срива

„Атака” я няма за 4 дни и държавата ще се срине - такава равносметката от последните дни направи лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той определи като клевета скандала с посещението на групата депутати на партията в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Пазете ни като стайно цвете, без „Атака” държавата се срива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров.... да ти ЕПМ!!!

АТАКА, ГЕРБ и десетина подобни са организации на Държавна сигурност на Тато. Някои от тях имат кафяв вят. Представляват сборища от нискокултурни, необразвани и агресивни просташки обединения, огнища на сивота, скука, безидейност и липса на перспективи.Средища на ретроградност, зле тълкувана история, антикомунизъм, алчност и липса на морал и задръжки. Страната ни боледува сериозно, кошмарно и ако това продължи, ние няма да видим нито европа, нито Запада, нито нищо добро. Бълария е известна със способността си да анализира минали събития, но не и да прогнозира собственото си развитие назад. Страннна мътна и мутренска държава.

Помнете какво каза Болен: ДЪРЖАВАТА СЕ КРЕПИ НА АТАКА! В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО!

турско мекере продажна душица,патологичен лъжец,измикяр..лъжепатриот......

Любезнии Ха Ха, не бери грижа за болния психоПат, болен Сидеров! той не е от скоРо болен. Погрижете се за Любимеца Ви, селския тарикат, пожарникаря футболист др. Генарал Борисов. Последната седмица, съвсем Го здаде.... А да ви е..... лек деня.

Е НЕЩАСТНИК! защо ми криете коментара

ще ви поливаме наи редовно с урина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като лайкучка ще ВИ пазя!!!

Стайните цветя - наистина се нуждаят от обгрижване. Но без тор и вода - загиват, г-н Сидеров!

само атака е срещу продажба на обетованата ни земя на колонизаторите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДАНО ВОЛЕН ВИДИ КАКВО ПИША: ВОЛЕНЕ ТИ СИ МРЪСЕН ДОЛЕН ПЕДАЛ-АМБРИАЖ! НАРОДА ЩЕ ТЕ СЪДИ ПО ТЪМНА ДОБА!

Тези европейски КОЛОНИЗАТОРИ да го ДУХАТ !!!!!! Ще казват какво да става в собствените си държави, но не и тук в България !!!!! ЗАЩО ТЕЗИ ЕВРОПЕЙСКИ БОКЛУЦИ НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЕ ЗА ПРЕМАХВАНЕТО НА ПАРАГРАФ 8 ОТ ЗАКОНА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ!!!!!!!!!! С този пърграф се предвижда възможност при НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ПО ДАДЕН ПРИВАТИЗАЦИОНЕН ДОГОВОР държавата ДА УЧРЕДИ ИПОТЕКА И НАЛОЖИ ДРУГИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ ВЪРХУ ИМУЩЕСТВОТО НА КУПУВАЧА , КАКТО И ВЪРХУ ИМУЩЕСТВОТО НА ПРИВАТИЗИРАНОТО ДРУЖЕСТВО !!! Чии интереси защитават тези ЧУЖДИ КОЛОНИЗАТОРИ - на БЪЛГАРСКАТА държава или на НЕИЗРЯДНИТЕ ФИРМИ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ !!!!!!!! Разбира се, че на техните фирми !!! НЕ ГОСПОДА !!!! ИМУЩЕСТВОТО НА ВАШИТЕ ФИРМИ КОЛОНИЗАТОРИ ПРИДОБИТО ПО ЕДИН ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ЩЕ БЪДЕ ВЪРНАТО И ТО ТОЧНО ПО РАЗПОРЕДБИТЕ НА СЪЩИЯ ТОЗИ ПАРАГРАФ 8 ОТ ЗПСПК !!!!! Вашите фирми само грабят създават измислен "външен дълг" в размер на 37 млрд. евро и изнасят по 12 млрд. евро на година от държавата под формата на обслужване на задължение към базираните в чужбина техни фирми майки !!!! ВИЖТЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ЕРП-та !!! ИЗМАМАТА НА ЧЕЗ СЪС СВЪРЗАНИ ФИРМИ Е ЗА 800 МИЛ. ЛВ. !!!!!!!!!! Тези пари са окрадени от нашите джобове и изнесени навън !!!! МРЪСНИ ДОЛНИ КОЛОНИЗАТОРИ !!! ЩЕ ВИ ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА!!!

Духащия ще си ти! Тоя боклук Сидеров може да си позволи да се осере пред Европа и не му пука. Но ти.. ти ще го духаш заради него. Иди сега в Брюксел и кажи, че си българин. Просто гледай отношение, макар че си нищожество за тях, и едва ли някой изобщо ще те отрази за жив.

Шваба

Не вервай на всичко което пишат. Болен не е бил в ония ресторант. Обади се по телефона в ресторанта и кажи, че искаш да запазиш 2 места. После изтъкни, че от приятели знаеш, че на 25.09.13 е имало сериозна свада, че група чужденци са хвърляли капачки или тапи по персонала и че са заливали подносите за десерт с вино и т. н. да видиш какво ще ти кажат-такова нещо не е имало, ние сме престижен ресторант. И това не е верига ресторанти а семеен динствен ресторант. Някъде бяха писали, че и предната вечер са били в друг ресторант от тази верига. Не го харесвам тоя психопат, но не ми харесва и нас да ни правят на буко баламите с някакви подправени случки. Що, верваш ли на БТВ? Аз НЕ!

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветано комунист, старшина от ДС,син на шофьора /офицер от ДС/ на началника на ДС Григор Шопов. 3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6. Росен Плевнелиев -първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7. Симеон Дянков стипендиант на фондация Людмила Живкова. 8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП и министър на химията и , 10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12. Николай Барбалов /зам кмет Софиа/ - син на генерал от ДС. 13. Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП 14.Пламен Стоилов /кмет на Русе/ - подполковник от ДС ВКР 15. Ваньо Митков Танов/шев на Митници/ офицер от МВР 16 и т.н. и т.н. и .

Ето заради този момент правя поклон на Волен Сидеров! Ако разгледате нещата обективно, всъщност Волен предизвика разпада в ГЕРБ! Да, разпад ще има, защото депутатите Му започват да губят търпение! Ако 2005 година СДС беше постъпило по същия начин, да гласува правителство на малцинството между БСП и ДПС, то тогава Царската партия щеше да се разпадне! Помните ли Борисов какво каза по време на кампанията, обърна се към Станишев: Внимавайте какво говорите, защото след изборите ще ми звъните за разговори! Е Волен Сидеров ти отне възможността да си балансьор! Сега ти се молиш за примирие и за липса на омраза! Моли се братчет, моли се! Всъщност защо настояваш за нови избори?

Колко ти плащат за 1 пост? Дават ли ти поне 2 лв. на бройка?

Местан му го намества по няколко пъти! Напълно безплатно- в промоция. Кой ще дава пари на плювалник като тоя?

герберастията е: Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

Волен е националист - безспорно! Станишев е социалист - безспорно! А бе само аз ли се сещам за уроците от историята, като се гушнаха национализма и социализма...та стана енда партия наречена национал-социалистическа и бутнаха не само държавата ами и 2/3 от останалия свят... ;( Мислете преди да гласувате следващия път, че Парагвай е далеч, че и и скъпоооо... :)))

На лявата може ли?

Я си пий хапчето и лягай.. Че да не гушнеш букета :-)

браво волене , евала сидеров , ти си пич и не ги бръснеш за слива там в парламента , ни тиквоча ни съсела с доганя

В едно нещо признавам Волен за тарикат- намери начина да е водач на всички луди в Родината ми. Направи тая измислена партия, за да е патерица на ДПС, и благодарение на същите тези луди, които представлява, сега ходи до Брюксел. Той си плете кошницата, а лудите си мислят, че ще им даде ключа за нарисуваната врата. Не, драги луди.. Ще сте си завинаги заключени в собствената си чалгализирана простота!

Приказвай си, докато можеш. На такъв като тебе, в местността Оборище, името така е изтрито от камъка, че се знае да е било името на предателя там - нищо повече!

бойко методиев борисов,меглена кунева,иван костов-мангъра,,дянков-пицата и цялата останала дясна дреб която разграбваще българия цели 23 години....

Предател за колко си продаде задника на Доган.

бойко методиев борисов,меглена кунева,иван костов-мангъра,божков,иво прокопиев,огнян донев,цветелина бориславова,дянков-пицата и цялата останала дясна дреб която разграбваще българия цели 23 години....

Може да си го е дал и без пари ,само за кеф.

Такова удоволствие, такъв кеф мисля че може да се сравни само с... Ама вижте я Мая, ами този Миков, как са увесели нос и гледат надолу. Не е много приятно да ти се карат - как може те са най-скилната и мощна партия от старци и роми, а той да им държи наставления. Ами къде е Сергей, който от същата тази трибуна размахва заканително пръст. Изчезна като мишок в дупка.

Вземи хапченцата и се успокой чадо.

А кой полива стайното цвете на Волен??? Кой го тори, подрязва и пръска??? Кой му осигурява слънчева светлина за фотосинтезата и разцъфтяване ??? Да не е пак същия този Пеевски от ДПС ???

Пеевски го опрашва ... цветето /Сидеров де/

Тук Волен е прав, че без Атака се срива, но не държавата, а правителството. Чакай бе Воленчо, ако така лесно се сриваше цяла държава, то комунистите щяха отдавна да са я сринали., но опитите продължават до близък успешен край.

сега, като сте тук, вече ще ни спрете бежанците и няма да ни е страх

Един по-долу не е разбрал, че примитивни антикомунисти няма. А друг вместо да вземе отношение по непримитивните и супер интелигентни, възпитани до 7-годишна възраст русофили-атакисти-националисти, измет взел да пише символ-верую.Простак.

Хич не се срамувам, а ми е кеф, че комунетата я докараха до там да ги командва само с единия златен член /то и на Станишев може да му е каф/. Без Волен-болен правителството пада. Анадъма? То и без ДПС пада, но те са си другарчета-ченгета от преди и винаг ще държат един на друг, а ако Има икономислещи те ги самоубиват.

Не се оплаквайте. Вие си ги избрахте, вие си ги търпите -Станишев, Местан, Сидеров ... Те са ваш продукт ... и на Цацаров.

Какво стайно цвете!? Където се появите, само зулуми правите.

до осведомен (и други като неГо) от нЕ толкоз осведомен, ... без коментар 01.10.2013 "От луксозния ресторант Къщата на лебеда, известен с това, че там през ХІХ век е написан Комунистическият манифест на Карл Маркс, потвърдиха пред bTV, че техни клиенти са били 22 души, които сами са се представили като български политици. Управителят на ресторанта Къщата с лебеда разказа пред bTV за пиянския инцидент. Поместена е снимка на ресторантa, La Maison du Cygne, Crand-Palace 9, 1000 Brüssel, както и на Управителя на ресторанта. " коментара ми 02.10.2013, 14:47 часа "Атакисти замесени в скандал в ресторант в Брюксел" По повод на тази статия коментирах, но пак да питам, прочетох в различните медии, различни разкази, все На очевидци. съответни са и очеВадните разлики, очеВидците разказват.... групата била около 20 до 30 човека? сметката е от около 1530 до 1600 евро? последните от групата, заставени от персинала на ресторанта, събрали пари и платили.... след като била повикана полиция, тогава платили? около този скандал в Брюксел или около Брюксел ... още нещо да има? Умерен Националист, към Безпартиен. ... днес 03.10.2013 в Къщата на лебеда или в бирария Ommegang? около този скандал в Брюксел или около Брюксел ... още нещо да има? Умерен Националист.

Истината за Атака в Брюксел Eто какво разказа Оливие Жилис, говорител на групата луксозни заведения La maison du cygne (Къщата на лебеда): В сряда вечер (25 септември -б.а.) ни гостува група от 22 политици от български произход. Той отказа да назове по име клиентите, но на тази дата с такава численост от бълтарската политическа класа в белгийската столица присъстваше само Атака. След като бяха пийнали повече от нормалното, те започнаха да замерят с тапи персонала, каза Жилис. По думите му патриотите също разливали олио и бутали една от сервитьорките. Сцената се е разиграла между 10,30 и 11 часа вечерта в бирарията Ommegang, собственост на същата верига заведения. Поведението им е било напълно неприемливо, персоналът ги е помолил или да продължат да пият само вода и кафе, или да напуснат, каза Жилис. Те са блъскали една дама от персонала, но директорката веднага се е намесила, като им е казала да престанат. Една част са си тръгнали, а други останали да преговарят за плащането на сметката. Другите клиенти бяха шокирани да видят държането на тези хора. Бих казал, че това е поведение необичайно за политици, каза Жилис.

ТЕЗИ ВЪВ ТОЗИ РЕСТОРАНТ ЛЪЖАТ КАКТО И ЦЯЛАТА ШАЙКА КРАДЦИ ОТ НАБЕДЕНИЯ ХУМАНЕН ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯ,ЯЖТЕ И ГЛАВАТА ОЩЕ 23 ГОДИНИ......

Абе на кой му пука за любимеца ти Сидеров? Кой е той изобщо за западния свят? И колко струва това някой да го оплюва и да си измисля всичко това? За какво? На кого му пука изобщо за 22-мата Бай Ганьовци там? Айде бе.. Да вземат да се самообесят сега от срама и позора тея, воглаве с болния Сидеров! Преди това да се извинят на целия Европейски свят- в Европарламента!

Аз се срамувам че позволяваме толкова години ДПС в български парламент.Срамувам се че позволяваме такива като Герб,Бсп,Сдс и други инженерни проекти да продават и съсипват моята родина вече 23 години.Единствения шанс да се спре това безобразие е АТАКА и никой друг.

И какво като се срамуваш - нали ги подкрепяш да са на власт в момента!? Мерзавец...

начело с пещерния демократ Боко. Още веднъж за неграмотните и манипулаторите: това го е написал Ботев, не аз и не Станишев. Символ-верую на българската комуна! Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро. И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство. И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят. Галац, 20 април 1871 г. Хр. Ботйов

Ей, ненормалник, само болна глава може да сложи името на Станишев до това на Ботев! А първия комунизъм се е вихрил в каменната ера из пещерите и морално е увредил идеята , та до сега!

Абе от къде докопахте тоя компютър в нервната клиника бе? Я марш в креватите и тишина!- мамка ви луда. Айде, че иде хамстера да ви загаси лампите!

Висша форма на анти Българско водене на политика и вкарване на България във мрежата на неолиберализма (фашизиоиден капитализъм) и колониалното робство... Не на дясната дреб...!!!

браво волене , евала сидеров , ти си пич и не ги бръснеш за слива там в парламента , ни тиквоча ни съсела с доганя

Сисадмините на ДИР-а са от турско-фашистката бандитска групировка АТАКА! Трият коментари, които не са обидни и цинични, но казват истини за фашистката измет от Атака. Болен-Волен е фашист-психопат, срочно трябва да бъде затворен в психиатрия. Изцъкленият поглед на фюрера е достатъчно ясна индикация за повечето хора с медицинско и психологическо образование. От днес скъсвам с манипулативния ДИР.БГ. Дирници нещастни, доста по-добри сайтове от вашия не ограничават свободата на словото! Топете се в собствената си кал и тиня и грухтете самодоволно! Апропо, кой ви финансира? Защо не обявите, кой стои зад вашия жалък манипулативен сайт?

Ела у дома да ми бъдеш цвете.Всеки ден ще те поливам по главата и устата с "жива" вода.

"без Атака държавата се срива" Напротив и е точно обратното. Държавата в момента агонизира.

точно така е Данчо, държавата агонизира, след почти четри годишно управление и три месечна деструктивна политика на ГЕРБ до тук стигнаха нещата. Прав си. А лек ти ден.

не се срива държавата, а бандитското управление на ДС партиите

Хе-хе...я ми кажи поне една партия без агенти от ДС? Аз нещо не се сещам...

Той си играе играта перфектно. Сега Воленчо настъпи ДПС и БСП за плоския данък. Те го въведаха и всеки държавен хрантутник да си плащат осигуровките. Там ще срещнеш подкрепата.

Срам и позор за България са тези посмесища.

"посмешища"

Дорис Пак може и да има ксенофобски изказвания - не знам, не съм чувала за нея. Но пък снощи чух една стрина от "Атака" какви ги плещеше за бежанците. Може да не ни харесва ситуацията, може да имаме притеснения, може да си имаме и други грижи, но определено не бива едни болни мозъци да ни създават още повече. Пък и след изцепките в ресторанта, каквото и да е казала евродепутатката, вече може да не съжалява за него. Заради такива сидерюги ни гледат лошо по света.

Стайното цвете на Сидеров, всъщност е препикано мушкато. Сега е ред на Местан да го препикава ...

даваи волене -мачкаи тази колонялна паплач *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какъв националист бре хора,тоя си е жив хуманист-проводник на турската политика по активна подмяна на българският етнос в България с други етноси и евентуално откъсване на парчето земя на юг от Бургас до резово и на югозапад от Бургас до гр.Гоце делчев.В момента ДПС се крепи само и единствено заради Сидеров.

И си прави и си говори каквото си иска за да си поддържа имиджа на националист. Осъзнал е, че глупавите социологически проучвания, дето му свалят рейтинга в кофата за боклук за сметка на Раданчо-Идиотчо на Иванчо, до изборите през 2017 г. ще се обърнат. Той не прави никога и нищо случайно-умишлено създава омраза към него за незначителни от политическа гледна точка прояви и си седи ухажван(, а може би и добре заплатен)в центъра на властта.

Чакай и ще видиш?- на Доган, Местани и Станишев, Болен ще им излезе през носът.

Само не ми казвай,че ще се върнат бб,цц,иф

Колко малко му тябва на човек да си повярва:)

И дойде Волен ефенди на бял кон и помогна на турците да удържат властта Волене България на турците продаде

здраво са ти разсъхнали мозъка друже.... Жалко за теб....

Прост, всичко това си го е намислил и си го прави с цел!