Сидеров: Няма да допусна предсрочни избори

Регистрацията на депутатите от "Атака" не можеше да повлияе по никакъв начин на избора на председател на парламента, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров и се закани, че няма да допусне предсрочни избори.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Няма да допусна предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то няма такава олигофрения тука веее...платени боклуци от насраната партия за подкрепа на борисов...ама наистина сте точно такива за каквито нарекохте симпатизантите на АТАКА....АТАКА ще става все по силна колкото и да ви е мъчно...дерзаите,плюите...толкова ви е багажа...

Ами няма да допуснеш предсро4ни избори тъй като се оказа 4е си най миризливото говно в България и на следващи избори ще си извън каруцата.Ти си една изтривалка на комунистите.Пфу,боклук

Луд!

Ами няма да допуснеш предсро4ни избори тъй като се оказа 4е си най миризливото говно в България и на следващи избори ще си извън каруцата.Ти си една изтривалка на комунистите.Пфу,боклук

Ами не може да допусне касация и нови избори,защото париците му попревършиха и няма да може да плати същите мангизи за купуването на гласове и след тези си изцепки през тези 2-3 дни,няма да може и да прескочи 4%!И той е вече политически труп!За да остане на суфрата,той може задкулисно и с Местан да се разцелува!Този е нагъл тип!

психопат е най-голямата политическа проститутка!Последователите му ще го разберат но гушката му вече ще е пълна а байчовците ще скляпат на парцали...Порното е пълно в БГ.Еба ти и простия народ...

Хем няма да подкрепя, хем няма да допусне новипарламентарни избори. Този само си чеше едика, за да си залъгва електората. Вярно, че е в кафти ситуация и няма полезен ход, но по добре е да мълчи, а не да се зъби и прави на интересен, защото така лъсва противоречието. Не сме чак толкова изкуфели.

Как ще иска предсрочни избори, като знае,че този парламент му е последния шанс да се прави на велик и интересен.

EЙЧ

До сега имах некакви симпатии към АТАКА, не към Сидеров, сегавече към никой, може би ще се насоча към НФСБ. Аз съм си националист по душа, само симпатизирам на тех но не гласувам за тех.

На какъв се изживява този болен мозък та прави такива коментари; кой е той след приемане на кабинета е АУТ ТОВА КАЗВА ЦЯЛА ЕВРОПА.

Ние феновете на Атака декларираме че от днес 23.05 2013година приемаме правата мюсюлманска вяра Аллах е един, Мохамед е неговия пророк и Волен е техния наместник за бълагрсите националисти Фесове ще има за всички, заповядайте,но първо сюнет!!

В парламента имаме Българска, Руска, Турска и Националистическа партии. Последната е твърдо против българската което води до подкрепа на руската и турската. Волен не е националист а обикновен бизнесмен обичащ скъпите вина и пури :) а вие лумпените му ги осигурявате, затва ви и наричаме лумпени, оня клеца млади чочки из париж, вие си броите стотинките. НАЙС А?

бъркаш, не е българска, а американска!

не може да скрие от никой, че е ибрикчия на турци и комунисти

това е лебедовата песен на новия чалмалия

Защото никой вече няма да гласува за АТАКА...Предател!!!Ти си политически труп като Костов Каде са ти националните идеали?? Продажно мекере....До зимата ви виждам...После хората ще ви свалят с камъни

ЕХ ВОЛЕНЕ, БОЛЕНЕ, ИЗЛОЖИ СЕ КАТО АРТИСТ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ.

Заглавието да се чете: "Сидеров: няма да изпусна кокала"

сидеров,орешарски каза че няма да намалява цената на тока а ще я увеличава,пак ли ще подкрепяш правителството бе мало...ник

Лумпен

Боже, пази България !!!! Лудите са на свобода - по улиците, в Парламента....................

Естествено, че няма да иска предсрочни избори, защото на тях няма да влезе в парламента и не иска да си изгуби държавната субсидия от няколко милиона лева годишно. С каква друга работа идиот като Волен може да печели толкова пари от гласовете на другите идиоти, гласували за него. Той ще крепи комунисти и турци докато му пълнят касичката. След това ще емигрира във Франция да си живее в апартамента си в Париж с любовницата си, която направи водач на софийската листа и вкара в парламента. Блажени са вярващите идиоти-атакисти!

С негласуването си волен ще подкрепи правителство на турци, протестиращи, роми и червени бабички. Точно по същия начин, както това правят и партията на негласуващите :)

"Сидеров: Няма да допусна предсрочни избори" , това е най голямата услуга, която ще направиш на протурската партия, както я наричаш и комунистите, който толкова много ти се "радват" сега! Давай все така, дано накрая остане някой да гласува за теб!

"политически елит"

""Атака" казва ясно не подкрепяме Орешарски, Борисов и който и да е чукундур, предложен от него, коментира Сидеров" ............................ Само този пасаже достатъчен, за да си направи човек извод за интелектуалното ниво и политическата отговорност на т-нар. "поритически елит"- Боже, пази България....

Какво няма да допуснеш бе плямпало, ВИЖ -ДПС иска, ДПС определя, ДПС-назначава, ДПС-определя срокове..., а сега виж на кой си се нагъзнючил, карикатура, пфю....

Имах си аз да допусне! С тая подмяна на вота никой вече няма да гласува за него. Ясно му е, че каквото отхапе сега от баницата, това ще е. И край. Само ще тича да крещи по улиците, пред парламента и МС.

Да, ама те вече и там не го пускат, ако че е дупетат! Май ще остане да се репчи на журналистите в парламента и пред него. Те си вършат хората работата и просто няма как да избягат от плюнките му.

Как ще искаш нови избори - вече никой няма да гласува за теб и Атака. Ти за да угодиш на Местан се нагъзи яко. Срам ме е, че гласувах за атака. Поне застанете да се снимате с Местан в братска целувка.

Волен Сидеров или по-точно КУРВО нали беше против циганите а какво стана сега а между другото за какво е този код

Малкия клоун,Болен с петолъчка и фес към регрес!....

Да ме прощават привържениците му, но това не означава ли, че Волен Сидеров оставя ДПС и БСП на власт?!?!?! Това ли прави Атака???

Точно това е! Пасивна подкрепа

Моля Ви,не си бършете задниците с програмката ми,защото има опасност,да получите зачервяване!

много мутренска измет се е сабрала тука и сте за боклука *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това ли ти нареди Местан да говориш пред медиите, Волен ефенди?

Разбираме г-н Сидеров, че депутатските 25 000 лв. на месец не са за изпущане, пак и субсидията за партиите. По - добре сигурни 4 години , или 25 000 х 12 месеца = 300 000 лв. за едно депутатско място или за 4 годишен мандат 1 депутат получава 1 200 000 лв. ! Е , шоуто дето го разигравате е за тъпите избиратели, нали така?!

Няма да допусне защото вече няма кой да гласува за него - видя се че Атака е създадена за да събере негативите на ДПС и всъщност да подкрепя БСП ....

'Сидеров: Няма да допусна предсрочни избори' - тя неговата работа като на един познат който преди 1989г си беше зашил с конци шофьорската книжка във вътрешния джоб на сакото за да не му я вземат повече КАТ-джиите ( след 2 отнемания на книжка и каране на целия шофьорски курс в друг окръг) и по тая причина шофираше все с него сако. Та и Волен... А се е стигнало до нови избори, а е изпаднал от парламента...

Само така Волене ,не си глупав!Това ти е последното влизане в парламента и затова го пази. Много бързо забрави за премахване на партийните субсидии и за намаляване на депутатските заплати.

ВОЛЕН Е ЗА БОЛНИЦА.ДОБРЕ.АМИ НИЕ ЗА КАДЕ СМЕ ?ТУКА ВСЕКИ СЕ Е ЗАБИЛ В НЯКОЯ ПАРТИЯ И НЕ ВИЖДА ЧЕ СА НЕКЪДЪРНИЦИ.ДА МИ КАЖЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ С КОЛКО Е ЗАБОГАТЯЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.КАК МОЖЕ ДА ПРОДАДЕШ НЕФТОХИМ ЗАЩОТО БИЛО ГУБЕЩО ПРЕДПРИЯТИЕ?ТО В СВЕТА СЕ УБИВАТ ЗА НЕФТ. САМО. В БГ Е ГУБЕЩО .КАК МОЖЕ АВИОКОМНИЯ ДА Е ГУБЕЩА?КАК ЗАВОД ЗА ОРЪЖИЯ ДА Е ГУБЕЩО?В КОЯ ДЪРВАВА ВЪВ ЕВРОПА ПЕНСИЯТА Е 145ЛВ? ЧАКАМ ОТГОВОРИ. ТОВА Е САМО ХУБАВИТЕ И УМНИ И НЕ БОЛНИ УПРАВНИЦИ СА НА ДОВЕЛИ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ А ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАИТЕ ДА СИ ГЛАСУВАТЕ ЗА КОСТОВ САКСА.БОРИСОВ И СТАНИШЕВ.

Много си прав! Всички партии са създадени, за да ни разделят и владеят! Никой не бива да отдава напълно доверието си на дадена партия! Имайте постоянни интереси, не се обвързвайте с доживотна преданост към партиите!!!

Той че е за лудницата спор няма ,ами всички ненормалници дето гласуваха за него

а пък ти като си гласувал за БСП ДПС ИЛИ ГЕРБ .ВИДЯХМЕ ТЕ КОЛКО СА УМНИ И ХУБАВИ.ОТ 20 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯНЕ Е МРЪДНАЛА НАПРЕД.ЗАЩОТО ВСЕ СМЕ МН.УМНИ.ВОЛЕН МОЖЕ ДА БОЛЕН НО КАЗВА ИСТИНАТА.

а би каква истина казва тоя? Само лае и говори безсмислици

Нищожното дребно човече си мисли, че нещо зависи от него. Я бегом у леву и да си туриш червения фес с петолъчката.

това от черкезката мутра ли идва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Един психопат , водач на ЛУМПЕНИТЕ, ще ни определя посоките на развитие .. Един мутант , който не знае съдържанието на понятието КОЛОНИЯ, ни'обяснява" , че сме. Един лумпен , който НЕ знае , че в колонията НЯМА правителство , няма ИЗБОРИ, няма ПАРТИИ, няма смяна на властта периодично , няма свобода и демокрация , няма свободна преса , няма ГРАЖДАНСКИ права и т.н... Този абориген , в момента публично ни убеждава , че сме колония:) Бяхме - но на СССР , предвид признаците на колониите ..)) за кой ли път руслките рубли - ще управляват България .. Рубладжиии...Проклети да сте .. Антибългари..Долно племе..

КОМУНИСТИТЕ ПРЕКАРАХА СИДЕРОВ И ТО ЗДРАВАТА! ТОТАЛНО ГО ПРЕ.Б.АХА! На 17 Декември 2009 весника Атака пупликува тази статия: "Гоце Първанов и компания ибрикчии пак раболепничат пред Анкара" 17 Декември 2009 "Ревностните поклонници на Високата порта и овластени ибрикчии скочиха верноподанно срещу референдума за новините на турски език по обществената телевизия Канал - 1. Най-видният от тях , президентът Георги Първанов, направи поредното темане към Анкара и обяви допитването за неуместно" По-нататък в статията управлението на БСП е окачествено като "идиотско и пагубно за страната управлението им с антибългарската етнокоропорация ДПС и залязлата царска партия НДСВ..." 2013 БСП така го прекараха Сидеров, така извъртяха нещата, че накрая се оказа, че самия Сидеров и компания станаха ибрикчии и раболепничат пред Анкара! Направиха от СИДЕРОВ ИБРИКЧИЯ и поклонник на Високата порта, който да прави темане към Анкара всеки ден! ПЪРВАНОВ СИГУРНО СЕ ЗАЛИВА ОТ СМЯХ! Комунистите направиха от НАЦИОНАЛИСТИТЕ на Сиедеров-ИБРИКЧИИ и ги направиха ЗА СМЯХ! Сега Сидеров ще дава отчет пред Станишев и Доган!

Вчера Болен заплаши целия български народ с гражданска война, подкрепи задкулисно БСП69ДПС, малтретира журналист пред парламента, заплаши и унизи български полицай! това са част от магариите които сътвори вчера Волен!

Най-големият нещастник, който българската политика познава. Излъга толкова хора и те няма да му го простят!!!

важен е народа а не политиката на мутрите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той не ги е излъгал.По-лесно е на някои хора да вярват на небивалици.

Слаб по математика сидеров. Ако ти се беше регистрирал, Ставаха общо 238 регистрирани, защото БСП чакат още двама, за които ЦИК не се е произнесла. Необходими поне 119 = 238/2. БСП+ДПС = 82+36=118. Така, че не заблуждавай хората. Това ти е последно влизане в парламент.

Сидеров е ПОДЛОГА на ДПС и БСП !...