Волен Сидеров иска допуск до "Панорама" по БНТ в писмо до ЦИК

Депутатът настоява за оставката на директора Емил Кошлуков, а "Атака" организира протест пред телевизията

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров иска допуск до "Панорама" по БНТ в писмо до ЦИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е редовния номер на Сидеров, който 20 години храним и който през тези 20 години ще го запомним със скандално поведение и златния пръст. Той просто иска да му продължи дуржавната издръжка и толкоз, но вече и това ще свърши.

Атакистките тролове слагат минуси навсякъде.

Нали си има телевизия, да се изхожда там.

Луд бил, да ходи да се прегледа, тарикат слугувал за рубли и ..т.н. и всъщност нищо ново за "златното пръстче" до момента в който не засегна интересите на "патриотите". Той бил "луд", а те били "патриоти" , а всички ние сме свидетели че България от 30 години стана ничия земя. Или казано цинично ако ми позволите - Никой не ни ебава за нищо в икономиката, в политиката, във финансите, в отбраната. Дори и ромите се изнасят със завидна за тях скорост. Защо тогава да не го допуснат до Панорама ? Там други "истини" ли се говорят между политиците ?

За такива народът е казал: Хем насран, хем голям!

Тоз лумпен трябва да е в лудницата!

Съжалявам хората, които гласуват за този клоун.

Тоя индивид не трябва да пускат по нито една телевизия. Само ще затъпеят зрителите.

Днес е петък. Що не отиде във Время? В Панорама въобще не ми го пускайте! Договорились?

Лудостта не е от вчера и не е до утре

Да го облекат като Ханибал Лектър и да влиза в предаването.Предварително да се постави знак ,че предаването не се препоръчва на лица под 18 години.

Довечера, МВР да картотекира всички защитници на Сидеров и да им подготви лечението в психо диспансера.

Липсваше ми лайномет Бареков! Сидеров ще го замести, довечера съм пред екрана на Панорама за поредната доза простотии и говна от устата на Сидеров! Не го спирайте, зрителите ще са повече!

Най-добре ще бъде, ако всеки кандидат за изборна длъжност в държавата на пъво място представи документ за добро психическо здраве, завършено образование, платени данъци и такси, трудов стаж и здравни осигуровки. Писна ми маргинали от различни разцветни да се мъдрят в управленски структури.

До тук беше.Малко ли ти беше да получаваш за едното нищо.Стегни се и работи за 500-700лв.да разбереш и ти от демокрацията.

Тя и водещата - някаква лелка изтръпнала , сакън да не се каже нещо неудобно ! Добре , че беше Сидеров да се чуе за скучното й предаване! А Кошлуков - политически ангажирана персона , кой го сложи да ръководи обществена медия ?!?Това не е ли конфликт на интереси , алоооу СЕМ?!?! Жалка история , много жалка , позор !!!

До къде стигна тази държава, един ненормален човек да разиграва всички, и те да се чудят какво да правят с него. Този беше преди време от СДС, даже беше главен редактор на вестника им. След това беше къде ли не...и сега взима пари от Русия, срещу която говореше преди. Тава е един индивид, който е сличал пари от много места. Няма да се учудя ако има милиони в някоя швейцарска банка. Не в руска, а в швейцапска....

ВИЕ СЪРЦЕ ИМАТЕ ЛИ!? ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ПСИХИАТРИТЕ, ТОЗИ ЧОВЕК СТРАДА, ТОЙ Е БОЛЕН, ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪДВОРЕН ЗА ЛЕЧЕНИЕ, ВИЕ НЕ ПРОЯВЯВАТЕ НИКАКЪВ ХУМАНИЗЪМ- ИЛИ АЗ СЪМ ГЛЕДАЛА НЕ РЕФЕРЕНДУМ, А НЕЩО ДРУГО. ТОВА КОЕТО ГЛЕДАХ, ВИДЯХ ЕДИН ПИЯН И НАДРУСАН ДЯДО, КОЙТО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ПОВТАРЯШЕ ЕДНО И СЪЩО, ПРЕКЪСВАШЕ, ВИКАШЕ- НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ- ЛЕКУВАЙТЕ ЛУДИТЕ- ТЕ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА!

Това вече е изтъркано с лудницата, дай нчкой по-актуален рефрен....

Кошлука - НА БОКЛУКА!!!

А Сидера при пидера

Кошлуков има Партия и ще изразява Партийни интереси , кой му разреши , какво право има да води ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ , неговото място е в някой от многото кабеларки !

Нямаш право да се изказваш лато малоумник в телевизията(все пак може да се гледа и от малки деца) и когато ти е дадено време за говорене ще ги спазваш и няма да прекъсваш другите. А тоя болен индивод е единствено и само за лудницата.

Тоя изпива и изшмърква рублите както му ги предадат в руското посолство. Спри се бе!

Тоя го е създало ДПСто. Министъра на икономиката от атака си е човек на пеефски. Само тъпите лумпени на атака са още заблудени, но те са си просто прости.

Трябва често да им го повтаряш че умственият им капацитет е малък. Обаче и това не са тъпите лумпени на атака а малоумните тикви на ГЕРБ

Какъв е Кошлуков да му забранява , Волене иди и просветли хората за лъжите на това Правителство ! Ако не беше Борисов , Кошлуков щеше да е Клошар ! Водещия на „Панорама “ трябва да бъде изритан и затворена тази „Панорама “ защото е Трибуна на Управляващите и Соросоидите ! Свобода на словото 111 място , от понеделник може и 119 място !

Обичам да ми пишат -минуси , това показва че съм на правилна позиция , още от първия протест на СДС го видях че е дребна , двойна душица Кошлуков , Емо , Емо дано Бог види какви ги вършиш !

Колшар не клошар, Кошлуков е директор на БНТ. Демек той е чорбаджията на БНТ сега, както си ти на дома си. Както ти решаваш кой ще влиза и вас и кой не, така Кошлуков решава кой да влиза в БНТ.

Прав е Сидеров. Грубо нарушение е да не го допускат. Против избирателния закон и против закона за медиите.

Приготвили сме дрегери и тестове за довечера. Вече не знаем в какво състояние ще се появят лумпените.

Даааа, Господ е наказал Б-я с политици. Да гласуваме и да плачем. Пак да гласуваме и пак да плачем. Съдба.

Не на цензурата. Не може субективно водещия да се меси в изборите, не е по темата, не е политкоректно. Кандидатите могат произволно да тълкуват въпроса и да дадат какъвто искат отговор. А ние народа да решим за кого да гласуваме. Защо да се слага табу кой с кого е в коалиция, или тяхната ориентация. Все пак БНТ е партийна телевизия и си има партийни директиви за какво не бива да се говори, но нека да си признаят. В Ислямака Држава и при "Либералите" е едно и също, можеш да говориш но само по разрешените теми, другото е забранено. Трудна е работата на Исус, Апостолите, Левски, Льо Пен, Сидеров, враговете ги мачкат по всякакъв начин, арестуват, пребиват, разпъват на кръст, преследват по всякаква тема, с жандармерия ги изваждат от студиото. Разбирам че някога под този товар може и да си леко пийнал, кръста е много тежък за този който го носи. Все пак всеки от нас не дава по равно пари в джамия и църква, така да ако иска кмет патриот, може да реши от кой патриоти и с каква сексуална ориентация да бъде.

леко пийнал и други витамини е задължително за да стане шоуто

От вожда на русофилите само такива изтъркани идиотски шоута. Толкоз

Г-н Сидеров се прави на луд за пореден път, но няма диплома за това. Моля г-н Сидеров, явете се психо болницата в гр. Раднево за издаване на съответният документ.

Луд умора няма!

Бялата златка не може да се рециклира. Някой неща се рециклират.

Защо ти е Панорама, нали ще те дават по телевизията като протестираш пред сградата. Тя Панорамата ще си дойде от сама

Не разбирам що не го пускат в Панорама ... Масата е голяма, спокойно може да си поседи под нея.

Може би ако г-н Сидеров се задължи да не променя темата на предаването под предлог, че като депутат има такова право (това не може да е вярно, медията определя темата) и че няма да пречи на другите участници да се изказват!, в бнт ще преразгледат решението си. Именно г-т Сидеров започна с хапливите нападки към Юлиан Ангелов, пречейки му да се доизкаже. В това предаване всеки има равно количество време. И да престане да изтъква, че е народен представител, има депутати, избрани с много повече гласове от него.

Май бялата Златка пак трябва да яде бой та да млъкне за малко. С такова умиление си спомям как изяде шамарите и после гласчето не му се чуваше месец два.

Свършиха ли местата в лудницата и в затвора? Дайте му натам допуск и колкото иска време за изява!

На тоя и групичката около него -единствения достъп е само до някое лечебно заведение от рода на Карлуково...

Аз като редовен данъкоплатец настоявам това да не се случва.

Време е СЕМ да прояви творчество и да разпореди на Панорама директно включване от студиото на тв Атака. То кой ли не е мърсувал в национален ефир, що и Лидеров да не ни се изхрачи още веднъж в лицето. На държавни разноски, разбира се, както той най-много обича.

Мая Манолова стана "народен защитник" след договорка между Делян Пеевски и Бойко Борисов.Ако стане кмет на София като кандидат на БСП, Делян Пеевски ще превземе столицата и "Позитано"20 като "бонус".

така е - като са недосегаеми, ... могат навсякъде и всичко да си позволяват, защото им се дава, ... но ние им го даваме - ама не протестираме.

иска допуск до Цирк

Как е възможно политикът Кошлуков да е шеф на Държавната телевизия,нали се сещате ,че това означава политически зависимости,схеми и кражби!

Панорама да не е психиатрия

Да му се купи еднопосечен билет от бюджета за Москва и да се маха. Без право на завръщане. Това ще са най-добре изразходваните средства. Както и на всички русофили.

Белата златка най-я е страх да не изпадне в медийно затъмнение. Защото тогава дегенератите, които гласуват за нея няма да се сетят за нея и ще вземат гласуват за друг дебил. Например за друг национален предател с подобен профил - Костя Копейкин

Направих си труда да гледам предаването въпреки че бнт го изтри от форума си и наистина човека от вмро говори много повече от 7 минути за оплюване на сидеров и атака но не и за местните избори. Направи ми впечатление как чешмеджиева непрекъснато го МОЛЕШЕ да спре и как отиде да изгони сидеров за нещо много по малко от това на макето... Нека криво да стоим но право да съдим защото не се знае какво може и нас да ни споходси..

Аз така или иначе не гледам панорама откакто я води Бойко Василев.

Пуснете го,да гледаме шоу веее