Сидеров ще иска имунитета на този, който поиска неговия

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се закани да иска имунитета, "на този, който поиска неговия", и да съди висши служители на МВР и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров ще иска имунитета на този, който поиска неговия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обвиненията срещу Волен Сидеров са от човек съден за крадене на трупове и вземани за продажба органи от тях. Още едно доказателство за полираните мозъци , че мафията е завладяла държавата и се подитрава явно с народа.... Крадец на трупове срещу Волен.

Трябва да му спрат наркотиците на тоя психопат!В затвора веднага!За свинктеропредложителство и ибрикчиство !

Груьо! Като искаш "да му спрат наркотиците на тоя психопат", обади се на тиквата да си прибере наркодилърите!!!!

А няма ли кой да принуди този човек да се лекува ? Трябва в парламента да влизат хора , които не са психически обременени. Защото Сидеров не е единствения..

да плащаме на това руско лайно командировки и субсидии...избори идат - мислет ей !

братчед де му отнеха имунитета.. ни дават на хората да стават на кметове за един тупаник.. но е вярно че депутатите са смешни, и имунизирани за свестни закони. болен нещо им са сарди...за парите..

Волене,възможно е да си прав,че на това място,което сезираш се продава дрога,но не го правиш така,че всички да застанат зад теб,а не да те мислят за луд и така да отблъскваш хората от себе си.Мисля,че не си оставил млада жена и малко дете за да ходиш да правиш проверки по заведенията.Помисли си!!!

Този мерзавец не пада по-далеч от духовните си(а може би и финансови) идоли - руските КГБ-исти. Всичко може да извърти и преиначи - само и само да излезе прав.

Човекът си е прав,трябва да се вдигне малко пушилка около него,че избори идват а пък нищо не ставаше около него,последно беше споменат като татко на бебето на любовницата му и от тогава до този случай нищо.

Давай, Волене, ние сме с тебе!

Време да наградят полицая дето ще му напрай главата на футболна топка!!!

Хахо, май ти си този полицай и си на хранилката на контрабандата! И виеш срещу Волен, защото ви разваля седянката!!! Ха-ха-ха!!!!!!

Бялата Златка е ударил една ракия преди лягане и е почнал да буйства. Деничка го е надушила, че е пил и го е натирила от вкъщи. Златето разчертал една доза и викнал верното си куче Чуколина да се разходят вечерта и да намерят някоя жена и да я пребият... И после вече на всички е известно какво стана...

Акцията на Сидеров представлява недопустима намеса на представител на законодателната власт в дейността на изпълнителната с изземване на функциите на контролен орган и намеса в обществения живот по непозволен начин. Сидеров се явява защитник на Пеевски и министерство на финансите, които подеха инициативата за борба със стоките без акциз. Ето до къде водят инициативите на министерство на финансите и Пеевски.

Сидеров, че си е луд -луд е. Но ако в този случай става въпрос за хулиганство и за отрицателно време идват 10 000 полицай и 10 000 журналисти и толкова свидетели, то кажете ми на ежевечерните ЛЕТНИТЕ ГОНКИ в жилищните квартали в София що не се събраха същите тия горе споменатите??? Защо един репортаж подприкритие не се излъчи????? Гонките не са проява на хулиганство....

Идват бързо, щото го знаят, че е психично болен и може да стане голям проблем. Особено когато е и пиян и дрогиран.

В България съществуват две партии: Атака и всички останали партии. Единствено Атака има смелостта да разкрива престъпните деяния на янките в Близкия изток. Единствено Атака показва техните злодейства по света. Единствено Атака подкрепя Русия - нашата освободителка. Единствено Атака настоява за референдуми за присъствието на България в НАТО и Европейския съюз. Единствено Атака води национално отговорна политика. Единствено Атака се бори срещу вихрещата се корупция в България, както беше в последния случай. Затова всички останали партии, ръководени от американското посолство, са единни в действията си срещу Волен Сидеров и Атака. Това обяснява и последния "инцидент", в който Сидеров се опита да задвижи полицията срещу продажбата на контрабандни цигари без бандерол и дрога. Естествено, това му действие беше възприето като нарушение на реда в България. От властимащите, които, както е добре известно, ръководят контрабандата и нашенските мафии. Гледах видеата на няколко телевизии за този случай и НИКЪДЕ не видях Сидеров и Чуколов да удрят полицаи. Полицаите лъжат, принудени от своите началници. Не се оставяйте да ви зомбират.

днес на едно парче пица ли си само?

Пицата с какво да е ?

Какви янки на Раковска в мазегинче бе кретен? За кутия цигари без бандерол 20 души полиция начело с главния и секретар посред нощ диван чапраз ли да ви стоят? От кога посяга великанчо на малкия човек бе? Няма ли си бебе да го къпе вечер, че бута момите по лафките? Чуколов ли е най- големия мъж, за да удря на обикновените хора и полицаи шамари? Що не пробва с някоя барета да му налапа пушката? Всичките сте изтрещели тъпанари и продължавате ли с платената дейност в полза на Русия трябва да бъдете натикани в затворите и избити поголовно. Помияри долни!

Какви янки на Раковска в мазегинче бе кретен? За кутия цигари без бандерол 20 души полиция начело с главния и секретар посред нощ диван чапраз ли да ви стоят? От кога посяга великанчо на малкия човек бе? Няма ли си бебе да го къпе вечер, че бута момите по лафките? Чуколов ли е най- големия мъж, за да удря на обикновените хора и полицаи шамари? Що не пробва с някоя барета да му налапа пушката? Всичките сте изтрещели тъпанари и продължавате ли с платената дейност в полза на Русия трябва да бъдете натикани в затворите и избити поголовно. Помияри долни!

Няколко въпроса към кривосъдната система, проституиращите медии на колониалната мафия и зомбираните идиоти тук. Първо, е ли Сидеров престъпник и ако да, по кое съдебно решение му се иска имунитета? Второ, КОЙ, КОЙ, КОЙ и ЗАЩО съобщи на проституиращите журналя да налазят организирано и за отрицателно време "инцидента"? Трето, откъде налазиха десетките "свидели" на колониалната протестна мрежа? Четвърто, към зомбираните мишлета тук: направи ли впечатление ухилената, победоносна физиономия на "травмираната" собственичката на клека, кое я направи щастлива; това ли е най-важното събитие за държавата ни, в момент, в който по цяла нощ прелитат чужди реактивни самолети над София, когато тече купуване на гласове за изборите, когато тежките престъпления в София са ежедневие, когато кривосъдната система защитава не жертвите, а престъпниците, когато непрекъснато измират хора в катастрофите по фалшивия асфалт на мафията, когато се подготвя ново увеличение на акцизите и населението измира в бедност? Толкова ли сте тъпи бе, мишлета, та допускате да ви вкарват в животинския свят без да се усещате? И накрая, пита ви като човек абсолютно дистанциран от Сидеров, предвид миналото му на седесар, рушител на съвременна България. Айде, цъкайте минуси да преброим оскотелите.

А ти като се замислиш малко може ли да обясниш, как човека, на който според тебе му правят номер е най-дейния в цялата тази история ?

Волен Сидеров и Атака са единствената опозиция в България и единствената надежда за промяна на статуквото! Вече все повече хора го осъзнават и затова е тази пяна по муцуните на мутрите! Ще напряват и невъзможното да го неутрализират и елиминират, нооо...вече е късно! Защото Волен пробуди позадрямалия ДУХ на народа! Идва началото на края на мутрите! Защото "Не се гаси туй що не гасне" Последното мутрите не го разбират, но ще го усетят!!!! Давай, Волене, ние сме с тебе!!!

какво сте направили?! Това, да биеш невинни хора по магистралите ли е проявата на опозиционерството ви? Смешници! Едни цигани не можете да поставите на място!!!

Значи хората /познавам такива/, налагани с бухалките на бога ви буда, са били виновни, затова буда ви е невиновен, че ги е бил!!! А относно "боя на магистралата"- присъдата е оправдателна, ама на платен папагал като теб, какво му пука....

И какво като си с Волен?Даваш ли си сметка какво конкретно този човек е променил в политиката и в частност е засегнал и твоя личен живот?Нищо!!!Отвори си очите- Волен промени само стандарта на собствения си живот и на тесния кръг от съмишлениците покрай него.

ако не беше ти Атака щеше да е на нивото на Герб по рейтинг! Махни се бе, човек! Идеята е правилна, но ти опозоряваш всичко!!!!

Вярно ли, че Главния прокурор на България бил престъпник? Казват, че си купил овщна градина без да плаща данъци и държавни такси, като излъгал, че престъплението е извършено от друг в негова полза и този другия не бил наказан от ПРОКУРАТУРАТА за престъплението извършено в полза на Главния прокурор...

Тоя нещастник си е откровено за Карлуково, докога ще го търпим. Няма ли кой да го 'разработи' и да се приключва тази пародия. К'во ме занимават с някакви ненормалници, този е за затвора от години. Според неговата крива логика може всеки съвсем безнаказано да го 'свитне' от упор.

Един обикновен напудрен,розов, нервозен пудел...не му се сърдете идват избори, преди атакуваше френски дипломати ,ресторанти в Брюксел... сега някакъв си ,,клек''шоп, мноооого му падна гарда

Знаете ли колко процента от стойността на цигарите е акциза и ДДС то - над 90%. Това прави много атрактивно да се продават безакцизни цигари. Защо не допускате възможността в този магазин действително да са продавани нелегално цигари. Аз за три часа ще изнеса от магазина всички цигари без бандерол или ще ги скрия в магазина в специалното укритие.

Няма връзка между продажбата на цигари и хулиганската постъпка на Сидеров. Първите му измислици, явни лъжи, са били резултат на пиянството или наркотиците. Дори и да са продавали цигари, това по никакъв начин не оправдава хулиганското поведение на Сидеров. Той затова, след изтрезняване, взе да заплашва, вместо да повтаря тази глупост. От трън та на глог, защото няма връзка между поведението на прокурорите и полицията и хулиганството на същия Сидеров.

Трябва да се прави разлика между важното и маловажното. В случая важното е, че се източват от държавния бюджет колосално огромни суми и властта и компетентните органи си мълчат и покровителстват това източване, заради дребни облаги. Маловажен е начина за затваряне на кранчето за източването на бюджета, важното е да се затвори. Да си вдигне ръка този които не е виждал да се продават без бандерол цигари!

Волене! Искам ти имунитета! Веднага!

Ако му сложат райрана пижамка няма да може да участва в изборите а може и още едно дете да му се роди докато е в затвора .

да не му сервират от специалния чай на КГБ..

Този е срам за човечеството.

Такааа..ами тук явно има само служебни коментари от Сътрудници , които днес съвсем последователно и добросъвестно са заработили надница.Щом е така масирано , значи доста ги е страх..

да плащаме командировките и субсидиите на това рушко дермо - другият път на избори - мислете!

Ваньо, хайде смени формата на тая Атака , бе. Омръзна ни тоя смешник. Веднъж се крие под маси, друг път си удължава пишката с полицейски уреди, сега предизборно се прави на мъж. Аз ако съм мъжът на жената-собственник на магазина ....ще оставя Воленчо без повече опити за наследници. Та ако ще да го лежа. Да ходи са посяга на неговата жена или на Капка. Ще се прави на мъж, когато няма имунитет. Ако лумпен-пролетариата не го избере още веднъж, имунитет ще му падне автоматично.

Имунитетът на Сидеров не го пази от бой, може да бъде бит на общо основание. Просто за целта не може да се използва полицията.

Крадците на Съвременна България, начело с Костов и партизаните му(Мариците) и Петата колона на Русия у нас(АЕЦ-а, сделките с газа и Лукойл), оглозгаха енергетиката на Родината. На Борисов разчитаме за взаимоизгодно сътрудничество и с Америка, и с Русия, колкото и невъзможно да изглежда взаимоизгодността с Русия днес, когато я управлява вампирясалото съветоидно джудже-кръвопиец, комплексираният кандидат за всерусийски император Путя-Хуйло!

Абе драги, на теб като ти носиха пицата не ти ли дадоха новите опорни точки ? Тук става въпрос за болния ви фюрер, къде отиде ти при Костов. Гледай малко под коя статия какво пишеш, че съвсем се излагате вече.

аз ти го искам бе наборе и давам моя, аз живея честно и мога да го докажа, а ти ?

3 014 640 лева (три милиона четиринадесет хиляди шестстотин и четиридесет лева) е общата сума на последните 15 транша от Америка за България, дадени на "правилните хора".

А енергийната мафия на петата колона на Русия краде от България над 5.000.000.000 лв. годишно...

Извини се бе!! Нещастник пълен.

Кво се чудите? Баш златката е спец по ораганизирането на предизборни циркове.

С Горе вирната глава, пламък в очите, Волен като лъв със атака е пръв. Хвърля се кат герой срещу европейци безброй, без да се плаши той от всякакъв завой! Ти даде си живота, чест, ум несломим, за да е духът ни вече непобедим. Да върви Атака напред в прогреса, да расте, множи се даже във регреса! Путин ,Волен-святи, мили във сърцата ни са се впили и ни водят те все напред, в нашата природа със ред! О,Русия наша великанка, с красотите непозната, тя ни дава героизъм и ни води в оптимизъм

след Болен Сайдеров и господаря му Путлер

Гнусните ви лъжи нямат край.Престанете да тиражирате безумни твърдения като това:Тогава депутатът обижда и заплашва френския културен аташе Стефани Дюмортие на борда на самолет, а впоследствие на летището нападна един от пасажерите и удари полицай.За последен път пиша и влизам в шибания ви сайт.

Всъщност истината е, че французойката нападна Сидеров, а полицаят го зашлеви. И така 5-6 пъти.

Тя може и да е усетила ,че Болен е малко садо-мазо ,ама 5-6 пъти направо му е изкарала въздуха!Честно ,скоро сънувах ,че ме напада една мадама ,но не беше франзузойка

Последно, руско или турско мекере? Или, като ви изнася, забравяте чий сьюзник и от кой военен блок е Турция.

мекере е на всеки който плаща

В казармата като го пратех да полее розите ( измие тоалетните ) и се успокояваше .

ЩЕРЕВ,ШИЛО И ДР.СОРОСОИДИ ,ТРЯБВА ДА СВИКНАТ С МИСЪЛТА ЧЕ СИДЕРОВ ЩЕ Е В ПАРЛАМЕНТА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ

разкарайте тая неуравновесена агресивна откачалка кумир и лидер на шайка себеподобни празноглавци

не я разкараш бе оръфляк.

Ако се намерят достатъчно перко-наумовци да гласуват за него, сигурно ще влезе. Е и? Ще променили факта, че е руско/турско лъжливо и продажно мекеренце? Тъкмо ще му гледаме сеира, когато спори с Миков, кой е по-голям приятел на рашата и кой е по-голям национален предател.

Хахо, не думай ,че свършихме имунитетите -който взел ,взел!

Шило

Много внимание му отделихме.

От тоя направо ми писна вече!!!!

и все повече ще ти писва, утрепко (не отрепко).Истината е Атака.

'що му обръщате внимание на тоя бре? Какво толкова е важен, че да се занимавате с нищожната му личност? Освен, че е руско/турско мекеренце, че се държи като долнопробен тъпчо, че е образец за лъжльо и нахалитет, какво друго интересно има в него?

До кога некакви дегенерати от Отровено общество поръчково ще прикриват корупцията във властта. Това, че България е управлявана от посолството на САЩ е обществена тайна. Как така, там където се продават контрабандни цигари и наркотици, се събират много ченгета и то от висшия ешалон. Дори версията на Аналолизните журналисти беше, че Чукулов е ударил некакъв висш служител на полицията. Каквото управлението такова и изпълнението. Полицията да прикрива антиобществени действия, каквито са продажбата на наркотици и контрабандни стоки. До къде стигнахме в мутренското управление.

Тва ква връзка има с алкохолика сидеров и неговия пудел Чукалов?

Поръчково действие. Това е връзката, а поръчителите са ясни. Иначе, гледай билбордовете с рекламата, че контрабандата е лоша за всички. И вервай колкото си искаш у некакви химерни мечти.

Към тези, които не са съгласни с написаното от мен преди , че здравните органи и прокуратурата бездействат относно популярния човечец: Хора, това, че човечеца изказва истини понякога, не значи, че той може да реши обществен проблем. Той само го задълбочава,като го профанизира и опростачва, с това и харесващите го.Все едно човек, случащ чалгата, да твърди, че обича музика. Време е вече да подкрепяте нормални хора с нормално поведение да защитават интересите ви.

Сидеров не е нито тъп, нито болен, а е ВРЕДЕН за България

Няма ли,кой-да смачка тази черна хлебарка,бе?!

Всъщност, вонещица по ,ще му отива,май?!