Патриотите твърди: ГЕРБ да изтеглят Истанбулската конвенция

Категорично сме против Истанбулската конвенция и няма да гласуваме "за“, добронамерено призоваваме ГЕРБ да я оттеглят, защото има нарушения при подписването й.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите твърди: ГЕРБ да изтеглят Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТАНА ЛИ ИМ ЯСНО?! ЗАТВОРИХА СИ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ ГЛЕДАМ,СЛЕД ВЧЕРАШНИТЕ ИСТЕРИИ ПО АДРЕС НА ОП!

То и във Франция ритаха и протестираха против еднополовите бракове, но ги биха по демонстрациите, а даже по Шан з Елизе ги обгазяваха семейно барабар с децата и псевдо социалиста Оланд си прокара законопроектчето! Явно целта на пе де та та от САЩ е да се разбие основната ядка на обществото - семейството и да разпаднат съществуващата патриархална система.

Да напомним на господина, че Англия излезе от ЕС и английския трябва да отпадне в официалната кореспонденция между членовете в съюза (ЕС)! От думите му излиза, че конвенцията вече е приета и то незаконно и остава някакси "демократично" да я ратифицират!

Цакна ха та вече -вари печи боклука си остава.

Този пак го активираха господарите му! Пак ще му отпуснат някой транш рублелички за да трови атмосферата около себе си!

Абе Путин га забрани сички НПО-та с външно фифнасиране му викаха деспот.

"засега да не влиза" - Сидеров, всичко туй дето си го изприказвал е хубаво, ама тези - последните ти думи!!! Как мислиш, че хората ще ги изтълкуват? Дай ся да замажем положението пък после пак ще си я гласуваме! Спрете се бре идиоти и пе....си! Съвсем за умрели ли на взимате веке? Туй театро веке и врабчетата го научиха наизуст. Вашите "зелени" глави не моат родят нищо полезно. Вие сте безполезен - по-лошо - ВРЕДЕН БОКЛУК сте всичките там у тоя парламент!

... ПИДЕРАСТКИ ИМ РАБОТИ :))

Eто, мнението на акад. Антон Дончев - най-четеният български писател, чийто роман Време разделно е най-превежданата българска книга. "Джендърът или н.нар,. социален пол е пропаст - пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост! Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират - не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е създала природата. Джендър - обучение е една лудост! Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. И това е страшното! Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат - те имат власт и пари. Това е направо смешно Борисов да приеме джендърите! Явно е, че тези хора, които имат парите и властта, успяват по някакъв начин да му въздействат. Ние и сега имаме достатъчно закони против насилието във всичките му форми. Мисля, че нашите депутати няма да го гласуват. Не вярвам да го направят. Не вярвам! Ако го направят, народът просто ще им обърне гръб! Те просто ще се отделят от народа. Това е античовешко! Джендърът атакува най-напред думата естество, атакува се пътят на развитие на Човечеството. Това е налудничавост! И то е много опасно! Това е най-опасното естество, защото здравата част мюсюлмани, християни,араби и негри не само няма да го приемат, но могат да се опитат да унищожат тези, които го приемат. Това е процес на разложение.

Няма как да приема това изказване, в което са намесени някаква природа и някакви 3 милиарда години, плюс че е станало някак си от само себе си. Ако беше така, за какво се борим? Педерасите да си педерастеят и това е - на който както му е удобно, какво значение има? Но тук става въпрос за това, че се потъпкват Божиите закони! Това е мерзост в очите на Бога... после се питаме защо стават нещастия, защо загиват млади "невинни" хода, защо държавата е в това положение и т.н. Ами така ще е, докато народът не се обърне към Твореца и не спре да се кланя на парите, чалгата, разврата, лъжата, измамата, далаверите и прочие...

Много балансирано изказване. Жалко, че Бойко Борисов не го направи. Нямаше тогава да има проблеми. Някои лобита? Та вижте от седмица каква еуфория се вихри, що статии, кампании, какви промивания на мозъците. ангажирани са поне една пиар агенция. И всичко това са офромни средства хвърлени. Следва въпроса, КОЙ КОЙ плаща. Защо плаща и какво иска. Виждаме НПО намесени да прокарват нечия политика. Кой им плащща на тях? Държавата да поиска отчет за източниците на фимнансиране, защото явно с дейността си дестабилизират държавата и явно развиват антибългарска дейност. Кой седи зад тях, Не че не знаем, американско държавно финансиране и американско-еврейски секти. Та тези искат да прокарват закони в Република България, напук на гражданите на Република България. Не е ли малко нагло това. ПОне видяхме на живо, кои са българите-еничари. И кои са най-големите дупе.авци. Кой колко струва. За Сидеров, адмирации, поне е чист от Пиринските далавери на Симеонов и Каракачанов. Адмирации специално и за Георги Марков, ГЕРБ, но се държи като българин, без оглед позиция на партията.

та БЪЛГАРИЯ ЛИ,дреме му него за БЪЛГАРИЯ,ако настоява ,патриотите да му ршзнат клончето и на избори

Правосъдната ,ако сина както е студент в САЩ и доведе от неговият пол снаха,ще му се радва ли.Ще бъде ли задължително да се приеме тази убийствена за българщината.,а да не споменавам морала.Но признайте си,че става въпрос за много пари и не ви се изпускат тая река от пари,това може да ви срине от власт,показахте истинското си лице

В деня, в който гласуват тая помия да организираме обсада на Парламента и да им дадем ясен знак какво ги чака ако я ратифицират. Откъде накъде Конвенции ще суперсийд-ват Конституция? Откъде накъде външни организации със спорен произход и сиво финансиране ще следи как обучаваме децата от ранна възраст? И какви са тея препратки към дискриминация и сексуална ориентация? Нямам нищо против хората с подобни наклонности, криво-ляво преглътваме и наглите им демонстрации по разни розови паради, ама тук вече ще падат глави..опрени сме до стената. А продажните душички герберски тролчета да се ориват и да не ми говорят за комунизъм и тем подобни когато става дума за устоите на едно общество

Тези които ще се мислят за третият пол,едно време са ги мислили за болни хора,и са били затваряни във затворите и тъмниците,по далеч от нормалните хора.

"ГЕРБ да изтеглят Истанбулската конвенция"

Предпразнично някога да я одобрат и това ,ако ни сторят проклети,ама много проклети да да тези които я одобрят

Това звучи малко по- успокоително. Този Ячев вчера какви ги дрънкаше?

КОЙ Е ТОЗИ?????? ПРОДАЖНИК! ВАЛЕРИ СИМИОНОВ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЪБИРА С НЕГО.

Конвенцията не е лоша, даже е много добра, с едно изключение!!!!!!!!!!!! Що е то пол и има ли почва то у нас. Относно пола, съм съгласен че е пълна каша. Ами според тъпото определение за пол, /което не се съмнявам че някой тъп педе... ст го е вкарал като текст/, тази конвенция не е приемлива, и е за боклука. Според мен пола е мъжки и женски. А кой как се определя, това е друга тема и предмет на друго определение. Щото някой се определят като батман, други като жената котка, трети като трактор, четвърти като череп, пети като сумист, и шести като инджикипляктор, картоф. Един пък се определи като светкавица - е какъв пол е това / мъжки или женски/ или има и трети пол - светкавица , що не и гръмотевица или . Даже се мисля че е мъжка гръмотевица със жински светкавични наклонности!?! Конвенцията е за боклука с определението за пол.

Cъбудиха Лъва от дълбокия сън! Българите от чужбина са побеснели заради опитите на борисов и лобитата да измамят Hарода с Истанбулската конвенция, много вече са си купили самолетни билети, идват си в България за по няколко дни специално за протеста на 10 февруари 2018 г. от 18:00 часа в София пред НДК, организиран от "Национална съпротива" под надслов : "Не на истанбулската конвенция!" "Нека запазим децата от разврата! Hека всички политически сили които се противопоставят на истанбулската конвенция знаят, че имат цял един Hарод зад гърба си, и че е време измамниците(всички лобитa), които ни манипулират със шантажи да си ходят от нашите земи! Tук властта произлиза от народа, защото ние сме Държавата! Hие сме България!, и тя ни принадлежи, на нас и нашите деца!

Българите в чужбина са свикнали да ползват главите си по предназначение! Тях не мож ги вкара във филми, било за трети пол, било за гей бракове. Дебилите от патриотичните и социалистическите среди стигат, нямаме нужда от повече!

Българите в чужбина : Българите в чужбина са били винаги тези, които в историята на България не са се вкарвали във "филми" на манипулации и не са се подавали на измами на лобистите поробили Hарода им! НЕМИЛИ-НЕДРАГИ/ИВАН ВАЗОВ/ "Повестта Немили-недраги разкрива раздвоения свят на българските емигранти от епохата на Възраждането хъшовете, принудени да живеят в негостоприемна чужбина, но в душите си безрезервно свързани с Pодината и мечтата за нейната Cвобода. Иван Вазов изгражда картината на емигрантския живот чрез съдбата на своите герои. Те живеят принудително в чужбина, защото робската участ в Pодината ги е прогонила далеч от всичко, което е скъпо на сърцата им. Притежаващи силен дух, смелост и воля да отстояват идеалите си, техният истински живот е в миналото - когато са се борили за Cвободата, и в бъдещето - където са мечтите им за осъществяване на най-светлия житейски идеал - борба в името на свободното Oтечество. Хъшовете са носители на възрожденския идеал- премахване на националното потисничество и постигане на Cвободата. Избрали своя житейски път, те са готови на саможертва в името на Pод и Pодина!" Hищо не е било по различно от сега!, само времената са други и имената на Хъшовете са други!

Хахахахахаха "българите" в чужбина отдавна са с промити мозъци и джендърясали. За тях най-важното е да напълнят торбите в супера.

Сидеров беше се скрил в миша дупка, но явно Бацето пак ще трябва да организиеа някоя инсценировка и ново съдебно дело. Тогава Сидеров пак ще ходи при Бацето да се моли и пак ще се разберат "по мъжки"

Бобии ще си завре златното пръстче на Сидеров...знаете къде !!!

Из нашите медии няма да намерите информация за дебатите по конвенцията в други страни. В Армения например в парламента бе казано, че целта на документа съвсем не е борбата с насилието срещу жени. В свой репортаж журналистът Гайк Нагапетян пита: Какво общо има борбата срещу домашното насилие с узаконяването на правата на хомосексуалистите като членове на семейството? Според него, радетели за подобни неща са няколко НПО,които се финансират с грантове от САЩ Целта им е да влязат в семейството, особено в бедни и уязвими семейства (конвенцията постановява НПО да участват в мерките срещу насилието и в съдилищата) и да получават пари и дивиденти от това. Фактически се отнемат правата на родителите да възпитават децата си нормално и се следват заветите на американската сенаторка от Джорджия Нанси Шейфер, която през 2009 г. открито заяви, че отнемането на деца заради насилие в семейството им е крупен бизнес, пише Нагапетян. Натискът от деятели на Съвета на Европа е неимоверен. И черешката на тортата: в документа пише, че правата на детето са в унисон с препоръка CM/Rec(2010)5 на Комитета на министрите за борба с дискриминацията заради сексуална ориентация и джендърна идентичност! Тази препоръка не е преведена на български. В нея пише в прав текст, че лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните често са подложени на различен вид насилие и дискриминация. Държавите, според препоръката (чл.18), трябва да отменят всяко законодателство, което ограничава допустимата възраст за еднополови сексуални актове, а еднополовите бракове да имат еднакви права с разнополовите (чл.23 и чл.24). Болестта става норма, нормалните хора са престъпници. Ето това прави Истанбулската конвенция. И докато депутати от ГЕРБ твърдяха, че въпросът за конвенцията се отлага, за да се поуспокои обществото, МС ненадейно в петък внесе ратифицирането в НС без текста на проекта, без самата конвенция, без доклада към нея.

Е прави са хората,че ги наричат,,гробокопачи,,Ама свършиха ли нормалните хора от тази партия,или сами си вкарвате,,автогол,, АКО ПРИЕМАТ КОНВЕНЦИЯТА,ДАНО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО,НЕ ЧЕ ИМАМЕ ГОЛЯМ ИЗБОР,АМА НЕ МОЖЕ ЗА ПАРИ ДА НИ УНИЩОЖАВАТ КАТО НАЦИЯ. ЩОМ ТОЛКОВА СЕ НАСТОЯВА,СТАВА ЯСНО ,ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО,АМА МНОГО ПАРИ И РОЕНЕ НА ОЩЕ ЩАТОВЕ.А ГЕРБ ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ,УВЕЛУЧИ ДВОЙНО АДМИНИСТРАЦИЯТА,А МНЕ ПОЖЕЛА ДА Я РЕФОРМИРА. СТИГА НИ ПРАВИХТЕ НА ,,ДЕБИЛИ,,КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО,ПРОСТО ЩЕ ВИ НАКАЖЕМ,НЕ МОЖЕ САМО ДА ЛИЖЕТЕ ЕВРОП.ЗАДНИ.....

Патриотите ще се стряскат от третия пол и гей браковете до края на дните си и никой няма да е в състояние да им помогне! Това им е капацитета. ГЕРБ са в деликатна позиция, но не вярвам в името на властта да се правят на дебили, както го направиха от БСП!

НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА ПРАВИТЕ КАКЪВТО СЕКС ВИ ХАРЕСВА , НО ЖЕЛАНИЕТО ДА ГО НАЛОЖИТЕ НА ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ ГО ИСКАТ, НЕ ГО РАЗБИРАТ , А И БРАНЯТ ДЕЦАТА СИ ОТ ПЕДОФИЛСКИТЕ ВИ МЕРАЦИ, НАКРАЯ ЩЕ ВИ ПРАТИ В ЗАНДАНИТЕ !

Познах те, по умствения потенциал! Патриот ли си? Я кажи сега, ще ви правят ли обратни всинца ви!

Защо Герб са в деликатно положение,та те са пари и собствената си рожба ще продадът,а дано.Този път ОП най треьво мислят

И още малко информация. Тази конвенция има връзка и с предстоящата трансформация на земята. Онези отгоре имат ..... американски сайт .......от който се разбира че Африка като континент почти ще се запази но братята американци вече са си го заплюли и братския китайски народ им строи градове призраци. Те затова гонят черните оттам.

Това е точно така, те тук ще ги прогонят и всички ще се изпедерастят!

Искали са да кажат че всички патриоти са със твърди големи салами,виж го белият вожд на колко години е,а направи на деничка дете.

Само генетичния тест ще докаже дали е той. Интересно защо не иска и казва чевярва безрезервно на деничка.

Единствената важна дума е първата на последния ред в материала.

Шилo

ПатрЕоти, БСП, ДПС - руските подлоги в България са против всичко европейско. Не че ГЕРБ са големи европейци, ама поне се правят на такива.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА Г-ЖА НИНОВА. ПЛЕНУМЪТ БЕ ПАМЕТЕН ДЕН НЕ САМО ЗА БСП НО И ЗА ЦЕЛИЯТ НИ РОД И НАРОД. серГЕЯ И НЕГОВИТЕ БРЮКСЕЛСКИ МЕНТОРИ БЯХА РАЗБИТИ НА ПУХ И ПРАХ... НА ПЕДЕРАСТИЯТА И ТРЕТИЯ ПОЛ ИМ БЕ ОБЯСНЕНО, ЧЕ В ОБЩЕСТВОТО НИ ВСЕ ОЩЕ ИМА НОРМАЛНИ ЛЮДЕ И ЧЕ ВСЕКИ ОПИТ ЗА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ ОТ СТРАНА НА БРЮКСЕЛ И АМЕРИКА ЩЕ БЪДЕ ПРЕСЕЧЕН ОВРЕМЕ. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ПОНЕ ЕДНА ПАРТИЯ НАЙ ПОСЛЕ СЕ ВСЛУША ВЪВ ВОЛЯТА НА НАРОДА, И С НЕТЪРПЕНИЕ ЧАКАМ ПРЕДСРОЧНИТЕ ИЗБОРИ ЗА ДА ПРЕБРОИМ ОСТАТЪКА ОТ ТРЕТОПОЛОВИ В ГЕРБ СЛЕД ПОЗОРА НА ТЕХНИТЕ МИНИСТРИ.

ПЕДАЛ :-)

Какво значи "за сега".Да разбираме ли Всяко чудо.....и като "приспите"народеца ,вече давай наще,докато не са се усетили,защото и платените плювалници,наречени медии приспиват,приспиват,или по-точно казано сваряват,сваряват бавно ..жабите.

Разпад на коалицията. Избори на есен!!

ДА ОДОБРИ ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ !!!! ТЯ Е В РАЗРЕЗ С БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО , В ЧАСТТА ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ, СОЦИАЛЕН ПОЛ , ПОВЕДЕНЧЕСКИ РОЛИ ПРИ ОПРЕДЕЛЯНЕ СЕКСУАЛНИТЕ АФИНИТЕТИ В ОБЩЕСТВОТО , ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА В САМООПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОЛ, ИЗВЪН БИОРОГИЧНИЯТ !!!! ЧЕТЕТЕ ЗАКОНА !!! ПАДПИСВАНЕТО НА ТОВА ИЗРАЩЕНИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА !!!!! ПРОКУРАТУРАТА ИМА ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ПОСТАНОВИ НАКАЗАТЕЛНО ПРЕСЛЕДВАНЕ И ИСКАНЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ИМУНИТЕТ НА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ИНДИВИДИ !!!!!

Дай конкретно текст противоречащ на текст от закон? Щото така с празни приказки изглеждаш като долен лъжец. Ама първо ще е нужно най-малкото да прочетеш текстовете на конвенцията поне.

НЕ ЖЕЛАЯ ДА СЕ ЗАГОВАРЯМ :-) НЯМА КАК ДА СИ СЛОЖА КОНДОМ НА УСТАТА :-) ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ КЪДЕ СА ПРОТИВОЗАКОННИТЕ ТЕКСТОВЕ В ТОЗИ ПАСКВИЛ :-)

Ха-ха, кажете го това на някой швейцарец. Когато в швейцарските детски градини учителите показаха т.нар. Секс-куфарчета - с играчки дървен пенис, плюшена вагина и модел на детско тяло, което може да бъде обличано и като момиче, и като момче; чак тогава швейцарските родители разбраха какво е замислено- да се индоктринират 2-3 годишните деца с вируса на джендър-идеологията, която те НЕ споделят! Според отвратителната трансджендър-идеология, за да се изкорени насилието над жените- трябва бъде унищожен патриархалният модел. Но трансджендърите знаят, че това не е възможно. Ето защо ударът се насочва към децата, към бъдещите носители на омразния патриархален модел. Този патриархалени модел трябва да бъде унищожен от съзнанието на децата чрез агресивно сексуализирано обучение в детските градини и предучилищните занимални. Само че 2-3 годишните деца все още нямат формирано съзнание. Затова се бие върху сърцевината на човешката душа- върху психиката. Върху подсъзнанието. Защо мълчат детските психолози, реномираните психиатри, водещите изследователи и експерти върху пола и половото съзнаване при децата и подрастващите? Разяснете на българския народ как психиката на 2-3 годишно дете ще се справи с трансджендър-идеологията? Швейцарците осъзнаха, че пропагандата в детските градини е най-мощното оръжие на трансджендърната идеология! За да блокират това, швейцарците промениха Конституцията си и включиха следните нови членове: Т 3. Сексуализирането на детето е предмет само на РОДИТЕЛИТЕ. Т 4. Обучението за превенция на насилие отпада от детските градини. Т 5. На деца по-малки от 9 години не се допускат никакви сексуални уроци. Т 6. Учители по биология не могат да разясняват тези теми на учениците. Т 7. Децата и учениците не могат да бъдат принуждавани към сексуално обучение. Промяна в българската Конституция!

Целта на Истанбулската конвенция е да защити арабките и децата им които бягат от насилие а сега и от войните и сега са в палатковите лагери по границите. Ако мислите че можете да им сложите палатките в имотите си или в апартаментите си подписвайте конвенцията но и другарят Тръмп май не ги иска в братска Америка а и другарят Путин нещо си е затворил границите. А като подпишем конвенцията не трябва да репатрираме и уйгурите дето изповядват исляма. ....... Да ви е честита светлата демокрация.

ТРЕТИЯ ПОЛ 18 Януари 2018, 0:09 Това ли са ценностите за които от сутрин до вечер ни дрънкат? Еврценности, евроценности та евроценности. Извинете ме но тези ценности не са наши. Те са на Юнкер, те са на Бойко, те са на Меркел и Станишев, но това не са ценностите на народа ни завещани от дедите ни. Това са европейски извращения и нека всеки български депутат дръзнал да ратифицира истанбулската конвенция да бъде проклет до девето коляно. АНАТЕМА....АНАТЕМА....АНАТЕМА

"Трети пол" е ценност само на путлерастите. Евроценности са свободата на личността и правото на избор

Какъв избор като дупката е само една?

gangnam style

Цецка и Екатерина не са избрани като "адвокати" на конвенцията, а като нейна илюстрация. Едната - ПОЛово неопределена, а другата - ПОЛитически несъстоятелна.Красноречив избор.

Хасан и Айше, и те имат право на мнение.

Сидеров:"Това отваря врата за налагане по-нататък на понятията трети пол и междуполови бракове". Явно Сидероглу е против междуполовите бракове и е твърдо за еднополовите. Не е зле да се обяви и против личното местоимение в среден род, щото това отваря врата за налагане на "трети пол". Аман от тъпаци и малоумните им поддръжници.

а ние, дето обичаме козички, кой пол сме? Ааа, не може така, ква е тая дискриминация? Да се редактира конвенцията като се вкара и четвърти пол- фенове на козички!

от цялата история за конвенцията и антикорупционните закони ще стане ясно-кой слугува и лобира на чужди ,а не бг интереси ,за да ни крадат разбойнически и унищожават като народ .а колко неща не се коментират изобщо от послушните им медии ??

Волен явно иска да го гази Багер-а.....

А,Далавери Симеонов Винкело,и Шкембелията зализаният перчем,нещо казаха ли по въпроса?

НА БЪЛГАРИЯ ПРЕСЛЕДВА ИМЕННО ТАКИВА ИЗВРАТЕНЯЦИ, КОИТО СЕГА СЕ ОБЯВЯВАТ В ЗАЩИТА НА ТОЗИ ПАСКВИЛ !!!! КАК ИНДИВИДИ , КОИТО СА ПОД УДАРИТЕ НА ЗАКОНА , НАЛАГАТ "ЗАКОННО" ПОДПИСВАНЕТО НА ПРОТИВОЗАКОНЕН АКТ ?????!!! ТОВА Е ПРАВЕН АБСУРД !!!!!

Браво! Едно умно решение!

Кое? Това ли? Сидеров: Междуполови бракове е нещо, което категорично отхвърляме и няма да приемем никога. Откога сидераастите пледират само за еднополови бракове?

Бойче се надява да излезете от коалицията и той да намърда там ДПС. Тоя се е спазарил с турците от двете страни на границата и вероятно им е дал много обещания, които няма да се харесат на българите. Нека не съм лош пророк, но това ще доведе до сътресенията в Бълагрия които описва Слава Севрюкова. Срам за всички гласували за този тъпак!

ТОВА Е ИСТИНАТА, ВЕРВАЙТЕ МИ! Подлогата на ЕС, САЩ и Турция с псевдоним БББ (Бат Бойко Батмана) готви нова суперстабилна (защото ще е от супердупедавци!) коалиция - ГЕРБ/ДПС! Тя ще управлява изтерзана България до края на света!

Браво! Само така! Достойно поведение!

Боби официално обяви пред ЕС, че конвенцията ще се подпише. Сега, ако Волен има топки и държи на думата си, ще излезе от Парламента и ще покаже, че наистина мисли като нормален български гражданин.

споко, толкоз други свиркаджии има в парламамента, я ДПС, я МАгарешки ще подпише. Може и БСП да вземе равнис със ПЕС. Отиграваме добро - лошо ченге...

Браво на Волен.

ЕДНА ЯСНА ПОЗИЦИЯ...Трябва да я подкрепим пред НС с протести!

Перхи.дролкин, що се правиш на мъж?? Подписвай конвенцията и се официализирай като трето-четвъртополов!!

Нека след като не стигнат гласове за ратифициране , дебелата Корнела да обяснява на Станишев, защо му играе контра;) В същото време се знае,че именно евродепутати на ПЕС включващи БСП, са инициатори на Истанбулската конвенция!

какво значи инициатори -че те са съчинили пед*лската конвенция ли ?

Ги яде пишоците Волене ни рива, а сега ревеш!!! Шо тъй???

Ги ядеш ни араПския не рива, а сега ревеш и пъшкаш!!! Шо тъй бе, ГЛБТ ????