Волен Сидеров осъди Сезгин Мюмюн

Районният съд в София е постановил наказателна присъда срещу Сезгин Мюмюн за клевета – глоба от 7500 лв. и порицание, информират от пресцентъра на партия “Атака“.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров осъди Сезгин Мюмюн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който лъже трябва да си поема вината и да си търпи последствията. Сидеров никога не се е занимавал с клюки и ниски човешки страсти, за разлика от повечето си колеги.

КОСТОВИСТИТЕ ДПС И ГЕРБАЖИИТЕ ЗАЕДНО С БОЙКО ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ И РАЗСИПАХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ И СА НА ПЪТ ДА НИ ЗАТРИЯТ КАТО АЦИЯ А ВИЕ ПЛЮЕТЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК КОЙТО ВСЯЧЕСКИ СЕ МЙЪЧИ ДА ВИ ОТВОРИ ОЧИТЕ И ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ НИ ВОДЯТ КЪМ ПРОПАСТА ! ПАРТИЯ АТАКА НЕ Е ВЗЕЛА ПАРИ ОТ НИКОГО ОСВЕН СУБСИДИИТЕ КОИТО И СЕ ПОЛАГАТ ! А НА ДВА ПЪТИ И ГИ ПРИСВОИХА МАНДАТОНОСИТЕЛЯ ОТ ПАРТИЯ ЗАЩИТА Г - Н ВЕЛИЧКОВ А ВТОРИЯ ПЪТ БОЙКО И ДЯНКОВ ! НИЕ СИМПАТИЗАНТИТЕ ДАВАХМЕ СВОИ ПАРИ И ЩЕ ДАВАМЕ НО П П АТАКА ЩЕ Я ИМА !

В БЪЛГАРИЯ ОСЪЖДАТ НЕВИННИТЕ ХОРА, БОКЛУЦИТЕ КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ ОСТАВАТ ЧИСТИ !

Ако този Мюмюн е невинен и чист е тогава лошо !

Ако този Мюмюн е невинен и чист е тогава лошо ! Този Мюмюн е крадец, измамник и лъжец, ограбва хората и не връща парите им!

В БЪЛГАРИЯ ОСЪЖДАТ НЕВИННИТЕ ХОРА, БОКЛУЦИТЕ КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ ОСТАВАТ ЧИСТИ !

izyashte se ot zloba i navist, propadayte vse na podiboko dokato izcheznete zavinagi.Anatema

Колко бъркате, Мюмюн не е от обкражението на доган, той е против него и ако до сега не го разбрахте, жалко. Той извади тази докладна за да разобли4и доган, жалко, 4е всеки с турско име се разбита, като обркажение на доган, това е расъжедние на примати.....залужава си съдбата, управлението и живота си, защото сме народ в 80% ПРОСТ, ЗАБЛУДЕН И ГНУСЕН, срамувам се от вас и от вси4ко наиписано тук, бъдете живи и здрави, но никога да не прокопсате, защото това озна4ава никога дае излезем от праграф 22.

Дедо Йоцо, Аз ти пиша възпитано и културно, а ти ме обиждаш и ругаеш само защото не съм във възторг от писанията ти. Добре че нямаш власт, защото такова отношение ми напомня близкото минало, когато други с власт пращаха несъгласните с тях на заточение или в лагери, а дори и убиваха. Не, не съм посещавал сайта ви, нямам и намерение да го правя. Както сам казваш партиите в България са десетки и нямам времето и нервите да посещавам сайтовете на всички. За да посетя някой партиен сайт трябва да имам причина, нещо да ме заинтересува. За партията ви или каквото там го наричате съдя единствено по теб и честно казано не съм във възторг. Спомням си преди около година една от конкретните ви идеи беше да изградите независима енергетика чрез независима икономика. Ако и другите ви идеи са толкова ценни наистина бих се учудил ако някой ги краде. И накрая - уважавам се достатъчно за да съм обвързан с която и да е политическа партия.

А защо не се върнем обратно към Търновската конституция - и дали това ще е краят на вашите спорове.И дали тогава Мелиха и компанията й ще са доволни - нека да кажат мнението си по този въпрос щом са за демокрацията.

Знаеш ли долнияпо жицата ти си или жалък провокатор или жалък манипулатор.Ти за идиот ли ме мислиш? Как да разбера, че не си привърженик на АТАКА от хапливите ти и пълни с лъжи упреци към мен на тема мойта партийка? И как да не предлагам решения? Ти нашия сайт познаваш ли? Знам че го познаваш защото всички лицемери като теб- атакисти и неатакисти се изреждат на опашка да четат сайта ни и да крадат идеи и решения!Точно ние сме тези,които са предлагали освен силна идеология , но заедно с нея и програма с 50 години напред за развитието на България. Съветвам те да си свалиш очилата и прочетеш програмните ни документи в сайта ни...айде със здраве...

Дедо Йоцо, Още в първия постинг писах, че не съм привърженик на Сидеров. Нещо повече, не съм привърженик на никоя партия. За мен думата политик е неприлична:) Забележките ми към писанията ти се, че критикуваш (често основателно), но не предлагаш нищо конкретно като решение. В това отношение ти лично, а и като представител на партията ти (или движение или каквото и да е), не се различаваш от седящите сега в парламента - и управляващи и опозиция. Затова и казах, че те поне са успяли някак си да стигнат до там, а вие не и следователно са по-напред в материала. Докажи, че ако някога стигнете до парламента (в което се съмнявам) и вие няма да сте същите. И накрая - поредното противоречие в думите ти. От една страна всички партии са ЕТ, а от друга няма нужда от нови партии. Е, тогава кой и как ще извърши промяната? С вътрешно-партиен преврат в стил Априлски пленум `56 или Перестройка `89?

Алооооооооооооцарс на клеветата ако Сидеров не е взел пари от ДПС , то е взел от мутрата архонт и от евреите? Каква е разликата тогава- никаква, само лични амбиции за прослава като първи борец срещу ДПС и турците А да признаеш наличието на изкуствен етнос български турци у нас е равносилно на предателство. Сидеров точно тава прави-даже още повече ги тласка към капсулиране и турцизиарне. .Ако това е идеология и борбена политическа линия- цинга манка пук -пълни гаши с лук за политика Сидеров!

Страната ни стана затрупана от клевети по адрес на всеки и за всичко, клевети и интриги, пускани безнаказано. Е, време е да се плаща за клеветничеството и то вече да не е арсенал в политиката. Образно казано, всеки клеветник на дръвника, т.е. на съд - да плаща, да е затварян, да е порицаван... Клеветета изхаби значението на думите и опръска с кал всичко живо. Няма човек в страната ни който да не е оплюван и руган. Политиците мислят, че плюят я Сидеров, я Доган, я Костов, я Царя... Плюят себе си, това се получава, щото са се насрали и лайната им тека от крачолите, ама те плюят другите - имало смрад. А интиргантите и клеветниците на съд, с по-строги присъди и повече зор, барабар с услужливите вестникари. БРАВО СИДЕРОВ!

Дедо Йоцо гледа е прав, защото това е само една временна морална победа и няма да премахне ДПС от най - високите етажи на властта, нито ще спре работата му срещу България, нито пък Сидеров и неговата рехава Атака ще достигнат пиедесталите на ДПС във властта или ще извоюват нейната забрана. Пък и най-малко Атака може да стане сериозен политически фактор в политическото ни пространство - сега определено клоаката на Европа

До(по жицата (07.02.2009 г. 17:02ч.)Не съм създал своя партия защото съм осъзнал нещо важно, което вие атакистите дори и да подслушвате по жицата не сте разбрали. В България няма нужда от нови партии, партии като АТАКА има 88 в момента регистрирани, безидейни и нищо не правещи с пишман политици начело- ЕТ партии на своя лидер ,като АТАКА и всички себеподобни..В България има крещяща нужда от подготвени политици и държавници- но истински демократи, каквито има и сега управляват развития Европейски запад. От тази гледна точка българските политици действащи в момента са нищожества в сравнение с политиците на развита Европа.За това тя е и развита и най-високо и успешнодемократи Сидеров не е политик, той е нагаждач в политиката за собствени облаги.За него е необходимо депутатското место за да вади лични дивиденти и нищо да не прави в НС-абсолютно неефективни и безрезултатни са неговите действия от собствено идейно и политическо безсилие. Макар да хвърля вината за това на другите- най-вече на журналистите, които билисъзнателно го саботирали. Да, ама един умен политик винаги ще намери изход да каже истината за себе си на обществото.Една народна приказка казва: По делата ще го познаеш! макар да се опитва да вини журналистите и другите за това- глупаво и смешно поведение!

на този съд в ес вярват ли му? колко дела платихме и за колко пари знаете ли? вярно ли е че атака сплотява електората на дпс чрез неравноправие?...КОЙ ПЛАЩА ЗА РАЗЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА НИ? ще плати ли?..ТРЯБВА ЛИ?

Вие сте партийка но неефективна-нищо не правите и нищо не може да ви измисли акъла да правите. За това и останахте с електорат колкото членската маса на гражданската структура на дедо Йоцо гледа...

И още един въпрос: Не беше ли Сидеров един от групата атакисти в НС, които до сега не е декларирале доходите си ????

Сидеров да каже откъде има пари за чисто нов Ситроен която той сам кара?!

Точно така , turkinq (07.02.2009 г. 10:30ч.) е абсолютно права. Обърнете внимание мили българи що за стока сте по света и какво е мнението на външния свят за вас. Аз няма да коментирам. Просто си вземете поука. Защото мен ме е срам да се нарека българка ;)

Чудесна новина! Нека това бъде само първата стъпка в превръщането на България в нормална държава.Туморът ДПС както и гравитиращите около него ренегати трябва да бъдат изтръгнат от власта и да бъдат съдени заради престъпленията си .Това обаче няма да стане докато технете вдъхновители и подръжници от БСП-мафията неоклонно са на власт крепени от невежеството на простолюдието и продажните цигански гласове.

Дядя Йоцо стига си спамвал. Много си малък за да критикуваш!

abe giauri znaeteli kakvo vi o4akva v blizkoto badeste prosto tozi pat stevi nau4im malko na kultura posle ste vidim

подкрепям дедо Йоцо гледа, това е цялата истина, а коментари от вида на само атака, това са просто болни мозъци, викайте си колкото си искате, но всички политици си пият кафето заедно, не ги е.е изобщо за нас, партии като дпс и атака изобщо не трябва да съществуват

Дедо Йоцо, не подкрепям Сидеров, но той все пак е в парламента, а ти и твоята партийка от един файтон хора къде сте?

Много я мелиха с четвъртити

На Ганъо не му писва да плюе турците... Занимава ви мозъците с подобни дреболии, за да не мислите за това, как собственните ви политици - българи ви принизиха до нивото на животни. ОТворете очите си и си направете бъдещето сами, в истинския живот, а не в интернет.

Вече стана срамно, човек да бъде патриот, камо ли шовинист в родината си, защото малцинствени партии и организации писват, че се страхуват от фашизъм. Така се получи и с Б. Борисов, като извадиха думите му от контекст. Решението на този съд приповдигна леко патриотичното ни чувство и е едно признание от магистратите, че в страната ни живеят и българи, въпреки всичко.

Не се вманиачавайте така в тая атака и тоя болен бе вземете се в ръце ей! Всички сме жадни за справедливост но не съм сигурен че тая партия ще я доведе.

Гласувайте за Атака на изборите ,за да им се стъжни още повече на миризливите фесове в България!

До- NIKOLA (07.02.2009 г. 09:39ч.) и swet. А ако дойда и ви сваля гащите миризливи - немити и мина от към задната ви страна с една пръчка ...че бой ..че бой..и после като оставя пръчката..пак бой..до пръсване...Фашисти смотани и лумпени. Кого от къде гоните бе гниди такива-кръвожадни?

Не харесвам политика Волен Сидеров и партия Атака, нито пък ДПС, но подкрепям присъдата. Защото у нас всеки си говори каквото му скимне и е крайно време да почнат да си носят последствие за това.

Яни Янев е прав..

Волен напреддд!!!!! И АТАКА!!!!!!!

Браво Волене!!!!!

Не разбрахте ли че с тази присъда се осъжда демокрацията в България! Хора слезте на земята !

Ако ни стане премиер пенсионерите ще го слушат с валидол под езика. Но мисля, че този допълнителен разход няма да им се наложи.

По принцип си права, но в случая съда е дал правилно решение, тъй като когато нямаш доказателства, а говориш такива глупости, си е чиста клевета! Наистина, ако имаше съд, твоите сънародници дето се подиграваха с християнски гроб в един наскоро появил се клип щяха да търкат наровете в зандана поне 20г. Ама уви, няма съд...

Драмон, плащай като поп !

Феса да плати веднага и да се извини на цяла БЪЛГАРИЯ!

Ибрик, давай веднага парите и пак лъжи!

Да се забрани със закон етническата партия ДПС!

ama ti si mnogo TUP-A,shtoto se izkazvash taka nepodgotveno ................... VOLEN,SAMO ATAKA E ISTINATA ZA BULGARIA!!!

Независимо от долните интриги, Волен Сидеров се налага. Налага се, защото е патриот, а не предател. България е за българите, а не за мюмюновците и потурнаците.

Знам,че не ти харесва тази присъда,ама може да бъдеш спокойна,народът се събуди вече и съдът ще започне по-обективно да се занимава с любимия ти Доган Сопол и обкръжението му! И всички продажници и обръчи около тях, така че ако си наблизо, приготви се!

Браво Волене, с теб сме!!! Покажи на тройната ламя, че мръсните им номера не минават!!! Доколкото турците като цяло...въпреки че ДПС и комунистите се опитват да всяват негативни отношения, ние всички сме българи, а това, че държавата (от името на ламята) постъпва така подло ще и се върне тъпкано. УСПЕХ ВОЛЕНЕ!!!

марш при кмета на Ветово - Рейхан Хабил!

Марш мръсен мелез към анадола!!!!!!!!

Евтини и безсмислени игри и на двете страни. Обвинил Мюмюн Сидеров, а Сидеров го осъдил.и ако мисли Сидеров, че с един съд ще вдигне реномето на партията си и тя ще стане най-силната политическа сила в изборите- дълбоко се лъжи?!. Нямаше да го има нито Мюмюн с неговите лъжи , нито Сидерови с неговия съд, ако АТАКА беше силна политическа партия със силна идеология и силна управленческа програма с 50 години напред. Тогава подобни обвинения на Мюмюн щяха да увисват безсмислено във въздуха. А идеология Сидеров няма или ако прави опити да покаже такава, тя увисва във въздуха с неизвестния му национализъм куча марка само срещу ДПС и една от нейните страни- работата й за чуждите държавни интереси на Турция и подриване на българската държава. Да се премахне ДПС в настоящите български условия може да стане само ако се премахне СТАТУКВОТО, установено в прехода. ДПС е част от това статукво, тя притежава всички болести на останалите партии родени в мръсния ни криминален преход, по нищо не се различава от тях и докато не се премахне основната партия БСП не може да се премахне ДПС!!! БСП роди криминалния ни прехода и създаде настоящето политическо статукво, защото роди всички партии в него- СДС тата, НДСВ, ДПС, ГЕРБ дори АТАКА. За да се премахне ДПС трябва да се премахне ПЪРВО БСП. Но това само може да стане БСП със силна и мощна идеология, която да привлече електората на БСП и да я измете от политическата сцена. И заедно с нея ще изчезнат всички останали нейни рожби по естествен път. НО, Сидеров с неговата АТАКА не е станал до сега такава политическа алтернатива, нито е родил такава идеология. АТАКА няма идеология, няма управленческа програма, само констатира и сочи, но остава до тук. Виждайки тази страни на АТАКА, българинът се чувства в още по-голяма безизходица и това дава повод черните сили да атакуват Сидеров и Атаката му за щяло и нещяло. НО, за да родиш тази идеология Сидеров, трябва да познаваш Света и най-вече Европа, където са се родили най-силните политически идеи в света и където обществено политическо демократично състояние е достигнало и остава върха в Света. България трябва да ползва опита на човечеството защото не е родила собствен Маркс или Айнщайн. Знае ли Сидеров че всички големи леви и десни политически идеи на Европа сдържат в първо-СИЛНА ВНАЦИОНАЛНА ИДЕЯ?Сидеров си няма понятие от това, но пък е въоръжил партията си с някаква куча марка национализъм. Сидеров е гола вода откъм познание на човешкия опит, няма знания за него, заобиколил се с мозъчен тръст по собствен образ и подобие ,не позволява никоя да зае повече от него, не позволява около себе си да има по-умни и достойни и до сега никакво конструктивно решение не е предложил на обществото, а само популистки без решения действия! Вижте законодателната му дейност в НС, той там крещи, но не предлага НИКАКВИ решения, почерпени от обществения опит на Европа. В Европарламента също нищо не прави, освен сина му да разнася хитлеристка свастика с ликовете на СасКобурготски. АТАКА, ако беше изстинка политическа партия, щеше да се бори срещу цялото настояще статукво с цел да го промени. НО това тя не прави и за това не е истинска политическа алтернатива на България ! Дори и да влезе в Парламента отново, тя няма да бъде реална опозиция там, а точно това е най-голямата болест на българското общество-липса на истинска опозиция в Парламента срещу бандитската олигархия родена в прехода ,превзела сега целия Парламент и вся власт советом и възнамерява да остане в него следващите 20 години!