Остро изявление на БНТ срещу Сидеров, обидил водещ

БНТ1 излезе с остра декларация срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров, който си позволи в ефир обиди и намеци за работното място на журналиста Горан Благоев.

Обратно в новината

Коментари - Остро изявление на БНТ срещу Сидеров, обидил водещ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на Сидеров, но в случая е прав! А вие от БНТ дали четете коментарите, че да разберете истината за себе си? Дълги години предпочитах новините ви, а и доста предавания, а Горан Благоев страшно го харесвах както и предаването му " Вяра и общество"! С удоволствие следих и История БГ, но .....?! Но напоследък започнах да се разочаровам все повече, защото стремежът ви да попренапишете историята, да обругаете Русия започва да става все по-явен! На всички водещи това предаване! А на трети март сте се оляли, както разбирам! Гледах и "още от деня", но и него спрях да гледам, откак поканиха едни "специалисти" по повод протестите ни в Ген. Тошево, онези лъгаха, а телевизията не ни даде право на оптговор! И това предаване спрях да гледам! Панорама отдавна прескачам, защото Бойко много обича да напада падналите, независимо кои са те, и предаването му става все по-кухо! Сутрешният ви блок за култура е толкова скучен, че рано рано ми се приспива, а да не говоря за заспалите ви синоптици! Изобщо за нищо не ставате вече! Отказвам да ви се плаща от моите данъци! И без това сигурно сте си намерили вече соросоидно заплащане, поне си направете частна медия, че да знаем кой кой е!

Горанов е манипулативен сорос.

Срамувам се, че в България има такива продажни политици, които за съжаление правят каквото си искат, говорят "врели некипели" и никой не е в състояние да ги спре.

Каква е тази БНТ ,крайно време е да стане Руска телевизия и задължително започваме в петък с изцяло руска телевизия ,как може българите да имат мнение и то касаещо Русия ,не !

може ли да се обиди?

Вън този сороски плъх от националната телевизия. Има си много сороски телевизии, да си ходи там. Докога с наши пари ще плащаме на сороски агенти като тази мижитурка?

Ние с нашите пари искаме да плащаме само за руски агенти в БНТ (то не че няма де)

НЕ управляват,България върви в правилната посока.

Кошлуков де не би да не е политик? Откакто се навря в БНТ , съвсем се сговниха нещата там.

Въпреки отрицателните коментари за Е. Кошлуков, аз пък смятам, че той има място в БНТ. Той е единственият забележим човек в това блато на лелки, които пеят в пълен унисон с властта и инструкциите на плащащите им допълнително небългарски институции. Какво страшно има в това, че някой се опитва да раздвижи нещата, макар и само с въпроси? Страх ги в, че от вълнението БНТ ще замирише нетърпимо?

Кошлю му виж биографията и тогава се обаждай! а в добавка е възпитаник на интересни фондации от САЩ дето обичат да бърникат в чужди държави и да си правят експерименти са такива тъпаци като нас

може да е всякакъв и знам "пътя му ев политиката" ,но поне в момента бъзика БНТ, която съвсем се уяла и успала

А защо в телевизия издържана с нашите пари се подвизават креатури на сороската агентура като този? Докога по обществените медии един и същи сороски агенти ще ни облъчват с едни и същи антибългарски тези?

А защо в парламент избран с нашите гласове и пари се подвизават креатури на руската агентура като Сидеров и Нинова, които си започват предизборната кампания в Москва на конгреса на партия Единна русия?

Не съм чул Сидеров и Нинова да ходят до Москва, за разлика от другите плужеци непрекъснато висящи в Брюксел и Вашингтон. Освен това на изборите никой не е гласувал за Сорос, та той да определя политиката, икономиката и културата в България. А за Сидеров и Нинова са гласували.

ЗА ТЯХ! НЯКОЙ ГИ ХАРЕСВА!!! КАКТО И АЗ ВПРОЧЕМ! А ОНЕЗИ СА НАЗНАЧАЕМИ КРЕАТУРИ НА КОЙТО СЕ СЕТИШ!!!МАЛКА РАЗЛИКА,А?!

"Недопустимо е политик да се опитва да кадрува в Националната обществена телевизия." а ДОПУСТИМО ли е някакви вурналя , за които знаем как се назначават в телевизиите, да манипулират от сутрин до вечер народа? дА НИ ПОДБИРАТ НОВИНИТЕ И КОЛКО ОТ ТЯХ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ, да ни подбират събеседници, с които пеят една песен или пък са на една ясла, да ни представят безумни интервюта на инфантилни репортерки по улиците от подбрани хора с подбрани изказвания? Имаме ли НИЕ ДОСТЪП ДО ТЕЗИ МЕДИИ, СЛЕД КАТО ИМ ПЛАЩАМЕ? Това е манипуклация без право на отговор

Сидеров е на руска хранилка,той е вреден предател на България

какво търси в коалицията на Боко щом е предател? Я по-добре виж какво е казал Ердоган и тогава дрънкай за предатели, вероятно и ти си сред тях.

Какво толкова е станало ? Сидеров казал нещо за мнението на журналист и какво това забранено ли е ? Журналистите са за да отразяват събития , а не да налагат мнения чрез ефира .Сидеров няма ли право да не приеме тезата на журналист и водещ ? Голяма паплач.

Винаги когато съм повярвал на гладко и мазно говорещи "експерти" и др. подобни се е оказвало че са двуличници. А псевдодемократа и бивш царист Емо мога само да го съжалявам, не става. То ако не беше така неговите благодетели зад океана щяха да го оставят при тях.

Горан Благоев е един от наъ добрите ни журналисти.Не гледам БНТ, но винаги когато съм в къщи очаквам нетовото предаване Вяра и общество.Като човек го преценявам, че е почтен, благороден, скромен и фин човек А Волен какъв е ? Богослов,но вярва ли в Бога, вечно настръхнал и наежен.Какъв патриот е той. Само властолюбец Позицията на БНТ е правилна, но малко закъсняла.Още в ефир Кошлуков трябваше да вземе думата и да не допуска обидните изказвания на Волен болен.

ТЕ МАНИПУЛИРА ХРИСИМ,БЛАГ НА ВИД ЧОВЕЧЕЦ,НЕ МИСЛИШ ЛИ?! Я ПОМИСЛИ ПАК!!! ИСКРЕНИЯТ ЧОВЕК ОБИКНОВЕНО Е ЕМОЦИОНАЛЕН И НЕОВЛАДЯН!!!

Горан Благоев на улицата,в очите ще му кажа,че е соросоид и че не го уважавам.Когато нашата православна църква за първи път се произнесе относно "бежанците",че са заплаха,той я заклейми в едно от предаванията си,грозно се позова на божиите заповеди,само,че против сигурността на българите.Този,ако ми падне на живо,ще го линчувам словестно.Бих искал вместо топлото местенце в телевизията да анализира религиозни въпроси,да отиде в бежански лагер и да проявява "милосърдие"Противен соросоид.А относно Кошлуков,кореннопреклонно го моля да не се появява на екран,грачещия му глас е убийствен,направо е мъчение за всички клетки на тялото.И се облизва гнусно след всяка дума.Абе не виждат ли тези шефова,/и те не са за такива/,че тези които са на екран са наказание за "пациентите"

Да забранят и история.бг, в което предаване Г.Благоев е също част от водещите, за да слушаме лакърдиите Сидерови, пък защо и да не стане БНТ, притурка на Московската телевизия, та нали руснаците са ни освободили и са наши братя, а Сидеров да си изберем за премиер или президент.

Ами да забранят История ,бг- гласувам с две ръце. Манипулативно предаване на новоизл=пени по новия им закон професорчета, които всиччки се подкрепят, плащат, пращат се на обучения и на конгреси от антибългарски организации. За да пишат после в СВ-то си как са били в незнам кой си американски или европейски университет И защо са били ЗА ИНСТРУКТАЖбили

Предаването "Вяра и общество" с Г.Благоев е едно от най-интересните и стойностни предавания в български ефир. И на него ли се посяга, за да се уйдисва на един шарлатанин и руска подлога, като Сидеров.

Кога ли БНТ ще станат наистина ОБЩЕСТВЕНА, а не правителствена телевизия?!А Г. Благоев е наистина едно от онези копчета които се натискат по поръчка!

Когато стане частна с държавно участие! Най - добре АД, както ББС. Да се управлява от екип избран от директор(менажер) назначен от управителния съвет! А този Благоев наистина не става.

Махайте го този Горан -Хасан ! Не ви ли омръзна десетилетия да разваля духовната среда в България ! Да си ходи по -скоро ,за Великден да дойде достоен разбиращ човек ! Колко пари усвои от Джордж Сорос ,не ме интересува ,но колко мръсотии направи за БПЦ е на лице !

Сидпо па е почнал с дрогата

Да бъдеш обективен, като Г.Благоев и по отношение на нещата, които се случват в БПЦ и по отношение на Руско-турската война се посреща на нож и не се долюбва от тези, които са глухи и слепи за обективната истина. Не случайно и България е на 109 място по свобода на медиите. Не случайно подобни мекерета , като Волен Сидеров в подобна среда и в подобна държава вършат, каквото си искат. След всичките безобразия в последните му години, какво още трябва да стори, за да се разбере, че този човек е руска подлога и служи не на България, а на Москва и на собствения си джоб. Интересно, как Бойко, който беше наречен -к*рво, от същият, го допусна като част от управляващата коалиция и що за морал и достойнство е това.

БНТ е крайно време да даде историческите предавания на подготвени и непредубедени хора. Вместо да говори за боевете на Шипка, този предател говори за някакви кокошки. Горан Благоев е пълна посредственост. Все едно, че слушам коментарите на някои турчин, който като видял руснаците и му прилошало. Не желая подобни измекяри да оскверняват националния ни празник.

Най- втренченият поглед във Вселената отново полудява, а не е изтърпял изпитателния си срок и нищо чудно да го натикат в затвора с парцал на устата, защото ако никой не го спре ексцесията му е въпрос на време. И БНТ са твърде деликатни в изявлението си срещу този "втренчен поглед". Улегнал бил- това е зодия овен бре! Само за малко нещо навеждат глави и после пак се втурват в буен тръс с рогите към влака.

Абсолютно правилна позиция на БНТ! Това е груба намеса на политик в работата на една независима медия! И то един скандален политик! Това е НЕДОПУСТИМО!

Независима от кого!? От народа си, щото й се плаща от инородци и иноверци да се плюе по историята му!???

Точно така, само Сорос може да се меси в българските медии. За критици на сороската агентура е забранено.

свали розовите си очилца и ако имаш нещо между ушите, виж кой на кого и как се меси в работата.

Предполагам след тази декларация, Горан Благоев ще продължи спокойно да брои изчезналите кокошки на народонаселението през омразната му руска окупация от 1878.

Да не се притесняват.Тая телевизия никой не я гледа.

Не я гледат такива заблудени като вас, иначе си е най гледана тя!

Тука пълно с хрантутници на пладнешкия крадец и манипулатор на глупаци Болен Лидеров

Много мълчаха и се ослушваха от БНТ, трябваше на секундата да реагират. Това е най-стойностния журналист, който все още е на екран. Не дай боже да го загубим от екран. Трябва революция

Да се маха , този нищо не прави ,отблъсна хората от духовните центрове-Църквите ! Да се маха по-бързо от Националната Телевизия ! Аз не го гледам отдавна , откакто го видях в списъка ,рядом до други които станаха милионери от грантове на Сорос ,а знаем кой е Сорос !

що не го ехтрадират в русия тоя предател сидеров

"агент на соросоидните общества":))) хахахахахаха еми няма как иначе, като ги взимаш тия рублички, трябва и да се заслужат после! Ех, Воленчо, воленчооо...пиле шарено, фурнаджийска лопатке, с патриотизма турговийка въртиш вече 10 и повече години и още има дебили да ти се хващат на въдицата:))

брукселската минерална вода кошлуков пръдна и се размириса а волен си ближи сладоледа лошо няма

Трябва да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци. Чужденци може да идват в България, само за кратко и ако имат милиони долари да харчат, за което може да им дадем ВИЗА. Освен това си иаме Агенция за Българите в чужбина... В Европа, всички пари които се дават на Фондове за бежанци, трябва да бъдат ПРЕХВЪРЛЕНИ в Фондове за Пенсионери, Просяци и Безработни Европейци Европейсия СЪюз е направен за да ЗАБОГАТЯВАМЕ ние- европейците. Арабите и негрите нека умират.... Също така, в Европа, когато има ИЗБОРИ за депутати в някоя държава, трябва да се избират и НОВИ Евродепутати. Щото оня Предател- Бареков, дето искаше да прави колациия с ДПС, още е евродепутат, макар че партията му отпадна от Парламента.

Еми значи трябва да изгоним и всички руснаци бежанци от режима в русия,а те са около 500хил.в България!

Горан Благоев е достоен българин и чудесен журналист, а Сидеров е недостоен човек и отвратителен политик !!!!

Кажи като е толкова достоен що муца кинти от чужди фондации???

Не знам , какво "муца", но достойно защити позицията, че мястото на президента е на официалната церемония по случай националния празник на страната, а не под расото на съветския милиционер с килимявка !!!

а на теб проблемът ти е , че си толкова тъп и прост, че никой не ти дава да "муцаш" кинти от никъде:)

Абе дир, баннете ги тия руски ip-та най-накрая... то бива руски тролове във вашият форум, ама направо вече става нечетим...

Дреме му на сайдера на Сидеров за някакъв соросссоиден баклук представящ се за водещ през деббилната публика. когато и да изгонят Горан от там - все ще е късно....

дреме му на Сидера, важото е че с тези критики си спечели гласове, бях го зачертнал, ама сега ще гласувам за него, дано скоро дойде видовден да отидете в затвора дето ни харчите парите да хрантутим такива мекерета като това котило в бнт, що не си направите ваша си частна ТВ и там плюйте колкото искате а ядете нашите пари мижитурки продажни.

какво бачкаш ти бе? кого хрантутиш? бягай в кочината миризлива

Все още могат да се намерят пластмасови маси на промоционални цени. Хубаво е Сидераста и Чуколина да си купят, че скоро може пак да им потрябват.

БНТ от колко години работят с фондациите на Сорос що не кажат кой им обучава младите служители!? хахаха

Давай Волене, мачкай соросовите мекерета !!