Коментари - Депутатите пак отрязаха Сидеров, ”Атака” се отказва от комисии | dnes.dir.bg
назад

Депутатите пак отрязаха Сидеров, ”Атака” се отказва от комисии

"Атака" спира участието си в парламентарните комисии от днес, докато не бъде решен въпросът с участието на лидера й Волен Сидеров в комисията ”Антикорупция”. Той пък съзря намеса на американския посланик у нас Джеймс Уорлик.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите пак отрязаха Сидеров, ”Атака” се отказва от комисии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моме, що не си гледаш хурката?

гласувах за сидеров ,много пъти съм го писал и казвал,но след като си промени политиката и стана съюзник на тези предатели от герб,си промених мнението за сидеров и за атака.сидеров не знам от кои е спонсориран,но ако не беше скат маи нямаше да се издигне.може да казвате че се спонсорира от феса духан и бкп-то ,но основно сидеров стана популярен чрез скат.аз ще гласувам от сега нататък за нфсб.герб са предатели и няма да се примира ако турците откъснат част от южна българия.ще започна да стрелям!

Магнум 44, СКАТаджийо дребен от телевизия СКОТ, правиш пиар на скапаната кабеларка! Ами кой финансира СКОТ като е квартално-селска местна ТВ, а има нац.обхват? На дедо ти мангизите ли? Ливадо проста черноморска и тъпа, кого ще заблудиш с поредното изчадие на червената мисъл НФСБ - село Бургас!

Всички партии са на капиталистите!Затова е антинародна политиката им!Да живее БКП!

"Атака" е създадена и финансирана от Доган.По същия начин като националистическите партии в бивша Югославия.Знаете какво последва там.Заради страха от "Атака" ДПС получи циганските гласове лесно и евтино.Поради нежеланието но останалите партии да се коалират с атакистите,процента на ДПС стана много по-ценен.Неслучайно при предишния парламент точно сидеровците бламираха приемането на закон за уседналостта.Помислете и тогава пишете коментари!

Финансирана от Доган, много повече от БСП и малко "отвън"! Да сте чули този "патриот" да говори против циганите? Та те са му електорат на него и на ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, чийто безспорен слуга е той- Болен!

ББ сам ще си е виновен, ако вотът мине. Дължи уважение на "Атака" заради десетките пъти, когато тази харесвана от българите формация е спасявала ГЕРБ в парламента!

3 феномена/признати от целия свят/банга,севрукова и кочовска са казали,че турция,ще оцепи/автономия/част от балгария/угоизточна/плус това не забравяите,че никаде на друго място в света партия на етническа основа/например в холандия имат 2-3 мил турци но нямат партия/дпс я направиха мрасните комунисти за да прилапват гласовете им ,но таи като са безумно алчни и глупави изпуснаха духа от бутилката.тези които пишат против атака,каде бяха когато турция отпечата учебници по история/ уж без да искали/с угоизточна балгария в червено,забравете комунисти да трагнат да се бият за родината/толкова пари откраднаха,че ще избягат веднага а ние оставаме,мислете и пак мислете,а на таисана,хари и дана ако живеете в угоизточна балгария пазете си децата,турците парво с ще почнат! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, не ви ли смущава, че ДПС е турска партия и Ердоган командва т.н. премиер Борисов? Дали Сидеров е луд, че гласовито не приема това унизително и убийствено положение или лудите са страхливите мишоци, които приемат държавното унижение и унищожение, защото се надяват лично да оцелеят и ибрикчийстват? Каква гадост и какво падение на същества, които са се превърнали в задници и срам за хилядолетната история на България!

Насилих се да прочета всички коментари и се ужасих от превитата гърбина и съгласие, че са маймуни и си заслужават потурчването на мнозина потурнаци и празноглавци. Няма значение кой си, но ако НЕ УВАЖАВАШ СЕБЕ СИ, другите десет пъти повече няма да те уважават и с ПРАВО, защото си ИДИОТ. Та, ако сте БЪЛГАРИ и хулите СИДЕРОВ, защотото не така, та не сега и т. н. усуквания, значи просто плюете на предците си и нямате никакво национално, а и лично достойнство. Тогава нека ви бият по главите и нека ви се дупят пред вратите, защото с нищожествата никой не се съобразява, не ги уважава, а ги подчинява и използва. Проклети да сте заради костите на достойните ни предци.

Драги Славомире..има една модерна думичка която се нарича ..релативизъм..демек всичко е променливо в името на интереса ..е те тука Ганя е баш майстора..поговорката ..интереса клати феса е с БГ произход..и много други аргументи има за продажната същност на Ганя но най потресаващият е че дори в народното ни творчество има песни възпяващи как Никола върза баща си и го кара на пазаря да го продаде за бели грошове..в никоя нация по света няма фолклорни песни с такова съдържание..

А, Архонда, а убитият Юри Галев?

Преди да гласувам и да се запиша в Атака, искам да попитам. Колко е висок Сидеров и колко деца има? Колко струват кубинските пури които твърдят че пуши?

Не е много етично да говориш за опонентите си. Но след като ме питате Сидеров например е доказан лъжец и непочтен човек. Той подписа документ, че е излъгал пред следствените органи. Човек, който направи подобно нещо, вече не става за държавен глава. Ако излъжеш веднъж хората, които ти вярват, си обречен на неуспех.

Уважаеми ДИР.БГ, защо някои определени коментари биват показвани приоритетно отпред до статията, сякаш се внушава, че те са най-интересните и най-точните?! Това не е ли вид манипулация на форума? Форума не е конкурс на който има един или няколко победителя, форума е форум за да се чуят всякакви мнения. Аз наистина уважам ДИР.БГ и често влизам за информация тук, но считам, че постването на определени мнения отпред напоказ не отговаря на духа на вашата медия и не е справедливо към останалите участници! Това е вид цензура! Вид натрапване кое е правилно и кое не. Някой си ваш редактор така решил и всички трябва да се съобразяват с пристрастията му. Почтения, честен демократичен подход изисква да спрете тази практика. Статиите са ваши, нека поне коментарите да бъдат наши !

въобще не си близо до истината!Откъде знаеш с какви жени е бил този човек-много ми приличаш на евтина клюкарка от пазара!освен това не се плаща наем защото в България американска база няма!Дебело подчертавам-в България американска база няма!Няма и никъде другаде с изключение на Гърция,ИталияыТурция,Германия!Такива свободни съчинения издават некомпетентност и омраза!У нас е учебен център на БА оборудван безплатно от тях!

Абе чадо що ли нещо не ти вервам..за базите де..ма май ного са тавие кат мен ..а по въпросо за жените ми който може оножда който не може връй у лево..демек търчи по левата писта ..мъ ного та мъчи тоа въпрос бе чадо за тие жЕни бе ..да не си и ти от левите а ???

Ма нали съм си проста сеянка та се за тие бази си мисла..бази ли са мази ли са..се за них си приказваме с дедото..Ма старецо ми е ногу итър..оня денка ми вика..ама Дудее те тиье бази Америчките тука у БеГеТо ем ги има кога гърмат на них .. ем ги и нема кога требе да се плакьят пАри ..те това требе да е ново Ноу Хау на тие нашите управниците оти требе некой да ги варди от голееемата любов що ги обичаме нашите големци..и кой ги варди наште айдуци..америчките солдати разбира сеее...демек даваме ви бази без паре ..па вие ни вардите от големата любов народна..да ни е честито

Моля, моля! С патриот не се спори. Наем може да няма само за руски бази. Ние патриотите за Русия всичко даваме.

Волен говори истината. Може и да е малко луд, но шапка му свалям. Атака са единствената партия в момента която може да ме накара да гласувам. Цяла Европа е пропищяла от ислямисткото нашествие което цели да ни унищожи, а в България само Волен заема активна гражданска позиция по този въпрос. Всички останали мишки са предатели и некадърници, които са недостоини да ни управляват. Като махнеме всички чалгари, цигани, турци, пенсионери с промити мозъци и други заблудени елементи - не оставаме много тези които знаят какво трябва да се направи и за кой трябва се гласува. Въпреки това никога не бива да се предаваме, а да продължаваме да се бориме до последно!

Един гаден призрак ходи по БеГето и той е призракът на СТРАХА..малеййй ако статуквото се поразбърка някак си как ще се харчат окрадените парички от далаверката която всеки си е заформил била тя малка или голяма...ужассссс..мъкаааа...един нищо и никакъв Сидер да съсипе рахатлъка на Ганя хайдука.. Страшногледащи мутрафони проституиращи манекенки псевдо бизнесмени менте политици крайно нуждаещи се магистрати катаджий рушветчий Пи Ар продажни социолози алчни реститути и др.знайни и незнайни герои на новото време ...и сега този гаден Сидер да съсипе с толкоз мъки изградената далаверка ааа къде дават така ..давайте всички хайдуци да го обявим за луд...Вън..Долууу..Забранаа..Остракирайте гооо

Давайте всички де що има крадци и мародери да го обявим за луд този Сидер бе..как така ш ни клати хитринката тоз бе..кви са тез национализми лизни близни..ади де..интереса клати феса бе тва е истината ..аааа

ГЕРБ, БСП и ДПС заедно срещу АТАКА link

БСП са хитри и ще противопоставят герб и атака

Лично аз бих го засилил на този "антикорупционен" пост. След това бих направил паралелна комисия и бих дал на него и тази паралелна комисия да разгледа неговите 150 хилядни офшорки. След това имунитета и в ръцете на "корумпираните" съдии. Съвсем след това, всички ще го забравим на втория ден. Няма воля в този парламент.

Иди да се засилиш в кръчмата. Сигурен съм, че си сила! Дупе с беемве!

Отиди да се ускориш на околовръстното, търкаляйки някое аспиринче.

няма по-достоен президент от Волен Сидеров. Никой друг не поставе така фронтално истинските проблеми пред България. Но в общество от безродници, хомосексуалисти, чалгаджии и цигани такива като него са обречени

Че кога Волен Сидеров е бил президент, та да го сравнявате като президент с другите? Надяваме се да не сте стояли много на слънце. Тези дни пече по-силно и е опасно.

Защо толкова парламентът се страхува Волен да участва в тая комисия? Защото ще им извади кирливите ризи?

"Я камилата, я камиларя." Парламентарна поговорка.

Погледнато от всякакъв ъгъл, партия "атака " постъпи правилно.От другата страна вършат нещата доста демонстративно.Ако човек е наблюдателен ще ги забележи колко са нагли.Държат се доста предизвикателно, вършат неща които ако си разумен човек няма до можеш да го търпиш.

един Българин се опитва да прави нещо за България, и всички му скачат да го плюват,това е жалкото ,че народа не е дорасъл за нещо по добро! Боже опази България, моля те.

За съжаление си ужасно прав !!

Кой е този българин? Кой му каза, че е българин? И какво се опитва да направи за България?

Като си чужденец не взимай думата и не решавай съдбата на децата ми ! Писна ми чужденци - предатели да ми решават съдбата ! Скрий се ! Защото ако те докопам жална ти майка чуждоземска ! България не е губила знаме в битка !

Обама е наредил на Уорлик чрез Костов да бламират Великият Патриот и Родолябец (под прикритие) ВПРп Срам и позор за таквъзи душмани на ВПРп!

Болен Лидеров-фон Луфтханзов е сам по себе си,скандал.Обществено зло,изпуснато от бутилката.Яхнал вълната на българското изпростяване и оскотяване.Присвоил си ролята на националист,патриот,месия.Деградент,идол на нароилите се лумпени.Остава да овладее футболните хулигани-ултраси,тогава всичко ще си дойде на мястото.Нищо ново под слънцето,просто,прекалено много скъпи съотечественици,от много години не четат,не мислят,не знаят.Юзъри на храна и алкохол-електорат на Лидеров.

" 18 "мога да ти препоръчам психиятър . много е добър , а ти очевидно имаш нужда !

Нашата колегия, на психиатрите е много озадачена. Свикахме събрание за да открием споменатия от вас "психиятър" в редиците си, но не намерихме такъв практикуващ.

Господа, цитирам думички и пиша димички. От "Атака" ... обявиха, че причините за гласуването срещу Сидеров са политически. Какво откритие! Гласуването в Народното събрание има само и единствено политически причини. Много умствен зор трябва за да се разбере това... Още: ... има пряка връзка между днешното гласуване и намеса на американския посланик Джеймс Уорлик... Що да няма? Сидеров кого атакува лично с папки в заведение по време на лично посещение? Представител на САЩ или домашната си кокошка? Кудкудякане ли очаква?

За някой неща Волен е прав! За това , че пред джамията имаше хора с килимчета да се молят - беше провокация и без много да му мисли Сидеров се вплети в хитро измисленото молене. За посланика също е прав , той се държи като министър-председател и защо не след като същия има данни за тъмното минало на Бойко -мутрата и го държи с компромати, както е казал бившия посланик/ Бойко може да се води в правилната посока/ , но съм убеден - тази посока не е правилна за България. Затова щом те държат с уличаващи документи Бойко Борисов трябва незабавно да си ходи!!!

Прав си, но виждаш ли простотията на българския народ по-долу във форума?! Няма как да те разберат! Въпреки, че това е истината!

Ей, друже! Волен бил вършил своеволия! Ами тези ислямистчета на килимчетата пред джамеето, какво правеха?! Ти къде си бил извън родната страна, за да можеш да направиш сравнение и дз се изказваш така комптетентно? Или си от ...племе и не чувстваш Б-я като своя роднина?!

Сега строят магистралата от Свиленград към Пловдив и София, и пуснаха търг бърз ЖП трасе по същата дестинация с какава цел аджаба... според мен за да дойдат турците по бързо да не се бавят по трасето нали!!!

За да няма паразитни партии като ДПС и Атака, трябва да се гласува, а не да се виси в Интернет и да се драскат глупости.

разрешаваш ли гласуване за " атака" или това не влиза в твоето разбиране за гласуване ?

Иди да пиеш една бира след работа! Имаш нужда, не пробвай нещо посилно обаче !

Една организация със седалище в Германия наречена Transparency International публикува индекс на корупцията въз основа на проучвания на бизнесмени, анализатори на риска и гледната точка на широката общественост, подредени по скала 0-10. Колкото по-надоло е индекса толква повече корупция. България заема 51 позиция и индекс от 3.5 заедно със страни като Аржентина, Гана, Сенегал и Замбия.

Тоя (Сидеров)е луд за връзване.Той вреди на парламента и на нацията.Той няма място в парламента и всякави комисии.Нужен му е психолог.Турци - не се поддавайте на провокациите .Ние - обикновените българи порицаваме противо етническите прояви от когото и да са.

ха:), кой ти дава право да говориш от името на опбикновенните българи? по добре им кави на така наречените "турци" или каквитои са там ислямисти, да си прибират чергите в джамията и да си махнат високоговорителите,защото ни писна да им слушаме мученето в центъра на София и в цчла България, с две думи да се държат като нормални хора, за каквито искат да минат.

А на тебе кой ти дава право да говориш от името на обикновените българи патриотино?

дир.бг цензурира !всеки коментар първо трябва да се прегледа от неизвестен на никои гении които решава дали му харесва или не . нормално за такава световно /не / известна информационна агенция

Как може да си мислите че някой някъде е заседнал от зори до здрач и чете коментари като този дето пишеш. Та това е абсурдно и 1000 лева заплата да дават човек със желязна психика би издържал не повече от седмица. А това че цензурират понякога така е но в крайна сметка сайта си е техен. Относно извбадените мнения под темите/новините според мен е добре да има някви сложени, колкото да изглежда че някой някъде чете всичката тая изтрещяла информация. Но като цяло форума кърти мивки и апела към съфорумците ми е: пишете още по-остро.

повярва ми " тиква " , казвам го от личен опит !

Спокойно! Спокойно! Седни и разгледай клавиатурата пред теб. На най-долния ред има едно "И" с полумесец отгоре. Сигурно го мразиш заради полумесеца, но добре е да използваш и него, за да те приемат сериозно.

кои допуска хора като волен ,да върши такива своеволия? явно някои се забавлява от цялата тази постановка?! но защо за сметка на невинни български гражданки?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как партия Атака ще обясни това на хората гласували и доверие и изпратили я в Парламента? Изпратили са я там за да работи...

ти отворко недей да "плачеш на чужди гробища", ти не си от тези които са гласували за Атака, нямаш нито сърце нито ум за това, а тези които сме гласували,.. ако сме готови ако ще и да излязат от парламента!

Как искаш да гласувам за частна бизнес партия, като все още нямам бръмбъри в главата? Директните нападки са признак на безсилие. Не се коси.

Не съм на мнение, че думата атака е равностойна на думата агресия. Този термин си е част от военната стратегия и по-скоро може да се асоциира с мъжество, с храброст, с решителен етап от битка, който води към победа (вж. Одринската крепост) или към спасение на обсадени (вж. Сталинградската битка). Струва ми се примитивно обяснението на т.нар. Дана. Все едно аз да обясня, че името й (вероятно Йорданка) не произлиза от р. Йордан и свързания с нея празник Богоявление, ами се транскрибира от даване - "дашна" значи. Колкото до партия Атака, смятам че срещу нея отново се вплитат активни мероприятия, за да се обезнадежди народът, чиито интереси тя засега брани. За какъв мир говориш, Дано, като ти самата заедно с всички нас, отдавна си въвлечена в битката за оцеляване. Я виж гърците какво правят! Ако спиш с отворени очи и популистки обвиняваш в популизъм будните, защо не си мълчиш в твоя паралелен свят, вместо да нападаш братята си. Какво да си мисля сега за твоята атака, освен че е плод на чужда агресия, която ти е промила начина на мислене, или е подменила идентичността ти?

Ало, форумци, не сте ли вдянали, че партия "Атака" е 5-тата колона на комунягите. Развяват българското знаме срещу българските турци и привличат екзалтираните кретени да провокират битки пред джамията в София.

Чета, чета и от прочетеното става ясно, че някои хора само се потят и огладняват.

Докато има ДПС-ще има и Атака. Това трябва да бъде ясно на всички.Закрийте ДПС- Атака сама ще изчезне.

Мислиш ли, и Волен ще се остави да остане безработен?

Не е вярно! ДПС съществува от зората на "демокрацията", Атака е от скоро. Защо не се появи веднага, щом са "скачени съдове"? Много лесно е да елементаризирате ситуацията, но това е подхода на "лаика със самочувствие".

Уважаеми ДИР.БГ, защо някои определени коментари биват показвани приоритетно отпред до статията, сякаш се внушава, че те са най-интересните и най-точните?! Това не е ли вид манипулация на форума? Форума не е конкурс на който има един или няколко победителя, форума е форум за да се чуят всякакви мнения. Аз наистина уважам ДИР.БГ и често влизам за информация тук, но считам, че постването на определени мнения отпред напоказ не отговаря на духа на вашата медия и не е справедливо към останалите участници! Това е вид цензура! Вид натрапване кое е правилно и кое не. Някой си ваш редактор така решил и всички трябва да се съобразяват с пристрастията му. Почтения, честен демократичен подход изисква да спрете тази практика. Статиите са ваши, нека поне коментарите да бъдат наши !

Уважаеми сърдит господине, винаги можете да дадете своето оборващо мнение на мненията посочени от вас, стига да имате такова мнение. Коментарите са наши господине, а не на форума и много, много рядко някой редактор оставя нещо написано във форума, като това не е мнение, а техническо обяснение. Демократичния подход за който споменавате не изключва възможността, заради възможния ваш гняв и неразбиране, да не се публикуват неблагозвучни и неприятни за Атака мнения. Има най-малко две други възможности да си прекарвате приятно из форумите. Първият е да си направите собствен такъв, а вторият да пишете и четете елейни слова в някой форум на Атака.

ако поназнаивате чужди езици и четете чуждестранни форуми - никъде няма да видите толкова простотия, колкото се излива в бг форумите ( дир все още става - обидите са по тънки). аз все пак ви разбирам - ако трябва да триете простите коментари - ще останете с по 2-3 мнения на кръст и това вече няма да е форум пък и рекламодателите ( гледам в момента шевролет) ще се дръпнат...

Явно не разбирате за какво иде реч! Не е правилно определени мнения да се препоръчват, това е един вид цензура и дискриминация. И поставя под въпрос безпристрастието, което твърдите, че притежавате!

ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАТРАПВА САМО ЕДИН ИЛИ НЯКОЛКО КОМЕНТАРА! ТОВА Е МАНИПУЛАЦИЯ !

А те избраните коментари понякога са едни... Поне да имаше някаква система за одобрение и 5% с най-голямо одобрение да седят там.

Уважаеми колеги и помощници атакисти, с нетърпение очакваме да напишете тези неща за манипулирането, редактирането, предпочитанието и т.н. глупости и в друга тема, в която Атака не присъства.

Герб+БСП+Турско сините са се съюзили срещу Атака и ПОГАЗВАТ ПРАВИЛНИКА !

атака е като солта в яденето. трябва да има, но малко, ако е много сте го развали но без нея не бива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Констатацията Ви с нищо не променя положението, ако не предложите какво следва да се направи, за да се промени това състояние на нещата.

На всеки нагъл, изкачил се на върха, в крайна сметка му лъсва голият задник! Претръскайте наглите по върховете на държавата и ще видите, че отзад изглеждат като павиани!

Този човек приятели няма ли да го задеват на психиатър?! Ами то е видно, че има крещяща нужда от помощ! А , на нас не зная кой ще ни помогне ако се оставим такъв луд да ни представя!

Джина, аз тебе ще те заведа в публичния дом, защото с акъла си ставаш явно само за това. Добре, че е Волен, та нещо да се свърши в тая корумпирана държава.

И какво се свърши моля? Не питам за опита ви в публичния дом.

браво!сагласна сам с тебе!то затова сме на тоя хал.нащо,вече няма има само продадена балгария.хич не им се чете на тази младеж,марзи ги да гледат,само по баровете и алкохол,наркотици ,не ми се мисли какво ни чака по-точно какво ви чака,че ние вече остаряхме и на готово вече трудно ще да е

Абе, Данчи ли си или Асанче, все тая... Добре са те научили да декламираш, само не знам за колко лева... Не към тебе, ти си просто прост човек!!! Към останалите хора от форума, не слушахте ли и не гледахте ли преди 2 дни един от мюфтийството как заканително помахваше пръст от екрана? Какво искат повече тези мюсюлмани? Порицаха Сидеров от парламента, от такива дураци като"дана", от къде ли не, макар че беше прав, човека! Какво толкова иска Атака? Да си влезнат в джамията и спрат микрофоните? Нима ние не сме съгласни с това? Нима сме такова робско племе,... още че да ни тъпчат отвсякъде и ние да се хилим глупаво и мазно! Затова ли се бориха нашете предци? Не ги ли предаваме? Помислихме ли за нашите деца, как ги възпитаваме? Аз уважавам обикновените турци и мюсюлмани, една от най-добрата ми приятелка живее в Истамбул... Но тава не ми пречи да защитавам РОДИНАТА си от хитреци и истремисти! Та да си дойдем на думата! Нима не сме абсолютно съгласни с това, което прави Волен? Кажете де....Тога на кому целуваме .... Нека спрем да оплюваме Атака, ако разбира се във форума не са се намърдали Асанчета и Алита....

гривак ( нерегистриран ) 15.06.2011 15:54 Истината е ЕДНА, че АТАКА, ГЕРБ, ДПС, БСП, РЗС, СДС - обслужват чуждите икономически интереси. От политическата трибуна се плюят един друг, а всъщност те са марионетки, а ние поданиците в тази страна сме заложници на тях. След 1989г. до момента няма партия, която да изгради икономически, социален и политически модел на нормална демократична държава!

много си елементарен бе:))

Елементи ли липсват бе?

Този Кр. Велчев е много хлъзгав и мазен комунист. подкрепил Г. Първанов а СЕГА МНОГО ХАРД С/У ВОЛЕН дано по бързо ги изринем- наесен !

Истината е ЕДНА, че АТАКА, ГЕРБ, ДПС, БСП, РЗС, СДС - обслужват чуждите икономически интереси. От политическата трибуна се плюят един друг, а всъщност те са марионетки, а ние поданиците в тази страна сме заложници на тях. След 1989г. до момента няма партия, която да изгради икономически, социален и политически модел на нормална демократична държава!