Капка Сидерова: Ако има достойнство, Волен да подаде оставка

Аз не съм пуритан, който да не разбира нещата от живота, но когато един човек е политик трябва повече да внимава и да носи последиците от това, което върши. Ако Волен има достойнство, трябва да подаде оставка. Щях да простя в името на партията и на това, което сме създали.

Обратно в новината

Коментари - Капка Сидерова: Ако има достойнство, Волен да подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички сте наивници. От вашата глупост да гласувате за тях, те станаха милионери, а вие си останахте дрипльовци! Продължавайте да им вярвате, нещастници!

Любов и Омраза!

Да проведем помен за едно загинало отроче на небългарски и олигархични интереси! Баг да не им прощава!

В партията може и да са знаели за забежката на Волен, но защо Капка и сина и направиха този цирк? Защо трябваше всички ние и журналистите да знаем техните лични семейни проблеми? Отмъщението към Сидеров несъмнено се връща като бумеранг и към Сидерова и Димитър Стоянов. Те вече са изпяти песни и каквито и салтоморталета да прават с политическата им кариера е свършено.

Капке щом си в политиката сигурно си спомняш случая с Клинтън и Моника.Беше велико унижение.Но Хилари намери най-доброто решение поставяйки интересите на Америка над личните чувства.И тази и християнска постъпка след това една не я направи президент.Деница е добро момиче но не те превъзхожда и едва лри заслужава заради нея да се разваля една партия от която България има нужда.Волен каквото и да говорят разни политически пигмей е един голям политик.За това и грешката му е голяма.Ти си чудесна но нито ти нито Митко или Бинев не можете да се сравните с него.Защото вие искате да станете политици а той е роден такъв.Осъждам го за слабоста да се увлече но по-добре такъв отколкото всеки друг.

Уважаема г-жо Сидерова, в добрите Стари Книги е написано : -Жената или Създава мъжа, или го унищожава . След като толкова години ( И то в кои години ! ) сте тандем с господина -- защо не го напердашихте ( с или без кавички ) овреме ?! Или-иии ... нещо ала Мадам Сент-Клер спрямо Деница ?! ----- Искате да Ви вярваме ?! Но за какво -- че всичко-това е чаршафност ала Серко ? И това е всичко ?!

Кака ви Капка не става вече за нищо, включител но и за оная работа.

Една изнивяра да разбие цяла партя? Не вярвам...Тия си изпяха песента и толкоз. Добра работа свършиха за чужди интереси. Доган ще тъгува и не само той...

и тези искат да водят държавата.. цирк..

лъжата провали и волен!

Изразът "доста фатални" звучи тъпо, особено ако е излязъл от устата на жена с претенции за интелегентна. И защо Капка смята, че пуритан означава човек неразбиращ "нещата от живота"

Абе и аз ги натворих едни-и - мани мани. Когато вървеше гладко си траех, пък сега си отворих чекмеджето. Важното е, че ми остана поне един евродепутатко у дома, за яд на вразите. Дето се казва на чист френски, ашколсун гьонсурат тепегьоз будала, аркадашлар. Вие не ме мислете, още има хляб в мен, ами мислете как да литнем над кукувичето побеляло гнездо.

Моля, който може, да изброи 2 неща, които АТАКА е направила откакто е в Парламента и които, разбира се за в полза на държавата, а не насемейството им.

1. Сидеров и АТАКА спомогнаха Иван Костов да погребе окончателно на 11 януари т.г. българският национализъм. Чрез това "поГРОБение" се насочват някакви си войски към Кюрдистан и Сирия, а не към България. 2. Цели 2 години АТАКА помага на ГРОБ да държи здраво българите да живеят като кучета , за да могат да си мечтаят за телешка пражола. Нима генерирането на мечти, не е нещо положително?

Цялата семейно-политическа драма в партия "Атака" би била твърде интересна на чичко Фройд: лидер на националистическа партия взима бившето гадже на доведения си син, а той на свой ред се разбунтува срещу него... За начало нещо Едипово, другите аспекти не съм професионалист да ги знам ;)))

като непримирим противник на фашокомунистическата Атака не мога да скрия, че въпросната Капка е една завислива, властолюбива жена и с нищо повече от Сидеров, жена. Както се разбра листите на партията им са редени от двамцата. Което показва че Атака е била семейна партия. Сега семейството на един луд и на една завислива и амбициозна мръсница се разпадна, разпадна се и Атака. А я да попитам- кой- тя или Сидеров са взели решение да бъдат парламентарни коалиционни портньори на ГЕРБ. Е, това пък доуби партията им. Тй че бай, бай Атака.

Махни го това идиотското клише. Мъжете правят много неща мотивирани от жените. Но не им трябва някаква невзрачна лелка да да им дава акъл, а им трябва вдъхновението, което може да получат както от жените си , така и от съвсем други девойки. "Унмната" жена на успешните политици е тая , която ги подкрепя на 100% и си трае за неизбежните му забежки, поставяйки кариерата му над личния си интерес. Другото е бла бла бла бла. Е за пред народеца може и по твоя си начин

да-да :-) аз ще ти създавам комфорт за да се изживяваш като властелина на света, а ти ще ме правиш на маймуна :-) знаеш ли кога?! лелка или не - те са екип и така с партнера не се постъпва. за дискретност не си ли чувал? ако беше обратната ситуация щеше да се скъсаш да плюеш ''лелката'' и жените по принцип.

Господин СИДЕРОВ, КОГАТО ЧОВЕК МИСЛИ С ДОЛНАТА СИ ГЛАВА ОБИКНОВЕНО СТАВА ТАКА ОТ ДВА СТОЛА СЕ СЯДА НА ЗЕМЯТА. СЕГА ЩЕ ЗАГУБИШ ВСИЧКО И ПАРТИЯ И ЖЕНА СИ ЖАЛКО,ЧЕ ТИ ВЯРВАХ.

Ivo

Че се води активно мероприятие срещу Атака и Сидеров - няма съмнение. Има толкова хора на които пречат и това което се случва с партия Атака е предсказуемо. Но Сидеров със действията си не се доказва като сериозен човек и политик щом се пуска така лесно по пързалката. Жалко за идеите на партията защото България и българите са на път да бъде претопени от турчеещите и циганеещите си граждани. Това че Атака има нещо общо с ДПС и Доган са пълни глупости - някой да е чул за някаква кампания срещу незаконната партия ДПС или срещу нейните лидери??

Зад всеки успешен политик стои по една умна жена........., но когато стоят 2 се получава това което се случи в Атака.Егото е това което съсипва една идея, а когато партийното строителство се замести от "фирмено" се получава подобен резултат.Хора са умирали за идеи и за някоя кауза на определена партия, но никога не са парадирали че те са я построили. Тежко на тези които подменят идеите на хората с парични девиденти който им се полагат заради партийно строителство. ...................!

Капка демонстрира лошо възпитание ,неблагодарност ,простотия.На кого дължат популярноста си?Защо не говори за личният си живот преди брака с Волен?Гузна съвест и пари-това е поведението в бтв.Тази жена няма достоинство и морал.С една кокошкарска ,недоказана семейна история иска да ликвидира ПП,,АТАКА.Само не е споменала за колко сребърника и от кого.Нужна е психиатрична експертиза за нея и отрочето и.

Волен е мъж, който си е повярвал, че жената до него ще търпи всичките му изцепки. Не можеш да си толкова самонадеян, само поради факта, че от много години си с тази жена и да забравиш, каква е тя!!! Капка е нещо, което той никога няма да има...Секса е нещо, което винаги можеш да намериш в по-млада жена и какво от това...е имаго е луднаха му хормоните и после.....Партньора е друго нещо....ще го разбере! Митко е добре възпитан от майка си и е добър син! Не хулете детето на жената...Успех! Случи се това, че всички са там, където трябва да бъдат! Капка я чака страхотен мъж.....

Да! И пътешествие до далечна страна. И един рус мъж наднича отзад. Числото и е седем....

Абе едната смешница, прави забележка на другия смешник....тия станаха милионери на гърба на простолюдието, което им слуша глупостите.

Абсолютно си прав. Има онбаче такива дето им се връзват и ги вкараха в парламента. Там те за 2 години направиха какво - гласуваха с ГЕРБ, приказваха глупости, правиха скандали и набиха едно турче пред джамията... Не се сещам за нещо важно, което да е полезно за избирателите им. Иначе Волен говори много пламенно и родолюбиво, а Капка е турбо интелигентна. Е, и?

Волен и Деница са си лика прилика - по погледите им личи, че не са съвсем в ред.

Ами то и Капка е същата, да не говорим за сина и Димитър...

"в момента не знам какъв човек е вече", а от 20 години го била познавала?! Една жена, за една нощ опознава мъжът с който е осъмнала. Капка да го духа. Цялата работа е за пари, много пари. А сидеров, за една жена/и/ продаде България. Какво да се прави, след като човек не мисли с правилната си "глава"?!

Вярно е, че Капка е красива, умна и интелегентна. Вярно, е че новата му приятелка е на по-ниско ниво във всяко едно отношение. Даже е неприятна. Питам Сидеров заслужаваше ли се цената това падение. Както се казва: "Никога не е късно да станеш за резил".

Если глупий, то надолго! Абе хора, тя в прав текст го казва, че Атака е била семейна партия. Какъв национализъм, какъв втори Левски, какви идеали. Трябва да почерпите Деница, че помогна за разпада на тази "партия". А че Капка е умна, интелигентна със стил и изказ, не отричам, но големите мошеници обикновено са много очарователни и печелещи доверие. И на мен ми се ще да има партия с лидер държавник, но...

Харесва ми! Радвам се че българите започнаха да мислят трезво в полза на България :)

Ние никога не сме си слагали капаците на очите по отношение на Атака или ДПС ;)

Радвам се че и ти бислиш за доброто на България и си против Атака!

Новата партия ще се казва МиТАКА- Митко от Атака.

Митковци има мноооого в българската политика.

калинки също:) Но Вожда е един:)

Всичко се връща на тоя свят: Напусна мъжа си заради Волен, сега й се връща същото. Няма да издаде нито една книга вече, защото Волен ги пишеше, а не тя. Бори се за детето си да оглави партията. Много е хитра, а наивниците й вярват!

Безсилието на Българомразците да унищажат ИДЕЯТА АТАКА вече стигна до най-подлите неща. Щом Капка започна да хвърля помия (досега не се изявяваше публично) значи говорим за големи пари. А това, че Герб няма никаква връзка ДА ГО РАЗПРАВЯ НА БАЛАМИТЕ. Който удря по АТАКА удря по БЪЛГАРИЯ. Нека плюенето започне СЕГА. Те и без това само това могат, защото мисленето не им се оттава. Малки душици!

Я ни открехни, каква е идеята "Атака"?

Спасение на България казано накратко за да можеш да го разбереш!

Шоуто трябва да продължи! Какви капки, какви сълзички? Волен се изложи с този брак и с глупостите на всеки български мъж - Всичко за жената и доведения ми син!

Волен в"изгрева"си беше капацитет-истински националист.Народът го заобича,защото в Б-я имаше много натруана антибългарска СМЕТ и той беше се наел да неутрализира сметището.Но както се видя е подранил и ония сили го отвеяха.В "залеза"си направи гаф,който напълно го оттласна от българите-националисти.Трябва нов човек,който да се заеме с утвърждаване на националната идея.Дано Капка успее!

Слушах интервюто - много премерена в приказките си, интелигентна и умна жена! Но така е - хубавите ябълки свинете ги ядат. Волене, Волене... какъв си глупак!

Дам....да беше възпитала сина си в същия дух но уви.

За сина й нищо не казвам, но ако съдя само по медийните му изяви - далеч е от нивото на майка си.

А бихте ли п(р)огледнали и малко по-нататък ? (, отвъд прасешкото ябълкоядене ) ......Все ми се струва, че там е съкровището . (, което Ни откраднаха )

Изключителна жена.!!!!!!!! Волене ти си глупак.

Че вземи я ти, свободна е вече:)))

Обикновена семейно - партийна драма с продължение. Класически сюжет. Един неадекватен лидер се сгромолясва след като докосваше висините на властта в РБ и имаше много поддръжници. Но, поради напредналата си възраст и съответното изкуфяване, залетял човекът по младата партийна хубавица - хотели, ресторанти.Сега вадят сметките - по 3 000 лв на вечер. И вече не може да събере 100 човека за митинг. Крие се като мишка. Яне май ще излезе по-голям мъжкар. На всичко отгоре Волен загуби и тази красива, умна и интелигентна жена.

Прозаичен сюжет, но верен!!

Така се получава, интересното е, че не се е получило така със Станишев и Костов примерно, а те наистина са били на върха на властта. Толкова критики обират за управлението си. То и ГЕРБ обират бая критики, но това не ги спря да си издигнат президент незаконно. Сидеров не се крие. Просто медиите избягват да му дадат трибуна, защото не се страхува да говори и да разобличава. Прекалено неудобен е. Но затова пък си направи партийна телевизия, по която да се показва в неудобни за властта моменти. Интересното е, че сега на дневен ред в партия Атака е спирането на вестник Атака, но красивата, умна и интелигентна жена не спомена нищо - дали е съгласна със спирането на вестника поради незаконно намалената субсидия на партията, подкрепя ли колегите си журналисти, които протестират против това, какво мисли като общински съветник за поредните хора, които ще станат безработни заради незаконните действия на управляващите. Въобще интересува ли се от каузата Атака или не ѝ пука, че детето ѝ до няколко месеца (...) няма да съществува? Какви стъпки ще предприеме моралната майчица?

"Защото Волен е много болен ..."

Оставяш преди 20 години един мъж заради друг , после по силата на закона на Кармата другия те оставя заради по-млада и то така, че и тия които не се интересуват от тази семейна история да разберат. Много поучително.

май никой от изказващите се тук не е слушам интервщти с нея. Освен това я поканиха в БТВ, а за ТВ7 не знам. Капка изглежда изключително интелигентен човек, мислящ и борбен - Волен направи голяма грешка, като я замени с Деница - от Деница само свирки можеш да очакваш май - нищо друго.

малко ли е и свирки да прави . Много жени се издигнаха с този майсторлък , не се ядосвай научи се и ти да ги правиш.

Разумна и интелигентна жена, образована, има стил на изказ и на поведение, облича се елегантно, без да е фрапантна и евтина като повечето комети по политическия небосклон. Волен беше "лицето" и изразителят на някакви идеи, които явно идват от нея, но като се видя по-известен, и той си загуби акъла и се хвърли след фустата на една посредствена авантюристка, нахална като конска муха! Да си носи последствията - групата се разпадна, хората не му вярват, много скоро ще си остане просто истерик, защото фустанелата ще го зареже, след като го употреби за да й купи апартамент и кола - колко банално!

Паживьом, увидем!

а, живей си, батка, ама няма какво да гледаш :-) тази книга отдавна е написана :-) я кажи коя млада ще седи да гледа някой застаряващ на когото здравните проблеми тепърва започват? много малко са ангелските женици, а тази точно едва ли е от тях :-)) мислете малко преди да оскърбите необратимо тази, която наистина би останала с вас до края, когато сте напълно безпомощни. ама, какво да ти говоря - то, човек докато не изпати.....

Капка държи на Волен .След като премине болката от обидата може би ще му прости това увлечение и отново ще са заедно.

Реви още! И на 2мата не им е било съвсем ясно семейна фирма ли правят, партия ли...и накрая търсят под вола теле. п.п. Много смешно ми стана: Не била отмъстителна и щяла да му прости ако той подаде оставка :))) Така прощават жените! За това колеги, гледайте да не се дъните или поне да не ви хващат :)))

а вие пък какви сте всеопрощаващи :-))))))))) изневярата си боли и никой на никого не е длъжен да прощава :-) аре, умната и гледай да не те хваща половинката :-)

:)))

чак да се чудиш,как човек като Волен ,е имал такава интелигетна жена.Не случайно е била снаха на Радой Ралин.Изключително премерени и умни думи.Точно противоположни на изявите на Сидеров.Той сбърка ,че се е скарал с жена като нея.

Самият факт, че я канят в ТВ7 е показателен. Кой се появява в тази телевизия всяка сутрин? Явно я готвят да оглави Атака, да я доразбие или да я направи послушна на властта. Впрочем тя изтъква, че две години са били "добри партньори". Прозрачно..

Беше поканена в БТВ. Или гледайте сериозно телевизия, или избягвайте да коментирате(да давате оценки на неща - политика и/или телевизии), уважаема г-жо/г-це

Че бтв каква е? Най поръчковата и клюкарска телевизия. И това интервю е толкова жълто че няма накъде повече. Като че ли един развод е повод за интервю? Плана за разбиване на тази неудобна партия е в ход и може би ще успее. Не съм симпатизант на тази партия но се опитвам да съм обективен!

Интервюто беше по БТВ.

"Волен беше интелигентен и добър човек,"- боже пази България от такива малоумници!!!

Да бе ,другите изобщо не са малоумници даже и ни управляваха - бат Бойко, Станишев, Ахмедчо Доган, Иван Костов, дедо Симо-ментата, Жан Виденов - да изброявам ли още? Този поне не е управлявал. А тия дето ги изброих по-горе направо ни е...ха мамата!

Медиите нещо много почнаха да говорят за Капка. Оня ден така я изкараха, да ти стане мило и драго за нея. А докат беше в Атака да сме чули нещо за нея? Каквото и да е? Освен покрай сватбата?

Защото беше лоялна и не искаше да засенчва лудия си мъж...............

Като чета, та се сещам за пророчеството, че ще се оправим, когато ни управлява умна и интелигентна жена след няколко години!!!До сега се питах къде е тази жена, тя трябва отдавна да се е родила, а пък още не се е появила...и името и е показателно - ще ни покапе...