Волен Сидеров: Плащат по 40-50 лв. на протестиращ

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира днес, че партията му има историческа заслуга за това ГЕРБ да не е на власт. Той посочи и че за него протестите в София не са "бунт на народа", а платени агитки.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров: Плащат по 40-50 лв. на протестиращ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЪРТ НА СОРОСОВИЯ-ФАШИЗЪМ!!!!! СВОБОДА НА НАРОДА......

Такава помия се излива в този форум, че направо ми е жал за тези дървени чутури, които вече се пържат в собствената си злъчка. Явно Сидеров яката им е бръкнал в мозъка, или в това което се предполагат че имат за сиво вещество. Проява на пълно безсилие и очевадна простащина е да заливаш мрежата с лични обиди и фекални коментари. Не го познавам и не ме интересува много политическата боза, нито Борисов нещо ми е дал, нито очаквам Орешарски нещо да ми вземе, за да го мразя. Но Волен направи нещо неочаквано, застана зад законите и държавността, нещо което бая е изнервило маргиналите точещи се да зобят от държавната ясла. Ако е мислил за себе си или за партийните си интереси, щеше да разиграе 1-2 месеца театър и да шутира правителството. След което щеше да влезе с нови сили в НС. Но, на пук на неграмотните злобари, показа политическа зрялост и отговорност.

Волене-искам да ти се изходя на лъжливата физиономия!

Какво чакаш, иди при съседа и го направи върху голият гърб на жена си.

Да живее дружбата между ДПС и Атака. За да поддържат електорат ДПС и Атака взаимно се плюят. Сега всички плюят ченгетата от ДПС и Атака (най- паче Сидеров).

Ага, ходи и ти да земеш некой леф! Нали за пари и на турците се наведе.

Подъл лъжец!!! Комунистите плащат , да , това е ясно , само те са подмолни !

Че поразмърдайте икономиката де! Да се появят работни места и вместо на площада да ходят хората на работа. Те точно това искат!

Има репортаж на Канал1 как активист на атака организира протест срещу з0 лв с анаболни комици от кварталния фитнес.Волен е долен продажник и предател на избирателите си.Продаде ни за 10 милиона.И сега служи на турци и комунисти коитоса ни държали в робство векове.И затова не им стиска да се качат на Шипка и да застанат пред хората.

Интересно Местан каква реч би изнесъл на Шипка? ??? Или националния предател украинеца комунист Сатанишев?

А ми и, сигурно такава: Вай й й Сюлейман ага, що не мина, виж кво стана сега.

Абе Воленчо ти за безкрайно тъпи ни мислиш....на толкова много нарад как се плаща всеки ден ...ами те не свършихали тези пари ..или съдиш по твоите действия и на тоите другари от ДПС и БСП...виж те плащат прилично и само когато имат нужда ..за определени моменти...скрий се че се излагаш

Люба Манолова

Има някакви отклонения човека и не е срамно да се прегледа и да си пие хапчетата. Нещата още не са толкова драматични.

всеки по себе си съди..къде му е феса на този???

сидер ага, хубаво те бяха запрели господарите ти, и не се проявяваше наскоро, но колчем се появиш и правиш няк'ва тъпотия!!! Бегай, ве, идиот! Извини се, бе!!!

а ти дане би да не плащаш,нали твои хора ми предлагаха да ходя по митинги

Волен е болен и то много от лудост

Нещастници и плазмодии!Това е човекът,това е партията.Другото е гмеж.Насирате се от яд,че Волен свали ГЕРБ и Тиквата от власт.Кефя се...

Хахааха!Пич,наистина ли мислиш,че маломерния импотент е фактор в политиката?Политическите курви не се славят с дълга политическа кариера/примери много/.Когато стане политически труп,"кефът" ти ще остане да гледаш голите му снимки от розовия му период.Дерзай,раздувайте пред простолюдието връзката му с жени,щото Капка е на път да се разприказва!

burg19

ДоленВолен както и неговите Червени хАтаКисти са и против САЩ , но не са против Сирия и Русия ! ... Не са и против Иран , и против всеки , с когото е Русия , забележете Русия , не България ! Обаче , утре ако Русия се обяви против Сирия , и хАтаГлистите ще са против Сирия ! Това също е много показателно на кого служат тия Червени еничари ДС мекерета и московски КГБ подлоги ! Сега са в коалиция и с БСП - ДпС -ДС , заедно воюват срещу Българския народ и България ! Иначе са първи "патриоти" ! :) :)

burg19

хАтаГлист до хАтакиста , всъщност Червени ДС келемета и московски КГБ подлоги -мекерета ! Плюят ГЕРБ , Борисов , България , .... Никога Русия обаче , нали от шепичката на Пуслето се храни вожда им , ДС доносника , посеркото Волен Долен ! хАтакета , ДС келемета , не сте отговорили , защо , поради какви причини вашия "мъжествен" "исполин" Волен ДС Долен не е ходил в казарма ? ! Защо и той като СерГей не е бил войник , а толкова " мъжествен , войствен , храбър" , поне изглежда !

Най големия предател лъжец и наглец говори за пари този наглец е в пълна комбина с дпс от със създаването на атака целта е изкуствено създаване на напрежение в електората на дпс с цел нейното консилидиране и заблуда на българите че атака е националистическа партия долна и гнусна лъжа ТОЗИ НАГЛЕЦ Е ЗА БЕСИЛОТО ПРЕДАТЕЛ КРАДЕЦ И ЛЪЖЕЦ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НО ГОСПОД БАВИ НО НЕЗАБРАВЯ

Лудият знае най добре. Нали парите излизат от неговия джоб. Но на заснетия с камера материал плащаше по 30 лв. Явно е качил мизата.

аз мразя червените боклуци и еничарите безплатно!!!

КАК СЕ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО???Срам ме е ,че съм от Ямбол,този хубав български град.ЗАРАДИ ТЕБ.

Искам да се оплача. Мен ме таковаха докато протестирах, а не ми дадоха 50 лева. Искам си ги !

КОЙ КАКВОТО ТЪРСИ....НАМИРА.

Благодаря за парите, добре ми дойдоха, утре пак ще протестирам

О,завалията,ти затова ли се осра...веднъж си се нахранили айде......

О, като излезнаха лъжите наяве, сега "помагал"? Цирк и наглост и отново...

Едно е сигурно от този бълвоч. Волен мрази Сорос. А аз и на двамата да им е.а м.ката!

Невежество, простащина, тъпотия и нулева грамотност + ..= Вален СИДЕРОВ как може да търпите такива изчадия и да ги обсъждате в БГ ? Какво Ви става хора ? опомнете се ! живота продължава и след поредния доход

40 - 40 кой ти ги дава ама тези 1000 който ти обеща къде са ? А в същност къде си ти бе луд

тИ ИДИОТ НЕДОКЛАТЕН НЕ ЗАВИЖДАИ НА 40 ЛВ. АМИ КАЖИ ТИ КОЛКО МИЛИОНА ГУШНА А бОЛЕНЕ?

Болене, знаем, че плащаш и пица с кола раздаваш на престъпните отрепки, за да правиш цирковете.

Сидеров, България не е правова държава, обаче Господ отгоре гледа и някой ден ще получиш точно това, което заслужаваш! А в историята на България срещу името ти ще пише предател и лъжец!

В историята на България името на Волен Сидеров ще бъде записано със златни букви нещастнико.Още повече че съвременната история ще се пише както обикновенно от победитела.А победитела се казва Волен Сидеров за сведение.Други го казаха-не аз.Всичко зависи от един само показалец-НЕГОВИЯТ.Колкото и да е мъчно на някого това е истината.А такива анонимни нищожества като теб не само никой не ги знае но и пет пари не дава за тях.Ще пукнете задушени от собствената си злоба и завист.

Ей неграмотник - имаш 11 правописни грешки и акъл ще даваш. Я марш при резаните ама без възелин

неграмотният цървул с педерасткият ник Амичи да ходи с болен при циганина доган които ще ви направи поредната клизма с "кожения" иригатор ....парите за услугата са приведени от организацията на моят сер-геи - шалом ....

Обикновено нищожества като теб харесват Волен Сидеров - и си слагат титли - между другото пише се сеньор!!! Нещастник - хихихи!

Тази отрепка няма да я има в историята

Волен ще го има в историята дори да е с отрицателен знак.Това е сигурно.Другото сигурно е че теб няма да те има въобще.Защото си едно нищо.

Той вече е получил заслуженото.Човек без дом,семейство,без хора ,които да го обичат заради него самия .Волен е обречен и той го знае.Не пожелавам и на най-големия си враг ,съдбата на Волен Сидеров.Кукла на конци,употребена и изхвърлена.Горкият !Но каквото сам си направиш и цяло село да се събере , не може да ти направи!Амин!

Аз съм краен привърженик на национализма и Волен защото България пропада и изчезва пред очите ни и на много малко хора им пука от това.500 год турско преживяхме и не изчезнахме като нация а сега за едно поколение изчезваме.Правиш впечатление на мислещ и интелегентен човек.Отоговори ми тогава на въпроса-защо или заради кого изчезваме?И кой единствен политик слага пръст в раната освен Волен.Аз много добре му зная кусурите но аз оценявам и положителното в него.Нещо което малцина правят в България.Твоето мнение за Волен е културно точно и за голямо съжаление абсолютно верно.Поне семейство и деца да беше завъдил.А то-нищо.Казано по човешки-печално е нали?

И Чърчил е мразил такива като теб, Боленчо-комунисти-подлеци! И той ли е бил платен?? Сайдероглу, що така стана, че ти си крепителят на комунисти-милионери-бизнесмени и на шефовете на ДПС-и те милионери? Друго говореше преди...Излъга хората...

Историческата му заслуга е че ДПС е на власт Честито на всички "националисти" чиито кухи кратуни не разбраха що за мошеник е Волен Сидеров

Само заради този "обединител" на нацията, защитаващ изцяло личните си интереси и интересите на онзи, който го финансира, си заслужава да се разпусне този парламент и да се опита с нови избори.

Както се казва: ако човек е тъп, това е за цял живот.

ДА НА ТЕБ ТИ ПЛАТИХА КАРЕГОРИЧНО И ТИ ПРИЕ ЗАЩОТО СИ ПРОДАЖНИК, А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СА ПЛАТЕНИ ТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В РОДИНАТА СИ БЕЗ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ ИСКАМ МОЙТЕ ДЕЦА ДА ЖИВЕЯТ В РБЪЛГАРИЯ НО НЕ УПРАВЛЯВАНЕ ОТ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ТАКИВА КАТО НЕГО КАТЕГОРИЧНО НЕ

тъпанар

Това не лидер, а лайнар.

Лично аз, и още около 350 човека , плащаме по 40-50 лева, кой-колкото може да отдели, да го гръмнат този олигофрен, но преди това, да се разберат с Бареков, кой пръв е ликвидирал ГЕРБ. Чакаме отговор.

Не се изказвай, ами бягай в парламента да гласуваш за твоите покровители - БСП И ДПС - естествено не срещу 40-50 лв., а с още много нули след тях. Тарифата вече се знае от всички. ПОДЛОГА !

Когато най-будната и интелигентна част от обществото, движещата всичко ако щете, протестира срещу невиждани по света абсурди и то счупвайки рекорда за най-дълъг протест е платена агитка, а когато докарат два рейса с цигани и партизански пенсионери, които мислят, че г-н Сидеров ни е президент не е, така ли? Не стига, че сте по-нагли отколкото някога съм си представял, че човек може да бъде, ами сте и абсолютни лицемери. Аз щях да се откажа от правото си за екзистенция на тази планета, ако бях свършил вашите дела!

боли ли ? боли ли?"най-будната и интелигентна част от обществото, движещата всичко ако щете"-благодаря от сърце!отдавна не бях се смял така.вие май наистина си вярвате!?колкото до волен,когато беше с вас беше най добрия нали ? но един ден палачинката винаги се обръща...

К'во рече?

Само с псувни не става ,трябва и акъл!Мързеливи мои,сладки комунистчета поне да си знаехте интереса ,но и за това не човек поддържа тези ,които го хставате.Умният човек -управленец,поддържа,тази част от обществото,която го храни и се вслушва в гласа й .А Вие и чувство за самосъхранение нямате!!!

Искрено вярвам,че някой дърпа конците на Волен и 100% този някой са парите.Мръсна продажна гад!

България няма нужда от такъв политик-фашист и скандалджия-може само в беля да ни вкара. Дано по-скоро получи инфаркт и да си ходи.

Волен,само на 100 човека ли ще плащат ако искат да Ви свалят от власт?! Противоречиш си с изказването!

:)

Искрено се надявам тоя изрод да ни чете коментарите. Искренно се надявам и някой да го направи инвалид. На него му е много приятно да заплашва,но нека заплахите му-се изсипят на главата!

ГОСПОД БАВИ И НЕ ЗАБРАВЯ! И КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА ТАКА,ЧЕ НЯМА НЕ НАКАЗАНИ ... ДАНО ДА ВИДИМ.. ЩЕ ГИ КОПАМЕ

Сидеров: "Тези агитки, за мен не са "бунт на народа". Протестите са подбуждани от кръгове на Сорос и ГЕРБ". Това е ясно вече дори на децата. Не съобщаваш нищо ново!

от кога долните подлоги се подписват с BG Първо БГ не е символ нито на лудите нито на комунисти нито на престъпници .

Давай Волене ! ЦЦ и ББ и Царя , който ги измисли за да свали Костов от власт !

Сидеров е един болен човек, всеки психиатър ще ви го каже. Защо ли журналистите продължават да се занимават с него?

т.е. луд,ама много добре платен. А плащачите следи не оставят.....