13 депутати се заклеха във вярност на ”Атака”, Калина Крумова напусна

Калина Крумова е внесла малко след 16 часа в деловодството на парламента заявление за напускане на ПГ на „Атака”. Час по-рано 13 депутати обявиха, че нямат намерение да напускат партията и парламентарната група. Крумова не бе сред тях.

Обратно в новината

Коментари - 13 депутати се заклеха във вярност на ”Атака”, Калина Крумова напусна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Атака им го натракаха..... Така е като следват един психично болен ....

колко ти платиха калинке та се почуства излишна

Сидеров, не си първия човек, затрил партия , но си първия, дето я направи за всенародно посмешище, освен че я затри. Срам, срам ...

И защо така,Калина? Ами бюлетините за теб от нас, какво ще се правят? Господин Сидеров,тия хора,са били с Вас,само на момента. Повече, никакви компромиси!

сварши се и с измислената партя бардака а фашиста болен лидеров наи после ще е аут

напуснал е огнян пеичев - тои е предател и подкупен това го казах преди да влезе в парламента не знам защо волен го избра

Дълбоко съм убеден независимо от това че нашата държава ни мрази ние като добри и наивни деца все я обичаме.И всички с тревога гледахме как в продължание само на едно поколение ще я изгубим.И за това когато на политическата сцена се появи коалиция Атака много хора я приеха като тяхнвата партия.И я подкрепиха.Волен явна погрешно разбра тоя сигнал и я превърна в партия.Понеже привържениците и бяха най-различни хора най-добрият модел тука беше тоя на ветрилото.И колкото по широко беше отворено толкова повече хора щеше да обедини.Вместо това той повтори грешката та Иван Костов създавайки партия за да я контролира по-добре.Тогава според мен беше положено началото на края на една национална идея която трябваше да обединява хората а не да ги разделя.А тая случка с парите е нещо обикновено за всяка партия но нали ние бяхме идеалисти и не трябваше да правим като другите.И както винаги кьдето има повече от една хубава жена раздора стана неизбежен - на лична основа разбира се не на идейна.А е много жалко наистина - на България деиствително и е много нужна такава партия.

Ауу, какво пищно девойче е това Калинче. Сладурана.

И двамата са АГЕНТИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА. Така че всичко което казват е измислици и лъжи!

...Волен се набута в парламента и дори отиде на балотаж за президент, един колега от форума написа: А така, Ха така, Хак ви е. Е, поздравления, прав е човекът.

Нова задкулисна победа за ГЕРБ. В условията на криза им трябват много гласове за да има комфортно мнозинство. Предстоят още сделки и рокади.... Това е много изгодно и за ДПС, защото АТАКА вървеше солидно напред и може да мобилизира повече хора от тях....

Ти другарю си гениален,ставам прав!

Не знам дали е другар , но човека си е напълно прав ! За такива като тебе, дето не фърлят по далеч от носа си, подобни "сценарии" са извън мислимото , типичен праволинеен член на някаква партия - било то БКП ГРОБ или която и да е лумпенизираща до краен предел формация , крадяща и съсипваща държавата и българския етнос . който за съжаление скоро ще влезе в червената книга !

Къде видя това "солидно напред" при катастрофалните резултати на изборите? Колко човека гласуваха за фюрера Болен? 122 хиляди! А на предните президентски избори, на балотажа? 650 хиляди! За общински съветници и кметове - да не говорим... Вярно - бая солидно и бая напред върви бАтака, просто чакам с нетърпение следващите избори...

zosha_@

водевилите винаги са такива:)

Може ли някой да обясни това дете Калинка Крумова, что чини в парламента?! Абе, т'ва не е парламент - не е и аврамов дом, ами направо е детска градина и филиал на 4-ти км.

Добрите ръководители винаги се грижат за любовниците си. Калинка е най-малкото зло в парламента - разхожда две вълнообразни отпред и две отзад, да ти е драго...

Стефан Стамболов е станал министър-председател на 33 годишна възраст. Преди това е бил председател и зам. председател на парламента. Коментара оставям на вас...

... и тъкмо се научил и го пребили насред София!

Стига сте писали и стига хулене по Атака и по кой ли не от тази партия! Да не би другите да са по добри? Я се огледайте и вижте до къде ни докара Станишката а сега и бате ви Бойко! Какво сте се хванали за Сидеров,Калинка и ..АТАКА.. ! Вижте какво става с заплати,пенсий,безработица а и грижи за циганите,а сте седнали да критикувате Калинка,Деница,Сидеров и който ви попадне ако не е от ГЕРБ! Имаме толкова политици боклуци,които ни разгониха фамилията,а вие пишете за Калинка-малинка! Да се маха от АТАКА или да остава,това ли ни топли сега нас?

Политическите партии (на гръцки: изкуство за управление на държавата; са свободни сдружения на граждани, създадени с цел да съдействат за формиране и изразяване на политическата воля на народа чрез избори или по друг демократичен начин. В България се наблюдава някакъв феномен-хора ИЗБРАНИ да изразяват определени интереси, се отказват от това и сами си създават "партия' която не е участвала в избори. Или Те, не разбират какво правят и се радват на ВСЕОПРОЩЕНИЕ или си спасяват "работното" място което става с мълчаливото съгласие на всички. ПАРАДОКСИ НА "НАШАТА" ДЕМОКРАЦИЯ? При кои избиратели все пак ще ходят да се отчитат през оставащото им време?!

Хора защо коментирате жълтините? Коментирайте новината по същество. "Парламентарната група на Атака се разпада, след като не подкрепи ГЕРБ на изборите. " Много милиционерско Борисов, много.

Разбрахме във форума, че Деница ходела без гащи за по-лесно, а Калина дето е родила на 17 години и миналата година участва в едно денс риалити шоу дали носи гащи

ХУБАВИТЕ МЛАДИ ЖЕНИ ТРЯБВА ДА ХОДЯТ БЕЗ ГАЩИ. ОДОБРЯВАМ.

ПИТАЙ АНТОН ГЕНОВ

Гнус ме е от тази калинка. Законопроектчето за сурогатното майчинство което това недоразумение внесе в НС показва, че това е просто поредният боклук обслужил за много кинти нечии интереси.

предполагам целта е под 10 човека да слезе броиката на атаката.. сидер-сидерофф, къде дрема, как само ще те ритнат!!

Държава на Калинките-Илиева, Крумова...

Най-скъпите проститутки са в парламента. От всякакъв пол. Спомнете си какво казва Буров за българските т.н. политици. Няма да го цитирам, че ще ме скрият и в тази ми същност.

На кого не "пусна", че напусна Калино моме? )))

Тая пуйка не си е помисляла да стане депутат но сега явно се е изтъргувала яко ,мъртвите души се котират от ГЕРБ.Поради какво ще става независима и какво ще прави като самата тя не знае.Не атакист, но не обичам и изменниците във всичките им цветове.Това са хора без морал и достойнство,използват конюктурата за да живеят паразитно.Хубава ябълка ма червива.

Хайде и тя се взе на сериозно,ако небеше Волен как ли щеше да гледа парламента!!!!!!нали си спомняте как сричаше по Скат!!!!!!

Колко ли знайни и незнайни шланга обслужи това девойче да стигне от Бургас, през СКАТ, че чак до парламента... не е лесна и нейната!

Eдно голямо дедоразомение.КАЛИНКА -Та тя едва четеше вестниците Ужас

Е хайде сега... - коя путана (в пряк и преносен смисъл) монетизира уменията си с изразително четене вестници???

тия оцепници от атака кога ядоа кифтетата си малчаха сега много са вазмутени от лидера си

Нищо! Сега ще пият минерална вода от Банкя и ще минат на мутрешки наденици. Първо за хапване, после (след изборите) .... както се случи ... отпред-отзад ... според заслугите.

Сега вече нали разбирате откъде ще дойдат липсващите гласова за порязването на пенсионерите?

Кой млад мъж или жена от Атака ще пожелае да го сочат като опозиция на ГЕРБ ведно с БСП и ДПС? Сидеров обяви че ще е опозиция на управляващите, което автоматично го слага на скамейката с червените и читаците. В такъв случай и аз бих напуснал АТАКА.

Божкееее,ще доживея ли да прочета следното заглавие:"13 дупедати се заклаха от срам.."?

Крайно време беше.

ГЕРБ си пазарува депутати на квадрат и на кубик С какви парички, интересно

Е как с какви? С наши, разбира се.

Пълна мизерия! Сметната палата не прави ли проверки на партиите??? Ако не, да започва!

сметната палата прави проверка само дали са постъпили пари по дебитните й карти

Воленеее щом не целуваш ръка ще те последва съдбата на Яне

И Сидеров като всички повярвали, че ГЕРБ са стойностна партия ще "операт пешкира"..... Сега, когато вече не им е нужен Сидеров ще го сдъвчат и изплюят като нещо ужасно, а когато им беше необходим го лигавеха както никой друг- големи ПРИНЦИПИ, голяма ПАРТИЯ ГЕРБ... като поизмрем и ние няма д аим трябваме, ще си внесат емигранти от други държави!!!

прокуратурата трябва да се самосезира - това е законен повод за започване на досъдебно производство

Нещастна, мила наша България! 133 години шайки от негодници, крадци, несилници, убийци, те водят от провал към национални катастрофи. Постоянната 133 годишна криза роди десетки и стотици милионери, тъпи свини с лоени очички, вулгарни, прости и агресивни. И такива типове с вид на хронично болни от запек катили и днес довършват страната ни и ни правят за резил в света. Лекът е един - паве по главата. Няма друг път, тук думите не помагат.

Много цинично, но до болка вярно!!!

REVOLUTION

ХМ, ВЪПРОСЪТ Е ОТКЪДЕ ТИ ИДВА БОЛКАТА - АКО Е ОТЗАД, ЩО РИВЕШ - ТА НАЛИ 22г.ТЪРПИШ И ТИ Е СТАНАЛО НАВИК ДА СИ КУПУВАШ БАЗЕЛИНА...? АКО ЛИ ПЪК Е ОТПРЕД,С ПЛЮНКА В ЛИЦЕТО,ЩО РИВЕШ - ЗА 22г.ХРАЧКИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ, ЗА КОИТО ГЛАСУВАШ, СА ТИ ОБРАЗУВАЛИ НЕПРОБИВАЕМА МАСКА ПРОТИВ УРОКИ ОТ СРАМА КАТО СЕ ГЛЕДАШ В ОГЛЕДАЛОТО...! ЕЕЕ, АКО ПЪК БОЛКАТА НАЙ-ПОСЛЕ ИДВА ОТ ДУШАТА ТИ - ЗНАЧИ СИ ГОТОВ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ !!!

ДА НЕ БИ ДА ГОВОРИШ ЗА РЕВОЛЮЦИЙКА, ДРУГАРЮ...? :)

ТВЪРДЕ МНОГО МЛАДИ МОМИ ИМА В " АТАКА " Волен превърна партията си в семеен клан ! Единият - евродепутат, жена му- главен редактор, любовницата- с апартамент и други екстри !Той пък твърде набързо завърши бОГОСЛОВИЕ ! ГЛУПАВО ПОСТЪПИ КАТО СЕ ВЪРЗА С "ГЕРБ "!!С

Луд умора няма,само се поти...

Много отдавна Волен Сидеров трябваше да почне да се лекува!Ако нормалните хора и лекарите не вземат мерки спрямо него,ще бъде опасен не само за най-близките си,а и за цялото общество!

Мисля,че беше крайно време олигофрените от Атака да се разпаднат.

Вярност.клетви,изневери,подлост,принципи,партийни програми,електорат,народ,човеколюбие,обичай ближния,Родина,Левски...Господи,колко мъка има на този свят!!!

Турски сериал...ще има продължение...

Всички Деници и Калинки да си вдигнат гащите,моля.

Воленчо се подписал за вярност към себе си.

А защо журналистите, най-вече тези от бтв в сутрешното предаване, не ни запознаят с любовниците и на боко, на лилипута Дянков, на лъчо мозъка........, а и на тези от другите "парламентарно представени партии". Нали им плащаме и на тях за "партийнтата дейност" всеки месец. От там също ще излязат добри сценарии за сериалите.

Гледайте босфор ТВ за да не научите нищо. Пълен кенеф е това, а не телевизия. Гледа се от нискочели мутреси, циганки, просто глупаци любители на многосериалните анадолски миризливи изпражнения с които ни залива тази смрадлива клоака.

Aврорке - краицерке мръсна. "бтв" е на Mърдок и е про-западна телевизия. A на теб все Tурция и Tурците виновни. Cериозно, ако имаш някакви претенции и искаш да бъдеш удовлетворена, просто ела малко по... на юг и ще те удовлетворим отвсякъде.

Е как босфор тв да ВИ поканят и да Ви запознаят с путаните на ББ и леха. Значи трябва да представят самите себе си да правят програма за себе си. Засега спазват приличие от професионализъм - няма тъкъв формат на самоинтервю и саворезследване!

Ейййй! Няма отърване! Няма спасение от тая наша дълбоко загнездена простащина и егоизъм. Боленчо Лидеров вкуси властта и от един обикновен драскач стана най-долното власт-имащо леке в държавата. Такива сме си! Няма какво. Казано е: "Дай на нашенеца власт, пък стой и му гледай акъла". Някой ще каже "Айде бе, майтап да става". А аз ще кажа: "Каквито сме ние, такива са ни даже и фашистите". А уж не трябваше да е така... Уж!