Сидеров: 13 г. ”Атака” е смисъл за много българи

Вече 13 години "Атака" е смисъл и надежда за много българи, заяви в специално обръщение лидерът Волен Сидеров по повод годишнина от учредяването на партията.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва да го слушате какво говори. Гледайте го какви ги върши. Съвсем обратно на тия,дето ги говори.Вече,нито го слушам,нито го гледам.

НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ НА БЪЛГАРИТЕ.СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МУ ПОВЯРВАХА НА ЛЪЖИТЕ..ЗА ЗЛАТОТО КОНЦЕСИИТЕ И ПРЕВАТИЗАЦИЯТА. ГОДПОДИН СИДЕРОВ,ВЯРНО ЧЕ НЯМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ГЛАСОВЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ПРОМЕНИТЕ НЕЩО В ДЪРЖАВАТА НО ИМАХТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ РЕВЕРЕНДУМ ПО ВСЯКА ВАША ИНИЦИЯТИВА С КОЯТО ЛЪГОТЕХТЕ ХОРАТА. ВСИЧКИ ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС.ЩЯХТЕ ДА СТАНИТЕ. И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НО ПРОПУСНАХТЕ СВОЯ ШАНС В ЛАКУМИЯТА ДА СИ СЪЗДАДЕТЕ ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПОЛЗВАТЕ СУБСИДИЯТА НА ГЛАСОВЕТЕ ДАДЕНИ ЗА ВАС ОТ ИЗЛЪГАНИТЕ ХОРА. ГОСПОДИН СИДЕРОВ, ПРЕДИЗВИКВАМ ВИ .ПРЕДИЗВИКАИТЕ РЕФЕРЕНДУМ КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ ПО ЕДНА ОТ ВАШИТЕ ЛЪЖИ.ИНАЧЕ СТЕ НАЙ ГОЛЯМОТО ПОЛИТИЧЕСКО ЛАЙНО НА БЪЛГАРИЯ

ВЕЧЕ НЕ Е СМИСЪЛ И НАДЕЖДА НА МНОГО БЪЛГАРИ.Смисълът и надеждите,вие ги убихте с лъжи. От сега нататък,винаги ще трябва да се прилепите като кърлежи към някого за свежа кръв.Чака ви съдбата на някогашният СДС.....ПЕПЕЛ ПРИ ПЕПЕЛТА...

13 години масова приматизация!

АТАКА НЕ Е САМО ЕДНА ПАРТИЯ. АТАКА Е ЕДНА ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВАТ И ХУБАВИ НЕЩА. ТЯ Е ЕДИН ФЕНИКС, КОЙТО НЯМА КАК ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА. ТЯ МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗВЕ САМО ТОГАВА, КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНА БОГАТА И ЩАСТЛИВА СТРАНА, В КОЯТО ЖИВЕЯТ ДОВОЛНИ ХОРА. ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЛИДЕРА, ИЗБРАН ОТ ПРОВИДЕНИЕТО, КОЙТО ИСКА ДА НИ УБЕДИ, ЧЕ ДА СИ БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА БЪДЕ ГОРДОСТ. ТИЯ КОМЕНТАТОРИ, НА КОИТО МОЯТ НИК ГОВОРИ НЕЩО, ЗНАЯТ ДОБРЕ, ЧЕ ПРЕЗ ТРУДНИТЕ ИЗМИНАЛИ ГОДИНИ АЗ ВИНАГИ СЪМ ТВЪРДЯЛ, ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НАШИЯТ ПРОРОК. ИЗМИНАЛОТО ВРЕМЕ ПОТВЪРДИ ВСИЧКО, КОЕТО ТОЙ Е КАЗАЛ И ТОЙ НАЙ НАКРАЯ ПОЛУЧИ ТОВА, КОЕТО ЗАСЛУЖАВА. ДОВЕРИЕТО ДА СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯТ НАРОД. ЛОНГ ЛАЙФ ЗА АТАКА И ВОЛЕН.

че то и аз от години твърдя, че сидеров е пророк на тъ.паците като тебе!!

от както беше главен редактор на Демокрация или от както държеше на власт СерГей-Доган правителството? Или от както се саморазправяше с бабички от клекшопове. Хайде кажи ни.

Да, за да можеш да водиш коврите по скъпарски хотели, а патриотично откраднатите пари! БОКЛУК!

Да, за многото дебили у нас, които си мислят, че са патриоти, а всъщност са тесногръди, необразовани расисти!

13 години унижение за интелекта на всички българи!

ТИ ЛИ БЕ ПРОДАЖНИКО????!!!!!!

Тоя беше от СДС......................................

всички в 1990-та бяхме от СДС, бе! Даже и ти.

Они еще не произошли!

надеждата угасна с тебе -ти се продаде бе куфел!!!!!!!продаде и хората които те подържаха сега духачев-следващ парламент -няма!!!!!!!

Волен Сидеров и от партия Атака са достойни българи, но за съжаление са твърде малки и незначителни, за да могат да спрат устрема на българския народ да се хвърли в пропастта.

ти помниш ли, когато сидеров беше върл седесар, и щеше да освобождава альоша от наряд?? явно не помниш! а поне помниш ли златният пръст дето държа дпс на власт? май не помниш! а помниш ли, русские знамена под чято сянка се провеждаха всички сборища на атака?? и това не помниш! ееее, ама ние останалите помним!!

Една птичка пролет не прави, така че Волен Сидеров неможе да спаси сам народ, който е тръгнал да се самоубива!

От кой спасители е ...от на плажа ли ???

спасителите на плажа във Варадеро...ха ха ха !!!

кога беше редактор на вестник Демокрация, кога стана подлога на Доган-СерГей, а на миналите избори нямаше да влезете ако не бяха патриотите.

Че то атака останаха един файтон хора.

Смисъла е най-вече за шефа на Партията. Иначе дали щеше да се снима с пура и уиски в Ст.Джордж в Париж, в Хавана и т.н. Да, само че друг път!

Възможно е да не е питал посолство, но това не означава, че едно посолство не му е казало.

Хайде сороси, започвайте плювачката сееееееега! :))) По центче за плювка дава Сорката, действайте, имате много хляб до 30 сребърника. Дерзайте!

я кажи по колко пица дава бялата златка на тия, дето пикат около операта

Кви центове, кви пари, бе! Аз си ви мразя съвсем осъзнато и безплатно, защото вие сте жалки подобия на човеци!

а смисълът на Атака е златното пръстче да се омазва редовно, малоумните му фенове нека му вярват

Жив и здрав да е г-н Сидеров.Господ здраве да му дава.Много съществено и важно дело изпълни като не допусна и осуети ратифицирането на ИК в парламента.

Кой е този дядка и какво е направил, освен да служи като нагледно плашило за българските турци и цигани?! Основните заслуги на перхидролния клоун са мобилизацията и консолидацията на ДПС преди всякакви избори и излагане на България чрез просташки изцепки в хотели, ресторанти, самолети, улици и магазини срещу беззащитни сервитьорки, стюардеси, продавачки и журналисти.

Този човек за мен е предател, който за пари очевидно е готов на, всичко.Жалко, защото не всичко е пари.

Който не Ходи на Молитвена Закуска в Белата Колиба, виж как го плюят. Хеххеее

"Вече 13 години "Атака" е смисъл и надежда за много българи" За онзи който умее да чете: - Не "с мисъл" , а "смисъл"! Но явно поддръжниците му не могат и да четат добре!

Кофти работа! Само злоба и нито един смислен коментар. Когато не си съгласен с нещо е добре да кажеш с какво не си съгласен, а не да се държиш просташки. Та на темата. Много от нещата,които казва Сидеров са истина. Не ми се иска да изброявам сега всичко, но той е прав за много неща. Това да го харесваме или не, е въпрос на личен избор. Добре е обаче, да слушаме внимателно и всеки за себе си да си отбелязва дали е така или не. Умението да се слуша е злато.За кое не е прав? За разрушението и ограбването на България ли? Или за това,че сме васална държава без суверенитет,която се управлява от другаде. Ако някой ми каже, че по това последното Сидеров не е прав,ще кажа, че трябва да започнем да броим наивниците в България. И на мен не ми харесва ролята на "патерица", която в момента изпълнява.Не ми харесва и това, че той и Каракачанов вкараха в парламента недоразумение като Валери Симеонов. Не само че го вкараха, но и вицепремиер го направиха. Кога щеше да влезе сам в парламента Симеонов? Никога! А кога е влизал сам Каракачанов? Също никога! А Сидеров е влизал! Дали ни харесва или не, фактът си е налице. "Съвестта на нацията", наречена Иван Кулеков, постоянно се кипри с униформа на "SS", като имитира Сидеров. Груба грешка! Има "кафявички" в българските партии, но те не са там където ги търси. Да разгледа различните видове СДС-та, че и ГЕРБ. Може пък да открие нещо!

бе не ти се иска да изброяваш, щото навярно си лаконичен! но това не ти е попречело да нашариш цели 18 реда! да беше изброил на три реда нещата за които е прав, а??

Ами щом трябва, да започваме. -Сидеров е прав за разрушаването и разграбването на националното богатство под формата на "разбойническа приватизация" -Прав е затова, че България не е суверенна държава, като Унгария например. Ако още не си разбрал, да те светна; България се управлява от американското посолство. -Сидеров е прав и затова, че ограбването на страната продължава под формата на неизгодни концесии. Какви са според теб загубите за България от добивът на злато,от американските "Марици", от големите търговски вериги, чиито печалби се изнасят от страната, а дребният бизнес е смазан. -Прав е Сидеров, че трябва бързо да строим АЕЦ"Белене", а не да се почесваме и да говорим глупости, защото без АЕЦ, сме с гол г-зец! -Той твърди, че за Европейският съюз и НАТО е трябвало да се пита народът. Ти не си ли съгласен? Твърди, че никой за нищо не ни е питал, а са ни казали "марш в кошарата"! -Твърди, че с позицията си на послущно и изпълнително момче, България никога нищо няма да спечели. Само ще губи? Както става напоследък. Точно така бяха загубени много стратегически проекти, които можеха да тласнат България напред, а не да се топим всяка година с по 50 000. Разбрали отворко? Или още трябва да се обяснява!

:))))))))))))))))))))))))))))))))

"Атака": 1/Извини се,бе;Извини си ,бе; 2/Златното пръсче на БСП и ДПС 3/Хулигански прояви в центъра на София,из театри,самолети,летища. 4/Рубладжийска партия от руски кавали. Къде им е смисъла ?Единственно в шумоленето на парите за болния лидер и кохортата му.

Годините минават, народа ни загива Нацията бавно вехне и погива Хората просят със сълзи в очите Вяра губят всяква те за бъднините Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете НАСМЕТЕ ГИ ТАКА, ЧЕ СЕ ПРЕВЪРНА В ЧАСТ ОТ ГЛУТНИЦАТА КОЯТО НИ ОГРАБВА!! МРЪСЕН ДОЛЕН ПИГМЕЙ. ПО ДОЛЕН СИ И ОТ ЮДА!!

13г. Атака е смисъл за тези българи, които са на хранилката и искат да си напълнят дълбоките гуши. Като всички останали партии.

Най- втренченият поглед на Вселената! Безподобен! Нещо като най- надървеният лъв в България пред поделението в град Нова Загора. Кукли!

Благодарим и дано скоро да ви видя с Президента Радев рамо, до рамо с Владимир Путин! България и Русия все повече ще се стараят да намерят общия път към единството и приятелството!

13 години срам за БЪЛГАРИЯ.

много са! толкова са много, че за малко да бутнат альоша, и не смеят да се явят на избори самостоятелно! 318 000 гласа за трите партии!! по 100 000 наивника!

..."Сидеров: 13 г. Атака е смисъл за много българи".. -Да, така е...И по-точно, беше! Но ти ги предаде, всичките тези българи, които ти повярваха... Помним възхода, за президентската кампания, резултатите, доверието което получи от хората... И после се изчишка, като стана сол ташака на Борисов! Марш...!

А бе защо не ходи да си празнува годишнината в Русия , ами ни занимава със себе си?

дайте голата снимка на сидеров да обясни смисъла.

Luna0102

Коя от всички? Тази със слънчевите очила или смокиновото листо? Имаше и други, но тези са ми се запечатали в съзнанието.

Luna0102

"Сидеров: 13 г. Атака е смисъл за много българи" "Сидеров: 13 г. за Атака е смисъл да има кой да ни плаща за Варадеро, а тези дето не искат да ни плащат да ги бием в самолетите и ресторантите"

Ааа, вЕрвай си, вервай си в "многото българи"- лошо няма във верването;) Ама пилците се броят на есен, а верването се сбъдва или не на избори!

13 години в парламента. Нищо правене. Само дрънкане на тенекия.