Актьорите, търсени от Сидеров: Той нападна нас, не ние него

Двамата актьори, за които лидерът на "Атака" Волен Сидеров твърди, че е търсил в изборната нощ в НАТФИЗ, проговориха. Те са Анатоли Лазаров и Евгени Будинов.

Обратно в новината

Коментари - Актьорите, търсени от Сидеров: Той нападна нас, не ние него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз този къдравия съм го гледал по телевизията - той страда от стомашни киселини! Моля не го закачайте!!!

Ех тези млади ранобудни "артисти"...След като очевидно шамаросват депутати още преди да им отнемат депутатската неприкосновеност, ще трябва май Прокуратурата да направи нещо за да изтрие този резил.Пък може и да ги обвини в лъжесвидетелствуване в усилените им интервюта по "удобните" телевизии.

който иска да прави оценка нека първо разгледа заснетите сцени. до момента на всички се вижда как единия 'актьор' се държи абсолютно арогантно и агресивно, удря депутати и журналисти. това не може да е поведение на нормален човек, наистина изглежда като 'надрусан'.

Ако такива мутри са бъдещите ни артисти, нека закриването на театрите започне сега!

Тия двамата не съм ги запомнил с никакви роли ама били ''много ангажирани'' та чак гледали кой къде лепи плакати... Колкото и да актьорствате господа с тези зи приказкисе вижда че и там не се кадърни,,,

Всички атакаджии са хулигани, бандити и мутри. В нашия квартал редовно групичка атакисти многократно предизвиква сбивания и напада хората. Дано някой смел българин да им разкаже играта ...

Воленка твърде много я толерираха да се прави на мъж в група с мутрите си и той почна да тероризира целия център и е само чудо, че досега няма трагедия. Браво на тези момчета, че са му се противопоставили, заслужават да са мъже на годината на фона на бездействието на държавниъе органи спрямо терора на Волен и мутрите му вече 10 години.

Заради такива като перхидроления трябва да се върне смъртното наказание.

Ето една метафора, отнасяща се за България. Малка вода, малка риба държи. Като как може една добра надница на запад или Щатите, да е колкото една минимална заплата в България и хората тук да ги вълнуват повече разправиите около СИДЕРОВ, отколкото собственото оцеляване. Истината е, че сме ужасно зле. Още по лошото е, че още не сме намерили правят път за излизане от кризата. За някои политици, по важно е да затворят устата на опонента, отколкото истински да се тревожат за бъдещето на България. Народа изчезва, парите не достигат и трябва да се икономисва от всичко. Само едно нещо не се случва-броят на депутатите да се редуцира, според броя на хората, все още останали в България. И удивителното единодущие, при гласуване за имунитета на СИДЕРОВ. Толкова национални предатели събрани на едно место за първи път виждам.

ако досега не са го осъдили значи тия в парламента го подкрепят в неговите действия,а това значи че са като него!!!!

До "шарено котле ( нерегистриран ) 07.11.2015 13:50" Да не мислите, че щяхме да живеем в германия/ австрия под наем,м? Да не мислите, че щяхме да работим като нелегални строители/ работници заедно с други нелегално пребиваващи лица в германия? Не- това не е начинът на законно преместване на семейството ми! Просто избрахме да си останем в България.

ВИЕ ОТ "ПЪСТЪР ЩОМ СИДЕРОВ ВИ Е ТОЛКОВА ОМРАЗЕН ЗАЩО НЕ СИ ТРЪГНЕТЕ ОТТУК"КАКТО МНОГО ДРУГИ КОИТО АБДИКИРАХА? ЗАПОМНЕТЕ!!! ЗАД СИДЕДОВ И НЕГОВИТЕ ИДЕИ ЗА ПРОМЯНА СТОЯТ НАД МИЛИОН ЗДРАВОМИСЛЕЩИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ!!! А ИНАЧЕ ПЛЮЕНЕТО ПРОЧИСТВА!!!

каде ги преброи тия 1 милион ,че и здравомислещи ,ти май балнуваш като боленчо!

лек ден.

Хахаха- НЯМА да си тръгна от България, НЯМА да напусна моята Родина, само защото на някой си така му харесва! АЗ СЪМ ЕТНИЧЕСКА БЪЛГАРКА, БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНКА, моята собственост, живота ми и смъртта ми са в МОЯТА Родина България! Още през 2008г. имахме възможността да си купим недвижим имот в германия, да се установи семейството ми там и да живеем и да работим професиите си там- защото сме с регулирани професии. Решихме ДА ОСТАНЕМ в Родината си. Така, че- ИМАХМЕ ИЗБОР, НАПРАВИХТЕ СВОЯ ИЗБОР И СЕГА НЕ СЪЖАЛЯВАМЕ!

анонимен

НАПРАВИХТЕ - т.е. НАПРАВИХМЕ

Зад СИДЕРОВ стои ДОГАН, а вие си мечтайте за идеи нови и милиони.

Ето ги всички внесени законопроекти за изменение на НК в 43 тото НС - .parliament.bg/bg/bills . Проверете всяко от тях и кажете: 1. Колко от тях са внесени от атака- аз преброих 2 броя 2. С колко от внесените специално от атака законопроекти за изменение на НК се иска увеличено наказание за лицата, разпространяващи наркотици в основни, средни и висши учебни заведения? Аз изброих НУЛА законопроекти на НК, внесени от атака в 43тото НС!

В една Книга пише: По делата им ще ги познаете! Златното голо пръстче на Волен изпрати Орешарски в САЩ да подпише с Уестингхауз и да върне руският реактор. Путин предложи на Орешарски $10 млд. инвестиции в тежка химическа промишленост с руски газ, като така Русия си гарантираше българско участие в Южен поток. Орешарски, пак със златното голо пръстче на Волен отказа на Путин. В България е пълно с нацията и пейтриъти, но не и с Родо Любци. А Яворов е отговорил къде е Родината в стихотворението си "Родина": за да бъда сам в безброя :)))

А ТАКА,атакисти сами се оплетохте в собствените си игри.Сега се чудите как да излезете и ставате още по-смешни и жалки.Размахвахте картите си,като трамваен билет.Какви патриоти ми се пишете,когато в държавата ври и кипи,вие искате да се занимават само с вас.Преди изборите 2 седмици телевизия,преса се занимаваше с вас.В ноща на изборите,може би като разбрахте,за 3% пак изкочихте. Лош сценарии.Лошо изтъкване на патриотизма ви.

И така- атака е внесла ДВА законопроекта за промяна на НК- с 1вия се иска криминализиране на манифестирането нахомосексуална и друга ориентация, а с втория- друго юридическо определение на чл.12 ал.3 от НК, НЕ СЪЩЕСТВУВА ДРУГ ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ НА НК , ВНЕСЕН ОТ АТАКА ИЛИ СИДЕРОВ, С КОЙТО СЕ ИСКА УВЕЛИЧЕНИ НАКАЗАНИЯ НА ЛИЦАТА, РАЗПРОСТРАНЯВАЩИ НАРКОТИЦИ В УЧИЛИЩАТА! ТОГАВА- КАК И С КАКВИ ТОЧНО ЗАКОННИ СРЕДСТВА АТАКА И СИДЕРОВ СЕ БОРЯТ С НАРКОТИЦИТЕ?!?!

А ТАКА! Ама не стана баш така,както си мислеха Волен и компания.ААА ТАКА!Ами сега да се молим за спасение от собствената си глупост

много ги е страх че ако осъдят един от тиях ще дадат "лош пример" и после може да съдят и други там си е пълно със закононарушители!!

за всичко са виновни депутатите ,гарван гарвано око не вади,мисля че е време да спрем да ги търпим тия хрантутници!!!!

Ето какво изменение на НК иска атака - parliament.bg/bills/43/454-01-24.pdf И НИТО ДУМА ЗА УВЕЛИЧЕНИ НАКАЗАНИЯ НА ЛИЦАТА, РАЗПРОСТРАНЯВАЩИ НАРКОТИЦИ В БЪЛГАРСКИТЕ ОСНОВНИ, СРЕДНИ И ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ! Ако ТОВА е борбата на един ДЕПУТАТ и партията му в НС срещу разпространението на дрога в бг. училища и университети- здраве му кажете!!! Име на законопроекта Законопроект за изменение и допълнение на Наказателния кодекс Сигнатура 454-01-24 Дата на постъпване 27/10/2014 Сесия Първа сесия

Ей атакистчета, я бегайте да пиете по една ракиика и после да поспите малко, стига сте слагали минусчета и сте писали глупости!

Тяхната дума срещу неговата и кошаревски свидетели срещу него.

Всъщност, забелязах отдавна, че атакистите полагат огромни старания да заличат факта, че сидеров Е депутат в 43 тото НС- т.е. е част от ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ в България, от онази власт, която създава, одобрява, изменя или отхвърля законите или части от текстовете им в НС. Не случайно всички те подскачат като опарени, когато попитам- колко законопроекта ВНЕСЕ атака, а които се наказва по-тежко разпространението на наркотици в учебните заведения в България?

Всичко е, ама много,много съмнително.Постановки...

С дни държите статии за Сидеров... Дайте да видим какво се случва в държавата??? Защо Преходните и заключителни разпоредби крият най важните неща които засягат хората? И това е в всеки закон! Там всяка власт слага нелицеприятните наща.... Гражданите да четат внимателно ... точно преходните и заключителни разпоредби.

"...Защо Преходните и заключителни разпоредби крият най важните неща които засягат хората?.." Ааа- ЗА ТОВА ПИТАЙТЕ 239ТЕ ДЕПУТАТА В НС + СИДЕРОВ, ЗАЩОТО ВСЕ ОЩЕ СИДЕРОВ Е ДЕПУТАТ В НС! Има и друг отговор- ДЕПУТАТИТЕ ГЛАСУВАТ/ СЪЗДАВАТ ТЕКСТОВЕТЕ НА ЗАКОНИТЕ- за това- питайте тях!

да знаеш ,че номерата с Преходните и заключителните разпоредби са измислени по време на прехода и не са свързани със Сидеров,когото в никакъв случай не защитавам,а точно обратно.

Ако онзи беше замахнал още няколко пъти, повече нямаше да се занимаваме с Хахото..Толкова щеше да му е...Но, ченгетата се намесиха прибързано.Язък.Всичката им работа такава

Бас ловим, че Волен Сидеров е по-голем актьор от тия двамата.

Дрогаре! Ама разбира се! Един старец и внукът му млатиха Сидеров на магистрала Тракия; Една стюардеса на Луфтханза му скочи; Бременна журналистка блъскаше Сидеров пред парламента; Полицаите блъскат Сидеров, където го видят; Хората по улиците гонеха Сидеров по улиците, за да им провери личните карти и да извърши граждански арест; направо му се молеха да ги арестува; Френска дипломатка обиждаше Сидеров с самолета за Варна; Келнерите в Брюксел замеряха Сидеров и компания с кюфтета.

Пурко, не завиждай на мъжкаря, че може да се защити! И трябва да го държат четирима полицаи, за да го удари един ...

анонимен

Сидеров- мъжкар?! О.К.- като е мъжкар- нека САМ си даде имунитета за събитията на 23.10 в НАТФИЗ- това Е МЪЖКАРСТВО! Да видим дали му стиска да е истински МЪЖ! И след като всички атакисти смятат , че няма нищо незаконно в поведението му, тогава защо сидеров да се притеснява?:) Хем ще докаже на цяла България, че не е извършил престъпление, а само богоугодни дела срещу наркотиците:D

Като е толко ербап и мъжкар, що ходи по улиците с една глутница глигани, а не сам? Що не се пробва да скача на хората без антуража си, а?

Не че държаха, ами се опитваха да предпазят мъжкаря, щото има разлика между германска стюардеса и български рокер..Ако мъжкарят трябваше да се защитава сам(героично), щеше да бъде син-зелен, не само от едната страна..

Забрави за децата на Батак....и те биха сидерастите.

Боцето вчера обвини полицаите, че искали да бутат държавата и от вчера се чудим, коя Държава - тая дето съди Волен Сидеров, който ударил неколко шамара на никому неизвестни актьори или тая дето се изръси 4 млрд да покрие кражбите от КТБ и вчера реши да покрие крадците, щото там не е крал само Цветан Василев? Не ми е нужен отговор? Волен Сидеров разбира се трябва да си плати глобата, но кво че прайме с другите?

Не глоба, А ЗАТВОР чака сидеров! Ако някой си мисли, че сидеров ще се измъкне само с глоба- да се посъветва с адвокат дали това е вярно...

ами заради такива като тебе и цацата, България пак ще плаща в Страсбург!

ДО БГБГ-БОРИСОFF-ДРУГАРЮ,ИЗРАЕЛ СЕ ПИШЕ СЪС З А НЕ СЪС С!!!

Миналата година, една май Галя и беше името, крещеше в лицето на Мая Манолова, даже не и позволиха на такси да се качи, та тогава май Цацаров го нямаше?

Много мило впечатление ми направи, как тези хора наричат ВОЛЕН някакъв беловлас човек. Мога спокойно да кажа, че той е един от най разпознаваемите лица в България. И е доста странно, че те не го наричат по име. Много фалшиво звучи. А това, че се появяват толкова късно на светло, изглежда съвсем странно. Не зная само дали има член от НК, който да предвижда затвор за цапане с липило.

"...Много фалшиво звучи..." В днешно време всички сте се заразили от една много гадна зараза- пишете какво или кое ВИ ЗВУЧИ фалшиво, а не какво или кое Е фалшиво! Какво значение има кое как звучи, след като в с.з. се гледа СЪЩНОСТТА НА ГОЛИТЕ ФАКТИ, а не как те звучат- т.е. КАК ИЗГЛЕЖДАТ на едно или друго лице?! Това със "звученето" е пряко свързано с човешкото лицемерие! Даже не ви стиска да заявите: За мен тази и тази постъпка Е еди какво си, а пишете- За мен тази и тази постъпка звучи като...!

Действа или самия Сидеров или хора свързани със скандал около Сидеров. Тия двамцата защо си мълчаха до днес? Може би за да могат медиите в този момент да ни пуснат пак същата дъвка и да се говори за Сидеров ,а не за Горанов????

полицаи държат СИДЕРОВ с извити ръце ,та да го млати тояподставен техен провокатор-ясно се вижда и пресата грачи-нали им плащат "Америка за Б-я",целта е да съсипят планово 'Атака",защото изнася истини.....

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

??????????

Волен е добро зло за Бг- контролиран вот на лумпени анархисти и анти ,който после се вкарва в системата

Що за държава сме след като не можем да озаптим един човек с очевидно шизофренични прояви, явно искащ да си вдигне рейтинга, виждайки как се проваля на политическата сцена?

Тия кюфтета видеха, как "бияча" стана герой, обиколи сутрешните блокове, даже че води авторско предаване по телевизора и те да не се минат.

Волен е добро зло за БГ канализира вота на лумпените:) а те му се връзват отново и отново-можеше на негово място да е някой По опасен, а е и забавен:):)

тази партийка трябва да се закрие със закон, а лидерът и да бъде заточен в Сибир нали обича Русия

А бе вие що за хора сте, от какъв материал сте направени, та говорите като и.....

Аз веднаж напомних на пъстрата коментаторка най добронамерено. Вместо да ми цитира разни членове от НК, в една пропадаща от криминални престъпления държава, по добре е да си ориентира енергията към повече секс. Успокоява и е здравословно. Зная го от личен опит. И е излишно да се опитва да ми опонира, защото аз съм се доказвал на по други места по света, с много по различни хора. Просто сме от различни дименсии. ВОЛЕН, какъвто е да е той, е необходим на нашата жалка политическа действтелност, и това си е. Напразни са опитите Русия да бъде изкарана наш враг и че ВОЛЕН е престъпник.

Доказваш нагледно, че простотията не ходи по дърветата. Освен ако не си дърво....

А за случвсщото се е ромуния защо няма нищо ? Или е по-важно да ни отнемат вниманието с разни психично болни индивифи, че току виж сме видели какво правят хората по света

,,горе ръцете от ,,натфиз,, !!!оставете децата да се дрогират спокоино!!! такива са ни нужни!!!,,-герб.

май ти си прекалил с опиатите!

Който не вярва да отиде в "Лас Вегас- ст. град"

До кога ще ни занимавате с болните от Атака/сдружение на лудите в България/?

Щом се появиха тия убавци сега комисията да върне имунитета на Сидеров и да върне също делото за ново разглеждане докато Цацата не ги преслуша тези "големи" актьори.

Ало- комисията НЕ Е СЪД! Комисията върши първоначална преценка дали има достатъчно доказателства, за да се свали имунитета на сидеров! Е- за клекшопа вече стана ясно, че има ПЕТСТОТИН СТРАНИЦИ свидетелски показания - така, че - който иска да оспорва надеждността на свидетелите, трябва да го направи по време на протичане на досъдебното производство. А за да продължи досъдебното производство, трябва да е свален имунитета на сидеров и да се премахне спирането на досъдебното производство- просто е, но не е за прости хора....

Тия 500 страници показания сигурно ги е събирал Пудела Близнашки за норматив.

Ха-ха-ха. Одеве споменах, че съм плеснал "мастика" по голото теме на един сидераст на концерта на Супертрамп. Некъв тъпак ми се отваря, че щом съм го ударил с бутилка съм за затвора. Абе, сидерасти, вие не знаете ли какво е казарма бе, мамини синчета? Не сте ли чували за мастики, делфини, пъпки младежки, дето не знаят автомат как се разглобява за 7 сек? И тия ще ми спасяват държавата. Лигльовци като оня перхидроления.

Значи съществуват? Значи Волен не лъже?

Сидеров всъщност е едно добро зло за България- той канализира вота на недоволните или голяма част от него ,привличайки ги с актуална контратеза- когато Югославия се разцепи той не ревеше против НАТО а искаше България да предяви териториални претенции - в контраст със сегашните му славянски ценности:),после разбира се използва традиционното от векове страх/озлобление към Турция и се активизира срещу джамии ,искаше репарации от Турция бореше се с турския език и т.н , после видя че Русия и залагане на русофилството ще е добър ход и го вкара като основен коз,разбира се и търсене на провокация по всяко време е част от стратегията ,заедно с анти на всичко в момента.Защо е добро зло - просто защото знаейки че ако управлява ще се провали или ,че няма кой да го остави да управлява,генерира йки съответния вот той умело си се възползва и си взима полагащото му се от държавната баница в името на финансовия интерес и пречи да се появи по краен - представител на лумпените ,аутсайдерите и младите неукрепнали буйни глави който би могъл да извърши повече золуми:)

Воленчо с имунитет, тези двамата пък "известни"(познават ги в блока в Люлин и на село)... срешnали са се две VIP групички и е последвала селска свада. Българска тъпотия на квадрат. Нищо ново.

Сидеров всъщност е едно добро зло за България- той канализира вота на недоволните или голяма част от него ,привличайки ги с актуална контратеза- когато Югославия се разцепи той не ревеше против НАТО а искаше България да предяви териториални претенции - в контраст със сегашните му славянски ценности:),после разбира се използва традиционното от векове страх/озлобление към Турция и се активизира срещу джамии ,искаше репарации от Турция бореше се с турския език и т.н , после видя че Русия и залагане на русофилството ще е добър ход и го вкара като основен коз,разбира се и търсене на провокация по всяко време е част от стратегията ,заедно с анти на всичко в момента.Защо е добро зло - просто защото знаейки че ако управлява ще се провали или ,че няма кой да го остави да управлява,генерира йки съответния вот той умело си се възползва и си взима полагащото му се от държавната баница в името на финансовия интерес и пречи да се появи по краен - представител на лумпените ,аутсайдерите и младите неукрепнали буйни глави който би могъл да извърши повече золуми:)

А сега на вас ОРКИТЕ на Шорош: пъстър свят,орс,лошия вълк,асен генов,кака ви цонка,безуханова и цялата грантажииска клоака, ще ви кажа под секрет , че вашите господари от САЩ са решили че е по изгодно да не си платят дълговете а да ликвидират кредито-дателите си (това е целият свят) защото това е единственият начин да се спасят и за тази цел ще подпалят такъв пожар навсякъде , в който пожар и вие НПО-шерпите наред с други помагачи ще бъдете калкулирани като неизбежни военни загуби))))..язък за надеждите, които възлагате на световните разбойници САЩ))))) най многото на което можете да се надявате е преди започване на фоервергите да получите едно дистанционно потупване по рамото от О,бонго за помоща която им оказвате)))))

:) Дреме ми за сащ-фащ и т.н.:) Много ви ще да съм "грантаджийка", обаче реалността е друга:) В съдебно заседание мога да докажа с официални писмени документи, че единствено родителите ми и аз самата са единствените спонсори на 2те ми следвания в различни вузове. Въпросът е дали ТИ имаш смелостта да се изправиш пред законен български съд и да твърдиш пред него, че съм "от ...ОРКИТЕ на Шорош:"и "грантажииска клоака":) Ами ако докажа на съда, че казваш обиди за мен и аз те осъдя за обида? Ти можеш ли да докажеш твърденията си в съда, а?:)

оп, посмали манго. знаеш ли кой е най-големия кредитор на САЩ. направи си справка кой е и ще си отговориш на въпроса защо това дето си написал е пълна идиотия.