Германия спря разследването срещу Сидеров

Прокуратурата в германския град Франкфурт е прекратила разследването срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Германия спря разследването срещу Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЛЕН СИДЕРОВ ДА КАЖЕ И КОЛКО Е ПЛАТИЛ ОБЕЩЕТЕНИЕ ЗА ИЗВЪН СЪДЕБНО СПОРАЗУМЕНИЕ!!!!!!

Сидеров е отрепка.Няма място в политическия живот на Б-я.Журналистите да спрат да го канят в предаванията си,случва се прекалено често да го взимат насериозно.

Е, те дори не могат да го осъдят, човека е с тежко душевно разстройство и то от години...

Ето това е точната причина!В Германия с лъжливи гниди не се занимават!

Samo ne znam dokoga takiva bolni xora kato Siderov 6te sa na svoboda a ne v ludnicata kadeto im e mqstoto. Nai jalkoto e 4e toi dori ne 4ete kavo mislqt xorata za nego a te pak sa bezsilni da napravqt ne6to drugo osven da si izleqt gneva s nqkolko reda. bix iskala da moje da ima gore6ta liniq ili ne6to podobno kadeto xorata da se obajdat v efir i da izlivat qda si na tozi IDIOT, no toi da e v studioto i da slu6a vsi4kata pomiq koqto 6te se izliva po nega. Znam 4e 6te kajete 4e ne go interesuva, no sum sigurna 4e ne e taka i 4e nqma 4ove6ko sa6testvo na koeto da ne mu puka kakvi "mili dumi" 6te se izri4at- IZMET, BOKLUK .......

Пука ми за вълненията, Аз живея в хармония със себе си и ставащото около нас!

Германия ни показа какво значи правосъдие, точно и без увъртания, без значение кой или какъв е нарушителят. Нашата полиция и правосъдие да си вземат поука.

тоя не е добре!

сега разбрахте ли колко е лаянян прехваления ес и прехвалената германия? няма значение как се е осрал сидраста сидеров, важно е че е политически удобен, българооб и послушна марионетка на западните крадци.

MNOGO SE RADVAM ZA NEGO. SIDERO NA GRATSHI ZNACHI ZHELEZO. SAMO TOI MOZHE DA OPRAVI BULGARIA. PODDARZHAITE GO, AKO ISKATE MIR I PALEN STOMAH...

Селянино прост с глава голяма, в която абсолютно нищо нищо няма!

Че осрания лъжеше, и чрез тежестта на юридическите си съветници, заплашваше свидетелите - това е вече ясно. 1.) Има ли наказание, за оказване терор срещу потенциален свидетел? 2.) Твърдението беше, че не се е случвало нищо, а прокуратурата прекратява/спира по-нататъчните търсения на доказателства и решава да не предава материалите в съда? А това не значи ли, че е имало папка, която се заключва или слага в архив? 3.) и най важно за мен, но ще се окаже с гриф особено поверително - Имаше ли намеса на нашата Държава, за потулване на този дипломатически скандал? Кои и на какво ниво държавници натиснаха държавата ищец, да потули иска на поданиците си. Ако наистина извинението е било своевременно - защо прекратяването е чак сега??? Драги съграждани, ебават се с нас, и ни смятат за прекалено тъпи, но ми се струва, че и ние често се правим на такива, чрез действията си.

"Сидеров" ви е виновен за всичко. Не Доган, не Коств, не Станишев, а точно Волен, който пръв посочи тези, които сега са следствени или ще станат като крадци и унищожители на България! Той беше първият, който посочи циганският проблем, въпросът за антибългарската позиция на ДПС и др. Къде бяхте всички вие ултралиберали, демократи и подобни конюнктурни форумни герои? Затова да живее Волен Николов Сидеров, да живее и Партия АТАКА и още много години Господ здраве да му дава!

Ей от такива педали като теб сме на това дередже!!! Може ли да уважаваш и да тачиш такива боклуци като Болен Лидеров и Бойко Борисов??? Такива несполучливи недоразумения с огромно желание да се явяват по 80 пъти на ден пред медиите с високопарни слова и не вършещи абсолютно никаква работа???

Ей тази отрепка дето първо не беше обиждал никого, после щеше да съди тези дето пишат за простотиите му и накрая за да не го съдят се извин, ей тази долнопробна отрепка е опората на управляващите - без гласовете на неговата Атака няма мнозинство. Хайде, прост народе, гласувай пак за такива боклуци

сПОМНЯМ си че Болен Лидерв каза че това е лъжа и ще съди ЛУФТХАНЗА. Как така им се е извинил?

"Още миналия поделник разследването срещу Волен Сидеров е било прекратено. Едва днес обаче това може да бъде съобщено, според действащите разпоредби, тъй като уведомен трябва да бъде първо той." -- Ех, де да беше и в България така! Тук може и да не знаеш, че се води досъдебно производство срещу теб, камо ли, че е прекратено!

сега пък този интерфейс откъде го измислихте - щуротии--- та кодове, та картинки... на кого е необходимо това? А бяхге най-достъпният и най-демократичният форум

Промяната в начина на показване на коментарите не е добра! Върнете старото разположение на текстовете!

и нямя да ти се налага да вкарваш кода

Не трябваше да спира разследването и производствато германската прокуратура срещу Болен Сидеров...Тъй като нашата прокуратура и съд не могат да го озаптят и поставят там където му е мястото, най вече да му наложат поне необходимото му медикаментозно лечение това ни беше последната надежда... Уви вече и нея я няма, надеждата за отърваване от от този опасно луд с особен блясък в очите. Аз пък така да вярваш на немците! Те така да се изложат!?! Но ги разбирам - да си се оправяме сами с нашите си проблеми...Лошото е, че заради кризата и липсата на средства дори и психично неустойчивите ги пускат сред обикновените хора. Така се налага да си припомним как преди около 70 години близък по разсъждание и поведение на Болен Сидеров е "решавал окончателно проблема" и е лекувал психично болните в лагерите Освиенцим, Майданек, Дахау и други места за лечение... Ние нашите си ги избираме и си ги вкарваме в Народното събрание, за да ни учат на ум и разум. Гадно и заядливо, но факт. Да ме прости Господ за сквернословието, но и на мен ми писна вече цели ДЕВЕТ месеца от идиоти, безхаберници и надути малоумници. Добре, че дойде пролет и вече се докопахме до "зеленото"

1945 год.Хитлер заповядва да се наводни метрото в Берлин и да се издавят всички 300 000 жени и деца скрили се от бомбардировките.Хитлер дълбоко вярва че с тази постъпка ще предизвика гневът на боговете и главния бог ще изпрати човека спасител на арийската раса.Арийците вярват че са наследници на атлантите и са богоизбрана нация да управлява света.Да ама не ,не идва никой да ги спаси и Германия губи войната.2009год.Фюрера на българските боклуци,безрезервен приятел на лигигитимиралия го за пред света Б.Б. се осира в самолета на арийците за да предизвика атлантите да кажат този е наш човек поклонете му се .Да ама пак не ,Атлантите не идват и арийците не се извиняват и отпращат посрания БГ фюрер с думите"Бойко узми си говното оти е миризливо и не е фюрерско , а от по просто устройство дето е минало през седесере и се научило да краде и сега е кво да е,но е миризливо.

Бравос!!! Малко гадничко, но за сметка на това точничко казано.

Юридическият екип на "Атака" ще заведе дела срещу абсолютно всеки, който разпространява тази дезинформация, уронваща престижа на партия "Атака" и нейния лидер" Колко дела бяха заведени? Сега екипниците ще се извинят ли, че са лъгали? Този невъздържан човек може ли все още да притежава Дипломатически паспорт и да срами Родината ни?

Ей ще умрат от яд глупаците, на които постоянно им крив Сидеров. Ако го обвинят в най-безумна и неуместна глупост всички вярват, а като се опровергае веднага се съмняват.

и кое тук е опровергано ? Просто делото е прекратено , защото тоя боклук се е извинил . Така или иначе скандал е имало и това не може да бъде опровергано

Кое тука е опровергано бе, или не можеш да четеш, или си се надрусал като завареника на Волен

Kak nema da sprat deloto.Ste vseme da im sapali garagite stoto,e mnogo otmastitelen

Срам ... Ама познайте защо не са го съдили ... защото са видели какъв е ... не си струва

Poredniq sram za Bulgaria...

Абе тия журналисти правят ли разлика между спиране и прекратяване на разследване! На някой дали му стана ясно от тая статия германците последно прекратили ли са го това разследване или само са го спрели? Аман от некадърни писачи!

ne e pravilno germantsite da se ebavat s fiurera

За всичко е виновен Сидеров! Няма значение, че нито за инцидента на магистралата, нито сега срещу него има съдебна присъда.

Ми той е мошеник като тебе. Ти не разбра ли защо не го съдиха? - защото както лъжепе че не е виновен, после се скъса от извинения. Е това не е ли гол охлюв?

Собствениците на тойота да посетят сервизите, за да подменят дефектните компоненти на съвършенните им коли. Загинали са над 1000 човека заради дефектите в съвършенните тойоти и от концерна едва сега взимат мерки - не бъдете надменни и самовлюбени като тях, бъдете разумни и отговорни и сменете дефектните си коли с наистина качествени, или поне ги поправете, ако още вярвате на производителя ...

Коментар наистина е излишен, както и самия Сидеров в парламента!

Povedenieto na g-n Siderov e pozorno i sramno, no oshte po sramno e, che tozi chovek e predstavitel na naroda v balgarskia parlament. Mislia, che po-natatashen komentar ot moia strana e izlishen.

добре, че този твой коментар НЕ е излишен... тъпа овца ! сидеров въобще не ми е идол и лично аз го смятам за изключително рядка порода идиот но това което е повече от феноменално е ,че все пак за огромна моя изненада се намери български политик който да каже "съжалявам" и това беше точно волен. може да е всичко друго но не и срамно !

болен е казал "съжалявам" от страх , а не защото наистина е съжалявал , така че ми се струва глупаво да се обуждат хората помежду си заради този тарикат. Германският съд нямаше да му се церемони , ако не беше поднесено това извинение.

Ти не четеш ли пресата - първо лъга, а като заведоха дел взе да се извинява, за да спрат делото. Нещо неясно ли има? Или трябва да сме горди?

Напълно е възможно, извинението да е предадено, чрез дипломатическа совалка. В противен случай защо немската прокуратура, би забавяла прекратяването с повече от 6 седмици. Твърдят, че извинението е било веднага след инцидента. Някой отново ни пързаля.