Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой

Премиерът Бойко Борисов не би трябвало да дава оставка без консултиране с нас като коалиционни партньори - ако ние не се свалим, няма кой, заяви Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

актьора Евгени Будинов в политиката и политическия актьор сидеров на политическата сцена .. но мисля, прави са и други коментиращи тук които казват че тази герберо-патриотична власт е крипто-руска (скрито), докато формално и за пред хората се правят на държанки на Сащ .. някой ден агентите Буда и сайдера ще си признаят в мемоарите... обаче първо предвиждам кандидатурата им за президент и вице..

ще ви сваляме с шутове.

пак ли почнахте да показвате малоумня патриот боклук, отивам да повърна.

Сиде, смени този сериозен поглед, че като те гледам ми заприлича на бухо (бухал)!

Сиде, смени този сериозен поглед, че като те гледам ми заприлича бухо (бухал)!

Демагози,лъжци,това са шибаните ОП."Жестоката" връждебност между беловласият и Симеонов,беше туширана в името на охолния и скъпоплатен депутатски мандат.Проклинам идиотите гласували за тази сбирщина.

Сидеров, ти си като онази мутра от вица: "Репата бил обикновен уличен бияч (както БиБи!) и нещо сгазил лука. Викнал го Жоро Илиев и го накарал да си изяде изпражненията. От този ден Репата под път и над път, когато говорел за Боса казвал, Жорката това, аз и Жорето онова и прочие. - Абе, Ряпа, ти откога си толкова гъст с Георги Илиев? - го попитал Компира. - Кой бе! Аз ли? Ти знаеш ли ние с Жорката колко сме яли и пили заедно! - изрепчил се Ряпата." И те така!

Много хора ви повярваха, лично на теб за пореден път след като ги излъга няколко пъти. И какво от това заради, което уж влязохте във властта се случи? Пенсиите - жива гавра беше резултата. Оградата, с която оня дурак ни проглуши ушите - два пъти по-скъпа от гръцката и за нищо не става. Значи кражба ама като за последно. Т. нар. битова престъпност по малките градове и села дето щяхте с повече полицаи да я намалявате - нула, зеро. И защо бе всичко? За постове във властта излиза, че беше.

Е съчетанието на заглавията на две последователни новини в ДИР-а... ,,Нападателят в Ню Йорк,е ,,перхидролен "терорист..." И тази за Сидеров ,който в годините ,претърпя метаморфози от седесар,през мултак...,,патриот" , всъщност си е един ...перхидролен АВАНТАрист ....

Аз се самосвалям, ти се самосваляш, той се самосваля...

Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой Повтаря ББ, който от време оно разправя, че само ГЕРБ може да свали ГЕРБ... Пак изключват улицата от сметките си, но дебелокожието им ще я включи рано или късно. И двамата политикани искат да кажат на материала, че сами си се издигат и сами си се свалят, а ролята на материла се свежда до осигуряване на субсидиите на партиите... ... Не мога да повярвам, че Волен се унижи до степен да застане рамо до рамо с Шайкаджията, Т. Биков и Янето... ... Волен: В момента България е уникална като държава, защото е добре приета от различни посоки на света." И в момента, и преди Волен България Е и е била уникална държава от отцепродавци, чуждопоклонници и чуждолизци... Как се гледат в огледалото?!

Бойко така му наби чемберите че вече не смее да си каже малкото име.

Мърша нещастна

мен пък ме кефят, как се подкрепят! Не като Радан Кънев и сие... Сега виждаме къде е Радан без ГЕРБ. Сидеров е прав, че когато е във властта може наистина да свърши нещо. Сега е техния момент и сме длъжни да го уважим и да дадем шанс да направят промените, за които се бореха! Друга тема, е че като участваш в управлението, много от нещата се променят и разбираш къде си бил прав и къде не, какво би могло и какво не би станало, защото си на сцената и гледаш срещу прожекторите

Вече имаме първи резултати - дадоха още една концесия за злато на "Дънди", срещу която фирма не спираха да говорят(основателно), докато бяха извън властта.

Тоя предаде оригиналната коалиция "Атака"---още през 2005 година!!! ...сега просто още мърда и смърди!:))))))

В името на добруването на твоето семейство заличаваш АТАКА, а вие всички ставате политически трупове.Уоруик наистина те унищожи!!!!!!!!

Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой Ще векувате казваш!

Luna0102

Някой знае ли за кога се очакват минималните пенсии да станат 1000 лева?

Като го гледате, този, как да не ви се повръща от представата за политик, която излъчва! Какво може да очаква българският народ от едни такива върти-опашки, "политици" като Волен Сидеров? - Нищо разбира се! Крайно време е той, и ортаците му в Патриотичният Фронт да бъдат отпратени, час по-скоро на Политическото бунище! Те, сеят смрад и отвращение от всичко политическо в Народното събрание, Правителството и медиите!

Няма как да се ''свалите'' сами защото както каза договорка имате и в задниците да ви наврът бухалка пак ще се усмихвате и властта няма да изпускате.Самото му нагло приказване ''няма кой да ни свали'' говори за пореден път че българите са 80% дебили и властващите много добре го знаят..

Luna0102

Сидеров: Ако не се свалим сами, няма кой! Борисов: И ако не се изберем сами, няма кой, аз затова спестявам!

Особено бившия ти шеф и спонсор Валерката. Най-успешен беше кога с тарикатска усмивка ни обесняваше, че "Великата българска ограда" е по-здрава от главата му. Това наистина бе сполучливо сравнение. Ти също си много успешен. В светския живот напоследък, в политическия нещо ни се чуваш, ни виждаш. Дерзай. Да не забравиш да посетиш виенския бал с жена си. Може да те поканят да го откриеш, майстор си на валсовите стъпки.

Сидеров, а концесиите,концесиите...?!

ТЪП БОКЛУЧАР ДАДОХА ТИ ОТ БАНИЦАТА ЗАТОВА СТАНА СМИРЕН, ВЪОБЩЕ НЕ ТИ ПУКА ЗА НАРОДА БЕ НАГАЖДАЧ ТЪП,КУХ И Т.Н.

НЕ иправляват,България върви в правилната посока.

Свалят ли се там?

пък иначе вече не се обиждат

- Ако знаех, че ще ги вършиш такива като сега, след изборите, бая хора щяха да помагат на актьора Евгени Будинов, в това отношение и аз, с огромно удоволствие, да ти набием продажното канче... -Верно стана МИШОК!!!!!!!!!!!!!!!

"Издигане" в очите на обратните, в действителност означава падение.

"Ако не се Хвалим сами, няма кой" е истинското заглавие.

Тези тримата мушморока направиха в България думата 'Патриоти" мръсна дума. Нямат срам! Те знаят, че това е последното им представяне на политическата сцена и затова със зъби и нокти ще гледат да изкарат мандата. Пък колкото откраднат ж- откраднат!

да критикувам Сидеров. И то много. За изцепките му в самолети, ресторанти, магазини и т.н. За екскурзиите му. За героичните му подвизи под една пласмасова маса и за популистките обещания. (Не съм си сменил мнението за този индивид) Получих доста критики, поучения и т.н. какъв мъж, патриот, защитник и колко бил умен, ерудиран, културен(?!) ... Но тогава В.С. със зъби и нокти бранеше пропадналото правителство на Орешарски-Доган. А сега КАКВО стана? Къде изчезнахте поддръжници на перхидроления? Останахте ли за пореден път измамени, а?

Кой пита изтривалката, дали да си изтрие обувките? Точно такова е отношението на властоносецът към прилепалата. Когато си изпълнят функцията, ще заминат за кошчето и на политиката и на историята, а гражданите ще махват с ръка и ще казват: МАХНИ ГО ТОВА ПЛЯМПАЛО!

Пари при пари отиват и ла.йна при лай.на.

Щяха да се бият с Варели, рева, крещя пред СКАТА, оглуши един от "репортерите" им...и после забрави всичко. Метна се на врата на "другите патриоти" и се на редиха за чорба. Ай честито!

Скоро ще стане ненужен,изхвърлен и забравен от хората.

Сидеров внесъл предложение в МС и НС, да дадем още една база, без пари, на "братята" ни по оръжие от нато/сащ. За нова година.

Гнома - тенерал си гризе ноктите от яд и безсилие, Черния Драгалевски Мавър чете заклинания към тъмни сили, но доброто ще победи!

Явно Сидеров се гласи полека лека да заеме освободеното от Плевню място - най-върл русофоб. Няма да ме изненада, ако е следващият кандидат президент подкрепен от герб. В "българската" политика няма невъзможни неща, що се касае до моралните каламбаци.

Герб и ОП като ксъдове - салама и властта. Да живеят принципите - хахахахх

изборните резултати,Сидеров гледаше гузно...после Алфа затвори телефоните за зрители... Сега виждаме Сидеров в чисто нова роля. Никой не може да ти направи това ,което сам си направиш! Оказа се че на Сидеров не му пука за хилядите му бивши симпатизанти,за излъганите в очите хора. Дебелоок и дебелокож.

ДИРА КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ

Сидеров дава телевизионно интервю. Този факт сам по себе си е дъното. Мазохизмът ни е безграничен!

т'ва да си продажник и л'айно е голяма работа, от целия преход именно патриотите излязоха най големите мърши.Но 300000 пак ще се намерят да ги вкарат.

Тия са описани от Алеко още преди 120 години-хвърли им кокала и им гледай сеира. "Патриоти" -курбанджии