Военният, обстрелван на границата, е бил въоръжен с автомат "Калашников" (видео)

Министърът на отбраната Димитър Стоянов отпътува към района на инцидента на българо-турската граница

Обратно в новината

Коментари - Военният, обстрелван на границата, е бил въоръжен с автомат "Калашников" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нали пратихте на украинците? На вас за кво сажви бронежилетки? Тиквите ви нали са дървени? А и да беше с бронежилетка, те нали в главата са го застреляли? Мисля, че нещата ще се развият по най лошия начин за Незаконните емигранти...

По времето на Тодор Живков нямаше ограда и никои не можеше да мине зелената граница,Немската овчарка к опаеше дупка в земята като и кажеш шефа идва.

Умират нашите момчета, за да пазят границите та гейовете, но шенген за нас няма. Това място са ни отредили. На пушечно месо. Да качват всички маймуни и други бежанци от центровете и хотелите на самолета и при който ги е канил. На нас не ни трябват, не си даваме и момчетата да пазим гейовете от тях.

Време е да се започне все народно не подчинение и спиране на всякакъв вид работа пълен блокаж . Само мислят кое да се завиши от кой държавен сектор да източат стотина милиона .Я , че населението е босо и гладно , че плъпнаха въшките в училищата . Просто трябва да кажем стоп и нулева толерантност към про американските и евроатлантически партий .Ние натода сме бедни и уморени и мрем след 60-тата си годишнина . Стоп на помощ за бегълците народа не иска бежанци .Аман двеста човека ни правят на маймуни

бичат ти плюсове, ама си яко неграмотен! И ти ли за вожд се готвиш? В хАрвАрда ли си завършИл?

Ако наистина е бил без жилетка това означава че изпраща ме на украйна жилетки а ние нямаме и умират нашите хора това е подсъдно трябва трябва някой да бъде наказан

НАМАШЕ ПО ДОБРА ГРАНИЦА ОТ НАЩА НА БАЛКАНИТЕ АМА АЛЧНИТЕ ДЕМОКРАТИ УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КРИВОРАЗБРАНАТА ДЕМОКРАЦИЯ 31..2 ГОД УНИЩОЖАВА РОДИНАТА НИ ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ И МАИЧИНОТО СИ МЛЯКО ЩЕ ПРОДАДАТ ЗА 1 ЖЪЛТИЦА .

Имало е среща и не са се разбрали за рушвета.Това е истината.Те си се познават.

Ами с какво да е? Може би с С-300! Тъпанар!

"коментар" на "високо квалифициран" самолетен техник!?!? ЗАЩО на личният състав обхождащ граничната полоса е ЗАБРАНЕНО употребата на оръжие при възникнали инциденти при нарушаване на граничната полоса???? Като отговори на тези въпроси-тогава да коментира убийството на БЪЛГАРСКИЯТ граничен полицай!!!!

Бля бля бля овчедушните политици и лайняните им лакардии

Който иска да знае как се охранява, да гледа филма Граница с Чочо Попйорданов.

А като е бил въоръжен защо не е отговорил на огъня а избягал? Въпрос на който трябва да отговори. Реципрочност

Ей тъпак! Първо се чете, после се пише, освен ако си чукча! Има около 15 гилзи 7/62 зад пикапа. Да не си ги изстрелял ти?

Къде го прочете това за броя на гилзите ?

Ами защото няма читави полицаи. Взеха Сульо ' Пульо и Фасульо за полицаи и такова ще е положението!

Турските граничари са въоръжени с немски автоматични пушки G3. Не са толкова мощни и далекобойни като Калашников,но са по-точни.

G3 e по- мощна и по- точна от АК. поради простата причина че е с патрон 7.62х51. При нас с подобен патрон са СВТ, Драгунов и ПК.

Освен нашите униформени тумбаци с това Шибано Аки са въоръжени само терористи и разбойници

И всичките реднеци и препъри в америслямските щати.

Турските граничари са въоръжени с немски автоматични пушки G3.

Тези гранични полицаи са ташак и половина, висят по кръчмите в пограничните села и се наливат с алкохол. Нужни са Гранични войски, наборни, както преди да ни удари демонокрацията. България е разграден двор с разкъсана кокоша ограда

Точно така трябва. Аз съм служил там и тогава костенурка не можеше да мине без да задейства алармата

Специална операция на путкин

Миниране около оградата, ток с високо напрежение, картечни точки, които да се задействъват аетоматично от камерите, автоматични гранати с напалм…

Също така трябва да разполагат с инфрачервени очила за нощно виждане.

Ха ха, истински българин, син на майка юнашка, ха ха ха! Кажете нещо за циганите бе, ганювци!

А какво казва военния?

Въпросът е сложен и деликатен. Ако не е видял откъде точно е стреляно? Да открие огън с автомата по турска територия? Ами ако турските граничари открият ответен огън? Не ти ли е ясно че една искра може да запали въоръжен конфликт?

с какво друго да е въоръжен бе?

една едрокалибрена картечница - минимум 50. калибър и снайперист, като отцепление! ДА ГЪРМЯТ НА МЕСО! УБИЙСТВОТО НА ДВАМАТА ПОЛИЦАИ - В БУРГАС И СЕГАШНОТО УБИЙСТВО< ЯСНО ПОКАЗВАТ, ЧЕ КАНАЛДЖИЙТЕ И МИГРАНТИТЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ВОЙНА! СПРЯМО ТЯХ - НИКАКВА МИЛОСТ! ТЕ СА ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ! МЕРКЕЛ ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ, НО КАТО ПОДСЪДИМА!

Значи. По четирима с каски жилетки абе Боино дежурство. С гранато Мет и нощно скиф. Джипката бронирана мои и картечница. И не пита те си знаят. Намериканците да не са прости.. Воина. ПРЕВЕНЦИЯ.

И като почне турската армия да прави същото, какво си мислиш, че ще ти се случи бе, ганювец?

Ти си малоумен травестит!

Пази си тайните си фантазии за себе си, ганювец!

Над границата трябва непрекъснато да летят дронове и нашите граничари да наблюдават обстановката на екраните.

Това е организирана провокация. Никога досега мигрантите не са носили оръжие и не са стреляли. Тяхната цел е съвсем друга. В случая това са умишлено изпратени диверсанти. Дано да разберем от кого.

ЗДРАВЕЙТЕ,КОГАТО АЗ СЛУЖИХ НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА СЕ СТРЕЛЯШЕ И НИКОЙ НЕ СМЕЕЕШЕ ДА ПРИПАРИ АКОЙТО СИ Е ПОВЯРВАЛ ЧЕ ОЖЕ ДА ПРЕМИНЕ -ХА ХА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ЗА МЕН НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК МИНАВА ПРЕЗ КПП-ТО ,А КОЙТО Е В ГОРАТА НА ПОЛОСАТА-БРАЗДАТА СЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА И АКО НЕ ИЗПЪЛНЯВА ДУМ ДУМ И ГОТОВО ТАКА СЕ ПАЗИ ГРАНИЦА ,...МОИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО И НА КОЛЕГИТЕ НА ТОВА МОМЧЕ -ГРАНИЧАР, ВЗЕМЕМ ДА ДОЙДЕМ СТАРИТЕ ГРАНИЧАРИ НА ГРАНИЦАТА И ДА ПИСТРЕЛЯМЕ МАЛКО.. :) БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗВАМЕ С ЕК ЕС А САМО С НАЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

Пропуснал си да уточниш,че ако случайно преминеш граничната бразда,турските граничари може и да не те застрелят,но задължително ще те надупят!

Те мн ги обиждаха(надупваха ги),тези дето тогава отидоха в Турция и си мислиха че там ще ги посрещнат с хляб и сол ,чай и т.н влез в нета и виж тези които се върнаха в България и казват колко пъти са ги обиждали:)

Не с картечница. Пуца наред. Смешници алчни.

аутумат и хаусни патрони с-но директива на фон ден Лайн.н за хуманно отношение към фесовете

Изтънчената дипломатка фор ден Лайнен е забранила дори да се пърди на границата. Да не би случайно гаджалите да се стресират и да стигнат до душевна депресия.

Каква е ползата, че овенният е бил въоръжен с Калашников след като не е успял да ликвидира поне 15 нарушители?

Здр,разбирам ,че си афектиран но 15 души без да знае къде са и без подкрепа няма как да стане.същотака и тъмно ...то е стрелял по посока на изтрелите ,но те изменят позицията си на всяко стреляне ,повярвай ми преживявал съм го ...той късмет е изкарал че е имал къде да се скрие от там да стреля,но приположение че те от първия изтрел са убили гран.полицай,не еизкл да е стрелял и снайпер ,а повярвай и колата им не е била най доброто място за прикритие....такива ми ти работи

Къци - скоро и твоят канал ще ти го почисти .

Ако воения е имал автомат може да ги настели всичките мародери но той явно се е скрил като мишок

Цитат от 2016: България няма да бъде оставена сама и това е благодарение на многобройните интервенции на българския премиер. По време на разговорите Европейският съвет реши 108 млн. евро да бъдат отпуснати за нуждите на България. Целта ни е тази сума да достигне стойността 160 млн. евро, каквото е искането на българския премиер Бойко Борисов. Това съобщи след края на срещата на евролидерите в Братислава председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Само да питам Дарихме ли бронежилетки на някоя държава?

Застреляли са нашето момче в главата. Как щеше да помогне жилетката?

Не си ли чувал че има каски?

до виго вагинин - Много лошо се изразяваш !??? Как ще убиват деца ,жени и ...... ? Това са мирни Хора . Ако наистина някой побъркан каналджия за пари е убиеца на ПОЛИЦАЯ ???

Ето тоя случай доказва, че не сме държава, а територия! Ако бяхме държава тия навлеци немаше да смеят да припарят, камо ли да стрелят по служители на закона. Също така и Далавери Симеонов щеше вече да е в съда и да отговаря на безброй въпроси щото тая жалка ограда е негово дело.

И от къде е сигурен. Или това е наредено да се казва, че да не намразим незаконно проникващи те в страната.

Каналджията колко канала е почистил?

Верно че помня като слон ,само две минути. Но след сналянето на Борисов преди две години отделихте огромни средства отново за тая ограда. Кво излиза ,оградата по зле от преди а средствата са потънали в гардеробите на радев и приятели.

Борисов излезе дребен мошенник с едно чекмедженце. Ние грабим с контейнери

Излиза, че оградата не е бетонна, И не е подготвена за груповата атака, От група въоръжени хора

Воюваме с Русия, което е в пъти по-важно, нал тъй!?!

Ти гледай интереса на България, А не на Русия и Украйна

След дъжда......, нямаше да се намокря ако бях с чадър. Такива боклуци ,като тоя управляват държавата.

Не можем да си опазим границата. Нямаме пари за масивна ограда, полицаите без оръжие, но за укрите пари има. За хотели, за боеприпаси, за оръжия. Имаме да даряваме бол. Ако трябва с кредит. До къде стигнахме.....Срам!

Даряваш бе дебил, разходите ги праща ЕП. Ако не приемаха украинци и не "даряваме" Кво щяха да откраднат за себе си българските политици

Прекаленно много са се обигради да крадът и непрекъснато надграждат това си умение и за това има такъв наплив от кандидати за дупедати... А една елементарна сметка показва че парите от ЕП са много по малко от тези излезнали от нашите джобове за обгрижване на украинците..

Това не е ограда а преградно съоръжение.Така го обявиха ,когато В.Симеонов го построи.Ако искаха да направят ограда можеха да видят такава в Израел и дори в Гърция/ до Одрин/. След това да поискат нужните средства от Брюксел за построяването и,но не от тел ,като селски плет ,а стоманобетонова в два реда и път между тях.За да може до 5 минути да се стига до всяка точка на границата.

Писах вече ,Петров и Баширов са Ето с калашник е стреляно ,сега ще видят и снимките на двамата по улиците на Истамбул ,а оръжието го е прекарал Лавров с дипломатическата поща по заповед на Путин

А украински калашници има ли?

Как така оградата е с дупки!? Та нали WC-премиерът МУ лично беше ангажиран! Що се отнася до мерките, да се оборудват граничарите с жилетки е хубаво, но я си представете 10км пеш обход с армейска защитна жилетка, предназначена да спира карабински патрони! По-добре облекчете правилата за използване на оръжие, за защита на границата. Снабдете екипите с радиостанции. Купете дронове (може и ударни). Или поне отпуснете малко пари за патрони и тренировки, че е срам да имаш автомат и да не отговориш на огъня. По-тясна интеграция с турските служби, също няма да попречи. Макар че тези каналджии едва ли действат без железен чадър, поне от едната страна на границата. А някоя и друга "черна вдовица", заровена около браздата, ще отучи сульо и пульо да нахлува на наша територия, без покана.

четох, че камерите били обърнати обратно, ето излезе вярно, имигрантите минават със съучастници от българска страна, стрелял е вероятно водачът, получил си е парите, а не може да ги прекара през границата, това е може би и край на бизнеса му.

Какво значение има въоръжението му? По устав, международен закон и тн НЕ МОЖЕ да стреля ПРЪВ по намиращ се на чужда територия индивид. Може само да отвърне на огъня... а е бил убит с първия изстрел. Повече ме интересува как е бил защитен.... макар че срещу куршум в главата от близо защита няма. Сега топката е в турското поле, но нищо няма да възкреси убития.

Хайде пак прочети статията, този път с разбиране.

Uма такава защита кевларена каска с челна стоманена плоча а не да се разхождат с фуражки и якета като пъдпъдъци !

Не чети дивотии, или поне не им вярвай. И да не пробие, енергията на съвременен боеприпас е предостатъчна за да счупи врат... или да превърне съдържимото на черепа в майонеза. Ако не вярваш - слагай каската и се засили към някоя стена, после (ако можеш) ще си говорим за кинетична и потенциална енергия.

Такава защита ще те спаси най-много от мек пистолетен куршум, със слаб калибър. От карабински куршум със сърдечник ще те спаси само защитна екипировка, с която няма и 1км да минеш пеша. А за главата пък хептен! Каската, както в миналато, така и сега, служи да пази от шрапнели, а не от куршуми.

не полицаят, а военният е въоръжен с автомат и е стрелял, може да има ранени, не се знае

Убит е колегата му. Момчето с автомата се е измъкнало.

най-важното е да изгоните адвокатите на БХК и анимус, и да разрешите да се стреля 'на месо' по границата.

Защо никой не реже и не прескача оградата в Банкя ?!?!? Никой не може обра на Бойко зайчарника !

Ако престъпници можеха да се възпрат с телена мрежа за кокошки , защо се строят затвори .... Що не се затварят в кокошарници , по евтино е ?

Тоя министър изби рибата, той като една баба Ванга, как разбра, че е бил каналджия и какъв АК, като сутринта на брифинга, коментираха даване на дългоцевно оръжие на служителите, ако АК 47 е късоцевно, то гаубици ли ще носят !

Възраждане БЬРЗОООООООО

Митко подай си Оставката и не приказвай глупости Как за толкова неща в държавата се изсипаха купища пари , а за качествена екипировка за опазване на българската земя няма .Няма и хора .

Има бронежилетки ,но укрите.Ние най-напред за тях се грижим.Нашите хора - кучета ги яли.

... да си отеглим подписа , от "Конвенцията за забрана и използването на противопехотните мини".Откъм страната на булката сме...

Няма как да стане, че такъв политик да се опъне на еврогейските разпоредби не се е видял откакто ни навряха там.

Хм, интересно как се справят с мигрантите след като през ден има гонка с мигранти някъде из страната. Обикновено гонката завършва с катастрофа и ранени, понякога и жертви. 3-ма полицейски служители вече са убити от мигранти и каналджии за последните 3 месеца.