Военният министър Тодор Тагарев се срещна с посланика на Украйна Олеся Илашчук

Политическото ръководство на МО се ангажира да задълбочи двустранното отбранително сътрудничество

Обратно в новината

Коментари - Военният министър Тодор Тагарев се срещна с посланика на Украйна Олеся Илашчук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наличието на продажници като тагаревското плужече във властта, са доказателство, че изборите не са манипулирани колкото е неманипулирана външността на Олесята. Но иначе вярвайте в демокрацията, тя е полезна за тяхното финансово здраве!

Той с нея ясно защо , ама тя с него защо ??

Тоя измекяр тагарев ли е магарев ли е и тая укр ковра да хващат пътя и двамата за насрайната.

Тази подлога Тагарев окончателно ще разгроми армията ..... ама българската. Цялото правителство на Просто Киро и Карабас Барабас от Де Се Ебе с активното участие на Тиквоний е недомислие, но Тагарев е най-голямото недомислие. Едва ли има по-голям предател от този плазмодий.

Олеся прави ли хубави свирки ?

Чудя се, дали! Май камшика би й се удал по-добре!

лика прилика са си...

а в чия спалня се срешнаха?

Ега ти мазната и сервилна усмивчица ! Плюнчо !

Загледах се в Олеся, тя мъж или жена е?! Може би и двете! ;)))

Този ще продаде и майка си на хахлата!

Казват им ХОХОЛИ - защото от Лвов нататък ХОКАТ. Такъв им е говора. А сега и цяла Украйна ХОКА. Това е официалният им език по радио и телевизия.

ама тия прехвалени леопарди се оказаха голямо разочарование. Ми те пукат като пуканки, дори и от fpv дронове, ега ти танка

натоварете я тая кобра на един влак и директно в запорожието

На тая ако и свалят баданата от лицето, особено от очите, и я измият ще ни замъти Черното море. Дс си оди да се мие в Укрсйнара

какъв боклук! Ама и повечето от нас са такива, щом сме допуснали това говедо до властта!

Веднага си показа рогата

И това ли е първото което трябваше да направиш :))) Не си фантазирай Олеся ще ви преметне и толкоз :)))

Олеся ще вирне краката. все пак снаряди трябват. За войнищи и @@@та ще даде Олеска

това покзва , че Магарев е тук за да защитава украинските , а не БЪЛГАРСКИТЕ интереси. Още външният ни министър не се е срещал този натовски слуга пръв да е.

И украинчетата пращани на Голгота умират ли умират... Едни ми ти измислени западащи ценности...

Хаха

дъртия пезев.нг иска топни Чушката. Посолството е платило сеанса

А стрелбите между украински наркомафиоти коментираха ли? Тия дни утрепаха някакъв 52-годишен дезертьор на Константин и Елена ...

Не като оня урундел Митрофанова

Абе все рускини

Абе Костя, какво става? Мъчим се да заченем една година, а освен ако друго не излиза. Време е за Вгъзраждане!

То е щото чукате само ПП и ДБ , минете и към Герб и ше ви се получи !! Там има кой да ражда !!

Излъгаха ги, пратиха ги на сигурна смърт, 500 000 мъртви, десетки милиони емигрирали, загуба на 20% територия до момента, унищожена промишленост, инфраструктура и поселища. И това е. За тоя дето духа. Това става когато управляват чужди. Както и при нас.

ППДБ са болни Американски Кучки. Герб са само крсдливи Американски кучки. Вкарват ни във войната на САЩ срещу Русия на територията на бивша Украйна.

Браво Тагарев!Пори орките като риби и ги пълни като агнета

Уникален си ! Как можа майка ти да те изсере такъв простак? Съжалявам я тази женица!

И обратни анти гейове !

Време е националните предатели да бъдат съдени. Време ни е за Възраждане!

Време е за Възраждане

Надявам се всички тия изкуфели дребни души които реват да се помага на Украйна с военни средства, когато дойде деня първи да отидат на фронта. Нека бъдат героите на Украйна. Аз мисля да се боря за България.

Същите тези днешни продажни БГ-управници, един ден незнайно кога, но ще бъдат изправени пред Народен съд 2.0 за държавна измяна, предателство, геноцид, присъединяване на България към фашистката ос на Злото и колаборация с окупаторите. И събитията ще се развият толкова бързо, че няма да имат време да избягат, както са нямали време да избягат и техните колеги от 1944г. Те и онези, клиентите на Народен съд 1.0 са си мислели, че ще са вечни и недосегаеми, но накрая ги застига справедливото възмездие. Нашенските управници да си знаят още отсега, за да няма после ох и ах и "Ама моля ви се, аз не съм виновен, аз само изпълнявах заповеди. Милост"! Историята винаги се повтаря!

Че да си поизчистим държавата от боклук

Излъгаха ги, пратиха ги на сигурна смърт, 500 000 мъртви, десетки милиони емигрирали, загуба на 20% територия до момента, унищожена промишленост, инфраструктура и поселища. И това е. За тоя дето духа. Това става когато управляват чужди. Както и при нас.

Извинявам се, но не съм допускал че украинците са толкова глупави и нагли. Допусках, че все пак в този народ има някаква нормалност. Но щом национален герой е масовият убиец Бандера, щом горят книги и гонят свещенници, щом избиват собствения си народ и размахват свастики с пречупени кръстове, заслужават да нямат бъдеще. Русия ще смачка това нацистко сборище и отново ще спаси света

Руснаците са умни, хубави бели хора. Смел народ победител и наш освободител. Владеят най-голямата суша на земята и имат излаз на три океана. А хохлите са исторически нещастници, които вредят на целия свят и затриват себе си поради глупост.

Желая пълна и безусловна победа на РФ над нацистка Украйна. Това няма как да не се случи , защото т.н. Колективен Запад докара недоволството и протестите в собствените си страни. Некадърните политици, в желанието си да навредят на Русия, вредят на собствените си народи. А украинският народ е толкова зомбиран и откачен, че трябва да плати кървава цена, за да се върне в нормално състояние. Макар, че в Украйна няма нищо нормално, като се започне от зеления ,,президент"

Ти руснак на живо виждал ли си. Пример за белота и красота са мангалоида и жуже Путин, педя човек Медведев, белия и красив с хубаво руско име Шойгу, Грозния уморен кон арменец Лавров.

И каква е разликата между Украйна, Сирия Ирак, Сомалия.........

В останалите народа се обърна към америка да се бори с тяхните тирани

И затова ли в Бенгази с благодарност отрязаха зелката на американския консул?!

Време е за Израждане!:))))

Време е националните предатели да бъдат съдени. Време ни е за Възраждане!

Време е за Възраждане

Бети, иди, моля те , на фронта, феновете на зеления наркоман ще те оценят

На снимката, знамената на България, ЕС, НАТО! Руски тролове, усещате ли, че не сте желани, време за еднопосочен билет към Северна Корея!

Бети, иди, моля те , на фронта, феновете на зеления наркоман ще те оценят

Уникален си ! Как можа майка ти да те изсере такъв простак? Съжалявам я тази женица!

Последните двете разтворими ли са във вода?

Дебили, русофили и тролове, събирайте парцалите, стягайте багажите и към кочината да помагате че тежка стана ситуацията и голям хуй ги чака орките ...

чемодан, вокзал, Киев, утайки!!!

ПроЗд си като козяшки трол

Браво Тагарев. Само така. Щом русоробите вият като карпатски вълци,значи си на прав път!

Излъгаха ги, пратиха ги на сигурна смърт, 500 000 мъртви, десетки милиони емигрирали, загуба на 20% територия до момента, унищожена промишленост, инфраструктура и поселища. И това е. За тоя дето духа. Това става когато управляват чужди. Както и при нас.

Кога отиваш на фронта?

С такива джуки тая ще погълне няколко бойни глави с ядрен заряд !!!

Трябва референдум за изпращането на боеприпаси на Украйна. Не може човек, хванат от улицата и назначен за министър да взема важни решения свързани с националната сигурност. Влиза във властта гол като пушка, създавал през живота си единствено фекалии, ще праща “военна и военно-техническа” помощ. Ами пращай, но каквото си създал.

Над 50 % от гласувалите гласуваха за тия 2 партии които предизборно си го казаха че ще го направят

Тази пачавра що не си събере версиите от черноморието и да вървят, контраофанзива да правят в каховка

Тагарев, внимавай да не го отнесеш ти накрая.

Ама каква уста има тая, а! Цяла България може да погълне!

Илашчук - чук, чук!

Абе друго си е вашият травестит, не е по-висока от вожда ако е на токчета... за вожда говоря!

Огледалце огледалже я кажи и огледалото се пръснало от смях

ДАТЕ ЕБА В ИЗМИСЛЕНИЯ МИНИСТЪР,,УСПЕХ НА РУСИЯ.

И този и хамериканския искат да я иват, та й се мазнят… ай сектир

са се ... срещнали ?

Този е за затвора за национално предателство!!! Веднага!!! И нямам нищо против цялата грантаджийска пасмина да покаже нагледно как се воюва, като отиде на фронта!! Скоро и това ще стане!!! Ще им дадем начален старт!!! Да се крием целия преход в ъглите и да доносничим и предаваме народа си на САЩ за огризки, само това явно могат грантаджийските л...нета!!!

две шантонерки от Козяк

Отвратителни муцуни.

Тоя, откакто е министър, само за Украйна говори. Това му е приоритет върховен и единствен. Нито дума за България. По мое време не вирееха тия...

Колко хубаво ще е тия двамата на снимката за ръчичка и извън България…

отврат! Това е гавра с целия български народ! Хора, събуждайте се, трябва да сме нащрек и готови да изхвърлим боклука, като дойде момента… а той направо си е дошъл!!!

Тагарев, не говори от името на България!

Първа среща като министър, и то с кого, смях. Какво ли й обеща?

Изправил е чурката