Военният министър Димитър Стоянов е в Украйна

Новината съобщи украинският му колега Олексий Резников

Обратно в новината

Коментари - Военният министър Димитър Стоянов е в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

........

Главният въпрос е дали планират изпращане от нашите войници . Че нещо укрите свършват......

Какво още ще подаряваме?

ще е като през 40-те години на миналия век- пълен капут на неонацистка европа и въобще остатъка от запада и подкрепящите ги проскубани кученца както подкрепяха нцистка германия.Само че този път е изцяло върху руините и за сметка на запада.

Лъв го дири тоя в Украйна ? Няма ме никаква работа там.

Тези нашите нищожества пак ни забъркаха във война на страната на фашистите и нацистите както 1940. Жалки утрепки. Не знаят ли после какво стана с българските фашисти. Висяха по дърветата. Пак ще стане така.

Жалка държавица, с министри отрепки и нищожества. Разбрахме, че е на посещение в Украйна... от украинските медии.... Жалко племе сме българите.

Продажен представител на ЕВРОБОКЛУЦИТЕ. ОТ КАТАРГЕЙТ- ПЕС И ЕНП.

Ами отбранявайте се, аз не искам война и нямам нищо общо с Вас. Оставете ме на мира….

Как няма да се поразходи и той до там удостоверявайки пред менторите на България, че всичко ще изпълняват за Украйна, независимо от дереджето на българите.

Ако не беше укрофашиста да се похвали, дали щяхме да разберем, че нашият никаквец- пишман евроатлантик е посетил Украйна? Крият, защото знаят какви са настроенията на болшинството българи, а именно, България да се въздържа от открито враждебни стъпки спрямо Русия. По ред причини, както исторически, така и настоящи. Иначе защо ще мълчат като бити педали, каквито всъщност са?

Тоя цървул, да внимава в картинката.

Тоя па къф го дири там.. . у усрайна...

Браво, Браво, Господине! Останете там на фронта и не се връщайте преди Победата! Укаинците имат нужда от помощ.

тая подлога !

как покорно е склонил главица - само за военен министър е тая подлога!

Какви ги говори , а какви ги върши ? Кои ли ще тръгнат след него да бранят Род и Родина ?

малко ще се промени: Първо го дерем, след това го бесим, докато е още жив, и чак след това тръгваме за род и Родина...

Все сме от страната на булката.

Да отиде да види малко натовска техника, защото ние няма да видим никога.

Хохлите да му връчат автомат,и да го пращат на фронта. После ще кръстим улица на героя в СФ.

тоя нахрани нашата армия отиде да храни на украинците!!!

Хаха, вийте чакали! До един ще млъкнете когато кочинката се разпадне и от Мордор останат само костите на орките!

Бьлгарите в Карловско мрьзнат и се чудят как да измарать зимата!Прдажните политики хрантутят украинците по морето с наши пари!!!

Не само в Карловско, в цяла България мръзнат хората, заради агресивната американска и глупавата европеска политика.

Да си пуснат газа, це :)

Само си губи времето ! Няма полза от паразит като Украйна !

Срам няма ли този човек, да подкрепя така едни отявлени укронацисти? Как спят тези хора, нямат ли съвест?

Освен навеждане и слугинаж нищо друго не прави лакея т.н. военен министър. Мизерното ни оръжие е закупено със нашите пари и е за България,а сега ще го подаряват на украинските нацисти за да избиват мирно руско население. Избори след избори и вън до като тази политическа измет се изхвърли...

С ,,избори" няма да стане, само с много кьотек.

Трябва

Ами Путлер не иска мира. Трябва да се пращат най- съвременни образци БГ военни технологии и продукти на линията на фронта. Да го мирясваме, щом не ще мира.

Напротив, украинският Хитлер не иска мир, въпреки огромните загуби не искал да преговаря, хахаха.

И за какво да преговаря? Все едно да кажем Турция ни окупира източните Родопи, напада София, бомбардира и убива наред, защото българската конституция принуждава политици от всички етноси да използват само български език за изборите.

Господа не се хабете да спорите с тролчета. Които го правят за пари, все пак имат нещо в главата си. Те така или иначе знаят и разбират, че това е само работа и имат по вярна представа за нещата в действителност. Другата група са руските агенти. Те работят против България и за интересите на русия. Те наистина са наясно с нещата и имат и други стимули да разпространяват руската пропаганда. Третата група са по-опасни. Заблудените и глупавите са най-голямата група и най-фанатизираната. Безсмислено е да им се противопоставяте. Оставете ги да си мислят, че някой им се връзва.

Голям си психолог. Цял Достоевски?

Как се разхожда. А вчера го гледахме в "Черешката на тортата" как държи речи и си похапва сладко под псевдонима "Любе Спасов"...

Питаме - Кой е собственикът на кравата? Кой го командирова там?

По указание на Радев

Пълна карта на Украйна след войната https://qph.cf2.quoracdn.net/main-qimg-6b997eb7fb2922f64e5e015d4a3f5d56-lq

Чи го крепи там

Троши държавна пара и прави нареждания

В ЕС ще донесе минимум топ производство на храни и най- различни интересни богатства и производства, хора, пък и Украйна за разлика от Русия е 100% в Европа от хиляда годинш. Къде ако не в ЕС? България да не подкрепи 300 хиляди украински българи за ЕС? Украйна скоро в ЕС. За НАТО те неформално вече са ни най- важен съюзник с една от силните армии в света.

Московия също е в Европа, но ще се наложи да се раздели с колониите си вече.

Моди се събуди, започнаха да чезнат мнения.

Приятно изкарване с Володимир, Мите! Приятно ви пътуване по Белите Магистрали на Орекрасна Нова Украйна и да си напудрите носовете Мите! Респект и Поклон пред Вас, Мите!

Надявам се са предоставили българско модерно стрелково оръжие и съвременни български боеприпаси. Турция и Иран какво показно направиха с дроновете. А на Украйна трябва да се помага не на последно място, защото това са техните земи.

Абе то и Косово е сръбска земя, но не и според международното (американско) право.

Ами в Косово живеят косовари.

и Донбас живеят руснаци

Да си ги защитават.Ние като имаме праблем с македонците някой помага ли ни. Българския народ студува и гладува,някой интересуна ли си. Престани с тази американска пропаганда,ти Родина нямаш ли

Украйна е НАТО+ и скоро ще е поне в ЕС със сигурност. Русия да си се прибира в бункера.

И като е в ЕС, какво ще изнася евтини проститутки. Келепир му кажи на това! А за НАТО не си заслужава да се коментира

Евтините проститутки ще ги изнася Московия, след като Китай си прибере газовите хранилища.

В ЕС ще донесе минимум топ производство на храни и най- различни интересни богатства и производства, хора, пък и Украйна за разлика от Русия е 100% в Европа от хиляда годинш. Къде ако не в ЕС? България да не подкрепи 300 хиляди украински българи за ЕС? Украйна скоро в ЕС. За НАТО те неформално вече са ни най- важен съюзник с една от силните армии в света.

Ще изнася, бели роби, като нас, тя Украйна всъщност вече ги изнесе.

Служебното правителство няма право на законодателна инициатива. Какви закони подхвърляте на парламента??? За застраховане?? За оръЖИе?? Вие не сте избирани от никого!! Искали били самолети !!! И аз искам Мерцедес, ама нямам .

Бугария подкррпя Украуна!

Служебен министър се разпорежда и прави посещения ????? Тия имат ли такива правомощия ? 6 месеца служебно правителство !! Това го няма никъде по света ! Никой не ви е избирал и не ви е дал пълномощия да правите сделки зад гърба на народа!

А къде вечно хленчещия фашист Зеленски, отдавна не е просил нещо? Пече си задника със семейството на заслужена ваканция!

Скри жена си и децата си в Лондон, родителите му са в Израел.. жена му пазарува по парижките бутици.. Той по тениска в бункера..

Хитри са евреите. Винаги създават войните и оставят другите да умират за техните интереси.

Кой това Шеломов и Мендель?

Дъгата на фронтовата линия се оформи. Първи са източно-европейците…… Англо-саксите се крият дълбоко в тила и крещят от там, че ,, няма да има преговори , докато русите не се изнесат”. …. И така убийството продължава, саксите гледат отстрани и направляват парада. Иначе ако се биеха те, при жертви 60 Хил. да са избягали както избягаха и от Виетнам.

На всички е ясно,че Русия печели войната.Западняците двулични,скоро ще се прегръщат с Путин.Интетеса,клати феса.Видя се,че Европа без Русия е великан с пясъчни крака. Но! Руснаците няма да забравят предателството на българите! Тия дебили,разни кокорчовци,парапети,тикви,мравояди и гномчета ни разсипаха,сега разсипват и бъдещето ни! Без да ни питат!

А Русия без Европа какво е? Бензиностанция с ракети. Па всички руски олигарси къде са? - в Северна Корея? В Куба? Или при Мадуро?

Европа е съществувала без насрания ви СССР. Насраният СССР ходи да проси в Европа от глад преди да се разпадне.

Как да не те питат. На изборите имаш думата. Не знам защо путинофилите не упражнявате правото си на глас.

Какво лицемерие БСП против. Допреди няколко месеца изнасяхме боеприпаси през трета страна под мъдрото ръководство на икономическия министър - кака Кури, а сега против. От друга страна не се тръшкайте толкова, не вярвам освен боеприпаси и друго тилово оборудване да им дадем нещо повече. Този министър е бивш военен от Варшавския договор.

Според проучванията мнозинството от българския народ е против каквото и да е участие в тая война, а някакви келеши с под 8% одобрение търчат да ни замесват и да ни раздават военните запаси? Дали пък няма да се намери място за тях в новия затвор?

Да си остане там, да си вземе пушка и хич да се не връща, че ще му дойде времето да отговаря за убийствата в Донбас.

Значи предпочиташ да си педераст,отколкото соросоид и психодесен тип? Нали така наричаш този,който ти напомни за признанието ти във форума че си с обратна сексуална ориентация.

Фронта те очаква в прегръдката си. Не го карай да те чака. Бандера също няма търпение да те види отблизо.

Ние ще можем педалския задник на путя

ЕДНА РАКЕТА ЗА ПВО ПЕЙТРИЪТ СТРУВА 4 МИЛИОНА ДОЛАРА .... 1 ИРАНСКИ ДРОН , КОЙТО РАКЕТАТА ТРЯБВА ДА СВАЛИ ... СТРУВА 40 000 ДОЛАРА ...... :))

УЧЕБНО ВИДЕО ЗА БЪРЗА ЕВАКУАЦИЯ ОТ ТАНК НА УКРО ПРАСЕТА ... С ДЕТОНАЦИЯ НА КУПОЛА И ПОЛЕТ .... https://t.me/RVvoenkor/34228

Във форума на този сайт преобладават(уви) закостенели комуняги с бетонирани мозъци и невежи и зомбирани путинофили. В други сайтове обаче е различно - например mediapool,dnevnik,faktor. Там повечето коментиращи са просветени и разумни хора,осъждащи непредизвиканата агресия на вовннопрестъпника Путин.

И що чиниш тука? Бегай натам, просветлени наш.

Тука са изгонените дипломати на митрофанова.