Военният министър: Армията е в постоянна бойна готовност, засилено е наблюдението в Източна България

Няма предоставени данни дали български граждани с руски паспорти са мобилизирани в Русия за войната в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българска армия!?!?!???? Този ШУТ има ли понятие от армия???? Разполагаме САМО с 5 окомплектовани баталиона-това ли е армия бе алан колу???

Българската....какво ? Армия ? Стига бе !

Та оня толуп дето твърдеше че Крим е руски , като усети на къде духа вятъра подготвя почвата за разполагането на НАТО-вска войска в България! Колкото се може повече и по-скоро!

.

Първо: ние нямаме армия. Второ: няма достатъчно мъже в държавата за мобилизация. Трето: 60-76 процента от годните за война няма да тръгнат срещу Русия,гарантирано от времето на ВСВ. Четвърто: дори и в момента България търси дошлук с руснаците,защото сме изцяло енергийно зависими от тях,другите алтернативи са ни скъпи защото сме си беднички. Да изброявам ли по на там още причини за невъзможноста на българинът да тръгне срещу Русия.Независимо от това,че руснаците казват,че пак ще вкарат в действие договорът от 3-ти Март от Сан Стефано.Или казано просто,България отново разделена на две,на руска и турска провинция.

Та когато руските изроди дебаркират в Добруджа тия 60-70 % от мъжете дето няма да се изправят срещу тях, ще трябва да изпратят майките, сестрите,жените и щерките си! Щото ние останалите проценти с кеф ще колим руснаци!

пожелавам ти успех. А българите за пореден път ще посрещнем руските войски с цветя

по цяла нощ самолетите фърчат горят керосин на вятъра и гонят Михаля кокошките спряха да снасят

Без газ, без петрол и без ядрено оръжие от Русия , и с атомни бомби летящи към краварските военни бази на българска територия...

Не оръжие

Ненормалници и психично болни идиоти под етикета "натовец"

Смешно изказване на неадекватен военен министър! В каква бойна готовност е армията? За война с Русия ли? Що за армия имаме в момента и с какво разполагаме?Символична армия с остаряло въоръжение. В момента армията има само една задача, която е свързана с националната сигурност и това са МИГРАНТИТЕ! Това е реална задача! Всичко останало са фойерверки без покритие!

Нали си подарихме танковете на Македония ,а останалите ги нарязахме! А балестичните ракети унищожихме защото бяха руски! Останаха ни само автомати ,, Калашников,, пак руски! Голям смях сме!

Не сте прав ! Пълна скръб сме.

Каква армия? Ние имаме ли такава?!

Който не слушка вън

Смешници! Какво наблюдавате? Морето?

То е много далече за възможностите им, наблюдават как 60% от площите са изорани, а останалите се орат !

Ква "армия" бре, кавал сдухан ? Два пъти по-малко сте от копойската сган ...

Каква армия имаме ние? Кой ще ни напада? Мама ви проста да еба и идиоти.

Само идиот, който не е служил БНА през соца може да твърди ,че сме имали армия според истинските критерий за такава! Всичко беше ПАРОДИЯ и ЛОЗУНГИ! Просто там беше мястото на толупите с комунистическо мислене да изкарат лек живот! От военните баха по-тъпи само НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ!

Безказарменик !

има ли българи в тая армия или тя е "НАТОВСКА" И от какво точно ще ни браните?

Армия? Така ли се нарича вече 20-хилядния военен контигент с функции на военна полиция?

Войникът дебне да ебне войничката, ама само от 9 до 5 в работни дни, нали все пак си е човещинка... Това е бойната готовност на армията на България и това го знам от личен опит не е виц...

Пак ще бъде "На но-ож!" и до крак! Я кво стадо са, бегат си дома и остаят де що има техника, предпочитат каруците от совхоза.

Слезни Боже ,та си прИбери вересиите !

Е този пък какво наблюдава в източната част на България? Някой да му покаже карта и да му обясни къде е войната.... прист, по- прост, най- прост, министър на отбраната....

Смях, армията ни била в бойна готовност... то едно и също с нокия 3310 да си в готовност да снимаш на сватба... :D :D :D

И откога позицията на Зеления чорап се промени? Нали трябваше да гоним националните си интереси, т.е. да продължава алъш-вериша с Русия? Да ми отговори Радев, как ще следва ЕС относно санкциите и в същото време реве да се сключва договор с Газпром?

"Българската армия е в постоянна бойна готовност. Засилили сме наблюдението и разузнаването в източната част на страната", Абе тоя наясно ли е какво е бойна готовност ? Да не би да са раздали и патрони и гранати на т.н. БА? Защото по времето на славната Българска НА така разбирахме пълна бойна готовност - даваха ни патрони и гранати?

Всичките сто войника ли са в бойна готовност или се редуват да почиват?

Министре ти си Тъп ! Какво да наблюдават ? Народа каза НЕУТРАЛИТЕТ и точка ! Вие се ежите , война !

Ако, не ги е срам и за да успокоят нашата будна гражданска съвест могат да публикувате колко са лицата със звание " полковник" и нагоре във всичките родове войски и да кажат по колко войника се падат на глава старши офицер.Това е много опасна за кариерата задача, но все пак може да се намери някой куражлия отговорен пред обществото. Все си мисля ,че не всички със големи звезди по пагоните са тутуранковци и там има и свестни хора!

Май е по-лесно да изброят "чистите пагони " !

Наблюдавайте! Може и да видите нещо.

Хайде да нападаме и да присъединим Татарстан, Чувашия, Башкирия, Марий Ел и още..

Аз викам, да нападнем САЩ и да си присъединим Тексас и Калифорния.

Ние армия ли имаме? Откога?

Каква армия бе наш? Тези ще ни превземат с оркестъра само.

и трите момчета ли

"Няма предоставени данни дали български граждани с руски паспорти са мобилизирани в Русия за войната в Украйна" АКО ИМАТ РУСКИ ПАСПОРТИ СА РУСКИ ГРАЖДАНИ!!!! П.П. Война няма! Или сте чули някой да е обявил война?

Интересно, но и украинците не обявяват война. За тях продължава да тече АТО. Онова същото по време на което падна един "Боин 777".

Няма ли кой да го попита: кое е по-опасно за България според него - мобилизацията в Русия, или нарушителите на границата откъм Турция? Защо армията е на изток, а не на югоизток? Странно е изобщо, че без да има връзка с мобилизацията се тиражира опасност. А за Турската граница се мълчи, макар че там си е невъоръжена инвазия на българска територия, което е реализирана опасност.

В момента тече акция "Гледане на източната граница"

Поради липсата на армия... военните ни министри, дори и да са в оставка като Ноев, се занимават с разказването на вицове;)

Дебили, Сър!

Имаме си министър на отбраната и нещо като подобие на армия. То повече бюра има от автомати, а колко хора знаят каво да правят с тези автомати, друг въпрос. Освен да се правят на граничари и спасители, за друго нито имат обучение, нито разполагат с ресурси.

Човекът с най големия корем в квартала е военен, беше и на мисия, не го виждам как ще бяга от руска ракета, как е възможно да има такива офицери в БА?

Що реши , че човекът задължително ще бяга от руската ракета. Може да изпъчи гърди и корем и да я спре самоотвержено. Освен това всеки има възможност да се запише в армията, дори и ти. Нормативи се покриват с тренировки. Я колко младежи, яки, здрави, млади по фитнесите, зорлем се тъпчат с химия, да изглеждат като Рамбо, ама нещо не искат да стават военни и да развият форма и издържливост по естествен път на терен . :)))

Ама всичките 3 танка ли?

Аман от военолюбиви министри!

Ква армия бе. Ние имаме повече цивилни в министерството, агнецийките и комитетчетата, отколкото реални офицери и войници в армията

освен военни оркестри друго няма , имаме 1000 измислени генерала

цялото котило на Радев както и той самият са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и престъпници спрямо всеки православен християнин и нормален човек, който не подкрепя джендъри, лгбт, биолаб и иска да сме независими а не васали и подчинени на козяк и евросатанинските ценности

Войната в Укрйана не ни е най големия проблем а следствията след нея, дали Русия или Украйна ще победи, и в двата случая за България е зле, в тази конфигурация в която сме, бъдещите зпалахи са огромни, настоящите също, а тъпото Радевче правеше улични революции за унищожи българската конструкция за да се намести чуждата, точно бяхме почнали да с еконсолидираме и да вървим дологоре в правилна посока готвеики за предсоящите беди

Коя армия? Преди 20 години беше 44 000 бройки, от които над 50 процента от офицерите видимо не можеха да покрият норматива. Сега не знам колко са, но надали положението се е променило.

Коя армия...??

Радев вкара бат Бойко в правия път и вече е съгласен да се дрънка оръжие, запада му наби канчето на Бойко....Заплаха за българия има и от към Турция и от към Русия и от Към Македония и от към Сърбия, от всякъде

пратете оръжия в Украйна както иска ГЕРБ и ще видим дали няма да има заплаха, гласувайте за ГЕРБ те ще ни доооправят!!!!! след като купха напълно невидими самолети от САЩ и затвориха блоковете на АЕЦа, затриха Алексадрополис, затриха Южен Поток, затриха Белене, сега ще ни вкарат и с война на първа линия и ще викаме Слава на България и запада ще ни праща пари само за да мрем не и за да живеем и ще вика Слава на България, а Бойко зета на голям комунист, то има ли политик или бизнесмен в тая България без да е зет на голям комунист, все покраи комунистическите щерки са се урждали някви льольовци със омаеване на женски сърца ставали политици и бизнесмени