Военни търсят черната кутия на падналия МиГ-29 на 70 метра дълбочина в Черно море

Участниците в операцията извършват обследване на морското дъно в различни райони от предварително определения периметър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента масово се атакува самолета, а не истинската причина - малкото летателни часове. Да! Нов самолет си трябва. Но дори и да се вземе - то летците пак ще летят малко. Справка - натовските Кугари. нелоши вертолети, но летят най-много 4 от 12. Летците им са много малко часове също. За толкова години не намериха средства за поддръжка. Не ги дооборудваха с оръжие(но политиците ореваха света, че нямало такова закупено).

Ало, евроатлантиците, не мислите ли, че ако Путин и Русия са виновни, още на първия ден щяха да го обявят с гръм и мълния дори и да не е сигурно. Ха-ха, явно другаде е зарито кучето! То бива мозъчна клизма, бива, ама май идва много!

Путин заяви че всяка военна техника произведена или ремонтирана в Русия има таен блок с който чрез радиосигнал може да се унищожи.Така обясни защо турскитеС400 не са опасни за Русия.Нашият МИГ бил ли е на ремонт в Русия

Троловете на русофилите да млъкнат.Никой не може да стреля по самолет видим на радар без да се отпечата и запомни изстрела,защото той е огън и дава силен сигнал

Я троловете на кравеобразните да си траят, знаем им лайняните номера

нема кво да търсят, а да искат от американците координатите на мястото, където са го гръмнали

Приятелския огън на ФАЩ е все известен. Търсети летателните часове на летеца фъф шкафчиту на Двойку бюрЮсуф.

Аз от Луната така виждам нещата: нещо се крие, нещо се замита, нещо се лъже, а понеже журналята са доста неграмотни и посредствени така представят събитията, че изглеждат абсурдни!

Ушатия да слага плавници и да влиза да търси

Че той шестапартаментов мое ли да плува горкия атлантик?!)))

Явно не трябва да се намира тая кутия... :-(

си много, ама много прав...

Военни търсят черната кутия на падналия МиГ-29 на 70 метра дълбочина в Черно море Чрез опипване по дъното?

Що? Ти можеш ли да я намериш?

Вчера имаше публикация, че намерените отломки не са от падналия МИГ. Освен това ,е имало хора на брега и са видели светеща мишена ,но не и падащ или взривяващ се самолет. Излиза,че не е ясно какво въобще се е случило със самолета,ако писаното е вярно. Тогава каква черна кутия търсят,след като няма следа от самолета?

Е къде да е самолета и черната кутия? На Малдивите ли? А дано ама надали. Ни един самолет не е останал във въздуха.

Излиза,че е сублимирал, щом и отломките не са негови..

Бах ти армията, 80-та когато аз служих беше десетки пъти по-ефективна. Пъълно съсипване, пъълна трагедия. Явно такива ни искат "партньорите" от НАТО. "Партньори" които искат да си предадем историята на една смотана и усрана държава. Айде се замислете дали са ни необходими такива партньори и не е ли време да си върнем нещата в свои ръце.

С какво си бил по-ефективен? Стъргал си кенефи с бръснарско ножче? Бръснал си снимката на Ботев? Старите са те помоли с компресор?

С това съм по-ефективен, че на такива женчовци като тебе им вадя зъбките един по един от ръба на бордюра.

Вадиш зъби ама зад компютъра Ти си долнопробен дърт педераст.

WOW много си смел зад клавиатурата. А иначе смени ли си памперса? Ебан гнусен русофил.

В твоите ръце викаш да върнем нещата? Щото две години си боядисвал бурдюри в казармата и те гони носталгията?

Оказа се, че и генералите и адмиралите ни са типични калинки. Гледал съм стотици епизоди по NG с разследване на самолетни катастрофи, но чак сега от нашите шапкари разбрах, че "черната кутия" издържа в солена вода 4 дни/сега станаха 10/. Иначе броят на генералите и адмиралите ни многократно надвишава броя на подопечните им бойни единици.

Генералите са калинки. Пък ти си перфектен. Знаем.

Търсите нещо на 70 метра! Вие май не знаете какво да правите. Какво да кажат онези, които търсят самолети в океаните? Там даже няма и проникване на слънчева светлина. Имате отлична видимост до 150-180 метра. Всеки дълбокоподводен гмуркач ще ви каже, че могат да се забелязват предмети дори и на 500 метра. Тази кутия не предава ли радио- сигнал? И да не предава това е самолет на 70 метра!!! Търсите или чакате някой без да иска, да се спъне в него?

Курск беше дълга 150 метра, потъна на 100 метра дълбочина. Знаеха я къде е и така никой не изкара хората от там. Ти ми говориш ей така се гмуркаш и вадиш нещо с размерите радио на 70 метра дълбочина. Нищо работа.

За руснаците знаем.

Голям разбирач си ей. Само че Черно море не е "океаните". Ти познаваш ли водолаз, който е слизал на 70 метра в Черно море?

Нали имаме подводница - с нея защо не търсят?

Потапяш подводницата, отваряш вратата и гледаш.

Пуснете една камера бе и прегледайте всичко, щото както сте почнали с експерти ще търсите до Нова Година. Ако искаш да не намериш нищо - извикай експерти.

СТИГА МАНИПУЛАЦИИ И ЛЪЖИ,БОГ ДА ПРОСТИ УБИТИЯТ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ МАЙОР ТЕРЗИЕВ!!!! ВСИЧЧКИ БАЛКАНСКИ МЕДИИ ОТДАВНА ОБЯВИХО СЕНЗАЦИОННАТА ВЕСТ-ЧЕ БЪЛТАРКИ ИЗТРЕБИТЕЛ МИГ 29 Е БИЛ РАЗСТРЕЛЯН ВЪВ ВЪЗДУХА ПРЕЗ НОЩТА-ИЗПОЛЗВАН КАТО МИШЕН ОТ ВАРВАРИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ..... ТАКА И В ИДВАЩАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДАТ МИШЕНИ И ЖЕРТВИ НА БЕЗУМНАТА АГРЕСИВНА ПОЛИТИКА НА САЩ И НАТО......КАКВО РАВИМ ОЩЕ В НАТО ГН ПРЕЗИДЕНТ??????????????? ВЪН ОТ НАШАТА СУВЕРЕННА ТЕРИТОРИЯ НА ВСИЧКИ ВОЕННАГРИСОРИ ОТ САЩ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ОКУПИРАНИТЕ ВОЕННИ БАЗИ В ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЛЪЖЕЦ !!!!!!! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ЛЪЖЕШ ТАКА НАГЛО БЕ???

Ти не си EU emigrant. Ти си русофилски боклук.