За ролята на базите в Суда и Кипър при удари в Сирия

Ключова се очаква да бъде ролята на базите в Суда на остров Крит и в Кипър при евентуално разрастване на войната в Сирия, смята гръцкото издание Нюз.ин.

Обратно в новината

Коментари - За ролята на базите в Суда и Кипър при удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният анекдот за Путьо. Гледат ватните пилоти в Хмеймин , как Путя си е показал плешивата ботоксова главица от бетонният бункер , като кълне и драска нещо на лист хартия: Вашя мать, империалистьй моите ръждясъли Искандеры заклиниха от ръжда, а Калибры тоже сломались и не работают? Ай-яй-яй. Но затова пък аз ще ви преброя всички ракети, които прелитат над мен: -една Американска -една Английска -една Френска -една от уж братското червено море -ах блядове и една от Израел брой той и драска отметки по листа .

Що така путя пак само декларации чете. Нали беше обещал че щеше да потапя кораби, подводници, самолети, които са изстреляли ракети. Дори във руските форуми го наричат страхливец и плужек и го псуват че не може нищо да направи против Америка. А Тръмп доказа че не е путьо , а е мъжкар, и не се страхъва от проскубаната безпомощна обедняла мечка.

"According to the AFP report, the Syrian rebels called the airstrikes a farce" срам, срам....

пълна излагация за САЩ и компания - изпонасвалиха им томахавките, дори зелените джихадита в Сирия са недоволни и нарекоха атаката ФАРС!

До сега - какво? Нищо. Къде е ООН. Защо не взема в ръцете си световния мир? Така ще е докато няма световна армия и световна полиция. КОЙТО Е ПО СИЛЕН - ТОЙ Е.

После кипърците да си искат парите за нахлуващите бежанци от тия на които са дали база за убийствата им..Те за това ще сте разделени толкова години защото сте подлоги на чужди интереси..

Майната ѝ на войната и на американските ракети, които размазаха руските нашественици в Сирия. Ние сега оновяваме уеб дизайна, готвим нов облик на сайта, да супер модерен.....по руски образец.

Американските ракети са се размазали в сирийската пустиня пренасочени от сирийското ПВО! А всички насочени към цивилни и стратегически обекти в Сирия са били прихванати и свалени от сирийското ПВО, разработка от 60- те на 20 век! Къде е тук новината за отбелязване?

Браво на сирийските ПВО! Да ги наемем тогава да ни пазят от руските болкуци.

че тя войната свърши. Мурзилажа избяга още снощи, а тези, които се успаха и останаха - груз 200! Омекнаха им каските....

а показаха ли пак как " белите каски на шорош пръскат с маркучи от радост"? Как може сирийски системи ПВО, съветска разработка да свалят или да пренасочат в пустинята високотехологичните крилати " Томасоци"? А на Мау всичките и крилатковци са прихванати и свалени!

Сирийските ПВО системи, съветска разработка от 60- те на 20 век!

Ръуснаците показаха хора, разказващи за "химическата атака" в Дума. На хора, събрани на тясно пространство, са им казали, че вурху тях има химическа атака. Хората са се уплашили, изпаднали в паника и са започнали да се поливат с вода. През това време камери започват да снимат. Филмчетата се използват за доказателство, че е имало химическа атака. Организацията е на англичаните. После на хората са им казали, че няма нищо, включително са дошли лекари от местната болница. Сирийците, които са станали съучастници в атаката, не си криеха нито лицата, нито имената. Това обаче не е доказателство. Вярва се само на UK. Всичко тов показва, че западната демокрация е ударила дъното. истината няма значение - важното е Русия винаги да е лоша, да й съсипват икономиката чрез санкции и накрая да и изядат менделеевата таблица (а то ресурсите са на привършване).

Добрютро ДИР !:)))))) ....наспахте ли се?:)))))

Абе господа и госпожи журналисти от "флагмана" на българските интернет сайтове с 20 годишен юбилей, всички медии гърмят от 2 часа и дават информации за ударите по Сирия от САЩ, Англия и Франция, а при вас нищо. Събота да не би да ви е почивен ден, в който и дежурен редактор не държите? Или новината не е важна според вас? Това ваше безхаберие никак не кореспондира с великите изцепки наскоро по случай 20 години Дир.бг. Вземете се в ръце и работете, конкуренцията за разлика от вас не спи. А тази статия е тотално безхаберна. Ударите са вече факт, вие си пишете все едно са предстоящи!?!?!?

И нещо доста по-важно преди самата атака да се случи - руснаците са намерили 2-ма от участниците във видеото, разпространено след химическата атака, разказват за постановката как е снимана и т.н.: Видео в тубата: sBmWe5FnSCc Накратко - двамата лекари, които работят в болницата и се мяркат на видото, разказват как се е случила цялата постановка - в болницата изневиделица се изсипва една тумба народ, едни снимат с камери, други носят разни "пострадали", трети ги заливат с вода, всички крещят "химическа атака" и т.н. Лекарите почнали да ги преглеждат и не видели никви признаци за химическо отравяне, след което тия взели и се изнизали. Флашмоб!Именно тези кадри послужиха за демонстрация от всички именити световни медии каква "ужасяваща химическа атака" се е случила там...

И така боклуците, които претендират да управляват света за пореден път удариха суверенна държава. Без смислен повод, без дори да обявят война. Като група обирджии, нападащи сам човек. Това са ценностите им и нашите покрай тях. Днес е Сирия, а утре?

сирия отдавна не е държава а суверенна е просто смешно! хизбулла има повече власт от ал асад! 10 години избиват хора там създадоха бежанската вълна към европа айде стига лошото е че запада не иска да маха ал асад

Сирия е била държава и ще бъде държава! Освен терористите подкрепяни от Тристранния Пакт- САЩ, Англия, Франция и ортацте им( СА и Израел) никой друг не избива хора! Незаконна военна агресия срещу суверенна Сирия извършват единствено САЩ, Англия и Франция, нарушаващи всички международни закони, без резолюция на ООН! Останалото е " дивашка" пропаганда на западните медии срещу сувереното правителство на Сирия и клипове на " платените бели каски на шорош как пръскат с маркучи"!

американците май са направили поредния цирк за вътрешна консумация, доколкото прочетох по диагонала сирийците са се справили добре и сa свалили са не малко крилати ракети - вече доста клипчета има в нета на прахващания, предимно там, където най-вече са имали интерес да се пазят, руснаците не са се занимавали да реагират, тъй като ракети не са стреляни по тях. Примерно клипче с прехващане на томахавка: Vx5ez_KuV5c

Абе срашни са. Руската техника си е руска техника.

при това са действали с остарели системи от времето на СССР, според руското МО, цитирам: "В отражении ракетного удара были задействованы сирийские средства ПВО С-125, С-200, Бук и Квадрат. Данные комплексы ПВО были произведены более 30 лет назад в Советском Союзе"

Чакате указания от Москва ли бе дира? Кво става в Сирия?

Кво да става? Осъществена е поредната военна агресия от САЩ, Англия, Франция срещу Сирия! Изстреляни са 100 ракети срещу територията на Сирия! Прихванати са над 30 % от ракетите- всички, които са застрашавали важни обекти на сирийската армия! Останалите са се приземили и гръмнали успешно в пустинята! Всички изстреляни британски крилати ракети са свалени!

35 минут назад Аэродром Думейр на востоке от Дамаска был атакован 12 ракетами, все они были сбиты ПВО Сирии, рассказали в Минобороны РФ.

според сирийците от 30 КР изтреляни по Дамаск - 28 са били свалени, само две са ударили целите си. "One of the waves, 30 missiles were inbound, 28 destroyed and only 2 reached their intended targets, then the US secretary of Defense comes and say their attack was a success?!"

ха ха ха ха . Дир-а ги гони страшен махмурлук, сигурно са прекалили с Бояршника и са пуснали статия която би била актуална от преди пет дни. хахахаха.

C 400 по това време е бил в слип режим :)

Джендър СМАРД заби. Пак свалиха Томагавките на Памперса.

Напълно подкрепям справедливата борба на сирийския народ срещу Съединените Агресивни Щати и техните западноевропейски "съюзници"!

дир.ру нещо зацепи :))) няма новини? сигуено щото и в русия няма?

ще заработиш и днес...... червей протестърски.

Алоууууу....Помиярите снощи удариха Сирия. Някой капацитет няма ли да отрази новината??