Военни маневри с българско участие в Грузия

Учението е традиционно, като от 2015 г. заедно с грузинските и американските въоръжени сили в него участват и военнослужещи от различни страни-членки и страни-партньори на Алианса

Обратно в новината

Коментари - Военни маневри с българско участие в Грузия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно така баняджии теляци после в ковчези това за НАТО а в любимият ви ЕС сме клекалото демек сералник и все още сме така че управниците ни не спряха да се дупят на своите господари АДЕ продаития таз БЪЛГАРИЯ че да мерясаме българския народ

нападаме Грузия....Само не знам с какво....

През далечната вече 2003г. България за втори път в своята най-нова история след Камбоджанската мисия на ООН от 1992г, изпрати военен контингент зад граница - в размирен Афганистан, окупиран от НАТО(т.е. САЩ). Това беше български полк обслужващ персонал от тиловаци-баняджии и теляци, чиято много важна и отговорна задача беше да монтират, построят и впоследствие да обслужват полеви(преносими) бани и клозети за силите на НАТО. Българските военнослужещи се доказаха като сръчни и професионално обучени теляци в банята. "Великолепни баняджии" - по думите на един тогавашен американски генерал. Та и сега ще да е така - българите са поканени отново като теляци и баняджии, т.е. като обслужващ персонал. Нормална практика - робите-туземци ги викат да обслужват своите господари. Когато си роб и прислужник ти завинаги си оставаш роб и прислужник.

Грешка след грешка !

Сега разбирате, какво наложи провеждането на СВО в Република северна украйна. Ще се наложи и на други места, така като гледам.

И какъв е проблема, скъпи? Някой някого насила да е накарал да извърши. Всички са там, защото искат да са там.

Тия на снимката изглеждат доста корави. Особено господина с мустаците. И въоръжението е на ниво. Чудна снимка от МО. Накратко - Бог да пази България. Друг не виждам.

А цялата пасмина русофили, дето я имаме за какво я държат?

Засега можем да спим спокойно, но това няма да е така винаги. В книгата Откровение четем: "И излезе втори, огненочервен кон, и на яздещия на него беше позволено да отнеме мира от земята, така че хората да се избиват помежду си; и му бе даден мощен меч." (6:4) Това ще бъде взаимно клане с помощта на могъщ меч. Какво означава това? "Неща страшни [φοβητρα] както [τε] и [και] извънредни (свързани с необичайни явления) [σημεια] от [απ] небето [ουρανου] мощни [μεγαλα] ще има [εσται]." (Лука 21:11) Някои древни ръкописи съдържат думите "και χειμωνες" - "и студове". Превод на арамейски Пешита: "וסתוא רורבא נהוון" - "и ще има големи студове" (днес я наричаме "ядрена зима"). В Марк 13:8 също има думи на Исус: "και ταραχαι" - "и безпорядъци" (да съществува огромен обществен хаос, липса на обществен ред). Също така ще има значителни тресения по дължината и ширината на регионите (със стратегическо значение), недостиг на храна и епидемии. Глобалната ядрена война (това ще бъде изпълнение на знамението на Исус) ще започне с етнически конфликт: "Защото ще се повдигне народ против народ", също както през 2008 г. в Грузия. Това няма да бъде Армагедон. Но всичко това ще бъде "начало на родилни болки". (Матей 24:8) В Книгата на пророк Даниил четем: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа [висока активност на международната сцена] и ще се върне в своята земя [1991-1993. Разпадането на Съветския съюз и Варшавския договор. Руски войски се завърнаха в страната си]. В определеното време ще се върне [Русия отново ще има военни бази в чужбина. Това означава също военни действия и велика криза. Ще се срине не само еврозоната, но и ЕС и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат към военен съюз с Русия]. И ще влезе на юг [това ще бъде началото на глобална ядрена война], но няма да бъде като преди и като след това [тези военни действия в Украйна няма да доведат до ядрена война. Тази война ще започне едва след завръщането на северния цар]." (11:28,29) И едва тогава ще се стигне до намеса на САЩ и световна ядрена война. (Даниил 11:30)

на ма.ната си дирим там?

на чорапа ще дойде през Кавказ !! Ванга го е казала е последният си дух!

А после накъде?

Български военни. Това вече предизвиква смях. И гняв към продажната прозападна натовска сган. Унищожиха армията ни. А думите български войник са предизвиквали страх и ужас в нашите врагове.

Русия ни се смее хахахаха ,хохохоххоо хахахахха

Скоро ша риве,кат сиганка за два лева.

Не само Русия, цял свят ни се смее! Толкова сме зле, че и Македония може да ни окупира за един ден..

Цял ден? Те ще спират на обяд за ракия и мезе? То и докато си правят селфита или философстват как са създали древноегипетската култура ще ги забави малко.

По -здрав за русофилистици: Кат Россия няма втора, тъй мизерна на света. Тя е нашата пррокоба, тя е наш'та нищета.

Има, казва се България, а най-големите мизерници са българските п-ки работещи за посолства, без значение чии са те.

НАПОМНЯНЕ. ПРЕДИ ГОДИНИ КОГАТО ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ И САЩ УДАРИХА ЛИБИЯ . (Франция и Италия имаха да връщата 16 милярда на Моамар Кадафи франция 12 милярда италия 4 милярда - и просто го свалиха от власт зада не ги върнат). НИЕ ТОГАВА СЛОЖИХМЕ (бОЙКО Б) 1 ВОЕНЕН КОРАБ ПРЕД ТРИПОЛИ ЗАДА УЧАСТВАМЕ С НАТО. И РЕЗУЛТАТА БЕШЕ СЛЕДНИЯТ - ЛИБИЯ НЕ НИ ВЪРНА 1,5 МИЛЯРДА $ , КОИТО НИ ДЪЛЖЕШЕ И ПРЕКРАТИ КОНЦЕСИЯ ЗА 25 ГОДИНИ ЗА ГАЗ. ПЕРФЕКТНА ПОМОЩ ОТ НАША СТРАНА ЗА НАТО . СЕГА ПА ЩЕ ИМА НЕЩО ПОДОБНО. ТОВА ЗА ГЛАВИТЕ И МАТЕМАТИЦИТЕ

Абсолютно вярно колега!

милИАрди се пише бе, не го ли запомни !

Не може да запомни. Той е математик и глава едновременно.

Нашият бизнес е смъртта. И бизнесът процъвтява.

Мечтаят Европа и Азия да са Афганистан 2. Вечна война за Вангард и приятелите им ционисти.

Стройни, мощни и готови да умират за Вангард. Бравос.

Чий го търсят американците в Грузия?

Питай грузинците. Имат си държава правят си в нея каквото си искат.

Ами сигурно грузинците са ги поканили

Ех.

Сега е моментът Грузия да си вземе отнетите от Русия територии.

Точно така, какъв плам. Защо ви трябва да измисляте разни завързани евроатлантически ценности, да обърквате хората???? Я виж колко точно описание си дал!

Автомати, долари и глупаци