Рязко се изостря миграционната криза на Балканите

За драматично изостряне на бежанската криза на Балканите, съобщава от всички страни в региона агенция „Фокус“. Напрежението расте особено в последните 24 часа.

Обратно в новината

Коментари - Рязко се изостря миграционната криза на Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нахлуване на незаконни бежанци на границата как ще бъдат спирани от военните? Какви са законните разпоредби?Колко от орките са върнати обратно?

Нещо и спадна гласа...или напълно секна. Много курназ беше до скоро, а сега се е скрила като заек, защото знае, че ордите пристигат, а и нейното положение се клати. Какво става, г-жо Меркел? Елате Вие да защитавате Балканите!

Toва надигане на исляма ще бъде използвано от УСА за силово налагане на Нов Световен Ред . От 5 години в УСА се готвят като строят концентрационни лагери , които наричат "Центрове за масови размирици" всички щатове се снабдяват с джиповете на UN , разполага се бронирана техника, само Русия им е проблема защото Путин заяви че не е съгласен за Нов Световен Ред с еднополюсен модел, затова се и намеси остро в Сирия за да им покаже границата.

Вчера форумец с никнейм "турист с раница" писа, че ако нямал международен паспорт и виза, никъде в Азия и Африка не му разрешавали да направи и една крачка в тяхна територия. Защо за тази сган е различно? Защо нямаме равни с техните права? Кристалина дали се наема да каже нещо по въпроса? По време на възродителния процес нашите турци като бягаха в южната ни съседка, без документи ли ги пускаха?

Най-голмите неадекватници са австрийците...

Сега в Гърция ще плажуват черни и зелени хабавици жалко че ще са леко забулени кабум хахахаха Яла я в бар.....

Гадната Европа не приема емигранти - не разбраха ли тези тези "бежанци"? Има къде по-справедливи държави - Русия, САЩ.....там да ходят!

Wilkomme - кой го каза? Путин? Дали Путине този ,който подпали изтока? Защо Русия трябва да обере негативи на безумната политика на САЩ и Европа? Когато организираха "арабска пролет" трябваше да мислите с главата за писледици. Преди 3 години Путин предупреждавал ,че това може да стане. Ама пак той ви е виновен.

с тия бежанци , нова китайска стена да се гради

Ако ЕС не слушаше САЩ, Асад да се е разправил още преди 4 години с "бунтовниците", повечето от които даже не са сирийци и нямаше да има никакви "кризи" с бежанци. Същото важи и за европейската подкрепа за САЩ в Либия, където Кадафи също щеше да се справи за броени седмици с "бунтовниците". Ама нееее, САЩ надрънкаха некви глупости, как ако оставят Кадафи на власт, щяло да има "кървава баня". Понеже както всички знаем, след като го свалиха, Либия изобщо не се разпадна и изобщо не настана касапница.

Да направят достъп само до остров Кос, останлите, ако се види мюсли да се стреля, така ще ги концентрират на едно място, после е лесно - случаен бонбандировач, случайно изпуска бомба...

... жена ти сигур се казва ... бонка... и има големи... бомби... ама самолета е... бомбардировач...

бонбон дир овач

Да ги връщат от където са дошли нелегалните .Това е нарушение на държавната граница .Утре може да минат с танкове пак ли да ги приемем.Тук няма НИЩО КОМУНИСТИЧЕСКО просто да си пазим държавата.

Да ги връщат от където са дошли нелегалните .Това е нарушение на държавната граница .Утре може да минат с танкове пак ли да ги приемем.

Шило

А ние какво правим?

Войната е ясна вече и за най-дебилните толерасти! Те първи трябва да изпитат "любовта" на орките - домовете им да се напълнят с тарамбуки, безбройната им челяд, опакованите им дебели женоря и всичко това омесено - иранци, иракчани, сомалийци, афганистанци, мароканци, алжирци и прочие та да вкусят от извора мутликултурализма!

За хора отвърнали се от живият Бог на любовта и истината поради комуниститечският социален инженеринг и страстите им, бъдеще няма. Нямат висшата подкрепа и са оставени на вълците да чакат поредният оправяч.

Вижте хора, както и да го гледате нас ни продадоха другарите от червената клоака подчинена през няколко звена на евриската задкулисна клика която дефакто дирижира и е дирижирала разпада ни от времето на Иван Александър насам когато сме се сдобили с първата еврейска шпионка Сара. После от предателство на предателство сме стигнали до днешното мизерно и окаяно положение да виждаме от упор закриването на една велика държава. Сега тече процеса ни по закриване и няма шанс да ни помогне НИКОИ освен НИЕ ДА СИ ПОМОГНЕМ като се борим интелигентно и когато се наложи дори с оръжие в ръка. Но врагът ни е подъл и силен което е много важно да се вземе в предвид когато надигаме глава. Неподготвените просто ще загинат от себеподобните си. До там са ни и сме се докарали. Така, че искаме ли свобода ни трябва интелект, боен дух и дисциплина. Постигането на това си е една наглед невъзможна задача, но това е само на пръв поглед. Силата е скрита в нас и ако ни се живее въобще то трябва да намерим тази сила и да я използваме.

Иран ще ни спаси.

Ама какво значи ЧАКАЛИ ДА ВЛЯЗАТ !Ако някой от нас иде на някой от граничните пунктове в Америка ,без виза ,без паспорт и почне да чака ...дали ще го пуснат ,а ?????? Чакали били ! Марш веднага обратно ,тарикати мустакати такива ! Паразити ,които чакат някой да почне да ги отглежда и да смучат...да смучат .........

аз викам да им осигурим по един и да имат да смучат

... мамулчо, може и на конфигурация 69... да има и за тебе, маминото...

Лесно може да бъде решен проблема. На всяка граница военни с автомати и да се обучават в стрелба по даижещи мишени. Само за месец кьорав циганин няма да остане, а мълвата като се разнесе циганята ще спрат да идват към Европа. Може да поумнеят и да се пренасочат към щатите.

Как се дава лайк на синьото каре?

нашта армия трябва ли, можи ли да пази границите и кой кога ша казва дали с прашки или с оружие? грозно е армия да помага на полиция. доказано .....избирайте си.

И какво-нападнати сме! Време е да свикаме Опълчението след като е ясно, че ЕС-бюрокрацията и безпомощните национални правителства са почти безсилни да се справят с наглостта на урките!

Май забравихме Брейвик. Уж голям злодей беше, а май е най-прозорливият от 500 млн европейци. Трябват ни поне 1000 като него.

Ислямския халифат е на път да се създаде съвсем скоро насред Европа и то дори в самата Западна Европа!! Ислямска държава и Турция постигат мечтите си за създаванетои на най голямата ислямска империя съществувала някога!!!

По-скоро положението ще стане като в Ливан. Християни и мюсюлмани в постоянна схватка за надмощие, защото едната група не може да се наложи над другата.

Никой нормален не иска да разговаря с комунисти. Нормално е във Виена да не искат. Така цяла Европа не искаше Орешарски, та завалията правеше политики във Виетнам, сключваше споразумения със Северна Корея. Просто жалки... Подбрани с генна недостатъчност.

Меркел и Оланд постигнаха целта си,като съсипаха Европа само за 1 година!!!!!!!!!!!

стреляш - туй е въпросът! Какво ще прави т.н. "армия" на границата - ще лови прескачащите оградата с голи ръце? И после ще ни ги носи да ги храним и да им строим джамии? Тиквена държава...

Тези мигранти ги е страх повече от труда, отколкото от смъртта. Ако за добре дошъл им се конфискуват парите, с оглед на издръжката им за в бъдеще, хвърля им се един дисциплиниращ бой и после се въдворяват в трудови лагери, "до изясняване на статута им", много по-ефикасно ще бъдат спрени. Щото както виждаш удавянията, примерно, не ги спират.

От ЕК са най-големите идиоти на света. Разрешиха на Меркел да изпълнява най -нечовешките планове на световното правителство .Всичко върви с пълна сила за ислямизация на Европа, за хаос и раздори между държавите, за съсипване на икономиките и принудително теглене на кредити с цел заробване и обедняване на населението .Започна заличаването на Европа и обратен път няма. Ще прииждат милиони ислямисти и никой няма да може да ги спре. Европа е обречена а тези ,които сътвориха всичко това ще бъдат изтеглени и скрити на тайни острови. Колко пъти се събираха , съвещаваха и накрая решенията , които вземаха са още по- малоумни

Мисля, че по-големи идиоти от ЕК са евродебилите, които позволяват тези да ги управляват.

тракторите спират нас но на мигрантите път правят специално ги изтеглят от магистралата - и това ако не е държавна палитика и централно организирано

както винаги гърция създава само проблеми -хак им е на гръцките анархисти да подкрепят мигрантите -изобщо ако изгоним гърция от евросъюза всичките му проблеми се решават -нито гръцка бездънна криза нито мигранти

европейците наистина не ги искат или им се радват,надявайки се на евтина работна ръка.С какво досега помогнаха на балканските държави? Само ни гпедат сеира.

Хиляди коментари и предложения,но никъде не прочетох,че трябва да се разреши основният проблем,а той е спиране на войната в близкият Изток и справянето с терористите.

Ти май си последният неразбрал, че войната има малко общо с т.нар. "бежанци" от които само 10% са сирийци и от които само 10% са жени и деца.

ами да обвявим воина на европата, да окупираме Брюксел и да въведем ред на континента! вече е ясно, че само ние можем да спасим европата!!!

А нашият военен мистър се грижи за прическата си и оножда любовниците си и народа, като назначава курветата на хранилки.

Меркел е просто маша на тъмните сили. Не забравяйте за Канцлер Акт" който е въведен след ВСВ и е част от Плана Маршал.

Докато не бъдат минирани всички граници и войниците не започнат да стрелят на месо отърване няма. Аз ако съм една татамбука нищо друго няма да ме спре да се мехна от някой Мангалистан и да ида да ш..бам бели германки да ям бял хляб в европата. Всичко друго е ала-бала, приказки за евробройлери.

Мисля, че смъртта по-малко ще ги уплаши отколкото труда. Та едни трудови лагери, смятам, че ще по-ефикасни и от картечници.

Има няколко прости и ефективни решения на проблема, но всички се правят, че няма. Сякаш това може да продължава с години. Ценностите ще рухнат изведнъж и жертвите ще са много повече, от колкото ако се приложат мерките.

Балканите . зеленото сърце на европа , нямат нищо общо с причината за хуманитарната криза , пък и никого не са канили . Не ни прехвърляйте вашите проблеми , евродебили , че тесен ще ви се види континента ! И представа си нямате какво значи обединени Балканци срещу ислямски главорези и техните спонсори ;0000

Завий си краката спиш на течение! Какви обединени Балканци? Онези чиято държава се разцепи заради мюслита - Сърбия? Или онези от чиято територия скоро ще се отцепи Кърджали? Ако обичаш да спиш на мокри вестници поне спри течетнието и завий краката.

Сложих ти плюс, но съм съгласен и с този, който ти е възразил. Обединени балканци е невъзможно. Какво обединение ще правиш с гърци? И с другите е трудно. Може само да се поиска известна военна помощ от Румъния, Унгария и Полша. Можем само да дадем пълномощия на армията да защищава границите със всички сили и средства без ограничения. Необходимо е да се организират и доброволни въоръжени формирования за охрана и отбрана.

Странно - Вчера по БНТ тихичко съобщиха с три думи, че след като македонците са затворили границата си за афганци, същите тия почнали да минават през България. Никой не казва ниощо от тогава.... БНТ ли лъже или другите премълчават, да не бъчвата да им спре грантовте от субсидията?

Виктор Орбан, като умен и отговорен държавник свиква национален РЕФЕРЕНДУМ по въпроса за квотите за мигранти. Въпросът е: "Искате ли ЕС да постановява задължително настаняване на неунгарски граждани в Унгария дори и без съгласието на парламента"?? Орбан казва: "Приемането на зададените квоти, без те да са консултирани с гражданите, аз смятам за злоупотреба с власт". И още: Не можем да налагаме на хората решения, които сериозно ще променят живота им и живота на бъдещите поколения. Квотите ще променят етническата, културната и религиозна идентичност на Европа. Нито Брюксел, нито която и да е европейска власт има право на това...... КОГА ще ги стигнем унгарците?!?

На нашествениците ще стопя желанието да минават границите точна за 3 месеца. Всички пари на ЕС за инфраструктурни проекти ще бъдат пренасочени за построяване на огради. Ще построя по-велика от Китайската стена за три месеца. При тонва от камъни и бетон и дори по-висока. Всички нашественици ще работят на тази стена, нашественичките ще готвят, перат, чистят и поддържат общежитията на работниците там. Мъжката част ще работи по 12 часа срещу дневна дажба, вода и подслон и колкото повече бачка, толкова по-добре няма да им остава време да мислят за секс с европейки. Наззор ще упражняват полицаи, въоръжени с достатъчно муниции. Дезата ще ходят на учулище, а родителите им ще се грижат за тяхното необезпокоявано бъдеще. Всяка неделя на служба в хрлистиянска църква да благодарят на Бога, че имат подслон и храна, докато станат усърдни християни. И дисциплина и пак дисциплина.

И като се събудиш, гАза ти заголен и над тебе наведени няколко бежанци с голееееми... носове.

авеее каква ограда? настинал си нещо? Гърците на всички 2000 острова ли да построят ограда? Нали Гърция е шенген и ЕС - каквото стъпи там - ЕВРОПЕЙСКО е! Или предлагаш Гърция да позволят нейната територия да е отцепена с ограда от цяла Европа, т.е. да я изгонят? Как ще го направят това от Европа. Цялата Европейска конституция до последната алинея ще се разпадне? Спри тревата!

Шилo

Знае ли някой каква е причината външните граници на ЕС да не се охраняват? Защо по ягодите не изпратят армията там и да връща всеки, който се опита да премине??? Това държавна граница ли е или разграден двор??!!??!!

Защото планът е да се затрива бяла, християнска Европа, ако не си разбрал досега.

От небето ли падаш? Каква външна граница им в Гърция. Море, марина от препълнени гумени лодки и НПО-та да спасяват екипажите. Какво да направят гръцките граничари. Да стрелят ли? Според европейските спогодби трябва да са "хуманисти".

Хм, заповедта идва от зад океана. Не забравяйте за "Канцлер Акта" който съществува в Германия след ВСВ и като част от Плана Маршал.

Това си е война, има ли още дебили които не са го разбрали. Да, оръжие още няма, но колко му е да се внесе или открадне. За тези орди човешкият живот е НУЛА, било техният, било на близките им. Цели държави се направиха на швейцарско сирене и купчини руини. Като ти се натресат в градове и села, какво ще ги правите. Ще бомбардирате ли или ще се самовзривявате като тях? Не може да ги бием, не може да ги поливаме с вода, не може да ги обгазяваме, недай боже да стреляме. Няма НАТО, няма европейски сили за сигурност. Всеки сам ще се спасява. Меркел като наща Тиква само се отмята. Първо "Елате хиляди младежи", после "Трудът те прави свободен", сега "Кой от където е дошъл". Вишеградската четворка ни поклани за общ отпор, видя колко струват брюкселските бастуни. Да, ама ние пак ще следваме правата линия на Партията. Тиквата като един мухлясъл Пилат Понтийски ще се извини с "евроатлантическите" ни ангажименти, ще си измие ръцете и ще отиде да "мисли" под магнолията си.

Като стане напечено тиквата няма да иде под магнолията си, а ще се спаси на безопасно място с дебелата си офшорна сметка. Ние да му мислим!

Само се питам с кои полукълба ще мисли. Може би с тези, на които седи. Иначе за мачле може да отиде да тупа топката.

Надали е имало по-смешен съюз в световната история-вътрешна граница на ЕС ,българо-гръцката например, е така блокирана,че българските и гръцките птички чуруликат на различни езици вече,а външните граници на евросъюза са като разградено ТКЗС по време на ликвидационен съвет на СДС

Кои европейски граждани ще проверяват на кои граници?

Нашите тикви защо още спят? Да стягат границите и хилядите мутроохранители да ходят да ги пазят. След като се ликвидира армията, други не останаха

благодарете н Господа, че не сте бежaнци и по-скромно

няма да вземаме акъл от неграмотни недорасляци, като тези, които обслужват кремъл/путин в българия.

Слабо