Сделките на Цонев и Свинаров - на прокурор

Министерството на отбраната е с над 50 милиона лева пасив, а до края на годината ще бъде с над 250 милиона лева. Това каза премиерът Бойко Борисов след среща с военния министър Николай Младенов в МО.

Обратно в новината

Коментари - Сделките на Цонев и Свинаров - на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tursi se nov Levski!

Четох една дебела книжкаКрадецът Софянски-някой бързо я изкупи.Та авторът ,бифш доверен ,понеже не му дали от баницата изнася фактиза Стьпата-как пъпката му купил от Щтутгард Майбах ,само че на името на Вълка,после му докладвал че къщата въвВиена се потдържа добре от градинаря,а на обяд в чесовника в присъствието на автора питал Антоан защо е взел само 1.5милиона,за да получат онези от Шел правото да построят бензиностанциа в Белите брези ,а Стьората се изцепил -та Майбаха ми струва толкова ,защо не ги накарайте да дадат повече и още нещо -как жена му става едър наследник на имоти-ами чрез изкупуване от истинските .Самият автор пише че от пълната с факти и документи/факсимилет очаква прокуратурата да се сезира -да ама нерта не,ами с имотите на дъщерята на Костов, с хотелите на бивши министри,ами с изпълнението на идеята -стига митничарите са прибирали и са строили палати -след като ниесме ги назначили ,ще се носат парите при нас а за тях ще се остават 5-% та да продължат и още многото кражби на имуществото на България.А кой прибра 5 мил. долара комисионно от Балкан за кето пписа немския кандидат купувач На Бойко не му е никак лесно-трябва да се орълчи срещу цяла глутница

Цитирам ТЪРСИ СЕ: Най-лакомото и неграмотно племе са бившите военни, пенсионирани с тлъсти пенсии и, кой знае защо, грамадни обезщетения, които са насадени на сладки службички в администрацията. Хем пенсия, хем заплата, хем некадърен...Къде дават така?! И какво по дяволите трябва да значат на днешно време структури ала Военновременни запаси и Отбранително мобилизационна подготовка. Борисов, нали щеше да съкращаваш администрацията! Защо не попрегледаш какво всъщност правят тези търтеи? Млади и образовани специалисти са без работа, а позиции в администрацията са заети от тези лапачи, които са и бомби със закъснител...те винаги ще мислят на съветски език!. Напълно съм съгласен с него! Добавете и бившите военни министри след 1990 г - Свинаров, Цонев, Близнаков и др. От там колко далавери ще изскочат, да ровят малко по-усърдно и по-назад. Да върнат откраднатото! На тия, които са крали - пълна кофискация на имуществото - тяхно, прехвърляно, или под друго име. Затворът да е само като екстра. Например откраднал 80 млн. - да лежи 8 г., т.е. по 10 млн. на година, или по около 1 млн. на месец. На всички сгазили лука - наслука в централнния Софийски затвор! Крайно време е най-после да се завърти колелото...

СДЕЛКИ ЗА ЗАМЕНКИ НА КОН ЗА КОКОШКА И В КРАСИВИЯ ПОДБАЛКАНСКИ ГРАДЕЦ РОДНО МЯСТО НА АПОСТОЛА.

Това с розовите автомобили е твърде показателно, че в момента приоритет е не да се работи, а да се очернят старите. Колите са били розови и при Цонев и при Близнаков, но никой нищо не коментира за това, а обърнаха внимание на важните неща. Каквито и да са били старите, то определено не са се занимавали с такива дребнави глупости. Спрете да занимавате обществото с жълто. Кога ще почнете да работите вие от новата власт или понеже нямате капацитет за работа само се чудите с какво да излезете в пространството. Жалко! Отново кофти избор народе!

Да ги пребоядисат в черно и ще дръпнем напред веднага! Само, че батман с баданарка някак си не върви! Ами да фащат баданарката генералите, те така и така са били превърнати в палячовци, нека сега измият срама, като му сменят цвета от виолетов на черен. Вместо розово фламинго - черно фламинго ! Делово , та дрънка !!

е на тоя смотльо по леко ли ще ше да му е ако калпавите коли бяха в черно

До еди кой си: Помниш, но гледаш през сините очила на реститут! Краденето бе стартирано на Кръглата маса - от над 70 млд основни фондове в хазната постъпиха по-малко от 2 млд при приватизацията! А работещите предприятия станаха на вторични суровини! И т.н.

На Горския ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗВЕСТНО че плочата с личните имоти на царското семейство е изтъркана. ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА СОБСТВЕННОСТ ПРИДОБИТА ЛИЧНО И ПО НАСЛЕДСТВО.тАКА Е ЗАПИСАНО В ЗАКОНА С КОЙТО Е НАЦИОНАЛИЗИРАНО ОТ КОМУНИСТИТЕ ТОВА ИМУЩЕСТВО.Освен това е известно ,че ако някой оспорва някаква собственност има съд затова, а не с някакви крякания и писания,по вестниците на ДС ,че това имущество е незяконно взето.Не трябва да се забравя, че България е член на ЕС И ВСЯКАКВИ НОВИ НАЦИОНАЛИЦАЦИИ С СПЕЦИАЛНИ ЗАКОНИ НА ЛИЧНА СОБСТВЕННОСТ СА НЕВЪЗМОЖНИ.

За всичките разхищения в държавата не е ли отговорен Орешарски? Кой всъщност трябва да следи за финансовата дисциплина и харчовете. Къде отидоха 6 млрд. резерв? За какво са похарчени заедно с предвидените в бюджета средства само за първата половина на годината, та държавата сега е на минус? Не беше ли редно тези пари да се използват за преодоляване на кризата или за довършване на проекти с национално значение? За всяко доказано разхищение на средства прокуратурата да иска солидарна отговорност от Орешарски и Станишев.

Каква е истината не се знае.За сега шиждам едно лутане само.Тези който крадоха не са толкова прости.Не може да се очаква няколко човека да оправят нещата който са обърквани 20 години.Най лошото за мен е че няма гражданско общество.Просто ни успаха успешно ,а сега се чудим за какво става дума.Кое е наред армия , правосъдие или здравеопазване кое всички крадяха и ние бяхме само свидетели.Седим си спокойно и ............А сега се чудим от къде да започнем отначало.За съваление не вярвам да имаме шанс да се оправим.Вечно сме на дъното вечно правим реформи и до никаде 20 години

Боже мили, защо колите боядисали!!!!! А КЛАМЕРИ и ЦИНТОВЕ проверихте ли???? А дали са криви, проверихте ли???? А дали не станахте СМЕШНИ и ЖАЛКИ????

С тая продължителна подготовка/ДИМ и ПУШИЛКА/ не се мисли за РАБОТА, тук се мисли за продължително ОПРАВДАНИЕ /как ония са краднали/ и замазване и прикриване на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ!!!!! да знаете, че краднали не краднали предишните, тоя КУаР /работа/ вашто ДоУПЕ чака и хич не разчитайте само на ОПРАВДАНИЯ. Народа няма много да ви чака и ще ви бие шута при първа възможнст!!!! Ло не иска ОПРАВДАНИЯ и молитва, лозето иска работа и мотика!!!! А ако мислите, че всичко е окрадено и няма за вас, а вие сте НЕКОМПЕТЕНТНИ да си заработите, то бързо, бързо заминавайте в мичката си пайчина... където ви е местото....

Публикуват стенограмите от заседанията си! Ха, комуняги, в паузите когато чакате да ви се събере слюнка да плюете новите, предложете да се публикуват стенограмите на старите - и ще излезат и розовите автомобили, и заменките, и бандюгите... Ама не ви стиска, а? По-лесно е да плюете. То аз един дребен ремонт правих в апартамента си, че вече близо месец не мога да разчистя и подредя всичко по местата си, а вие искате едни 20 годишни авгиеви обори да се разчистят за броени дни. И каква е тази злоба - какво значи да се провалят новите, та това значи да загинем ние!

stiga s taia cenzura be idioti komunisti4eski

Tapanari prosti!!!Tova se otnasia za celia narod bulgarski!Iskahte promiana eto ia!.......Pak komentirate zlostorni!!!....Vse ne6to vi e krivo! I na hasan onazi rabota da sleze da vi opravia pak shte vikate 4e e kriva!!! Prosto sme marzelivi,jalki i zavislivi bratia savremenni balgarski iz4adia! Shto ne se zamislim malko ot bogatia tupan generat kumunisti4eski do prostia 4ovek na selo!!!Iska se rabota tapaci i samo rabota!Vsi4ki mekiari ne v zatvorite da gi hranim i da sklu4vame sporazumenia, a ....sled kratko boleduvane ...i taka natatak...... tupani bratia bulgari na euforiata za edin den!!!

до Бай Иван Какви глупости, бе бай Иване? Нали от безкраен низ такива глупости сме на тоя хал. Или, куче влачи, диря няма?! Така ли да я караме? Все някой от някъде трябва да почне: да се търси сметка и да се раздава правосъдие, та бъдещите управляващи да знаят, че има ред и контрол, че ще им се търси строга сметка за злоупотребите. Настоящите управляващи от ГЕРБ да знаят и очакват, че и на самите тях ще им бъде потърсена отговорност за направени злоупотреби и нанесени щети един ден, когато на власт дойдат представителите на друга партия. Иначе, бай Иване, просто да си грабваме куфарчетата и да се махаме от тази така наречена държава.

Какво се чудите за розовите БМВ-та? Цонев има две дъщери, точно на възраст за БМВ-та. А той беше сигурен, че ще бъде министър още един мандат.

И тука пишещите са шарения, но малко по-чудновато жлъчни, недъгаво силни и умни. Напъвайте се комуняги - 4 години ви чакат да драскате и блъскате по затворената врата. Там вече пари и злато няма - има един изстрадал народ...

Вгледайте се много добре в продажбата на летище Божурище от М.О. и на летище Тьрговище от М.Т. Ще се изумите. Предложете ги на публична дискусиа.

Пази боже сляпо да прогледа. Като гледам Николайчо как върви като кученце след Б.Б с тез три папки се чудя да плача ли или да се смея. И дали това затишие в МО не беше щото просто министърчето е чакал разпореждане кво точно да направи и сега след като батко взе решение вече два дни иекшън. Палячовци.Цонев беше добър министър и единствения който направи нещо за войниците и гледаше на тях като на хора.Може да го плюете и на прокурор да го давате, но хората ще го запомнят като човека, който помисли за тях и за децата им.

абе седя, чета тука и се чудя.....ма много заблуден е народа в нашата татко вина...добре хубаво...купили коли, направили стол...и т.н....храна за малоуминиците дет само викат....браво, браво......а от тук накъде бе господа, не усещате ли, че работата намалява, че всичко се свива и скоро всички ще требе да седим да гледаме бат Бойко как обикаля и се прави на медиина звезда

В търсенето на медиен ефект Бойко и Младенов преиграха. В розов цвят пребоядисани стари БМВ-та - нито е сериозно, нито на някой му пука. Има далеч по-важни неща, проблеми, сигурно и далавери. С розовите БМВ-та министър Младенов прави за смях собственото министерство!

В търсенето на медиен ефект Бойко и Младенов преиграха. В розов цвят пребоядисани стари БМВ-та - нито е сериозно, нито на някой му пука. Има далеч по-важни неща, проблеми, сигурно и далавери. С розовите БМВ-та министър Младенов прави за смях собственото министерство!

абе николайчо ако бяха черни BMW тата по голям авторитет ли ще има армията ти бе момко, то ако чакаш на цвета на някаква си кола да ти докара авторитета пиши се бегал, имаш май много да учиш, пък да не говорим че ступера съвсем предвидливо май ги е пребоядисал!!!!!!!!!

Поредния кьорфишек!

Супер, военна полиция на гей парад:)...с розово ВМV :)

А Цако Пантелеев- Далаверата, кога ще влезе в Панделата?! нали той продаваше за стотинки военните имоти?

Бай Иване, защо ти трепериш ? Да не си Другаря Иванов ?

вижте какво става в здравната каса такива кражби че фрегатите са цвете бойко бий ги наред

много си зле завалийката....

Досега за Бойко - пълно 6. Ред е съдиите и прокурорите да си свършат работата.

Във връзка с платените вече средства за нови правителствени самолети, Бойко Борисов каза, че се водят преговори и не иска да загуби 14 млн. лева. - явиж ти ....къде било заровено кучето...май май задне ход бързо бързо а? и с ръчички в джобоветие ги умее май ???))))

Ей тия прокурори не могат си пое дъх. То направо спам стана от пращане на сделки на прокурор.

Ами те работят бе бай Иване, и именно защото работят ни занимават както ти казваш с глупости, а аз бих ги нарекла золуми на бишите управници. Ако не работеха как щяха да разберат за т.н. от теб глупости?

я се скрии некъде! Някои все още помним срива на социализъма. 1989-1990-1991г. тоталния фалит и разграбването на държавата от луканков и сие...Нямаше нищо по магазините. Купонна система. Това е Социализъма- общество,рай за мързеливите и крадливите!!!

Там или е имало доста нежни душици, или тия BMW-ца са ползвани от разни държанки! Безобразие! А това за столовата.....нямам думи! Силно се надявам след всички скандални разкрития за действията на предишната власт, наистина има присъди и то достойни на делата им! Вярвам в Борисов, дано някой не му попречи! Успех!

KOGATO ZAVARI6 DEFICIT 600 MILIONA A V KRAIA NA GODINATA DEFICITAT E 2- 3 MILIARDA , TOVA ZNA4I CAMO EDNO BEZUMNO KALPAVO DO BEZOBRAZIE PRAVITELCTVO , AMAN OT TEZI NIAMALI DA CPRAT DA PLA4AT , TO BE PLA4 , REV I UCIRANE DA NE BI DA CA CMIATAKI 4E PREDI6NITE 6TE IM DADAT IZLI6AKA DA NE CA LUDI , A PLA4E6TITE VMECTO DA CE HVANAT DA RABOTIAT PROMIVAT MOZAKAT NA BALGARITE I PLA4AT LI PLA4AT . .....AMAN

Много заблудени има тук във форума! Всичко им се вижда като КРАЖБИ! Но ако са червени! Друг цвят кражби няма! Тен процента- не е кражба! Приватизация за един лев -не е кражба! Сини кредитни милионери -не са крадци! Реституирана собственост в пъти надвишаваща действителните имоти -не е кражба! Разбиването на добре подредена държава с развита промишленост и селско стопанство- не е престъп!ление! И т.н. А как ще се докажат всички КРАЖБИ!? Всичко е облечено в законна форма! А какво толкова са доволни от ГЕРБ!? Нищо реално не правят, а някои им подвикват Браво , Само така! А какво ще стане когато и другите почнат да сезират прокуратурата и Страсбург!?

А НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ЗАЩО СТУЦИ ПАК Е НА РАБОТА В АГЕНЦИЯТА.....МАЙТАП БРАТЧЕ ТОЗИ КРАДЕ КАТО ЛУД И БОЙКО ПАК ГО ВЪРНА ДА СИ ПОДДЪРЖА ЛАМБОРДЖИНИТО....

B.BORISOV SI VARCHI ZA SEGA TOCHNO RABOTATA .SAZDADE MNOGO RABOTA I ZA PROKORATURATA .DA VIDIM KAKVO CHTE NAPRAVI MIGACHTIA KATO PLAH V TRICI TAKA NARECHEN GLAVEN PROKUROR .TOZI MICHOK NE E SVARCHIL ZA 5 LEVA RABOTA.BEZDEISTVIETO NA PROKORATURATA MOGE DA SE SCHITA KATO SAUCHASTIE V KRAGBITE .AKO I SEGA NIAMA OSADENI SAMIA GLAVEN PROKUROR TRIABVA DA BADE OTSTRANEN I DA BADE SADEN ZA SAUCHASTIE S BEZDEISTVIETO SI.NALI SE SECHTATE CHE TOI E CHERVEN MICHOK I TRIABVA DA SE STIGNE I DO NEGO ZA DA SE RAZPLETE VAZELA DO KRAI.TAZI POROCHNA SISTEMA SAZDADENA OT CHERVENITE PLAHOVE TRIABVA DA BADE RAZBITA DO KRAI NEZAVISIMO KAKVO I KOLKO CHTE STRUVA.ZA DA SE OSADIAT GOLEMITE PRESTAPNICI AKO TRIABVA I NOVO VELIKO NARODNO SABRANIE I NOVI ZAKONI NO PRESTAPNICITE TRIABVA DA BADAT NAKAZANI .NEKA NE SI MISLIAT CHE NIAMA NACHIN DA BADAT VKARANI V ZATVORA I CHE CHTE OSTANAT BEZNAKAZANI.VELCHEV TI SI NA HOD ,OCHAKVAME DA DOKAGECH CHE SI NEZAVISIMATA VLAST I DA IZPALNICH KONSTITUCIONNOTO SI ZADALGENIE.V PROTIVEN SLUCHAI GLADNITE I OGRABVANI CHTE DOIDAT PRI TEB DA TI POTARSIAT SMETKA.ILI SI PODAI OSTAVKATA I SIADAI NA PODSADIMATA SKAMEIKA ZA SAUCHSTIE.

кон за кокошка или защо МО беше под влиянието на ДПС - http://www.capital.b

Всички които са крали от държавата насъдот 90 година до 2009 година.

Това с БМВ-тата е върха!!!! Розов металик!!! Сигурно са се приготвили за гей-парад на армията или какво?? Само да не научат талибаните в Афганистан, че както са винаги готови.....

Но само с факти ли ще се мине? Искаме присъди и затвор за крадливите долни политици!

На мен лично не ми е известно да има розови БМВ-та.Преди години за известно време често виждах едно такова в Ст.Загора.Май ще дойдат и добри времена в МО и дано прочистят и това блато от всякаква крадлива фауна.

всичко гова са пушъци на ники младенов-жалко е ,че борисов му вярва-той е един кариеристь който като разбра че кораба на сдс потъваь се качи на кораба на бойко-това ьче са правени разходи за социална дейност е резбираемоь защото както е известно професията войтик е не превликателна и има много малко желаещи с тази цел се строяха жилища детски градини и други социални обекти за эоенсклужащите за се привлекат повече желаещи в наемната армия-на ники младенов не му е ясно ,че преди да се направят по вече разходи за ново въоръжение трябва да има войници които да бъдат въоръжени.