Коментари - Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО | Днес.dir.bg

Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО

Нов асфалт бил положен на две места - както мястото на катастрофата, така и точно преди фаталното кръстовище, където би трябвало да има следи от спирачен път, пише журналистката Наталия Господинова

Обратно в новината

Коментари - Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО | Днес.dir.bg

Коментари

Ако беше жив Радой Ралин, щеше да каже: "Гъза си с рози накичи, посраното да не личи!"

Унищожаването на доказателства не е ли подсъдимо ?

Прави са да недоволстват от асфалтирането. Трябваше още веднага да се опъне тента над мястото на инцидента и най-малко 3 години никой да не минава от там. Какво ще търсят и какво ще намерят месец след инцидента. Ако за ден не са направили нищо пишете ги бегали.

ето ви "ала бала" с резилдента. В екстремни ситуации си личи кой на кой какъв е

КИРИЛ ПЕТКОВ е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК, който не само че извършва престъпления но и унищожава уликите и доказателствата след това . АБСОЛЮТНО КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК ! МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !!!!!!

Сега берем плодовете на това което радев и жълтопаветниците посяха преди 3 години!

разформироване и закриване на УБО! Имаме си полиция.

Единствено Мунчо има властта и интерес да го направи

Който и политик и партия да изберат кой както и да краде кой каквито ще компромати да вади или подправя е ясно едно- жалко за обикновеният народ. Преди година или там някъде дори и мене ме заплашиха в корумпираните коментари в днес,бг Сега е идея по-добре. Не е ясно кой се вихреше, но дано му е станало ясно колко е зле. Ако на тия хора не им идва акъла можем само да се кръстим защото по-добре няма да стане. Слушаме и за постоянно уволнени полицай и началници за некомпетентност и корупция и безотговорност. В Германия нивото също падна до неандерталци. От тях много те се очаква в умствен капацитет и най-вече адекватни професионални висоти....изводи можем само да се кръстим още какво идва напред...

Как ще се чувстват тези бързаци с асфалтирането ако техен близък попадне в ПТП с НСО?

Асфалтирането има точно никакво значение. Щом единия е карал с превишена скорост, а другия не е спрял на стоп, значи вината е и на двамата шофьори. Конкретно НСО са безобразни шофьори, не могат да изкарат една цяла година без да направят ПТП, да съм политик, никога не бих се оставил тези некадърници да ме возят. И това не е само в България. Преди много години, една принцеса така си замина барабар с любовника шофьор пак от такива служби. Щот станали сол ташаци на управляващите и фучат по пътищата, като каскадьори. Не, че нещо, ала ППС- та със специален режим на движение имат разни обозначения, като примерно пуснати сирени, сиреч звуков и светлинен сигнал, за да бъдат по- лесно видяни от другите участници, че да им отстъпят предимство. Като не си ги включил, сори, ала ще спазваш правилата, като всички останали хора, инак катастрофата е неизбежна, рано или късно. А знакът СТОП не случайно е най- универсалния знак във цял свят - една и съща форма, и цвят.

Да, ама ако си излизаш нормално от пресечка със стоп и няма никой и както си излизаш те връхлети бързия влак с 200, тогава ти не си ли спазил закона? Викаш, вече преди да излезеш от пресечка, трябва да приемат в закона да хвърляш задължително боб, да ти гледат на ръка и за всеки случай да хвърляш ези-тура да идва ли някой ниско летящ или не?

Заличаването на следи от убийство ми звучи на престъпление. Може би е трябвало да има хора там на полицията, която да охраняват или наблюдават най-малкото, за да се пази мястото за възможен бъдещ оглед. Колко улици не се асфалтирани и имат нужда от наистина спешен ремонт, а там скорострелно асфалтирали точно след катастрофата на НСО с една жертва от ПТП. Заличителите са много на брой! Фирмите, които са извършвали това, но и шефове на най-високо ниво...

Бандити.! Хора гласувайте!

Избора между дебнещи се бандити кой и е по по най. От горе да долу тотал щета. Изгубиха баланса добрият баланс хаха сега ще видим още страшни неща. По-добре едва ли ще стане относно умственият капацитет на къде е тръгнал.....

Във връзка с разпространеното съобщение за подаден сигнал до прокуратурата за действията на служители Агенция „Пътна инфраструктура“ и на фирмата, извършила ремонт на пътен участък на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен инцидент – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което участват „ХИДРОСТРОЙ“ АД и „ТРАНССТРОЙ-ВАРНА“ АД, бихме искали да уточним следното: Има сключен договор между Агенция „Пътна инфраструктура“ и ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ за „Поддържане и ремонтни дейности на републиканските пътища на територията на Североизточен район“ за обособена позиция № 1 – ОПУ Варна. Въпросният пътен участък на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково попада в заданието по договора за м. май 2024 г., но не е част от обхвата на дейност на „Хидрострой“ АД, в качеството му на съдружник в консорциума. Дружеството „Хидрострой“ АД и негови служители, и техника не са участвали в организацията и изпълнението на строително-ремонтни дейности, в това число и асфалтополагане, в посочения участък.

Управители на Фирма ТРАНССТРОЙ - ВАРНА АД са МИЛЕНА НЕДЕЛЧЕВА ЛЕВИЧАРОВА (свързан с 8 фирми), Пламен Георгиев Стилиянов (свързан с 23 фирми) и Христин Василев Христов (свързан с 2 фирми). И кой от тези се е разпоредил за извънредния ремонт и от кого е получил такава "молба"/заповед?!

Пламен Георгиев Стилиянов, СОБСТВЕНИК НА "ИНЖСТРОЙ ХОЛДИНГ" АД Е "АБОНИРАН" ДА ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ЗА ДА Е МИЛИОНЕР ОТ "ДУПКИ И РЕМОНТИ“ ВЪВ ВАРНА и ЛАПА ЕВРОПАРИ ОТ ДФЗ ЗА "КЪЩИ ЗА ГОСТИ".

НСО е на подчинение на пРезиднета. Явно ченгеджийската масонска мафия зад пРезидента се е разпоредила да се заличат следите, доказващи вината на НСО.

ОПГ по неволя и се разраства.

Няма такава държава, и още ги търпим и (не)гласуваме за тях

Само партия Величие #25 Гласувайте на 9 юни за полк. Николай Марков за да може България да стане едно по-добро място за живеене

Марков, който няма търпение "Руски мир" да се възцари в България и нов "червен" терористичен пропутински режим да колонизира и асимилира българите.

Тоя даже не е полковник бре абдал.

От 148 полицейски кадри, подложени на провокативни проверка за подкуп, само той не се подаде и продаде ! Той не е полковник, той трябва, да е генерал, който да натиска крадливи те полковници в кауша, до живот !

От 148 полицейски кадри, подложени на провокативни проверка за подкуп, само той не се подаде и продаде ! Той не е полковник, той трябва, да е генерал, който да натиска крадливи те полковници в кауша, до живот !

Относно заблудата у много хора, че ако колата има АБС, то при авариййно спиране не оставя следи: Когато АБС сработи в аварийна ситуация, разбира се, че има спирачни следи, но те са насечени с честота на въртене на ротора на помпата на АБС. Грубо около 20-30см следа, после 5-7 см празно и така докато се изравнят скоростите на колелата и АБС+а изключи. Но дължините на следите и празните места зависят от скоростта, масата на МПС-то, настилката и пътните условия върху нея- сухо, влага, дъжд, поледица, сняг, пясък и т.н.

ДОКАЗАНИ БОКЛУЦИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!! Пак ходете на избори,пак изберете тези изроди !!! Тъп народец !!!

Хора, който ви призовава да не гласувате е или голям глупак или е от тези тарикати, които ни мамят и грабят. Тези, които не гласуват или гласуват с "Не подкрепям никого" са прецаканите! Простите, но ХИТРИ турци и цигани гласуват масово и вкарват в общинската и държавна власт своите бейове и барони и те успешно обслужват електората си и обръчите от фирми на ДПС. Традиционните партии имат интерес недоволните от управлението да не гласуват, защото техните твърди електорати ги избират отново и отново, нищо, че реално те не представляват по-голямата част от народа. Българино "опичай" си акъла, че инак ще загубиш и земята и държавата си ! От бележника на Левски : "НАРОДЕ ????".

Гласувайте за всеки друг, но не и за този лъжец Кирил Петков. Лицето асфалтирало участъка на катастрофата е назначено от правителството на ПП-ДБ. От тук нататък не е необходимо да се обяснява кой му е наредил да направи това и кого защитава. Кирил Петков лъже нагло, че не знае нищо за асфалта. Той излъга нагло и за това , че не е гледал с каква скорост се движи колата защото четял нещо. А вие четете при такава скорост и при завои каквито има преди катастрофата. Долен лъжец. Сложил си е един лозунг Промяна и зад него лъже и краде безогледно. И не забравяйте да следите как ПП ще се отблагодарят на асфалтчика. Хора без капка морал и човещина.

Първо Колата на НСО се движи към Варна в този участък съгласно гугъл мап няма ограничение 60, напротив последният знак е край на забраната от 60 км/ч. Второ на 50 м от мястото на катастрофата има 5 камери с пряка видимост. Трето . Аудито е излизало от път без придимство със знак Стоп. Заключение В опита си да избегне сблъсака, колата на НСО завива в съседната лента, но Аудито не спира и продължава напред препречквайки пътя.

При всички случаи К Петков няма никаква вина

Съгласно Гугъл Мапс……

През картите на гугъл можеш да разгледаш участъка и да видиш какви знаци има.

Отворко, Отиди на място и виж регулацията. Второ, като има камери защо не се обяви, че записите са свалени, а се мълчи. Трето,като си на знак стоп, не значи че трябва да стоиш цял ден за да мине кола на НСО. И четвърто блъсни кола с 60км. на сух участък и виж къде ще отиде ако си натиснал спирачките.

Можеше да си спестиш безкрайно тъпия коментар. Отдалеч смърдиш на отявлен евроатлантик с трапанация на черепа за изваждане на сивото вещество.

Смях в залата, Гугъл Мапс…..

онзи, когато правиш опит да избегнеш удар не се насочваш в посоката на движение на другия автомобил, така излиза, че ако не си правил нищо ще е по-добре. НО, ако НСО е извън своята лента за движение, той е виновен . в тяхната посока е само една лента , а като са сменили асфалта заличават коефициента на триене, а по това и по метрите на влачене на другия автомобил се определя каква е скоростта им. МУНЧО ИМА ТАЯ ВЛАСТ да принуди заличаване на доказателства... В Своге колко време не пипаха пътя докато протекат експертизите

МАФ

Край, отказаха ме, никога повече за ПП/ДБ! Току що излезе в ПИК - Кирил Петков като малък си е бъркал в носа! Останалите всекидневни чудовищни компромати не хванаха декиш, обаче това преля чашата.

А като голям бърка в кацата с меда и под на Лена полата.

Бат Васко, той и на други места бърка. До гуша се е омазал. Хайде успех на изборите.

Пълно безобразие и терор. Барем някой от сглобката да среже лентата на новия асфалт. Сигурно е по плана за възстановяване и развитие.

КОГА е махнат този знак? А и стопът бил обърнат. Тези от записа да не са се намесвали?

Протежета на Хидрострой са асфалтирали. Поредната кафява атака срещу ППДБ.

Бат Васко, Лоши ракии пиеш.

То го пише официално в новината от по-рано днес, че фирма, в която основен акционер е Хидрострой, е асфалтирала. Поинтересувай се.

Преди кръстовището 100% е имало знак 60

до колкото разбрах (може и да греша), че там е знака за влизане в населено място, което означава 50, а не 60.

От 5-6 години няма знак!!! Беше премахнат, когато поставиха "знаци-хранилки" на около 700 метра в посока Добрич!!! В посока Варна, на същото разстояние има знак "Отмяна на ограничаване на скоростта на 60 км/ч"!!! Според правилника, скоростта в района е до 90 км/ч!!!

по баира направиха 60 за да снимат от РУ Аксаково, щото нямали отсечка с ограничения , където да си изпълняват нормата

сега вече всеки може да влезе в гугъл мап и да намери участъка. за 10 мин ще разберете кой е виновен

Едните дебили 5 дена не могат да огледат мястото, другите дебили говорят за спирачен път при автомобил с антиблокираща система.

Като тебе дращят ли, дращят тъпотии ...

Ето пример, как се унищожи една държава !!! Кадруване и клесяци , способни да заличат улики . А след това списъка ще е дълъг с жертви на пътя от пълни олигофрени.

Май у нас само се търсят причини , как една работа за 5 пари , да се проточи така , че да се изкарат 5000 ! В цяла България има сигурно около 2-3000 специалисти със стаж и образование , които за това време биха оценили ситуацията , причините и виновните за произшествието ! Вярно, жалко за човека , но в страната стават около десетина подобни неща за седмица ! Длъжните по работа , трябваше да решат нещата до сега ! Със бомбата на Гешев , същата работа ! Започна втора година , и никой нищо не знае ! България е в един полит- мафиотски водовъртеж , в който всички се давим ! ПР борби , и чешене на езиците ! Не защитавам Петков, но колата на НСО си има шофьор, който управлява , и си носи отговорност ! Само диктатура ще оправи нещата !

Диктатурата си я има отдавна. На Доган, тиквата и Пеевски.

Оглиди, снимки, притърсваншя и изземвания се правят в първите часове след произшествието. Ако тогаво някой не си е свършил работата е друг въпрос. И това дали след три дни е положен асфалт няма никакво значение. Ми то през това време може друг да набие спирачки там и са заличи старите дири, може да завали дъжд и много други неща. Пак ви пускат по пързалката, ама карай. А е толкова елементарно. Всяка кола на НСО има тракер по който може да се види с каква скорост се е движила тогава. Още по-елементарно е да се измери видимостта и дали при такава скорост човекът дори и да е спрял на стоп ще види приближаваката кола. И това се установява за час-два. Някой каза ли ви ги тия неща? Ама нищо, вие псувайте новия асфалт.

НСО има специален статут и не може да бъде разследвана от всеки. Едва ли ще допуснат някого до данните от колите им !

Може да поискат следствен експеримент, за да се установи качеството на пътната покривка, новият асфалт прави това невъзможно.

Добре бе, умнико, я кажи, ако видимостта е 80 метра и колата на НСО се е движела със 150 км/ч и спреш на знак СТОП, ще видиш ли приближаващата кола? Какво значение има вида на настилката? Важна е скоросста и нищо друго

И къде е този знак? Няма го и тогава го е нямало. при катасрофата. Ай сиктир!

Брах,че логика!Дори и да го е нямало,това не променя коренно нещата!Ти когато имаш намалена видимост например, дори и при разрешено от маркиривката изпреверване ,тръгваш ли да изпреварваш,щото имаш право?Алоооооо!Не дей да събираш от 100 кладенеца вода да доказваш нещо,дето не е така!

Я хубаво да се огледате, има знаци- опасен очастък, 60 км/ч с допълнителна табела за действие 1900м , което е в обхвата на катастрофата.

А имаше и знак за максимално допустима скорост 60км/ч , патрул на КАТ редовно чакалеше с камера на хранилка след табелата. Какво стана в един момент, май никой не разбра.!?

Вече приля чашата.

Мафия Мафия

Млади хора, бягайте с 300 от тази територия!! В близките 20 години поне няма да има условия за нормален живот! Ще останат само измамниците и тарикатите

Шило

Чудно ми е нещо друго- ако катастрофата не бе с участието на НСО и Петков, щеше ли да се вдигне толкова шум за това преасфалтиране на някакъв участък седмица след произшествието? А разберете го- това е пътя, който свързва два сравнително големи града, че и камара по-малки населени места. Минават камиони, автобуси, микробуси, леки коли. Дали нещо отпреди пет дни е запазено? Някой казва, необходимо е заради установяване на сцеплението. Ами хубаво, ама първо не е асфалтиран целия участък, мястото, където е удара не е ремонтирано, както се вижда от снимките. Спокойно могат и от там да се вземат проби, че и следствен експеримент да се направи, макар, че такъв, по закон няма как да бъде направен. Както и да е. Не гледайте дървото, вижте гората. Толкоз от мен!

А тая пркуроклатура като е пристигнала скоростно с кола на НСО , колко ПТП-та със смъртен изход е инкасирала? За по-малко от две са извън класирането.

от военна прокуратура не са пристигнали докато асфалтират. Или постфактум е по- лесничко, хем нищо работа ще свършат, хем точки може да понатрупат в очите на слепите.

имало е катастрофа, имало е заснемане на ПТП-то ... и какво като са асфалтирали при взети всички параметри на произшествието?! Какво, не трябва да вали и дъжд ли?! Това са опорките на онези дето ви крадат от 18 години и сега заискачаха със записи и вседо новини! Чувате ли нещо за откраднатите милиони от магистралите, а онзи един милион който плащаме на Турция всеки ден за газта ... а затова, че Пеевски не е бил министър предстедател, а от години е с кола на НСО?!

Да, всичко е заснето, и т.н. Ами ако следователя реши, че нещо допълнително трябва? Ами ако адвокаъа на другата страна иска някакво замерване. И какво като имаш всички данни, ано една запетая е изпусната…… За да ме разбереш ще ти дам пример: шофираш с изтекла личма карта. Става птп. Застраховатвлите и на двете страни, ти и другата, те щават , да си покриеш щетите по двата автомобила, плюс неимущедтвените вреди. Защото чисто административни нямаш актуална лична карта, нишо че тя няма значение кой виновен, кой не, и т.н. Схвана ли сега? Съда работи с точни документи!

https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu-sn&q=vw+tuareg+electronic+steering+wheel

и после "Неее, аз не съм убиец!"

Това възможно ли е? Да очистят човек и веднага да прикрият следите използвайки държавни структури? Ако имахме гражданско общество - всичко щеше да бъде на площада пред оня който се вири за служебен премиер? Ама не - имаме п-ки. Дори селянско общество нямаме, пълна дупка.

от нсо избутваха коли от пътя, имаше случай на размахване на пищови при изпреварване, хващаха им шофьорчета дрогирани.Какви са тези плюнки, и защо се изживяват като разни герой от ГТА?За тия държавни джигити закон нямама ли? ДЕПМ! А това с асфалтирането е показно в каква кочина живеем.

...едновременно на наглост и глупост!

Убития човечец е жертва на НСО га(р)довете, самозабравили се комунистически престъпници.

Данните от ОДБ2 порта. Във Туарега има всичко

Не само НСО трябва да бъде закрито, но и пРезидентството, което е змиярник на ДС агенти, комунистически генерали и ЗКПЧта, няколкостотин паразити-бандити.

Какво е основанието за бързото асфалтиране според отговорните лица от АПИ и кмета на Варна?

Сцеплението на асфалта. Спирачният път са го установили непосредствено преди катастрофара. Сто процента Кирил Петков е трябвало да е на мястото на убития. И да гласуваш за такива?!? Само ППДБ.

Коментари - Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО | Днес.dir.bg

Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО

Нов асфалт бил положен на две места - както мястото на катастрофата, така и точно преди фаталното кръстовище, където би трябвало да има следи от спирачен път, пише журналистката Наталия Господинова

Обратно в новината

Коментари - Военна прокуратура е пристигнала на скоростно асфалтираното местопроизшествие с кола на НСО | Днес.dir.bg

Коментари

Ако беше жив Радой Ралин, щеше да каже: "Гъза си с рози накичи, посраното да не личи!"

Унищожаването на доказателства не е ли подсъдимо ?

Прави са да недоволстват от асфалтирането. Трябваше още веднага да се опъне тента над мястото на инцидента и най-малко 3 години никой да не минава от там. Какво ще търсят и какво ще намерят месец след инцидента. Ако за ден не са направили нищо пишете ги бегали.

ето ви "ала бала" с резилдента. В екстремни ситуации си личи кой на кой какъв е

КИРИЛ ПЕТКОВ е АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК, който не само че извършва престъпления но и унищожава уликите и доказателствата след това . АБСОЛЮТНО КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК ! МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА !!!!!!

Сега берем плодовете на това което радев и жълтопаветниците посяха преди 3 години!

разформироване и закриване на УБО! Имаме си полиция.

Единствено Мунчо има властта и интерес да го направи

Който и политик и партия да изберат кой както и да краде кой каквито ще компромати да вади или подправя е ясно едно- жалко за обикновеният народ. Преди година или там някъде дори и мене ме заплашиха в корумпираните коментари в днес,бг Сега е идея по-добре. Не е ясно кой се вихреше, но дано му е станало ясно колко е зле. Ако на тия хора не им идва акъла можем само да се кръстим защото по-добре няма да стане. Слушаме и за постоянно уволнени полицай и началници за некомпетентност и корупция и безотговорност. В Германия нивото също падна до неандерталци. От тях много те се очаква в умствен капацитет и най-вече адекватни професионални висоти....изводи можем само да се кръстим още какво идва напред...

Как ще се чувстват тези бързаци с асфалтирането ако техен близък попадне в ПТП с НСО?

Асфалтирането има точно никакво значение. Щом единия е карал с превишена скорост, а другия не е спрял на стоп, значи вината е и на двамата шофьори. Конкретно НСО са безобразни шофьори, не могат да изкарат една цяла година без да направят ПТП, да съм политик, никога не бих се оставил тези некадърници да ме возят. И това не е само в България. Преди много години, една принцеса така си замина барабар с любовника шофьор пак от такива служби. Щот станали сол ташаци на управляващите и фучат по пътищата, като каскадьори. Не, че нещо, ала ППС- та със специален режим на движение имат разни обозначения, като примерно пуснати сирени, сиреч звуков и светлинен сигнал, за да бъдат по- лесно видяни от другите участници, че да им отстъпят предимство. Като не си ги включил, сори, ала ще спазваш правилата, като всички останали хора, инак катастрофата е неизбежна, рано или късно. А знакът СТОП не случайно е най- универсалния знак във цял свят - една и съща форма, и цвят.

Да, ама ако си излизаш нормално от пресечка със стоп и няма никой и както си излизаш те връхлети бързия влак с 200, тогава ти не си ли спазил закона? Викаш, вече преди да излезеш от пресечка, трябва да приемат в закона да хвърляш задължително боб, да ти гледат на ръка и за всеки случай да хвърляш ези-тура да идва ли някой ниско летящ или не?

Заличаването на следи от убийство ми звучи на престъпление. Може би е трябвало да има хора там на полицията, която да охраняват или наблюдават най-малкото, за да се пази мястото за възможен бъдещ оглед. Колко улици не се асфалтирани и имат нужда от наистина спешен ремонт, а там скорострелно асфалтирали точно след катастрофата на НСО с една жертва от ПТП. Заличителите са много на брой! Фирмите, които са извършвали това, но и шефове на най-високо ниво...

Бандити.! Хора гласувайте!

Избора между дебнещи се бандити кой и е по по най. От горе да долу тотал щета. Изгубиха баланса добрият баланс хаха сега ще видим още страшни неща. По-добре едва ли ще стане относно умственият капацитет на къде е тръгнал.....

Във връзка с разпространеното съобщение за подаден сигнал до прокуратурата за действията на служители Агенция „Пътна инфраструктура“ и на фирмата, извършила ремонт на пътен участък на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен инцидент – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което участват „ХИДРОСТРОЙ“ АД и „ТРАНССТРОЙ-ВАРНА“ АД, бихме искали да уточним следното: Има сключен договор между Агенция „Пътна инфраструктура“ и ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ за „Поддържане и ремонтни дейности на републиканските пътища на територията на Североизточен район“ за обособена позиция № 1 – ОПУ Варна. Въпросният пътен участък на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково попада в заданието по договора за м. май 2024 г., но не е част от обхвата на дейност на „Хидрострой“ АД, в качеството му на съдружник в консорциума. Дружеството „Хидрострой“ АД и негови служители, и техника не са участвали в организацията и изпълнението на строително-ремонтни дейности, в това число и асфалтополагане, в посочения участък.

Управители на Фирма ТРАНССТРОЙ - ВАРНА АД са МИЛЕНА НЕДЕЛЧЕВА ЛЕВИЧАРОВА (свързан с 8 фирми), Пламен Георгиев Стилиянов (свързан с 23 фирми) и Христин Василев Христов (свързан с 2 фирми). И кой от тези се е разпоредил за извънредния ремонт и от кого е получил такава "молба"/заповед?!

Пламен Георгиев Стилиянов, СОБСТВЕНИК НА "ИНЖСТРОЙ ХОЛДИНГ" АД Е "АБОНИРАН" ДА ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ЗА ДА Е МИЛИОНЕР ОТ "ДУПКИ И РЕМОНТИ“ ВЪВ ВАРНА и ЛАПА ЕВРОПАРИ ОТ ДФЗ ЗА "КЪЩИ ЗА ГОСТИ".

НСО е на подчинение на пРезиднета. Явно ченгеджийската масонска мафия зад пРезидента се е разпоредила да се заличат следите, доказващи вината на НСО.

ОПГ по неволя и се разраства.

Няма такава държава, и още ги търпим и (не)гласуваме за тях

Само партия Величие #25 Гласувайте на 9 юни за полк. Николай Марков за да може България да стане едно по-добро място за живеене

Марков, който няма търпение "Руски мир" да се възцари в България и нов "червен" терористичен пропутински режим да колонизира и асимилира българите.

Тоя даже не е полковник бре абдал.

От 148 полицейски кадри, подложени на провокативни проверка за подкуп, само той не се подаде и продаде ! Той не е полковник, той трябва, да е генерал, който да натиска крадливи те полковници в кауша, до живот !

От 148 полицейски кадри, подложени на провокативни проверка за подкуп, само той не се подаде и продаде ! Той не е полковник, той трябва, да е генерал, който да натиска крадливи те полковници в кауша, до живот !

Относно заблудата у много хора, че ако колата има АБС, то при авариййно спиране не оставя следи: Когато АБС сработи в аварийна ситуация, разбира се, че има спирачни следи, но те са насечени с честота на въртене на ротора на помпата на АБС. Грубо около 20-30см следа, после 5-7 см празно и така докато се изравнят скоростите на колелата и АБС+а изключи. Но дължините на следите и празните места зависят от скоростта, масата на МПС-то, настилката и пътните условия върху нея- сухо, влага, дъжд, поледица, сняг, пясък и т.н.

ДОКАЗАНИ БОКЛУЦИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!! Пак ходете на избори,пак изберете тези изроди !!! Тъп народец !!!

Хора, който ви призовава да не гласувате е или голям глупак или е от тези тарикати, които ни мамят и грабят. Тези, които не гласуват или гласуват с "Не подкрепям никого" са прецаканите! Простите, но ХИТРИ турци и цигани гласуват масово и вкарват в общинската и държавна власт своите бейове и барони и те успешно обслужват електората си и обръчите от фирми на ДПС. Традиционните партии имат интерес недоволните от управлението да не гласуват, защото техните твърди електорати ги избират отново и отново, нищо, че реално те не представляват по-голямата част от народа. Българино "опичай" си акъла, че инак ще загубиш и земята и държавата си ! От бележника на Левски : "НАРОДЕ ????".

Гласувайте за всеки друг, но не и за този лъжец Кирил Петков. Лицето асфалтирало участъка на катастрофата е назначено от правителството на ПП-ДБ. От тук нататък не е необходимо да се обяснява кой му е наредил да направи това и кого защитава. Кирил Петков лъже нагло, че не знае нищо за асфалта. Той излъга нагло и за това , че не е гледал с каква скорост се движи колата защото четял нещо. А вие четете при такава скорост и при завои каквито има преди катастрофата. Долен лъжец. Сложил си е един лозунг Промяна и зад него лъже и краде безогледно. И не забравяйте да следите как ПП ще се отблагодарят на асфалтчика. Хора без капка морал и човещина.

Първо Колата на НСО се движи към Варна в този участък съгласно гугъл мап няма ограничение 60, напротив последният знак е край на забраната от 60 км/ч. Второ на 50 м от мястото на катастрофата има 5 камери с пряка видимост. Трето . Аудито е излизало от път без придимство със знак Стоп. Заключение В опита си да избегне сблъсака, колата на НСО завива в съседната лента, но Аудито не спира и продължава напред препречквайки пътя.

При всички случаи К Петков няма никаква вина

Съгласно Гугъл Мапс……

През картите на гугъл можеш да разгледаш участъка и да видиш какви знаци има.

Отворко, Отиди на място и виж регулацията. Второ, като има камери защо не се обяви, че записите са свалени, а се мълчи. Трето,като си на знак стоп, не значи че трябва да стоиш цял ден за да мине кола на НСО. И четвърто блъсни кола с 60км. на сух участък и виж къде ще отиде ако си натиснал спирачките.

Можеше да си спестиш безкрайно тъпия коментар. Отдалеч смърдиш на отявлен евроатлантик с трапанация на черепа за изваждане на сивото вещество.

Смях в залата, Гугъл Мапс…..

онзи, когато правиш опит да избегнеш удар не се насочваш в посоката на движение на другия автомобил, така излиза, че ако не си правил нищо ще е по-добре. НО, ако НСО е извън своята лента за движение, той е виновен . в тяхната посока е само една лента , а като са сменили асфалта заличават коефициента на триене, а по това и по метрите на влачене на другия автомобил се определя каква е скоростта им. МУНЧО ИМА ТАЯ ВЛАСТ да принуди заличаване на доказателства... В Своге колко време не пипаха пътя докато протекат експертизите

МАФ

Край, отказаха ме, никога повече за ПП/ДБ! Току що излезе в ПИК - Кирил Петков като малък си е бъркал в носа! Останалите всекидневни чудовищни компромати не хванаха декиш, обаче това преля чашата.

А като голям бърка в кацата с меда и под на Лена полата.

Бат Васко, той и на други места бърка. До гуша се е омазал. Хайде успех на изборите.

Пълно безобразие и терор. Барем някой от сглобката да среже лентата на новия асфалт. Сигурно е по плана за възстановяване и развитие.

КОГА е махнат този знак? А и стопът бил обърнат. Тези от записа да не са се намесвали?

Протежета на Хидрострой са асфалтирали. Поредната кафява атака срещу ППДБ.

Бат Васко, Лоши ракии пиеш.

То го пише официално в новината от по-рано днес, че фирма, в която основен акционер е Хидрострой, е асфалтирала. Поинтересувай се.

Преди кръстовището 100% е имало знак 60

до колкото разбрах (може и да греша), че там е знака за влизане в населено място, което означава 50, а не 60.

От 5-6 години няма знак!!! Беше премахнат, когато поставиха "знаци-хранилки" на около 700 метра в посока Добрич!!! В посока Варна, на същото разстояние има знак "Отмяна на ограничаване на скоростта на 60 км/ч"!!! Според правилника, скоростта в района е до 90 км/ч!!!

по баира направиха 60 за да снимат от РУ Аксаково, щото нямали отсечка с ограничения , където да си изпълняват нормата

сега вече всеки може да влезе в гугъл мап и да намери участъка. за 10 мин ще разберете кой е виновен

Едните дебили 5 дена не могат да огледат мястото, другите дебили говорят за спирачен път при автомобил с антиблокираща система.

Като тебе дращят ли, дращят тъпотии ...

Ето пример, как се унищожи една държава !!! Кадруване и клесяци , способни да заличат улики . А след това списъка ще е дълъг с жертви на пътя от пълни олигофрени.

Май у нас само се търсят причини , как една работа за 5 пари , да се проточи така , че да се изкарат 5000 ! В цяла България има сигурно около 2-3000 специалисти със стаж и образование , които за това време биха оценили ситуацията , причините и виновните за произшествието ! Вярно, жалко за човека , но в страната стават около десетина подобни неща за седмица ! Длъжните по работа , трябваше да решат нещата до сега ! Със бомбата на Гешев , същата работа ! Започна втора година , и никой нищо не знае ! България е в един полит- мафиотски водовъртеж , в който всички се давим ! ПР борби , и чешене на езиците ! Не защитавам Петков, но колата на НСО си има шофьор, който управлява , и си носи отговорност ! Само диктатура ще оправи нещата !

Диктатурата си я има отдавна. На Доган, тиквата и Пеевски.

Оглиди, снимки, притърсваншя и изземвания се правят в първите часове след произшествието. Ако тогаво някой не си е свършил работата е друг въпрос. И това дали след три дни е положен асфалт няма никакво значение. Ми то през това време може друг да набие спирачки там и са заличи старите дири, може да завали дъжд и много други неща. Пак ви пускат по пързалката, ама карай. А е толкова елементарно. Всяка кола на НСО има тракер по който може да се види с каква скорост се е движила тогава. Още по-елементарно е да се измери видимостта и дали при такава скорост човекът дори и да е спрял на стоп ще види приближаваката кола. И това се установява за час-два. Някой каза ли ви ги тия неща? Ама нищо, вие псувайте новия асфалт.

НСО има специален статут и не може да бъде разследвана от всеки. Едва ли ще допуснат някого до данните от колите им !

Може да поискат следствен експеримент, за да се установи качеството на пътната покривка, новият асфалт прави това невъзможно.

Добре бе, умнико, я кажи, ако видимостта е 80 метра и колата на НСО се е движела със 150 км/ч и спреш на знак СТОП, ще видиш ли приближаващата кола? Какво значение има вида на настилката? Важна е скоросста и нищо друго

И къде е този знак? Няма го и тогава го е нямало. при катасрофата. Ай сиктир!

Брах,че логика!Дори и да го е нямало,това не променя коренно нещата!Ти когато имаш намалена видимост например, дори и при разрешено от маркиривката изпреверване ,тръгваш ли да изпреварваш,щото имаш право?Алоооооо!Не дей да събираш от 100 кладенеца вода да доказваш нещо,дето не е така!

Я хубаво да се огледате, има знаци- опасен очастък, 60 км/ч с допълнителна табела за действие 1900м , което е в обхвата на катастрофата.

А имаше и знак за максимално допустима скорост 60км/ч , патрул на КАТ редовно чакалеше с камера на хранилка след табелата. Какво стана в един момент, май никой не разбра.!?

Вече приля чашата.

Мафия Мафия

Млади хора, бягайте с 300 от тази територия!! В близките 20 години поне няма да има условия за нормален живот! Ще останат само измамниците и тарикатите

Шило

Чудно ми е нещо друго- ако катастрофата не бе с участието на НСО и Петков, щеше ли да се вдигне толкова шум за това преасфалтиране на някакъв участък седмица след произшествието? А разберете го- това е пътя, който свързва два сравнително големи града, че и камара по-малки населени места. Минават камиони, автобуси, микробуси, леки коли. Дали нещо отпреди пет дни е запазено? Някой казва, необходимо е заради установяване на сцеплението. Ами хубаво, ама първо не е асфалтиран целия участък, мястото, където е удара не е ремонтирано, както се вижда от снимките. Спокойно могат и от там да се вземат проби, че и следствен експеримент да се направи, макар, че такъв, по закон няма как да бъде направен. Както и да е. Не гледайте дървото, вижте гората. Толкоз от мен!

А тая пркуроклатура като е пристигнала скоростно с кола на НСО , колко ПТП-та със смъртен изход е инкасирала? За по-малко от две са извън класирането.

от военна прокуратура не са пристигнали докато асфалтират. Или постфактум е по- лесничко, хем нищо работа ще свършат, хем точки може да понатрупат в очите на слепите.

имало е катастрофа, имало е заснемане на ПТП-то ... и какво като са асфалтирали при взети всички параметри на произшествието?! Какво, не трябва да вали и дъжд ли?! Това са опорките на онези дето ви крадат от 18 години и сега заискачаха със записи и вседо новини! Чувате ли нещо за откраднатите милиони от магистралите, а онзи един милион който плащаме на Турция всеки ден за газта ... а затова, че Пеевски не е бил министър предстедател, а от години е с кола на НСО?!

Да, всичко е заснето, и т.н. Ами ако следователя реши, че нещо допълнително трябва? Ами ако адвокаъа на другата страна иска някакво замерване. И какво като имаш всички данни, ано една запетая е изпусната…… За да ме разбереш ще ти дам пример: шофираш с изтекла личма карта. Става птп. Застраховатвлите и на двете страни, ти и другата, те щават , да си покриеш щетите по двата автомобила, плюс неимущедтвените вреди. Защото чисто административни нямаш актуална лична карта, нишо че тя няма значение кой виновен, кой не, и т.н. Схвана ли сега? Съда работи с точни документи!

https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu-sn&q=vw+tuareg+electronic+steering+wheel

и после "Неее, аз не съм убиец!"

Това възможно ли е? Да очистят човек и веднага да прикрият следите използвайки държавни структури? Ако имахме гражданско общество - всичко щеше да бъде на площада пред оня който се вири за служебен премиер? Ама не - имаме п-ки. Дори селянско общество нямаме, пълна дупка.

от нсо избутваха коли от пътя, имаше случай на размахване на пищови при изпреварване, хващаха им шофьорчета дрогирани.Какви са тези плюнки, и защо се изживяват като разни герой от ГТА?За тия държавни джигити закон нямама ли? ДЕПМ! А това с асфалтирането е показно в каква кочина живеем.

...едновременно на наглост и глупост!

Убития човечец е жертва на НСО га(р)довете, самозабравили се комунистически престъпници.

Данните от ОДБ2 порта. Във Туарега има всичко

Не само НСО трябва да бъде закрито, но и пРезидентството, което е змиярник на ДС агенти, комунистически генерали и ЗКПЧта, няколкостотин паразити-бандити.

Какво е основанието за бързото асфалтиране според отговорните лица от АПИ и кмета на Варна?

Сцеплението на асфалта. Спирачният път са го установили непосредствено преди катастрофара. Сто процента Кирил Петков е трябвало да е на мястото на убития. И да гласуваш за такива?!? Само ППДБ.