Скриха Юлия Скрипал във военна база

След като вчера бе съобщено, че Юлия Скрипал е изписана от болницата и е на „сигурно място“, днес медиите на Острова излязоха с информация за вероятното място.

Обратно в новината

Коментари - Скриха Юлия Скрипал във военна база | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, да след като разкаже как руски гражданин от руско КГБ ги е отровил с руско химическо оръжие изведнъж може да се влоши и да напусне този свят, а англичаните ще се правят на многоооо опечалени и "лошата " Русия ще е "доказано" виновна. Аман от лъжите им на нашите мили съюзници и "партньори". Бе друго си е да си свиканал да имаш колонии които да ограбваш и роби да ти работят, затова ни мразят нас от Източна Европа, защото винаги сме били независими и сме се борили за свободата си.

...това е отвличане на чужд поданик и е наказуемо ...

АНГЛИЙСКИТЕ ПИЯНИЦИ НЕ ЗНАЯТ ЗА ГЪБИ ПО МОСКОВСКИ КОИТО ДЕЙСТВАВАТ СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА

Оставят тряйни поражения по мозъка. Ти доста си хапвал, като гледам.

боже колко неадекватни русофили има в тоя форум. Зашкаливает както казват братушките...

Похвално е това, че знаеш руски език!!! УЧИ, УЧИ..........ЩЕ ТИ ТРЯБВА...........ПОСЛЕ ПОЧВАЙ С КИТАЙСКИЯ!!!

Това с кулите на 11/9 им се получи мноого по-добре. Имаше и комисия с доклад и всичко и иди го оспори. Влязоха си в близкия изток и направиха мазалото, което си бяха планирали. Ама с тоя новичок насирането е биг тайм. Прогнозата ми е че и рускинчето и скрипалчо рязко ще се влошат.

Какви са тия слухове?? Тъ Сън??

пече си дуп.ето на канарските острови мацето и ич не и през оная работа

Военната лаборатория ''откри отровата'' вместо припаднал да постъпи в спешно и сега военната база ще да довърши работата на лабораторията за да не се излагат ингилизите..

Скриват се само тези дето не са дообработени както трябва..След време ще да се е ''задействал'' гела по вратата макар и със закъснение защото ще да са я скрили ''два метра под земята''..

Случаят Скрипал разказан накратко: - Скрипал баща и дъщеря са отровени с БОВ с такава мощност, че 2 грама от него ще убият половин Великобритания - отровени са в ресторант - не там, а на пейка в парка - не там, а в колата - не, отровни са дрехите в куфара - не, отровна е дръжката на вратата - не, всичко в къщата е отровно - не, елдата е била отровна - отровени са, обаче не са умрели незабавно, а са се мотали насам натам половин ден - обаче полицаят дето ги намерил пипнал Скрипал, едва не ритнал камбаната - слава Богу, отровата била незабавно установена, щото в болницата случайно работели специалисти обучени за лекуване на пострадали от БОВ - незабавно бил намерен и даден антидот и така баща, дъщеря и полицай били спасени - на втория ден полицаят е изписан баси якия пич - обаче Скрипал са в кома и никога няма да се оправят - ама дъщерята се освестила и поправила - я-а-а чудо и татко й се оправил - ресторантът, паркът и къщата на Скрипал са блокиране от хора в скафандри щото е мноого отровно и смъртно опасно, но до тях има и полицаи без защита ама, на кого му пука за ченгетата, бе?! - в отровената къща обаче имало и мноого отровени морски свинчета и котка забравили ги та умрели от глад; ама котката оцеляла та се наложило да я убият щото е мноого отровна; после ги изгориха щото са мноого отровни - бааси скапаните БОВ имат руснаците не отрова а направо помия - важното е всички ние от ЕС и НАТО да сме солидарни истината не е важна!

Защо британците ще горят само къщата на Скрипалите и италианския ресторант? Не е ли по-добре да драснат клечката на целия град Солсбъри? Така няма да остане никаква следа!

Много яко... и точно!!!

Яко, става за BBC направо -"Историята на Скрипал в детайли". ама оттам няма да го вземат, щото навежда на мисли. Британец не бива да мисли, че току-виж измисли да бомби Сирия. Заедно с другия философ на новото време Тръмп.

Ne q puskat za6toto nezavisim pregled nqma da nameri ostanki ot Novi4ok v tqloto i

От кого я крият? От пресата и обществото? От близките? Или от Русия? Да си спомним, че тя се е върнала от Русия преди "отравянето"? Или от някой друг? Като я крият, дали я защитават или просто не я пускат на свобода?

Не я пускат.

Как толкова бързо се оправи ? То от грип се боледува по дълго. Май ще се окаже че отровата не е "Новичок"а "Дурачок"!

Сега ще я спукат от коремни преси и лицеви опори и както уж я излекуваха ще се окаже , че нещо е сдала багажа.

Английските тайни служби искат да затворят устата на Юлия, но защо...

За да не разкаже истината , която явно е далеч от английската версия.

Юлия Скрипал е руска гражданка, а не гражданка на Ингилизия. Задържането й в английска военна база е ни повече, ни по-малко отвличане на чужд поданик! При това ингилизите не разрешават на руския посланик контакт с нея. Ако това се беше случило в Русия, целият Запад щеше да реве, та да се къса. И най-вече жените зМей и Шмеркел. Да живеят евроатлантическите "ценности"!!!

се вълнувате. Да изчакаме всички изследванея пхреди да взимаме някаква страна. Без емоции и симпатии - само реалното!

Искаш да ни внушиш, че от много вълнение не можем да различим реалното от лъжата ли? Капитана се е изказал много спокойно даже, в сравнение с неистовите озлобени малоумни писания във форума, изпълнени с обиди и цинизми - но нали са в една посока, карай да върви.

Грешка в заглавието: "Скриха Юлия Скрипал във военна база" Да се чете: Отвлякоха Юлия Скрипал във военна база

Ами трябва да и направят изследвания как така е оживяла и да подобрят формулата на "New Новичок"

чие дело е случая скрипал..не е руска,не е и английска...досетете се...

Направо я вкарайте в Гвантанамо. А тя иска ли да бъде скрита? Каква е нейната свободна воля?

Гвантанамо е на руски, на български е Гуантанамо.

Както очаквахме - в базата подготвят последствията от новичока. Жалко за момичето тъкмо ще я излекуват и нещо непредвидено ще и случат. Тъжна е съдбата на нежеланите свидетели, но какво да се прави следите от голямото английско наакване трябва да се зачистят...

Горе в Космоса нали имат станции американците.Защо не я закарат там за по-сигурно ?

Това си е чиста проба отвличане и държане в плен- форма на тероризъм.Защото ако тя поиска да се върне в Русия картонената къщичка на лайносаксонците ще рухне с гръм и трясък.Затова ще я принудят да благодари на отровителите си и да поиска закрила от тях.Педераска перверзия.

Червените паразити с инвалидните пенсии се опитват да отровят цивилизования свят. Умря сталин некадърничета. Той не успя та вие ли. Що го изхвърлихте от мавзолея, изгорихте и затрихте, по модела Хитлер. Щото сте гниди. Утре ще се отречете и от путин. Военнопрестъпника. Не случайно ви наричат нищожества. Прости, вулгарни и безнадеждни.

Алоооу, ти явно си учил в Хамерика и затова пишеш неграмотно! Айде малко се научете да пишете грамотно, та си слагате на място препинателните знаци и тогава да разсъждавате по теми, които принципно не са ви ясни!

Руското посолство иска да си довърши работата, а англичаните не им дават! Бах ти мръсните гадове!

Страхотен хотел са измислили англичаните.Точно така се възстановява най-добре човек.

Откога ОТВЪДНОТО, стана военна база на САЩ? Или съвсем скоро целият САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ се канят да се преселят там!

Не знам какви игрички си играят англичаните... Толкова информация и всеки път различна... То нв беше смесване на 2 субстанции и разпръскване на газ с десетки други пострадали - по една случайност се случва до военна база и бързо получили помощ... После се оказа, че не било газ а гел... Как тогава са се отровили тезе десетки споменани в началната информация? Всеки се е хванал за "дръжката" явно.??? И пак случайно в болницата имало доктори - специалисти по химически отравяния... Откакто гласуваха за брекзит се чудят с каква простотия да си оправят бардака. Лично аз не им вярвам на англичаните. 4 години бях там и знам що за лицемери са...

Голям кеф - руснаците хвърлят къчове като бесни магарета.

Голям кеф.Соросоидния тролетариат няма какво да каже и само плюе и вдига празни лозунги.

убиеца винаги се връща при жертвата си

Особено ако жертвата е на 2 метра под земята.

Голямо криене е щом и журналистите знаят къде е.От ден на ден разбирам тия ненормалници от запада.Паразити на земното кълбо.

Явно не успяха да я отровят , но със сигурност ще я довършат в тази военна база !

И после с "голяма степен на вероятност" ще се "докаже", че "лично пунин" я е довършил. С какво точно тя ще му е интересна е друг въпрос, както и защо ще им е да го правят в англия при положение, че тя си живее в русия.

Опорната точка е ОТВЛИЧАНЕ . Пишете братя , не се ослушвайте !!

Това че Русия трови чужди граждани с БОВ-доказателства НУЛА.Това че Англия отвлича чужди граждани е 100% доказано .

Аз не съм трол, но смятам, че руски тролове са на прав път. Те са доста по-убедителни от вас. Не знам кой ви пише сценариите, но освен безсмислен шум, друго от вас не съм видял.

Те и за Конвенциятя бяха същите.Никакви аргументи само обиди и празни приказки.

Поредното грешно заглавие. То трябва да гласи: - Затвориха Юлия Скрипал във военна база.

Руснаците искат да им кажат в коя болница е Скрипал , в коя стая е и кога охраната ходи до тоалетна.

Руснаците ще разберат къде е.

По пътя на логиката, СССР трябва да нанесе незабавен удар, пък макар и ядрен по ингилизите. Не може съветски гражданин, макар и шпионин, да бъде тровен от конкурентите. Трябва си въздушно-космически удар по лабораторията произвеждаща тая гадост и това е!!!

Вече при доста ясна инсцинировка /недоказано/ отравяне, това може да се приеме като отвличане. Британсото правителство отвлича руски граждани! Може би в някаква нова форма на демокрация това е разрешено.

Отвлекли са я за последващи експерименти. Явно първата партида, която са забъркали британските алхимици е била дефектна.

Най-вероятно британския вариант на Novichok не е предизвикал очаквания резултат върху опитните зайци Юлия и Сергей. В следващата серия те вече са отвлечени на сигурно място, за да бъдат продължени експериментите с тях. Този път с New Novichok - още по-убийствен, по-невидим и по-обезмирисен! Пасва на всяка дръжка на врата.

Юлия Скрипал е отвлечена и репресирана от британски криминални престъпници, пардон, служби, във военна база.

Да , точно така и даже изнасилена. Пиши , приятелче , белким някой ти се върже.

Този долен шпионин лапал от две държави и дъщеря му ги направиха световни герои.

Това ъси е професия ъкато всяка друга и няма нищо общо с предателство -РАЗВЕДЧИК.. Но тук се пише на зула - важното е да се пише.

От руското посолство в Лондон коментираха изказването на лекарите които са лекували Скрипал.Отбелязва се че лекуващите лекари нито веднъж не са споменали че те са били отровени. Просто "Ние ги лекуваме"

А какво означава думата отвличане според тълковния речник, както и различават ли се тълкуванието в речниците?

Вчера гледах руско предаване където говореше сестрата на Юлия.Пуснаха и записа на разговора между сестрите.Юлия казва добре сме а официално баща и го казваха че е зле.След разговора няма как обявяват че и той се подобрява.Слушайте и руската позиция и дано да ви се открие истината.

Тереза Борджия още ли ще експериментира с отрови?

Скриха я, за да не говори. Там може и да я самоубият!!! Егати демократите.............................

Западна демокрация. Ако това се беше случило в Русия, щеше да има рев до небесата от същите тези, които подкрепиха истеричката Мей и недоразумението Джонсън.

Жал за момичето... от тази военна база няма да излезе жива. Ако още жива...

А кога ингилизите ще извадят от задния си джоб версия за физическия мазач на гела по дръжката? ...срам за Джеймс Бондовците ако не накиснат българин, по стар навик!:)))) ...па ако излезе и роднина на Сергей Антонов---охааааа!:))))))))