Коментари - Военен в отпуск залови крадец, ограбил жена в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари - Военен в отпуск залови крадец, ограбил жена в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари

Хвала на такива честни момчета от Българската Армия. И аз се борих за това и така правех когато служех и след това продължавам.

И кво - военните вършат работата на МВР. Ами тогава да закриват МВР-то. Явно 20 хиляди военни ще вършат повече работа от 80 000 милиционери.

Смятам, че е по-правилно да се напише "военнослужещ", драги ми журналя!

Браво..по подобен начин ме спасиха шофьори на градския транспорт в София...да е жив и здрав

Все още има доблестни и смели мъже ! Докато полицията реагира, този мъж е извършил геройство. Ако всички бяха като него, а не да гледат само сеир.......

дори не са журналя а от племето на крадеца. За тях Българският език е .... факултативен.

Браво Цвятко, Еж, защо нямаше още 6 милиона като теб по тези земи!!!! Много неща щяха да са по-различни....

Вярно, делото е благородно, ама как така неоправомощено лице (длъжностната характеристика на военните не е да се борят с престъпността по улиците) ще изпълнява тези функции ? Как така ще има 70 000 тъпи куки дето седят на държавни заплати и по цял ден си клатят краката на леката държавна службица и няма те да я свършат тази работа, защо аз като данъкоплатец им плащам заплатите на тия тюфлеци ? Защо в България има 200 000 сотаджии и защо хората трябва да плащат на частни охранителни фирми за да си подсигурят неприкосновеността върху имуществото ? Защо тъпите ченгели не си вършат работата ? Аз тази статия я виждам като поредното напомняне че в България полиция, ред и законност НЯМА !!!

Има такава професия - да служиш на народа и държавата си. Има и мъже и жени готови да се закълнат, че сами са избрали този свещен път в живота си. Има и некадърници, които под формата на реорганизации съсипаха БА и я доведоха до просешка тояга само и само да се закичат с генералски звезди. Има и политици, които знаят как се създават верни на народа си кадри и малко по малко възстановяват това, което е останало. Такива като този военнослужещ дават облика на съвременната БА. Те са стимула за подражание на онези, за които закона и сигурността са над безразличието и печалбарските настроения сред подрастващите. Това са героите на днешното време, а не онези с снимките по покривите и в задимените кръчми.

Нарича се граждански арест. Друг е въпроса че милиционерите само реват за кинти?

здравеняк е - дано е сритал в добавка здраво мангала преди да дойдат полицаите. Хвала за постъпката.

Ами и аз служих, 2 години и 1 ден, без пари, без осигуровки, без да ми се признава 1 - ва категория за пенсия. Служих без работно време, денонощно в казармата. За тези 2 години имах само 20 дена отпуска. Дадох за тези 2 години време 90 на брой 24- часови бойни дежурства . Това беше в БНА. Сега за това се плаща и то не зле. Никой не ми благодари, никой не ми налапа хея с възторг... Не е добре така.

"граждански АРЕСТ" има в главите на д.билите иначе си е самоуправство и героят нищо чудно да си има проблеми.

Цитат :"попречи на крадеца да предаде на своите съучастници". Отгатнете етноса.

Проблемът е че мръсните ченгели(нали това ви е работата, да пазите граждани от посегателства като тези) са престъпно безотговорни. Веднъж ги издържаме тия хрантутници,(на всичкото отгоре и недоволстват) с данъците си и после масово всеки има сот и се хвърлят достатъчно пари в този сектор че да могат да се назначат 200 000 частни охранители. Това се осъществява с любезното съдействие на МВР, министерство на въртрешните РАБОТИ, какви работи бе капути продънени, в това вашето министерство на "работите" НЯМА 1 ЧОВЕК ДЕТО ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА РАБОТА, НЕ Е ИМАЛО И 1 ДЕН РЕАЛНО ДА СЕ СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА ОТ ТОВА 'МИНИСТЕРСТВО'

Хаха два минуса - двама милиционери четат форума.

Влиза за трудов стаж бе идиот.

Достоен човек! А защо пише, че е предотвратено престъпление над жената, след като е крещяла! Вероятно е дърпана и удряна, което се нарича ГРАБЕЖ С ВЗЛОМ и според Наказателния кодекс е с по-високо наказание затвор пред престъплението КРАЖБА. Сигурен съм, че откраднатото от нея струва незначително пред стреса, който е изживяла. Този стрес ще започне да се проявява по-късно, като тръпнене, безсилие....на улицата при разминаване с подобни на вид хора като крадеца, без дори да си помисля, че някой ще ѝ посегне. Просто психиката отключва незнайни пътеки от стреса. Добре е, че все още има хора, готови да помогнат ! Бог да пази българите в този упадък !

само като 3-та категория . и се брои само за трудов стаж но без да е осигурителен, бе глупак овчи.

влиза само като 3-та категория, бе глупак оФчи, и само като трудов но не и осигурителен стаж. никой не е внасял осигуровки за наборните. правиш ли разлика между "трудов" и "осигурителен" стаж за пенсия!?

Зада оправдаят крадеца-насилник после. Сега управлявощите имат нужда точно от такива

добре, правилно е да видим снимка на ЧОВЕКА. а защо няма снимка на крадливия примат, на тъмно-зелената маймуна?!

И кво. Ще го различиш ли после. На мен са ми еднакви на външен вид

Всеки, гонейки или правейки забележка на крадец от етноса, особено на улица, на гара, автогара, в градския транспорт знае, че около крадеца има бдящи и спасяващи го него, група съмишленици, готови вкупом да те нападнат. Затова и редовно има наръгани в столичните трамваи от етноса мъже, които са с куража, че ги пазят. Видях такъв случай, още преди 20 години на автогара Стара загора, когато беше полупразна в голямата жега към 14 ч и всеки беше отпътувал вече. . Една добре облечена дама, единствена пред 5-6 гишета със стъкла, си купуваше билет, когато една млада жена от етноса, облечена в чисти копринени дрехи застана зад чантата ѝ, а всички билетопродавачки гледаха картината и дори с поглед не дадоха сигнал. Явно бяха свикнали с гледката, но и се страхуваха за себе си от вечно присъстващата група "пътници" по пейките в чакалнята. Изведнъж жената, купуваща си билет се обърна и се скара на "копринената" жена от етноса защо е толкова близо до нея при над 5 празни гишета и започна да проверява чантата си. В този горещ ранен следобед при полупразна автогара, изведнъж наскочиха заплашително едни здрави мъже и жени, по-възрастни от "копринената" и билетокупувачката се слиса, събра си възмутения тон и поглед и бързо се отправи към сина си - тинейджър, като изгледа с възмущение и разочарование билетопродавачките. Тогава още мобилните телефони не бяха масови. Няколкото пътника като мен, присъстващи също останахме слисани и се огледахме към уж занимаващите се един с друг "пътници" от етноса и уж незабелязващи другите. Та този етнос има готова, работеща формула от над 20 години. Така действа. Затова смелостта на този човек, заслужава почит. Добре, че съгледвачите от етноса не са го нападнали !

На всеки метър полицай ли ?????

Тука все тъпи шапкари са си направили седянка и си веят взаимно ветър! В БНА се служеше от нас наборните по 24 часа , без да ходят да спят до кълките на жените си всяка вечер, когато не са наряд като вас, дето сте с "работно време". Наборните бяха без осигуровки, без заплата... И така по минимум 2 години, а някои и задръжка караха +3 месеца! Какви "герои служещи на народа" сте вие бе, тюфлеци и търтеи виснали сега на моите данъци, бившия наборен от БНА!

Стигнахме до там военните ни да задържат престъпниците ,да спасяват давещи деца ,пратиха ги да пазят и границата въпреки ,че тя е изрична задача на МВР ,какво стана ,че пари за армията няма и е свита до двайсетина хиляди а за шкембелиите от милицията които са над 60 000 има и нови коли и повишение на заплатите ,въпреки ,че не вършат нищо ,битовата престъпност се шири ,по пътищата е ад ,всеки ден трупове ,убийства изнасилвания ,не знам за чий ни е тази милиция изобщо.

Ти си бил един изключително ревлив наборен. Сега пак си ревлив, само дето не си наборен.

70 000 е вече на всеки метър полицаи, предлагам или да им се намали броя, или ако на някого му е много зор да са 70 000 да почнат да си вършат работата

Браво, човек с главно Ч.

Недей така остро , имаше някога и сред редовата войска връзкари - скатавки дето не видяха грам служба - бацили , артелчици , телефонисти и тн. Просто зависи къде си попаднал като род войски и какъв е бил командира , останалото е нагаждане според посоката на вятъра.

Там са истинските българе - у софето сме само ние шопете и ....

без съмнение една смела и доблестна постъпка на човек с гражданска позиция. но при подобни постъпки човек трябва да внимава да не бъде осъден в хага по донос от бхк, защото спира работния процес на определени групи от населението, които имат повече права от останалите и никакви задължения...

ЛЪЖЕШ! Вземахме заплата - 5 лв. месечно като младши сержант и се зачиташе за трудов стаж! ;)

абе ти само внимаваш какво говориш, ама внимавай и какво то влиза в дупето че то влияе и на глават и на приказките

Браво на хората, достойна постъпка!

Това не е бездействие на Полициятя, а реално, активно и осъзнато под заповед действие на всички МЕДИИ, РЕКЛАМИРАЩИ чрез филми, реклами и новини НАСИЛИЕТО, влязло от САЩ и Западна Европа, както и малоумието, изперкването от бедност, от комплекси, поради недостижимост на нормите и житейския успех, проповядван от Рекламите-Началници на човешката психика и образец за успех! Нали затова ни уведомяват и всяко денонощие къде, кога и как всяка тъпа к--ва-силиконка се снима и почива и кой я кл-ти ! Е, това се нарича УСПЕХ, ЗАВЕЩАН ЗА ПОКОЛЕНИЯТА НИ, СПОРЕД НОВИТЕ НОРМИ ЕВРОГЕЙСКИ И ПРО-АМЕРИКАНСКИ!. И НЕ МЕ ТРИЙТЕ !!!!!

Точно така.... Служихме 24 месеца х 24 часа без 22 дни "полагаема" ...а някои ,като мен и в истински бойни поделения на ІІІ-та армия...танкисти... И за това ,сега предлагам това време да ни се отчита ,като отслужен ден ...за 3 за стаж при пенсионирането...Отделно съм дал и няколко месеца запаси...Че за без пари...без пари служихме...Бог да ги прости мама и тате ,че ми пращаха някой лев за цигари и вафли... И без това ми се губят едни 5 години ВУЗ и доста години работа без осигуровки в годините на "демокрацията". Не може днешните "военни" от редник ...до генерал ...да са хем на заплати...хем ,като чиновници ,хем да се пенсионират на по 45 с 20 БРЗ...полицаите също... От такива млади военни пенсионери , много хора ,като мен ,в трудоспособна възраст ...трудно си намираме свястна работа... Предпочитат военни пенсионери...Един такъв полковник ,преди няколко години се намърда на позицията , за ,която кандидаствах ...а взема и тавана на пенсията ...Лакомия голяма....

Карлово е града където е роден Васил Левски. ЦИганските турци- крадци, Наркотрафиканти и такива, заниамвщи се с бизнес с проститутки, трябва да бягат далеч от България- Митьо, Мечки, Мехмед..

Което доказва какво!? -Че мястото на полицая не е в колата и на сянка . Доказва добрата работа на полицията с ботушките, протрупея и свирката. При настоящата организация следва какво -Гражданката да хване под ръка поне един свидетел, да го заведе в районното, да изчака благоволението дежурният да вдигне перденцито и отвори прозормета. След което гражданката да се наведе чинно напред, да обясни какво е станало, след което и се връчва един кариран лист иисе казва пиши! -Ама с какво? Чантата ми беше .... Може и да и се даде нещо за писане, което може и да става за писане. Име презиме лична карта -Ама тя беше в чантата! А, значи сте и безлични документи!!! .... Така чантата, докато свърши "разследването и оплакването" вече е пристигнала на горящото сметище. Започва издирвателна дейност срещу неизвестен (от известните) извършител ....Накрая кратко писъмце, откраднатите вещи с цена по ниска от (две, три) минимални заплати по цени на едро, без ДДС; наблюдаващият прокурор отказва образуването на дело! Вариант 2: извършителят малолетен/ епълнолетен -отказва образуването на дело

И през тези 24 часа ординареца на командирският посщаваше жена ти -в интерес на службата и сигурността на държавата. Това лакърдии от кварталният пенсионерски клуб ли е! В Хасково старшинката се явяваше сутрин за развод, ако имаше занятие вкоето трябва да е наличен остава до обяд, следва скатавка до вечерна проверка (ама и тя се вършеше по -често от взводният -фазан на срочна служба, или от ефрейтора на първи взвод. Двадесет и четири часа ги даваше женка ти, когато беше на полково или армейско учение, или се провеждаха изпити за бойна и политическа подготовка от дивизията, или от армията. Относно заплащането 0малко по -добро от стойността на един трудоден в ТКЗС. Редника -5 кутии цигари, ефрейтора 8, младши сержанта дузина. За сметка в която и порта да потропаш излиза възрастна кадъна -Ане, басма вармъ!? -Вар! (Евет) ...Дава ти една книжна кесия отличен тютюн, нарязан(като косите на любимата ти дълги, златистти...) дава ти и хартийки за да не свиваш качака свестник.... Дуги направоти даваха небезизвестните ТЮТЮТДЖАН ... Та и още нещо, драги партайгеносен -като смяташ че на днешните "волнонаемни" е лека службата, пазят задника на булките си, и парите им чок, вместо да смърдиш тука, отивай -търсят наемни войници.... Ама нещо май не става все меки китки при кандидатите, момите по -корави от "бойците"

Достойна постъпка на достоен човек. Поздравления!

Коментари - Военен в отпуск залови крадец, ограбил жена в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари - Военен в отпуск залови крадец, ограбил жена в Карлово | Днес.dir.bg

Коментари

Хвала на такива честни момчета от Българската Армия. И аз се борих за това и така правех когато служех и след това продължавам.

И кво - военните вършат работата на МВР. Ами тогава да закриват МВР-то. Явно 20 хиляди военни ще вършат повече работа от 80 000 милиционери.

Смятам, че е по-правилно да се напише "военнослужещ", драги ми журналя!

Браво..по подобен начин ме спасиха шофьори на градския транспорт в София...да е жив и здрав

Все още има доблестни и смели мъже ! Докато полицията реагира, този мъж е извършил геройство. Ако всички бяха като него, а не да гледат само сеир.......

дори не са журналя а от племето на крадеца. За тях Българският език е .... факултативен.

Браво Цвятко, Еж, защо нямаше още 6 милиона като теб по тези земи!!!! Много неща щяха да са по-различни....

Вярно, делото е благородно, ама как така неоправомощено лице (длъжностната характеристика на военните не е да се борят с престъпността по улиците) ще изпълнява тези функции ? Как така ще има 70 000 тъпи куки дето седят на държавни заплати и по цял ден си клатят краката на леката държавна службица и няма те да я свършат тази работа, защо аз като данъкоплатец им плащам заплатите на тия тюфлеци ? Защо в България има 200 000 сотаджии и защо хората трябва да плащат на частни охранителни фирми за да си подсигурят неприкосновеността върху имуществото ? Защо тъпите ченгели не си вършат работата ? Аз тази статия я виждам като поредното напомняне че в България полиция, ред и законност НЯМА !!!

Има такава професия - да служиш на народа и държавата си. Има и мъже и жени готови да се закълнат, че сами са избрали този свещен път в живота си. Има и некадърници, които под формата на реорганизации съсипаха БА и я доведоха до просешка тояга само и само да се закичат с генералски звезди. Има и политици, които знаят как се създават верни на народа си кадри и малко по малко възстановяват това, което е останало. Такива като този военнослужещ дават облика на съвременната БА. Те са стимула за подражание на онези, за които закона и сигурността са над безразличието и печалбарските настроения сред подрастващите. Това са героите на днешното време, а не онези с снимките по покривите и в задимените кръчми.

Нарича се граждански арест. Друг е въпроса че милиционерите само реват за кинти?

здравеняк е - дано е сритал в добавка здраво мангала преди да дойдат полицаите. Хвала за постъпката.

Ами и аз служих, 2 години и 1 ден, без пари, без осигуровки, без да ми се признава 1 - ва категория за пенсия. Служих без работно време, денонощно в казармата. За тези 2 години имах само 20 дена отпуска. Дадох за тези 2 години време 90 на брой 24- часови бойни дежурства . Това беше в БНА. Сега за това се плаща и то не зле. Никой не ми благодари, никой не ми налапа хея с възторг... Не е добре така.

"граждански АРЕСТ" има в главите на д.билите иначе си е самоуправство и героят нищо чудно да си има проблеми.

Цитат :"попречи на крадеца да предаде на своите съучастници". Отгатнете етноса.

Проблемът е че мръсните ченгели(нали това ви е работата, да пазите граждани от посегателства като тези) са престъпно безотговорни. Веднъж ги издържаме тия хрантутници,(на всичкото отгоре и недоволстват) с данъците си и после масово всеки има сот и се хвърлят достатъчно пари в този сектор че да могат да се назначат 200 000 частни охранители. Това се осъществява с любезното съдействие на МВР, министерство на въртрешните РАБОТИ, какви работи бе капути продънени, в това вашето министерство на "работите" НЯМА 1 ЧОВЕК ДЕТО ЗНАЕ КАКВО Е ТОВА РАБОТА, НЕ Е ИМАЛО И 1 ДЕН РЕАЛНО ДА СЕ СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА ОТ ТОВА 'МИНИСТЕРСТВО'

Хаха два минуса - двама милиционери четат форума.

Влиза за трудов стаж бе идиот.

Достоен човек! А защо пише, че е предотвратено престъпление над жената, след като е крещяла! Вероятно е дърпана и удряна, което се нарича ГРАБЕЖ С ВЗЛОМ и според Наказателния кодекс е с по-високо наказание затвор пред престъплението КРАЖБА. Сигурен съм, че откраднатото от нея струва незначително пред стреса, който е изживяла. Този стрес ще започне да се проявява по-късно, като тръпнене, безсилие....на улицата при разминаване с подобни на вид хора като крадеца, без дори да си помисля, че някой ще ѝ посегне. Просто психиката отключва незнайни пътеки от стреса. Добре е, че все още има хора, готови да помогнат ! Бог да пази българите в този упадък !

само като 3-та категория . и се брои само за трудов стаж но без да е осигурителен, бе глупак овчи.

влиза само като 3-та категория, бе глупак оФчи, и само като трудов но не и осигурителен стаж. никой не е внасял осигуровки за наборните. правиш ли разлика между "трудов" и "осигурителен" стаж за пенсия!?

Зада оправдаят крадеца-насилник после. Сега управлявощите имат нужда точно от такива

добре, правилно е да видим снимка на ЧОВЕКА. а защо няма снимка на крадливия примат, на тъмно-зелената маймуна?!

И кво. Ще го различиш ли после. На мен са ми еднакви на външен вид

Всеки, гонейки или правейки забележка на крадец от етноса, особено на улица, на гара, автогара, в градския транспорт знае, че около крадеца има бдящи и спасяващи го него, група съмишленици, готови вкупом да те нападнат. Затова и редовно има наръгани в столичните трамваи от етноса мъже, които са с куража, че ги пазят. Видях такъв случай, още преди 20 години на автогара Стара загора, когато беше полупразна в голямата жега към 14 ч и всеки беше отпътувал вече. . Една добре облечена дама, единствена пред 5-6 гишета със стъкла, си купуваше билет, когато една млада жена от етноса, облечена в чисти копринени дрехи застана зад чантата ѝ, а всички билетопродавачки гледаха картината и дори с поглед не дадоха сигнал. Явно бяха свикнали с гледката, но и се страхуваха за себе си от вечно присъстващата група "пътници" по пейките в чакалнята. Изведнъж жената, купуваща си билет се обърна и се скара на "копринената" жена от етноса защо е толкова близо до нея при над 5 празни гишета и започна да проверява чантата си. В този горещ ранен следобед при полупразна автогара, изведнъж наскочиха заплашително едни здрави мъже и жени, по-възрастни от "копринената" и билетокупувачката се слиса, събра си възмутения тон и поглед и бързо се отправи към сина си - тинейджър, като изгледа с възмущение и разочарование билетопродавачките. Тогава още мобилните телефони не бяха масови. Няколкото пътника като мен, присъстващи също останахме слисани и се огледахме към уж занимаващите се един с друг "пътници" от етноса и уж незабелязващи другите. Та този етнос има готова, работеща формула от над 20 години. Така действа. Затова смелостта на този човек, заслужава почит. Добре, че съгледвачите от етноса не са го нападнали !

На всеки метър полицай ли ?????

Тука все тъпи шапкари са си направили седянка и си веят взаимно ветър! В БНА се служеше от нас наборните по 24 часа , без да ходят да спят до кълките на жените си всяка вечер, когато не са наряд като вас, дето сте с "работно време". Наборните бяха без осигуровки, без заплата... И така по минимум 2 години, а някои и задръжка караха +3 месеца! Какви "герои служещи на народа" сте вие бе, тюфлеци и търтеи виснали сега на моите данъци, бившия наборен от БНА!

Стигнахме до там военните ни да задържат престъпниците ,да спасяват давещи деца ,пратиха ги да пазят и границата въпреки ,че тя е изрична задача на МВР ,какво стана ,че пари за армията няма и е свита до двайсетина хиляди а за шкембелиите от милицията които са над 60 000 има и нови коли и повишение на заплатите ,въпреки ,че не вършат нищо ,битовата престъпност се шири ,по пътищата е ад ,всеки ден трупове ,убийства изнасилвания ,не знам за чий ни е тази милиция изобщо.

Ти си бил един изключително ревлив наборен. Сега пак си ревлив, само дето не си наборен.

70 000 е вече на всеки метър полицаи, предлагам или да им се намали броя, или ако на някого му е много зор да са 70 000 да почнат да си вършат работата

Браво, човек с главно Ч.

Недей така остро , имаше някога и сред редовата войска връзкари - скатавки дето не видяха грам служба - бацили , артелчици , телефонисти и тн. Просто зависи къде си попаднал като род войски и какъв е бил командира , останалото е нагаждане според посоката на вятъра.

Там са истинските българе - у софето сме само ние шопете и ....

без съмнение една смела и доблестна постъпка на човек с гражданска позиция. но при подобни постъпки човек трябва да внимава да не бъде осъден в хага по донос от бхк, защото спира работния процес на определени групи от населението, които имат повече права от останалите и никакви задължения...

ЛЪЖЕШ! Вземахме заплата - 5 лв. месечно като младши сержант и се зачиташе за трудов стаж! ;)

абе ти само внимаваш какво говориш, ама внимавай и какво то влиза в дупето че то влияе и на глават и на приказките

Браво на хората, достойна постъпка!

Това не е бездействие на Полициятя, а реално, активно и осъзнато под заповед действие на всички МЕДИИ, РЕКЛАМИРАЩИ чрез филми, реклами и новини НАСИЛИЕТО, влязло от САЩ и Западна Европа, както и малоумието, изперкването от бедност, от комплекси, поради недостижимост на нормите и житейския успех, проповядван от Рекламите-Началници на човешката психика и образец за успех! Нали затова ни уведомяват и всяко денонощие къде, кога и как всяка тъпа к--ва-силиконка се снима и почива и кой я кл-ти ! Е, това се нарича УСПЕХ, ЗАВЕЩАН ЗА ПОКОЛЕНИЯТА НИ, СПОРЕД НОВИТЕ НОРМИ ЕВРОГЕЙСКИ И ПРО-АМЕРИКАНСКИ!. И НЕ МЕ ТРИЙТЕ !!!!!

Точно така.... Служихме 24 месеца х 24 часа без 22 дни "полагаема" ...а някои ,като мен и в истински бойни поделения на ІІІ-та армия...танкисти... И за това ,сега предлагам това време да ни се отчита ,като отслужен ден ...за 3 за стаж при пенсионирането...Отделно съм дал и няколко месеца запаси...Че за без пари...без пари служихме...Бог да ги прости мама и тате ,че ми пращаха някой лев за цигари и вафли... И без това ми се губят едни 5 години ВУЗ и доста години работа без осигуровки в годините на "демокрацията". Не може днешните "военни" от редник ...до генерал ...да са хем на заплати...хем ,като чиновници ,хем да се пенсионират на по 45 с 20 БРЗ...полицаите също... От такива млади военни пенсионери , много хора ,като мен ,в трудоспособна възраст ...трудно си намираме свястна работа... Предпочитат военни пенсионери...Един такъв полковник ,преди няколко години се намърда на позицията , за ,която кандидаствах ...а взема и тавана на пенсията ...Лакомия голяма....

Карлово е града където е роден Васил Левски. ЦИганските турци- крадци, Наркотрафиканти и такива, заниамвщи се с бизнес с проститутки, трябва да бягат далеч от България- Митьо, Мечки, Мехмед..

Което доказва какво!? -Че мястото на полицая не е в колата и на сянка . Доказва добрата работа на полицията с ботушките, протрупея и свирката. При настоящата организация следва какво -Гражданката да хване под ръка поне един свидетел, да го заведе в районното, да изчака благоволението дежурният да вдигне перденцито и отвори прозормета. След което гражданката да се наведе чинно напред, да обясни какво е станало, след което и се връчва един кариран лист иисе казва пиши! -Ама с какво? Чантата ми беше .... Може и да и се даде нещо за писане, което може и да става за писане. Име презиме лична карта -Ама тя беше в чантата! А, значи сте и безлични документи!!! .... Така чантата, докато свърши "разследването и оплакването" вече е пристигнала на горящото сметище. Започва издирвателна дейност срещу неизвестен (от известните) извършител ....Накрая кратко писъмце, откраднатите вещи с цена по ниска от (две, три) минимални заплати по цени на едро, без ДДС; наблюдаващият прокурор отказва образуването на дело! Вариант 2: извършителят малолетен/ епълнолетен -отказва образуването на дело

И през тези 24 часа ординареца на командирският посщаваше жена ти -в интерес на службата и сигурността на държавата. Това лакърдии от кварталният пенсионерски клуб ли е! В Хасково старшинката се явяваше сутрин за развод, ако имаше занятие вкоето трябва да е наличен остава до обяд, следва скатавка до вечерна проверка (ама и тя се вършеше по -често от взводният -фазан на срочна служба, или от ефрейтора на първи взвод. Двадесет и четири часа ги даваше женка ти, когато беше на полково или армейско учение, или се провеждаха изпити за бойна и политическа подготовка от дивизията, или от армията. Относно заплащането 0малко по -добро от стойността на един трудоден в ТКЗС. Редника -5 кутии цигари, ефрейтора 8, младши сержанта дузина. За сметка в която и порта да потропаш излиза възрастна кадъна -Ане, басма вармъ!? -Вар! (Евет) ...Дава ти една книжна кесия отличен тютюн, нарязан(като косите на любимата ти дълги, златистти...) дава ти и хартийки за да не свиваш качака свестник.... Дуги направоти даваха небезизвестните ТЮТЮТДЖАН ... Та и още нещо, драги партайгеносен -като смяташ че на днешните "волнонаемни" е лека службата, пазят задника на булките си, и парите им чок, вместо да смърдиш тука, отивай -търсят наемни войници.... Ама нещо май не става все меки китки при кандидатите, момите по -корави от "бойците"

Достойна постъпка на достоен човек. Поздравления!