Николай Ненчев оправдан на две инстанции

Година, след като беше пратен на военен съд за обществена поръчка за армейски униформи, бившият военен министър Николай Ненчев вече е оправдан на две инстанции.

Обратно в новината

Коментари - Николай Ненчев оправдан на две инстанции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен Ненчев си остана най-социалният министър, защото разреши на действащи военнослужещи да получават пенсия и заплата - 3000 лева и да не мизеруват както при социализма и Добри Джуров!

Защо съда си затваря очите за поразиите,които сътвори този прост кечаджия в МО-ЗАЩО?????????

защо осъдят ли Ненчев за действията му като екс военен министър трябва да осъдят че са допуснало такива негови действия и цялото правителство чиито министър е бил, та и во главе с неговия министър председател! Ха познайте кого ще го осъдят! Ще го осъдят, но при друго управление и не при това правителство!!!

ВСИЧКИ политици са оправдани а останалите не-на който според заслугите- получава малко или много

Гарван гарвану око не вади! Тези боклуци си бъркат в аналните отвори и никога няма да се ,,издокарат"!Е като тоя на снимката има само един хап,същия хап като на ,,бизнесмена" от В.Търново и проблема се разрешава!

Юнак ! Гордеем се с него !!..

Похарчи 80 милиона лева и нито един двигател самолетен не работи. Как така го оправдават Миризливия Мокет?

Руската мафия в България може да е превзела напъпно Прокуратурата, но съдът си остава все още не напълно превзет!!

Сега съдът да отсъди руския помияр Цацаров за държавна измяна, състояща се в служба на враждебна държава!

Аз също мисля,че тази бръмчалка правилно е дала поръчката на ведомствената фирма,но след като тя ска повече пари от частната- при същото качество, трябва да се закрие!При мвр-то има ред- една шапка,която в Илиенци струва 8 лв, те я продават на служителите си за 16 лв- грижат се за ведомството!

А за сделката за мокетно покритие за глави кога ще е осъден?

Това не е новина ще бъде новина, ако тъпака беше осъден.В държавата на мафията ръководена от един прост и самозабравил се човек- бб не очаквам справедливост.

После защо България била бедна. Ако крадеш с карфица, ще те осъдят, а ако е с влак не.

Бившият военен министър И НАСТОЯЩ ПРЕСТЪПНИК Николай Ненчев вече е оправдан на две инстанции. Николай Ненчев е "абсолютен престъпник" и "абсолютен шмекер" .

Ами, че в България да има някой осъден политик?! Всички са чисти като сълза.

Това е най-абсурдното обвинение в последните 30 години! Съдят го, че е дал поръчка на държавна фирма, а не на частна. И същите дебили, които винаги се възмущават "защо няма държавни заводи" роптаят, че е оправдан! Не 80, 800%.

наистина сте се изказали като "кухая лейка". Не го съдят за това, че я е дал на държавна фирма, а защото е погазил резултатите от проведен конкурс при който друга фирма е спечелила и е дала по-евтина оферта. В резултат: държавата е ощетена с 260 хил. лв.

Я да помислим пак - държавата плаща заплати на шивачки, независимо дали работят или не. Месеци са стояли без работа, но заплати са получавали. С колко е ощетена държавата? Частна фирма дава по-ниски цени от държавна? Защо тогава искаме държавни заводи?

защо ли няма ,,очудени,,...???

Учудвам се, че има като теб Очудени.

точно така...,,о-чудени,,!!! ,,ооо-чудо,,...!!! ,,невинен,,...!!!

Поради тежки ментални проблеми, не подлежи на съдебно преследване, а на лечение в специализирано заведение.

са проявили патриотизъм и са защитавали Родината от азиат-болшевишките варвари, задължително стават клиенти на прокуратурата, та КОГО обслужва тя ???

И кво правим сега? Напишете някоя опорна точка на фатмака да я издекламира.

един въпрос от Велизар Енчев към Каракачанов...има връзка и към Ненчев.

ИЗ "Пътеводител за България пътища и безпътие".. "За България може да се каже, че е свободна страна. Или по-правилно казано България е странна свобода. По устройство е държава, в която всеки се устройва, както намери. Намира се на кръстопътя на дребните амбиции. Населението ѝ се състои от бивши, сегашни и бъдещи министри. Занятието на всички се състои в това: сегашните министри да дават амнистия на бившите, а бъдещите на сегашните."

Жалко, че няма как да бъде подведен под отговорност за цялостен принос към развитието на армията