Военен пилот на СУ-25 пострада при инцидент край авиобаза "Безмер"

При заход за кацане летецът е катапултирал, в добро състояние и е контактен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От коментарите на всички си личи какви сте боклуци. Вие не сте българи! Вие сте продажници мръсни! Момчетата ни гинат от без действията на всички парламентаристи-хрантутници и подлоги. Оставихте държавата на автопилот. Ходете и гласувайте за тия гадове.

Пилота е объркал копчетата. Натиснал за катапулта, вместо някое друго.

американска диверсия

Браво на пилота, един самолет по-малко за Украйна!

В Украйна няма нито един български самолет,дебил.На какво се радваш,че ще плащаш самолети с твоите данъци ли?Бива да си олигофрен,но чак толкова.

Дай Боже и другите съветски бракми да се разбият, а американските изобщо да не ги получим!

Да не е гледал Брус Уйлис в Умирай трудно напоследък и затова така да му се получава?

Не ми е ясно какво ще правят там министъра и шефа на армията. Самолетът е унищожен. Пилотът е в болница. Или за да се разберат какво да лъжат.

ми ще вземат оная кутия, чернта, ще я занесат в рассия, и ще чакат ония да им кажат оти е паднало фърчилото!

При 30-40 часа ГОДИШЕН нальот в българските ВВС обикновено така се получава! Натовските летци имат нальот не по-малко от 180 часа! Пак опираме не до техника, а до пари и то много пари......

Е той докато направи 180 часа нали трябва да почне от нула. Каква е разликата ако и двамата са на 20 ти час. Предполагам не е изпълнявал фигури от висшия пилотаж или да е водил военни действия. Или казваш поради липса на часове не може и да се приземява.

Разликата е, че на 20 час изпълняваш значително по-прости задачи отколкото на 180 ч.

един преди 3-4 г се удари в антената на кораб по време на учение, друг преди 2 г.загуби пространствена ориентация и загуби битката с мишената, на този сигурно му е малък нальота. С тези темпове ще изпотрошим за нула време и новите ф-ове.Я най - добре да си плащаме за охрана да ни излезе по евтино.

някой/някои бг политици сигурно за взели дебели комисионни от ремонтирането на старите военни самолети от руски/беларуски предприятия, като се има предвид че никоя друга нормална страна вече не искаше да има нищо общо с русия след анексирането на крим

един преди 3-4 г се удбиткта с мишената, на този сигурно му е малък нальота. С тези темпове ще изпотрошим за нула време и новите ф-ове.Я най добре да си плащаме за охрана да ни излезе по евтино.ари в антената на кораб по време на учение, друг преди 2 г.загуби пространствена ориентация и загуби

Пиши го пенсионер по болест и да отива в Павел баня.

Ако идиотката курнелия ниньова не беше се запънала като дърта магарица на мост, можехме да дадем всичките съветски самолети на Украйна и да получим нови западни или американцски, както направиха Ромъния, Словакия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия. Заради тази тъпа комунистка сега ще плащаме милиарди за нови самолети, ракети, ПВО, артилерия и какво ли не. Деба нейната мама шибана болшевишка деба.

Румъния, Словакия, Полша, Чехия, Словения, Хърватия са получили нови самолети от ? От САЩ ? В замяна на старите ? Може ли линк към новината, да прочетем и ние ! :D :D :D :D A ние в замяна на парите си получихме ли ги ? Или щатите вече долари не приемат, само стари самолети за нови !? :D :D

Пожелавам на него и неговите близки бързо и пълно възстановяване. Но трябва час по-скоро да се замени остарялата и ненадеждна съветска военна техника с модерни НАТО-вски образци. А като начало тези СУ-25 могат да се предоставят на Украйна и да се преговаря за заместващи изтребители Ф-16.

Срам, срам, срам, срам! Добре, че пилотът е здрав, ако не друго...

Вече 7 По- малко активни

С руски боклуци толкова,отдавна трябваше да сме с натовско въоръжение,но пък НАТО трябва да са луди с прокремълски президент да ни продадат свястна техника. Докато Руслямистан има влияние,няма да имаме свястна военна техника.

За какво ви има ? Генерирате само разходи!

Ти армия генерираща разходи не си виждал. (Всяка генерира)

Ти къде видя армия да генерира приходи....

С 40 г запорожец можеш само до бостана да ходиш. Ако закъса, комшията ше го изтегли с магарето...

Сума държави още ползват този изтребител безпроблемно. До поддръжка, обучение и до сдържане от кражба на пари е. Нищо друго.

СУ-25 НЕ Е ИЗТРЕБИТЕЛ А ЩУРМОВИ ДОЗВУКОВ САМОЛЕТ . ЗАЩО ДРАЩИТЕ ПО ТЕМАТА БЕЗ ДА РАЗБИРАТЕ НИЩИЧКО ?

Тези самолети са абсолютно ненужни на ВВС. Това са самолети за подържане на настъпателни бойни действия на пехотата. Имат на въоръжение ракети въздух - земя и картечници. Изобщо не могат да защитават въздушното ни пространство, защото имат таван от около 7000 метра. И пътнически самолет не могат да достигнат. Но корупцията в армейското снабдяване си изигра ролята и дадохме млиони на Беларус за да ремонтира тези таралясници.

Бяха 7 , сега вече са 7 броя....

е, сега и тоя да го обявят за герой, като ония дето загуби битката с мишената, и готово!

Е унищожил изтребителя абсолютно целенасочено. Кой му заповяда е въпросът?

ЦЯЛОСТНО СВАЛЯНЕ НА ТАЯ ШИБАНА, БЛЯДДСКА АВИАЦИЯ ОТ ПОЛЕТ И ПЛАЩАНЕ НА НАТО , ДА НИ ПАЗИ НЕБЕТО, ДОКАТО ДОЙДАТ "ПЕПЕЛЯНКИТЕ" ! ХОЛАНДСКИТЕ Ф-35 ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТУК НА ПОСТОЯННО ДЕЖУРСТВО !

И както сте я подкарали , какво точно ще генерира пари за да плащате на този и онзи за всичко , което преди си правихме преди сами ? За един приятел питам

Соросоиден боклук: "Чуждата армия трябва да е тук да ни пази ..." В момента по швабските телевизии се обсъжда, как този който ги пази толкова много време (ФАЩ) така ги пази, че им взриви най-голямата инвестиция за последните 20 г. - от екзестинциално значение за тяхната икономика !

При служебните кабинети на Радев се случват само такива неща!

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДС-КГБ МАСОНИТЕ КОИТО 33 ГОДИНИ НЕ ПОЗВОЛИХА БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ ЕВРОПАЙСКА, МОДЕРНА СТРАНА, И ДА СКЪСА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ КРЕМЪЛСКИТЕ ОКОВИ ! ТАКЪВ БОКЛУК Е ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ, НЕ Е ИСТИНА ! ТАКЪВ БОКЛУК Е! НАТО НИ ТЪРПЯТ 17 ГОДИНИ ДА СТОИМ СЪС СЪВЕТСКИ ЖЕЛЕЗА ! 1 НАТОВСКИ ПАТРОН НЯМА ! ДАЖЕ ПАРАДНИТЕ УНИФОРМИ СА СТАРИТЕ СЪВЕСТКИ БОКЛУЦИ !

Ма се омаза. ЦРУ и ДС от като има преход са едно:)

КГБ е с наще.

Ще дойдат Ф- вете скоро

Вече са 7 хаха

Съветските москвичи са вече антики, още едно време. Дано пилотът се оправи.

Като локомотивите на БДЖ. Докато не изгорят поетапно....

Така е, с тези съветски бангии....

ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СКЛЮЧИ ДОГОВОР С НАТО ДА НИ ПАЗЯТ НЕБЕТО, ДОКАТО ДОЙДАТ НОВИТЕ ЕФ-КИ ! ДА ДОЙДАТ ПАК "МЪЛНИИТЕ" ОТ ХОЛАНДИЯ И ДА СТОЯТ ТУК ... И БЕЗ ТОВА ИМА НУЖДА ОТ ТЯХ - НА 500 КМ ОТ МОРЕТО "ВРИ И КИПИ"

Другата,неизказаната част от новината е...че самолетът е за "утилизация"...

За кво ви е армия бе? НАТО ще ви пази от руснаците! Ей Турция е готова да помага...вече помагаха 500г и пак искат да помагат хората ;-)

Е, вече са 7...

А самолета как е? Има ли го още или вече само ще го съберат за рез. части?

За скрап! Циганите вече "берат"алуминий.

Ти се шегуваш, а!

Тия не ни ли ги ремонтира Лукашенко ?

стават само за плитици, като ПЛЪХА радев.

Слава богу,че самолета е фейслифта с работещ катапулт.

абе вие не мое а кацнете ще ми водите война с русия... абе наркоманска работа...

Че то от руската армия остана ли нещо бе ,че да водиме война с нея ?

Още не си я видял

С оркестъра на руската армия не можмем да се бием.

Ти и с жена си не можеш да се биеш.

Такова нещо като ВМА-Сливен.....!? ...няма !!!!!!! ВМА-Сливен....ха...ха...ха...ха...ха

ДАДОХА ТИЯ СУ-ХИ ПРЪЧКИ НА РЕМОНТА ПРИ ТАРАКАНА, КАЗАХ, ЧЕ КАТО НИЩО ТАМ ЩЕ "ПИПНАТ НЕЩО" ! ПАДНА ЛИ МИГ-А ? СЕГА ПАДНА ЛИ ТОЯ СУ-Х БОКЛУК ? ОЩЕ ЛИ ЩЕ "РЕМОНТИРАТЕ" КРЕМЪЛСКИТЕ БОКЛУЦИ, ВМЕСТО ДА БЪДАТ УТИЛИЗИРАНИ , КАТО СЕ ИЗПРАТЯТ В УКРАЙНА !

Към момента България има 8 активни самолета СУ-25. Е вече са 7.

"Инцидентът е станал около 14,30 ч. Изтребител бомбардировач е загубил контрол и се е разбил. Пилотът е катапултирал, но парашутът не се е отворил." пише също, че пилотът е в добро състояние

След полските ремонти е цяло чудо, че е излетял. Някой да не е очаквал, че ше и кацне? Апропо, колко останаха? За самолетите питам....

И 29-ките карат там, имат голямо “бъдеще”

Су-25 не са ремонтирани от Полша.

в Беларус и ги и модернизираха даже ..

бих вярвал на полски ремонт много повече, отколкото на руски/беларуски. помисли дори по соц-време, кое беше по добре - полски фиат (големите) или лада? Камион Стар или ЗиЛ? ами сега - тролейбус Соларис, Трамваи Песа - спрямо съвеЦкото метро на Метровагонмаш??? в едната страна има нормални и отговорни хора, в другата - само пияници.

Ей, избихме си всички пилоти с тия руски тенекии, с тоя руски скрап дето за нищо не става !

Като не разбираш недей да плямпаш тъпотии

Кое не разбирам бе, не е ли вярно това ?

Питаш дали е вярно! Прост народ ейййй много прост

Като летят на самолети на по 35 г. така ще е. Ама вие нали си купувате трошки, пътувате до Гърция, говорите по мобилини телефони и т.н. За да имаме истинска армия при сегашните условия (няма го СССР да ни подарява самолети) трябва много да стегнем коланите.

Махайте ги тези щайги!

За пилота разбрахме ,ами самолета още ли е във въздуха?

Американците го свалиха самолета!!!

Или руснаците?

Къде е ушатият пингвин?!? Румен Радев , комуниста , дето сега ближе гъза на американците!!! Трябваше и той да се качи , американците от нашите бази да му пуснат една ракета и да го убият и да свалят самолета , както направиха с онзи човек майор Валентин Терзиев , американците пуснаха ракетата и го свалиха , а беше толкова опитен летец!!! Сега американците пак са пуснали някоя ракета и така са свалили и убили някой друг добър наш пилот!!! А медиите мълчат като гъзове!!!

Украйнците отвличат техни студенти опитващи да напусна Украйна и ги пращат за пушечно месо https://mobile.twitter.com/AZmilitary1/status/1575104428947910657

Явно вече са 7

Министърът на отбраната и заемащият една смешна измислена длъжност пътували към Безмер,заради случай който е от компетенцията на командир на дивизия , командващ ВВС......!?!?!?......Хора без работа,опитващи се да оправдаят ,получените заплати.....Ами след време ,ако падне F-16...!?шефа на НАТО ли трябва да дойде !?!?

Как ще падне виртуален самолет?

Там ще има работна вечеря! А утре делова закуска и обяд!

И колежки с къси полички...

Да ни пази, че в мирно време се утепахме по въздух, суша и вода...