17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз разбирам само, че заглавието е невярно. Част от оръжие е, не е боеприпас. И, наистина, щеще да стане страхотен сувенир, а сега ще отиде на бунището.

Хотела е изпуснал страхотен сувенир, с който да украси механата. Ама като са скатали казармата и не знаят, че това е безопасно, са направили добре, да се обадят на службите.

Това е част от ракета, който е паднал... Да разбрахме, това е ЕДИН ЧАСТ, който е паднал.

редакторе, плуват рибките, хората, кравите и някой пилета дори! а предметите плават!

Взете си по един Калашников и на Слъчака на море каска противогаз и т н....

Вчера преди обяд румънски боен катер с натовски знак от пристанище Бургас (акостирали са три бойни катера под предлог военни съвместни учения, но български не видях) много бързо навлезе навътре в морето и произведе изстрел, който се виждаше от плажа, може да има връзка.

С газа на майка ти

На морето само с каски.

ПИПО

И бронежилетка за по сигурно.

сега само педали - за всичко мрънкат на 112

разбира се, че ще плува , все пак е лято...бриз, море, мацки..

Това е може би един от последните "подаръци" на крайцера Москва, преди да потъне. Какво ще прави Панцирь-С1 в морето ако не е било инсталирано на кораб?

Буци искаше яхти да плават в Черно море, да няма милиция, по улиците да свири Лунната соната , на неговия скъп приятел Франк Лойд Райт... А не да плават мини и ракети! Но обичаше и бахура, който да поема обилно от Краваристан. А то не може и двете заедно. И той избра бахура...

Най обикновенна ракета за гърмене по градоносни облаци. Кво толкова се втелявате. Кога ли ще падне нещо таквоз на нечия глава???

Ти си по-тъп и от Боко, и от склеротика Байдън щом твърдиш, че стрелят с ракети по градоносните облаци над морето. Карай си каруцата по-бързо и наистина се пази, че с таз голяма кратуна на раменете току-виж те нацелила някоя ракета против градушките!

Точно това е. Това не е военен отпадък. Най-вероятно до морето я довлякло някоя река. Да се провери къде и кога не са си прибрали гилзите. И да престанат да плашат. Когато на канадските фашаги им се разклати стола започват да плашат. Също като Трюдо.

Бре, то морето толкова голямо, че мини от първата СВ се намират още там. Както е тръгнало и някой динозавър скоро ще изплува от канализацията.

Нищо де, какво толкова.....мини и ракетки в морито и по плажа, стотици умрели делфини.....кефим им се нали и разпалваме войната с доставка на нови и нови оръжия, ама на кой му пука за делфините и хората които искат да бъде нормално и хубаво както преди ....

Казваш да не доставяме оръжие на Украйна, та "да бъде нормално и хубаво както преди...."?! Сиреч, Русия да премине през Украйна, като на разходка и да направи референдуми по цялата територия на Украйна за задоволяване на неистовото желание на хората да се влеят към руската сволач и управлението на Путин и няколкото олигарха около него, нали така?! Давай и в България да направим един референдум за това, та да се свърши с тази западна гнет и да си се влеем робски към Русия, на кояро ние сме дали писменост и религия, но трябва да сме им подметки, защото силно го желаем... "Референдумът" ще предотврати "денацификацията" и у нас, тъй като, ако няма отпор за Украйна, ще трябва да очакваме "включване" и при нас и другите ни съседи - както Путин каза, ние и Румънците трябва да сме им пак подлоги, а не част от НАТО. Иначе, всичко, което пишете руските тролчета е просто прекрасно. Напомням, че не съм за американците или руснаците (двете сили, желаещи слаб ЕС), а съм за добре организиран, солирарен и силен ЕС.

Точно. Както в обсадена крепост: няма начин да се измъкнат войните, но може да се избегне изтребването на останалите. Украйна губи тази война. Няма никакъв смисъл да се увеличават жертвите. Това, което искаш е да я загуби като цивилните измрат или бъдат изритани во всеки Веков от Украйна. Искаш изтреблението на цивилните в Украйна.

явно е така когато отсрещната страна е средновековна и трепе всички наред

Ами то воината ватенките я разпалиха ! Европеиците направиха путека да му се молят да не влиза с армия в украина е сега ще духа супата

Комплекс 96К6 Панцирь-С / Панцирь-С1

Абе тези тайвански чипове от откраднатите перални много некачествени бе. Виж къде ми отиде ракетата.

Явно са били настроени на режим центрофуга по погрешка.

Тези окраински ракети са най-модерни Освен, че фърчат, могат и да изплават.

За всички льольовци да кажа, че това не е никаква ракета а лазаерно насочван артилерийски снаряд. В никакъв случай не е американско или западно производство. Натовските варианти имат стабилизатори на опашката и при насочващаа глава, а този, както се вижда е само с опашни стабилизатори.

Каква е разликата между опашен стабилизатор и стабилизатор на опашката?

ПИПО

Яко :)

Това не е нищо такова. Това е против градушка. Как е попаднал шрапнела в морето е наистина интересно. Сигурно чрез някоя река.

Ами, то нашето море си е "бомба", какво негодувате, имаме си: 1. Covid 2. Мини 3. Торпеда/ракети 4. Запалена площадка за строителни отпадъци в Бургас, обгазяваща в радиус от 50 км. Не виждам, за какво недовлстват почиващите..... Според мен това се прави за по-добър комфорт на укрите, да се чувстват, все едно са си у дома...

литературен или медицински боеприпас ако изплува ще е страшно чак тогава...

медицински боеприпаси плуват редовно - дамски превръзки и капути

Я каква опорка светкавично бе спусната до соросоидите ни! Това било първата степен на руската ракета Панцир С1. На мен пък ми прилича на втората степен на американската Tomahawk RJ-320, партида NC-1420D, произведена през ноември 2016 в завода в Милоуки, Кънектикът.

На мене ми прилича на любимото дилдо на Путин. Много страда че си си го е загубил. Как познах ли? По цвета.

руснаците страхават ли ви българи?

Мразя всеки, който се опитва да ме страхува.

Страхават, страхават. Най-страхават дебили и неграмотни.

Това не е първа степен на ракета-няма възможност за закрепване на следващата степен А предната част е място за поставяне на детонатор. Също така с тези огромни опашни стабилизатори направени като в час по трудово няма как да бъде и съвременна ракета. Най-вероятно представлява някакъв вид учебна ракета. Вероятно още от съветско време.

Влез в уикипедия и на Панцир С1 ще видиш снимката, че е точно първата степен на реката за ПВО,

Щом в википедията го пише значи е точно така. На мен пък в википедията ви ми излиза като вибратора който ползвате.

_stankow

Погледнах и аз. Пълно съвпадение на външния вид и детайлите с първата степен на ракета на Панцир-С1.

Всъщност пише, че е от 94-та, като във времето е търпяла развитие, ако е вярно, така че нормално да е стара като модел и грозна.

Ама ти да си напишеш височайшото мнение, както ти пука, че някакви вече доста точно са разпознали ракетата. Бахти идиота !

И с какво мнението на един очевиден трол написал едно и също 50 пъти е меродавно?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Pantsir-S1missilemaks2009.jpg

Съветски боеприпас, произведен наскоро в Окрайна

Панцир не е съвеЦки. Руски е.

Първа степен на РУСКА ракета от Панцир С1. Влезте в Уикипедия и ще видите снимка на същата ракета.

Това е първата степен на ракетата 57Э6 на Панцирь-С1. Силно смущаващо е, че в цялата държава няма специалист, който да я разпознае...

Искаш да кажеш, освен теб?

Най-вероятно е доплувала от остров Змеиный.

Шегата настрана, наистина прилича на задната част на ракетата от снимките.

Личи си,че Щатите са хвърлили око на региона. Зорлем ни направиха военна зона. Остава да си спомните и какво място беше Черноморието при соца, какво е сега.

Американците казваш нападнаха Украйна. Или може би американците са заповядали на своя слуга Путин да нападне Украйна?

Че кой направи преврата през 2013? ЦРУ руска ли е?

тактическо оръжие близо до разни бивши атомни електростанции?! кой бе скапаняк?! САЩ + евро зелките, включително скапаняка, който вече е посланик!

Това повече прилича на някаква любителска ракета, отколкото на боеприпас.

Всъщност американците обичат така да си обрисуват ракетите, доколкото съм виждал от документални филми, но това не е гаранция, че и други държави не го правят.

Сетих се за френската комедия за полицаите как гонеха една ракета на плажа.

Шило

Аз пък- за гениалния филм на Чаплин "Великият диктатор" и сцената с "Голямата Берта"

При Бойко в Черно море мирно плуваха платноходки и детски пояси , при Подмяната трепят народа с американски торпеда и мини на плажа ! Пак гласувайте за военнопрестъпниците и подгъзурниците на Мустафата -Кики,Коки,Гуглена ,Славуца,Курнела и Маджо Бойкикев!

От лудницата ли драскаш, бе герби? Пий си хаповете, че е сериозно!

Краварските баданарки са най-големите и вкусните баданарки на света!

Шило

В Черно море военните от много държави провеждат учения, включително със стрелби- учебни, бойни и т.н. Също така, такива учения се провеждат и от силите на ПВО, структурите за брегова охрана. Диванните специалисти, наясно ли сте с това? Да не говорим за боеприпасите от ПСВ и ВСВ, които ги намират регулярно. Отделно, през годините, било то поради военни действия, било то поради аварии, на дъното има и много други военни плавателни съдове- кораби, подводници, че и самолети. Нека, военните да си кажат думите, а не "специалистите" по "Кънтър страйк"

това е част от руска ПВО ракета.

И как го определи това?

Шило

Ти, в казарма ходил ли си и коя част е?

Първа степен на РУСКА ракета от Панцир С1. Влезте в Уикипедия и ще видите снимка на същата ракета

Тая година морето е бомба.

Сега остава на плажа да изплува и "Москва"...

Това е надуваем китайски плажен аксесоар. Руските деца много им се радват.

Ако беше натовска ракета какво ли цвилене щеше да падне?

Е че тя очевидно е натовска. Затова си траят

Шило

От снимката, става ли ясно, каква е? Само питам

Някой по-долу беше писал, че е първа степен на руска ПВО ракета. Съвсем прав е човека.

Шило

Хахаха, сериозно? И, най-малкото, формата на първата степен, такава ли е? С място за детонатор?

Руска или Съветска?

Ами, баш си е натовска - GLMRS M30 - боеприпас за системите HIMARS. Веднага се познава по четирите правоъгълни опашни стабилизатора и по още четирите - малки и триъгълни - към носа на ракетата (на снимката са смачкани, но напълно разпознаваеми).

Нищо, ама нищо общо !

Трябва да е торпедо от Балканската война като мината от ПСВ.

Някакво джобно ще да е. От детска подводница, най-вероятно. Ама са му пришили стабилизатори от ракета. За камуфлаж, естествено.

Няма ли да има днес тема за Капитан Андреево, изнасилвна от някой ПП морален гуру?

Изплувал е по тъмно, когато бриза е от сушата към морето. Странно нали?

има вълнение... абе тъп си

Не повече от теб вата

Шило

Много повече от него, соро

как нещо тежко и метално изплува? Това да не е надуваема топка?

уау какви тъпунгери сте тук, учете физика бе скапаняци, но не във фитнеса, а в училище!

Да сравниш танкер с торпедо е връх в интелекта и показва изумителни познания по физика, да.... Какво общо има плаваемостта на танкера с плаваемостта на торпедото? Едното изначално е проектирано да има плаваемост. Но нали все другите са прости, хаха.

Намирисва на нагласена за снимка советска постановка.

Ако нещо е безусловно, то е че руската пропаганда е дървена, а театралните постановки дължим на сценариите на мадам Зеленска.

Соломон Паси да отиде да обезвреди топедото.

това е въпросът

Хотела е уникален.Не хейтвайте хотела, а руснаците,защото ,,Wave Resort" няма никаква вина за нищо!

Научи кога се ползва пълен член. Но не когато са ти набили кочана до дъно в дуплото, с в Българския език! ХотелъТ е изключително грозен, безформен и прилича на изцвъкано нищо сред полето.

Спри да се Излагаш. Всички разбраха, че си служител на пропадналия хотел. Нищо не може да се направи. Фалита е близо. А за руслямците си права. Свини са.

Преди да е имало нещо подобно?

26.07-29.07 ТРИ нощувки, Фамилна стая 2+2 за двама възрастни с две деца на Ок Инклусив е само за скромната сума от 2817 лв гарантирам, че за тази скримна сума всяко семейство от София би предпочело да отиде на Гръцкото крайбрежие, вместо да плува с ракети в канала пред смотания бетонене квадратен блок! майнатаВи

Остави ги! Хейтърите умират млади. Имат проблеми със жлъчката!

,,Wave Resort" e All Inclusive луксозен, петзвезден хотел,където е много приятно и удобно за всякаква възрастова група! Била съм там 20 пъти е прекрасно!

Няма градини, територия, само бетон!

Ти да не си ПР-ката на Кочината, бе моме? Връща се да доучваш!

Това е задната част, горивен резервоар на зенитно управлявема ракета 57E6E. Щом плува, значи е празен и е просто една куха тръба.

Значи е нормално според Вас? Да му мислят гмуркачите! А преди се сърдехме, че има цигарени фасове.

Елате в ,,Wave Resort" за да имате незабравима почивка!

Дай поне да те видим на какво приличаш, дали ставаш за незабравима почивка.

Преди десетина години с децата намерихме на плажа част от разбило се НЛО. Хвана ни шубе и бързо си тръгнахме. Не сме звъняли на полицията, не искахме да се раздухва. Още ме побиват тръпки.

Как разбрахте, че е НЛО? Може да се окаже стара ръждясала конструкция от тоалетна на подводница, например! Имате ли си на идея колко сложен агрегат е това. Няма как да отвориш дупка в подводницата и момчетата просто да си ходят и да пускат водата, щото от налягането ще напълни подводницата и ще я потопи. С контейнер пак не става, защото заема много място. До втората световна война са си вършили работата в кофи и са ги изхвърляли като излязат над водата. Та ... част от нло ... неизвестното винаги е плашещо.

Голям шум за тренировъчна част от ракета. Ако имаше истинска, активна бойна глава, нямаше да я вземат. Щяха да я взривят на място. Щом я взеха да я транспортират, значи в нея нищо няма. Никой не транспортира активни взривни устройства. Унищожават се на място.

Може главата да е изпаднала по пътя

Няколко болтчета са се развили и е паднала главата :))))

Тъй де, ще чакаме да се случи нещо, ката в Гърция и тогава ще попитаме може ли да шумим. НАТО да се омита в неговите си морета!

Укрите какво транспортират от Бургас?

Кисело мляко ли да транспортират? Каквото са им докарали това транспортират.

Абе да ти излезе нещо такова до теб докато се плацикаш, да видим дали ще вдигаш шум или не.. Плажуващите едва ли имат представа как трябва да изглежда една пълна или празна ракета или каквото е там това чудо...

Да не се окаже ракета срещу градушка?!

Най вероятно защото в морето има много посеви

има градоносни облаци ;)

Значи Украйна води антируска кампания след като Русия окупира Крим Донецк и луганск-части от Украйна гарантирани с договор между Русия и Украйна. Ти моето момче дето си се продал за дребни стотинки ще хванеш ли Турция, ако Турция окупира част от България? Или викаш ако ти платят защо пък не? Как пък нямаше антируска кампания преди Русия да окупира Крим? Или викаш всеки който не изпълнява заповедите на Путин задължително води антируска кампания? Да не би американците да нападнаха Русия? Илик украинците да са обстрелвали Москва?

по твойта логика, Турция може ли свободно да си разкарва танкове през България след като сме в Нато?! Или ходиш с американско флагче и цветя и целуваш турците по улиците. Примерите ти са малоумни и дебилни! Просто написани в някое сосорспийско мъзе между тековете ти с еднополови феи. Скрий се, че сте само 5% и намалявате. Скоро цяла Европа ще ви покаже кое е важнони кое вредно! Предполагам, че вече си превел заплатата си в Украйна и че си започнал да икономисваш газа, миейки си само устата и гъзА.

Американците са си разкарвали танковете и за Украйна и са обстрелвали руската територия? Самия факт клавиатурен плъх и платен трол такъв, че имаше множество граждани излезли на улицата в подкрепа на Украйна и НИТО един излязъл в подкрепа на Русия е достатъчно доказателство за вашата бройка. Хайде да видя как ще излезеш с портрета на Путин на площада и ще викаш слава на Русия. Хайде давай клавиатурна плъхче.

Си ти, сбърканяк червен. И да Турция може да си разхожда танковете у нас защото сме съюзници, а ти ноже да си ЕПМ рукса подлого.

Украйна не беше член на НАТО и нямаше американски бази на своя територия нито американците са се разхождали с танкове. И Турция няма право да си разхождат танковете из България ако не и разрешим. Но пък според родоотстъпници като тебе ако Турция ни нападне ние трябва безропотно да се подчиняваме за да избегнем войната. Защото точно това твърдите че трябва да направи Украйна когато Русия нападна.

Териториите са руски от времената на Екатерина Велика. Укрите хем искахао да ги предоставят на Байдън - фамилия за шистов газ и военни бази, хем да живеят разкошно от Евро заеми, хем да смучат от Русия. Сега остава някой да рече, че Екатерина е била украинка - да се посмеем.

Твоята болшевишко- империалистична логика, аз искам да си върнем Казан, Крим, Солун, Одрин. А добре ли звучи тъпанарче съвецко?

Шило

Различни боеприпаси и от ПСВ и от ВСВ се намират постоянно. Няма година, през която да няма поне два-три случая. Така че, да не правим от мухата слон