Водният кошмар се завърна с нова сила в Централна Гърция, камбани биха цяла нощ (видео)

Библейско е унищожението в общините на Магнезия. Отново Волос, Лариса и Кардица попаднаха в центъра на бурята. Критична е ситуацията на остров Евбея

Обратно в новината

Коментари - Водният кошмар се завърна с нова сила в Централна Гърция, камбани биха цяла нощ (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да им пратим няколко милиона защото те ни пратиха няколко съболезнования за тукашните наводнения.

Дебил, какви пари си чакал от Гърция за наводненията у нас и защо си мислиш, че България ще преведе пари на Гърция. Има си солидарен фонд на ЕС и всяка държава може да кандидаства, ако пожелае. У нас щетите бяха незначителни за финансовите възможности на страната ни.

Това е заради пияния грък дето ми блъсна колата у Волос преди месец!

Там е остров Трикери 1913 няколко хиляди българи са удавени или умрели от глад. Всичко се връща .... хич не ми е жал!!!

Господ измива света от антиваксърите. България е средващата.

Ние като бяхме сега почивните дни им разправяхме на гърците, да ни оставят 20% от хотелите без пари за нас и да ни хранят, а ние ще им пазиме времето хубаво, щото е известно че Бог е Българин, а те се хилеха и мислеха че се майтапим. :))))) Цяло лято ги гориха пожари и ги давиха наводнения, а сега за нашата почивка едно готино време, слънце, тихо море! Като си тръгнахме, пак ги подкара! :)))))))))))))))))

Аз като гледам точно ваксърите цяло лято ги гори и дави. А при антиваксърите като нас, само по края малко ни забърсва, щото не се е прицелил точно!

Глобално затопляне няма! Ковид също няма! Само рептили и кемтрейлс има по плоската земя!

Затопляне има, номерът е, че не е причината в човешката дейност.

Хуморът ви е неуместен

точно до града има възвишение със стари бункери. па от 2 дена ви говорят че ще има пак същото наводнение - па закарай колата горе. Няма да умреш 2 дена без кола.

Да, защото ние сме били много "милостиви" и "добрички" по време на войните. За такива зверства, иазвърешни от техни съселяни-войници спрямо местните хора, са ми разказвали баби и дядовци, че и днес ми настръхват косите.

Ама не е хумор - голи факти са! ;)

хич няма. ти имаш точни данни от блогърски сайт и дисертация на темата.

Украйна също се води свърталище на антиваксърите. По вашата логика Путин е господ, така ли?

Има по-интерсни новини за Гърция "Des moutons en fugue dévorent 270 kg de cannabis" За дебилите ще преведа: Избягали овце погълнаха 270 кг канабис Оригинала на: https://www.tvanouvelles.ca/2023/09/28/des-moutons-en-fugue-devorent-270-kg-de-cannabis

НАДЯВАМ СЕ БИЕНЕТО НА КАМБАНИТЕ НА МЪРТВО ДА НЕ УТИХНАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 100 г......КАКВОТО ПОСЕЕШ-ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ ГРЕШНИ ГРЪЦКИ ДЯВОЛИ В АДА ДА ГОРИТЕ ЗАЩОТО АЗ БЯХ НА КОСЪМ ОТ СМЪРТТА ЗАРАДИ ВАС НЕЩАСТНИ НАРКОМАНИ И ИДИОТИ

Ти къв дебил си само.