Ким Чен-ун накара командирите на ВМС да плуват 10 км

Върховният главнокомандващ на Корейската народна армия Ким Чен-ун е наредил да се проведе състезание по плуване сред командния състав на военноморските сили.

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун накара командирите на ВМС да плуват 10 км | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С каква личност само си има работа света !!! Как да разчитаме, че няма да изпука някоя ракета този ...

Аз

Абе... идиот, идиот, ама... Колко от нашите адмирали могат да изплуват 100 МЕТРА? Колко от нашите генерали могат да изтръсят 1 километър? Как аз съм изкарал две години казарма и нямам 2 пълнителя изстреляни? Как съм офицер, а в казармата не съм стрелял с пистолет?

Пък у нас ВМФ могат да изпият 10 ракии! Не могат нито да преплуват, нито да изходят 10 км, а и да не се напрягат, че ако се гътнат всичките десетима, оставаме без ВМФ. Корейците може да имат армия, ядрено оръжие и космическа програма, ама ние пък си имаме ракийка, салатка и чалгийка!

Като му дойде времето, предполагам, че и той ще стане маратонец от зор

Сега Станишката да организира състезание на Бузлужда по надяждане с депутатски кюфтета за командния състав на БСП!

Интересно колко от тях са доплували до десетия километър? Съвсем скоро и те ще се научат как да се чупят от "обществена" дейност. Като го гледаме колко е млад колко ли лудории още ще измисли за цялата държава, докато поумнее?

Този направо ме изкефи! И на нашите депутати трябва да им се спретне нещо подобно, преплуване на Дунав без право на връщане, строева подготовка върху минно поле, а за награда новите дискове на Пешо картечаря...

В случая най -важния факт е, че така е проверявал физическата подготовка на командния състав.Това означава ,че и при обикновени условия в армията няма разделение а всички поравно понасят трудностите и натоварванията.Ако не беше така то при този екстремен изпит -състезание едва ли щеше да има някой който да го издържи.

А това странно същество ще участва ли в състезанието ?

като не е накарал командирите от военно-въздушните сили да хвърчат без парашути, пак добре!

Luna0102

Кюфтето що не е дало личен пример в съзтезанието с лозунга " Напред, след мен" ? Това шкембе нямаше да го има и щеше да се пъчи само с грозната си физиономия.

Журналятаааа, ставате смешни с такива статии. Да ви имам проблемите и работата.

тези мили душички, за това им плащат! Не им се сърди, роденият да пълзи не може да лети!

не са ли им разрешили поне шапките да свалят?

чанчил точно на 10 км, а не на 20 например? Това от някоя хамериканска, южнокорейска или от НТВ го разбрахте?

Защо, на тебе май нещо не ти се вярва да е било така, а? Вярвай, вярвай, от тоя севернокорейски комуноид-идиот може всичко да се очаква!

а той е казал:"От американците всичко може да се очаква!" Този не е страшен, страшни са американските престъпници!

А адмирал Нелсон не умеел да плува и страдал от морска болест. Известно е че е губел всички сражения...

с авангардния опит на Българската армия, щеше да накара сапьорите да изровят по 2 Царичини дупки и без извънземно да не се връщат. Ама на - пропущил е!

това , направят ли го у нас , приключваме с вмф .

Като го гледам каква шамандура е...голям плувец ще да е......

Става за шамандура ;-)

ЧУК

Имаше такова нещо навремето и в нашият флот! Дистанцията не беше 10 километраа само сто метра! С дрехите и военните обувки обаче! И не офицери,а само матроси! Имаше и момчета които не можеха да плуват ама пак ги блъзкаха в водата.После ги вадехме,малко поуплашени! Поделението противолодъчни кораби тип СКР си го наричахме помежду си -плаващият дисцип!

Браво, плувци мамини. Може и по 1 торпедо да им вържат и така да торпилират американския флот!

Само Ким може да се справи с политическата класа в БГ-Доган,Делян,Цветан и вся остальная сволоч.До стената и по един откос с шмайзера...но само след като са преплували 10-те километра и конечно-ако са оцелели от акулите.

Не разбрах великият вожд за колко време е преплувал 10-те км? Или е решил да не си разваля прическата?

великият вожд едвам си влачи шкембето

Напротив, като хапне малко бобец, шкембето му го прави непотопяем, а отзад идва реактивната струя, на която ракетните войски завиждат.

Просто е решил да не насажда комплекс за малоценност у подчинените си.

10 километра е абсурд. Пропагандно изхвърляне. Даже един километър е премного, а за 10 километра ще се издавят 90 процента от недохранените и мизерстващи севернокорейци.

Ами че хубаво е направил!А нашите шкембелии пагонаджии дето цицат фантастични заплати от нашите данъци и само преливат от пусто в празно и от време на време гледат да докопат някой долар от "мисии" на подчинените им наемни войници да не би да заслужават голямо уважение?Не дай боже да се наложи да ни защитават!!!

Правилно! Във флота не са необходими ютии.Който може го прави.За останалите над Марианската падина.10 км. вертикално.

Тук май е организиран конкурс за шарани.

Yes!

А самият Кретен-без-Ум щял да плува 20 км сред стадо акули, за да даде пример за комунистическа храброст и саможерства!

Барекоффффф на обмяна на опит в Корея, много ще му отива след обещанията относно армията и казармата..

Другари,да изпратим в в братската СК серГЕИ и Болен да си отслужат военната служба.

Ако на нашите флотски тюфлеци им направят такова състезание означава да останем без флотски офицери ,същото се отнася и за сухо пътните и въздухарите.

Главнокомандващият на Бълг.армия да последва примера на Ким и да организира и у нас такива състезания

Да организира, ама то няма ни флот ни хора. Освен сам да се организира и да поплува 10-км.

Suncho

10км !!! Че те пловината сигурно са са завършили състезанието с подводно плуване, пардон потъване:-) Това не е дистанция за всеки.....

Ким Чен-ун !!!

Ким Чен-ун накара командирите на ВМС да плуват 10 км Разбира се Ким Чен - ун, допълнил че скоростта на плуване не трябва да пада по-ниска от 100 км. в час , тъй като това ще доведе до взривяване на мините вързани около кръста на плуващите.

Защо няма снимки от състезанието?

летателното маисторство и то ли е била с голи ръце на 10 км дистанция.

Малии, от последната снимка тоз тюфлек бая кИбаБчИта и кИфтета е изпапкал, бузките и шкембето растат ли растат.... мамин убавец, пу, пу!

А ТОЗИ "ПРАСЧО"ДА ПОКАЖЕ КАК СЕ ПЛУВА?ПРИ КОМУНИЗМА ТРЯБВА ЛИЧЕН ПРИМЕР!!!!!

коментарите ви са забавни, но поамериканчени:) та нали живеем американ лайв стайл сега... или се опитваме ли знам ли:) ние сме смешните! станахме РОБИ! да не мислите, че русия ще си даде северна корея на южняците=американци и те да са до границата й? или китай да допусне в близост американци? а? та тя им служи като буфер и просто военен партньор с многомилионна армия! вие се смеете, ама севернокорейците, заедно с руснаци и китайци, и далечните иранци са в момента най-мощният военен пакт! хайде подлоги на американофобията смейте се сега! хайде:) 'де ви изчезна усмивката?а? американците опасоха целия свят със свои пактове, ама пак не могат и до половината на гореспоменатия пакт да се сравнят:) наскоро скпаните американци дори подписаха военен пакт с филипинците и к'во пак нищо не могат да направят и такива ми ти неща:) могат само едни на други да си размахват пръст, но и едните и другите никога няма да посмеят да се нападнат, защото това ще е краят!

Suncho

10км !!! Че те пловината сигурно са са завършили състезанието с подводно плуване, пардон потъване:-) Това не е дистанция за всеки.....

От утре никакво ядене,на макдоналдс,кейефси

Ти си за лекар-психиатър имам впредвид

Смешно е това което си написал, щото и ти сам не разбираш, че си противоречиш. Сам го каза: но и едните и другите никога няма да посмеят да се нападнат, защото това ще е краят! Еми тогава, не е ли по-разумно да си развиеш икономиката вместо да наливаш всичко в армия? Котай и САЩ имат силни икономики(двете най-силни), Русия и Северна Корея наливат голям процент от БВП за оръжие и армия, но мизеруват. Е, кой е по-умния? Ти как мислиш?

Ако погледнете статистиката за военните бюджети на САЩ, Китай и Русия, ще видите, че по абсолютна стойност САЩ водят много пред останалите. А процентно спрямо БВП на държавата САЩ и Русия са с еднакви стойности. И едните, и другите дават приоритетно пари за бомби, вместо за рентгенови апарати (тоталният провал на Обамакеър и колапса на руското здравеопазване). Дето се вика, имаме избор кого от двамата големи мошеници да харесваме повече.

И относно мизеруването. Ако според Вас нямането на двукрилен хладилник, две плазми в хола и лаптоп във всяка стая е мизеруване, за голяма част от населението по света критериите са съвсем други. В Адис Абеба мизеруване е доход под 100 долара месечно. В Сюлеймания прагът е 150 долара. Ако отскочите на по 300км от тези градове, числата падат на половина и дори по-ниско. Чисто и просто хората по света имат еднакви нужди, но различни желания.

Тъп, по-тъп, най-тъп, комунист!

Аз мога да ги преплувам,сигурен съм:)

Назначен си.

Браво! Това трябва да се въведе и в нашата армия. Всеки месец целия команден състав от ефрейтор нагоре, сиреч всички тюфлеци не по 10, а по 20 км плуване за заздравяване на физическата способност на тези мекерета.

Трябва да е плуване по гръб,защото само така ще могат да "люпят" семки;-).

Този загубеняк дали ще преплува 10 метра.

Най-добре е да ги накара да скачат от самолет без парашут, това също подобрява бойната подготовка. Още по-добре ще е ако им покаже как се прави, че да не сбъркат...

Прави ми впечатление,че някои подражават на прическата му. Дано стане световна мода, много ми харесва.

Швейцарски възпитаник. Не го мислете Булгарани. Ще плуват та и пушек ще се вдига.

Този пич ме кефи.

Винаги съм искал да имам умен, а не силен командир. Стивън Хоукинг ще го гътнат, че не може да носи учебниците. На к'ъв учен ми се прави тогава?

А, ако някой отплува към Джапония? Така да не ги учи на дълга дистанция

Тая ряпа е голям майтапчия! Следващата дисциплина ще е в Жълто море с порязан крак.Победител -който излезе цял.

Ким трябва да идва по скоро към нас и то по точно при политиците- не само да плуват 10 км но и да бягат 10 км.