Коментари - Водна стихия отнесе път край Ружинци, Бухово под вода, аварийно изпускат язовири (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По време на соца имаше крилата фраза : НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ ПРИРОДАТА . Явно и по времето на т.н. демокрация ВОЙНАТА с природата продължава, защото тъпунгерите са все едни и същи и не са разбрали, че е безполезно да воюваш с някой дето първо е по-силен и второ той самият няма нищо против да съжителствате без да си причинявате вреда един на друг.

Важното е да няма глобално затопляне...

След като е на лице глобално опростачаване на населението всичко друго е само следствие.

Често минавам през прохода Петрохан. Имам спомен от години колко места за събиране на дървен материал от сечищата имаше. И какво чудо е сега. Сече се като за последно. Друг е въпросът дали и как се контролира тази сеч. А пък никъде не съм виждал от години бригади да разкарват и засаждат нови горски площи. И какво се получава? Ние се самоунищожаваме. Тъй, че не само Берковица, или Врачеш, или Етрополе. Тепърва природата ще наказва ( за съжаление нашите деца и внуци) за вандалското и пиратско отношение към нея.

И какво лошо има? Простите туземци не могат да вържат две и две, какво ти пука? Един сече, пет гледат и се правят, че не виждат. КАКВО ТИ ПУКА? Те си заслужават водата, която отнася копторите им. ТАКА ТРЯБВА! Тази земя е скъпа, тя е много хубава и простаци на нея не трябва да виреят. Щом българите не стават и не могат, други ще дойдат. Хората от пустиня правят рай, българинът от раня сътвори пустиня.

Путин е пуснал СУРАта иска за наводни полигонине в Црънча и и Ново село за да НЯМА къде да тренират бойчетата ат НАТО

Важно е да дадем всичко за победата на укрия и Асенчо да продаде земята и водоизточниците на Блек Рок и Вангард. Останалото е по евростандарти, така, че ще си траеме:)

И в с. Реброво (Своге) реката излезе и наводни вилната зона къщите, пътя и дворовете тази нощ около 2ч

Напред, към нови евроатлантически висоти !!!

Путин е. Има една ръждива съветска система от 60те, аналог на хаарп. Но е безаналогова, както повечето руски неща, бивши съветски. Та с тази система се "моделира" климата. Както си иска Путин, така

сте един дол дренки в тоя сайт

В моменто над ЦЯЛА Германия въздушното пространство кипи от ВОЕННИ самолети на НАТО има мега макабно ВВВСучение

Аз не помня по Тошово време да имало такива чести наводнения. Нещо не е наред в сегашната държава.

за климатичните проблеми? Аре стига филми бе хора. Климата се мени яко ако не сте забелязали

Напълно заслужен - с действие или бездействие, резултата е един и същ. Петимен съм за един хубав земетръс с епицентър Народно Събрание, когато всички са на работа . Пречистваща сила трябва.

ми 1020 да викнат може да им помогне.

О каква изненада всяка година по това време падат такива валежи и количества,но това е като с първия сняг все сме неподготвени !!!

Се поемат от кореновата система на дърветата. Когато тях ги няма , водата си ходи където си иска... И така, до края на света.

ПРАВИЛНО СИ ПИСАЛ НО Е ПО СЛОЖНО ..... В КОРЕНИТЕ ИМА И 50% ГЪБИ , ЛИШЕИ , МЪХОВЕ И БАКТЕРИИ .. .. ГОРАТА Е 3 ПЪТИ ПО -ГОЛЯМА ПОД ЗЕМЯТА .... И КАТО Я ИЗСЕЧЕШ ИЗБИВАШ И ЕКОСИСТЕМАТА ПОД ЗЕМЯТА

Кажи го на ония боклуци от НДСВ/ДПС/ГЕРБ

Климатичните инженери бяха всеки ден в небето на България никой не вдигна глава, в събота душевно объркана измет ще се гърчи похотливо под погледа на шалапаткова, никой няма да забележи, какво ли трябва да събуди робски заспалия народ

МАРИЙКА И АКАДЕМИКА ПО ПЕРИЛНИ ПРЕПАРАТИ ... ЩЕ ДАРЯТ НА ХОРАТА В БЕДТСЕАЩИТЕ НАРОДИ ... ПО ЕДИН МЪСКИ ЧИП И ЕДНА БУТИЛКА ВЕРО :))

lu4ka

Да пратим за Усрайна нЕкой лев… па после и нЕкой десен.

ХУБАВАТА НОВИНА ? ... АМИ БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БИЛА ОПИВАНА ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО КАТО ДЖУНГЛА С ВЕКОВНИ ДЪБОВИ И БУКОВИ ГОРИ ... КОИТО ОСМАНЛИИТЕ И ТЕХНИТЕ ЧОРБАЖИЙСКИ РУСАЛКИ ИЗСИЧАТ .... МИСЪЛТА МИ Е ЧЕ ДОКАТО ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ И ЗАПАДНА ЕВРОПА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ ПАК В КАМЕНИСТИТЕ ПУСТИНИ КОИТО СА БИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО .... ПРИ КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ТОЛКОВА СУША, ПОНЕЖЕ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИЯ ЦИКЛОН ЩЕ Е ПО АКТИВЕН

Пясъка от Сахара, се мести в България!

ТОПЛИЯ ВЛАЖЕН ВЪЗДУХ С ПЯСЪКА ... КОНДЕНЗИРА С ВЛАГАТА НАД ПЛАНИНИТЕ НИ И ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ И СТАВА ДЪЖД ..... БЪЛГАРИЯ Е БЛАГОСЛОВЕНА ЗЕМЯ .... ЩЕ ИМАМЕ МНОГО ДОБРИ УСЛОВИЯ СЛЕД КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ

Важно е да увеличим помощта за Украйна. Тука всичко си е наред.

НАКРАЯ НЯКОЙ ГРЕШНИК НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ И ЩЕ ХВЪРЛИ ПЪРВИЯ КАМЪК .... ЗАТОВА БЛУДНИЦИТЕ СЕ КРИЯТ ПО СОФИЯ В ГЪЗА НА ХРИСТО МРАВОЯДА :))

НЕ КОЕ ЖЪЛТОПАВЕТНИЧЕ ДА СЕ ОБЪРКА ПОД СТАТИЯТА ЗА България. Ама нема опорки от ПОСОЛЯ.

пристига с гръм.

Където има язовири близо до населени места няма ли постоянен мониторинг ? Та това е стратегически ресурс на държавата. Всички язовири трябва да са държавни и под строг контрол .

нема. Ако, той е малко.

още 2 седмици под вода после че пекне и че ревеме че ни е жега

Да стискаме палци в скоро време да спрат валежите, не е нормално това

Това магистралата на Бойко Борисов ли е? Дето също е отнесена от водната стихия? Бате Бойко нали щеше да строи магистрали дето никъде ги нема, по-прави и от каналите на Марс! Или по-точно, Бойко смяташе да направи България като марсиански терен? Спаси се хитреца и този път. Докато свърши войната в Украйна. После ще видим...

Руснаците са виновни, мамицата им.

Путин е лично извършил деянието.

Пак ще има аварийно удавени населени места....

Ало Бухово как е? урановият рудник преля ли?

Не е още!Чакаме го днес.

Чудесно е, когато пишете едно и също нещо в статията по два пъти. Това copy - paste сте го усвоили виртуозно

нещо помощ от армията!? Или тя е за фашистите.

За нашето правителство е по-важно да се помага на укро-нацистите. Българите, вълци ги яли.

България се изби да гласува за ГЕРБ и ПП, когато те заявиха, че Украйна им е по-важна. Сега да се оправят сами

и кво? демокрацията отнесе 3 милиона туземеца и унищожи стотици хиляди сгради... некой да се интересува?

Сасипахте я тази държава. Клета маика България. По баи Тошово време не беше така.

Приключи. Въпрос на време да й вземат името и територията

Защо не ни учат да си застраховаме имотите.Веднъж може да се случи,но ще имаме обещетение.И за държавата ще е по-леко.Рекламират се лекарства,а защо не ни поговорят и за застраховане.

Ти купуваш ли си лекарства преди да се разболееш? Като ми отговориш днес колко лекарства си си купил за диабет, защото примерно след 10 години можеш и да имаш, тогава ще ти отговоря защо не си застраховат имотите.

Говориш глупости - в Англия , където почти няма земетресения или други тежки бедствия почти всички застраховат и презастраховат !/ дори и по-бедните/ Тук има 2000 лева за море и телефони за над 1000 лв на цялото домочадие всеки , но няма едни 40 лв за най-елементарна застраховка ? После гледат с кравешки очи дали ще даде държавата / т.е. -от данъщите на другите - не , няма /

Аз не оспорвам смисъла на застраховането, просто ти дадох пример с лекарствата. Сега ще ти обясня защо не застраховат, защото те никога не са ги купували тези имоти, а са им наследствени. В момента застраховки имат само имоти, които са купени с ипотека. Затова и никой не застрахова в БГ.

Застраховането е престъпление заедно с лихварството! Не случайно банките са основните играчи в застрахователния бизнес. Вместо държавата да осигурява пострадалите, предлагаш ВСИЧКИ да си п лащат на ЧАСТНИК за да може "евентуално" да помогне при бедствие. Философията на застраховането е престъпна спрямо обществото. На практика е помпане на капитали от нямащите, също като ТОТО2 - първо теглене. Собствениците на имоти в Ружинци едва ли имат пари за сладолед, камо ли за застраховка.

Застраховката не е лошо нещо, ама дали застрахователя ще плати полагащото се обещетение. Хората ме застраховат, защото нямат вяра на застрахователите.

Дами и Господа , Другарки и Другари - тук ключовата дума е " изпускат язовирите " ,ТОвА е причината за наводненията и щетите . Адвокати и дела , гадовете мръсни !

Няма Язовири в Стара планина под врьх Мургаш!

Да се следи внимателно в София положението, тя е важна, 2 милиона са тук- там, Бухово, Мухово, Пичковци е без значение

гр.Бухово е в гр.София!София-град,8-ми район!Унуфрий!

Реката излезе от коритото във Врачеш преди час.Има много наводнени къщи.

Природата ще ви избие всички. Прости уроди, сечащи горите. Всички тия дето реват са секли, купували дърва на черно и хвърляли боклуци в реките.

Не знаеш, но плюеш и злобееш( 80 процентов)...

Като се знае, че ще има валежи, защо язовирите не се пуснаха комтролирано???

Защото в България всичко винаги се прави след не преди....

Щото,мое а не стане-баш при назе!Дьрвени шопи сме всичките!

Като изсичате горите, така ще бъде! Навремето големият келепир от СССР беше, че сечахме и внасяхме дървесина от Коми-автономна република в руската федерация. И пазехме нашите гори непокътнати. Дори се залесяваха нови пустеещи терени. Няма ли гъсти гори, няма и какво да задържи водата. А освен това няма и кой да пречиства въздуха, да преработва въглеродния диоксид в кислород за дишане.

То в язовирите всичките гори са изсечени

Байдън пусна ХААРП над Берковица и Етрополе за да не излезем от НАТО! Проклет рептил и извънземно!!! ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ И СЕ САБУДЕТЕ!

Да са добре

Путин е виновен. Руснаците са гръмнали облаците над България, за да я спрат да помага на украинците :( Без война сме по-зле от Херсонска област!!!!!

Това са циклони, които се формират над Средиземно море и идват на Балканите. Не само у нас вали порой, но и над Сърбия и Македония, че и други държави в региона.

Само ти следиш времето в Европа!Белград е 30'/, потънал!На места до 2метра.Но не си чешат езиците с Кой? е най-виновен!