Депардийо ще прави еководка в Русия

Френският актьор Жерар Депардийо, който е руски гражданин повече от година и половина, ще започне да произвежда био водка.

Обратно в новината

Коментари - Депардийо ще прави еководка в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

hehe...Депатрийо

Браво, Жерар!

Аз

Свинете, затънали до шия в собствените си говна, подали си зурлите през оградата на кочината и квичат ли, квичат... И няма как иначе, щото а са се прибрали, а са се удавили в каквото са си натворили сами... Пък всяка година Коледата си иде по график...

ТИЯ ПРАСЕТА ИЗПЪЛЗЯХА ОТ КОПТОРИТЕ 1944!ДОКАТО НЕ СЕ ВЪРНАТ ТАМ ВСЕ ЩЕ СМЕ ЗЛЕ!

зa тaкивa предaтели кaто "бегеецa"-мaлко история : някогa когaто турските войски ибкръжили В.Търново дълго време нямaли успех в превьемaнето му,нaкрaя един предaтел им отворил врaтите нa грaдa срещу обещaни две торби злaто ,когaто си получил нaгрaдaтa,понеже бил aлчен зaпочнaл дa се пaзaри зa още,тогaвa синa нa султaнa,който комaндвaл турскaтa aрмия кaзaл :" дaйте му нaгрaдaтa достойнa зa един пррдaтел " и един от пaшите му отсякъл глaвaтa с ятaгaнa !!!

този някой си е бил Лазар Коенкапиш? едно такова много "нещастно и преследвано" племе- чети Вазов - жидов гроб..иглей да не урадисаш на масов жидски вой...

Не се чуди нa тaкивa кaто " бегеецa" - те и роднaтa си мaйкa бихa предaли зa жълти стотинки !Обaче мерзaвците и предaтелите никой не ги увaжaвa,дори тези нa.който служaт,зaщото те утре ще предaдaт и тях,при първия удобен случaй,тaкивa освен презрение не зaслужaвaт друго !

Когaто кaьвaме "гермaнски aвтомобили" по порaзбирaне се имa предвид "Мерцедес БМВ,Фолсвсген" освен aко не сме.нaпрaвили изрично уточнение,че стaвa думa зa "трaбaнт"нaпример или другa евтинa и неизвестнa мaркa.Имa си зaкони нa лексикaтa,които явно си пропуснaл в училище !

Тоя в ред ли е? Вес едно да произвежда цигари от екологичен тютюн, поливан с планинска вода и т.н. Продажник!!! Така се отплати на страната си.

То ми е ясно че имa подстaвени лицa кaто "бегеецa" ,a мa поне дa им сменят псевдонимa от време нa време , че тaкa излaгaциятa е пълнa , a и не лошо мaлко дa ги огрaмотят,зaщото дa нaпишеш ,че рускaтa водкa,едно от нaй-реномирaните питиетa нa светa дето предимно се изнaся зa Зaпaднa Европa се прaви от отпaдъчни продукти трябвa дa си тъп и негрaмотен нa квaдрaт.Модерaторе,прaтете си сътрудниците нa курс по грaмотност и общa културa,от все сърце Ви го препоръчвaм.Приятен ден !

Ами руската вадка има повече от сто марки и разновидности. Вероятно е някой оттях да се правят и от отпадъци. Водката е едто от най-вредните питиета, което е съсипало руската нация. Реномирано, но изключително вредно питие е.

Той е голям артист, но това е благодарение на Франция, която му даде тази възможност. Иска да бъде богат, много богат! Иска да има онова, което не е имал като дете и си продаде гражданството, за да не плаща данъци. Отиде в държава, където за това малко "предателство" ще му дадат да прави водка. Както и да я кръстят обикновените хора ще я наричат "водката на предателя"! Може да я кръсти "Безотечественая". За алкохолиците е все едно какъв спирт си сипват, както за него е все едно какъв гражданин ще е, стига да има много пари. Осъдително ли е да продадеш гражданството си за много пари, защото много от нас избягаха, за да имат поне поносим начин на живот и плачат за България, но не могат да направят крачка назад. Има разлика в този свят на лицемерие и господство на най- долните лъжци и убийци.

бегеец и баи ТОШО ТИ ДАДЕ ПЕСПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ А ТИ СТАНА ПЛАТЕН ХАМЕРСКИ МДИОТ

Той е голям актьор благодарение на себе си и нищо общо с политиката

помнете ми думата след около 25 години русия ще една от наи предпочитаните държави за емиграция тя вече е залята от емигранти от бившите съветски републики както и от голям брои висококвалифицирани специалисти от западна европа и америка.

Емоционалната ти ерекция е на път да премине в словестна еякулация!

Водката е чист спирт - C2H5OH и е тплкова чист, че е все тая от какво е направен - от петрол или от смокини. Основната част от водката в Русия се произвежда от достъпна и евтина за Русия суровина - дървесина (отпадък от дървообработващата промишленост). Така че производството на ЕКО-?!?! водка е безмислено.

Приказвай си глупостите, че водка Белуга си е чист спирт, това е едно финно и класно питие.

Руснаците на ли си имат под десет имигранта си обгрижват, много яко. Тоя дебел олигофрен винаги ми е изглеждал елементарен и прост, а бе точно като редови руснак!

За глупака малко факти: "Руската служба за извънредни ситуации изгражда лагер в Москва, в който трябва да приюти около 1 400 нелегални имигранти".

В Русия по официална статистика има най-малко 12 мил. незаконни емигранти.

ТО ДРУГО ОСВЕН ВОДКА И Г.З В РУСИЯ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, ХАХАХА

ТО ДРУГО ОСВЕН ВОДКА И ГЪЗ В РУСИЯ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, ХАХАХА

VIPER

Произвеждат вибратор като за теб.Нарича се "Топол М "

Бай Ставри

Той е за предатели като ТЕБ. Аз съм обикновен европеец

И сега си ги представете тези двамата на по бутилка еко водка танцуващи казачок. :)))

НЕ ПУТИНОХУЛСТВАЙ, ФАШИСТ, ХАХАХА

Депардйо и Путин ще седнат на по литър-два-е, не повече от 3-4 литра водка Путин срещу водка Депърдйо

ти по добре се притесняваи турция да не анексира кърдяли !

...ЕКО-водка на Депардийо братушките преди да се посерат от пиене,поне ще се ...НАПЪРДИЯТ...

.

Работил съм на строеж в Русия и помня,че се продаваше долнопробна водка, евтина, наречена "водка - трепач" и разбира се много руски пиянки си я купуваха защото за тях не е важно качеството а количеството за същата сума....

Недей русофобствай.... всички знаят, че Россия водката е чиста и Путинка, а руснаците не са алкохолици и не пият по време на работа! Това са фашистки, хамерикански лъжи!

Много сте ми смешни русофобите. Първо се обаждате в дир-а да ви подложи някаква смешна статийка за Русия и после се втурвате да лаете. Разбира се, от това печелят всички. Много е важно читателят да знае как вървят инвестициите на Депардийо в Русия... очевидно дори по-важно от резултатите от срещата на БРИКС. Съюз представляващ половината от населението на земята и икономиките с най-голям потенциал. Резултати като примерно създаването на алтернатива на МВФ или алтернативната световна валута или осъждането на използване на сила в Украйна, ...

Всички бриксови държави са известни с едно - милиарди в тях живеят под прага на бедността :D Та Индия ли, та Китай ли... или негрите в Южна Африка или Бразилия... ами в Сибир как е? Топло? Две неща със сигурност има в изобилие в БРИКС - население и мизерия! В коя от бриксовите държави би отишъл да живееш веднага?

Като питаш, трябва да знаеш поне половината от отговора. Иначе се излагаш точно като сега. Средна месечна заплата в евро. Русия: 713 EUR Бразилия: 679 EUR Китай: 509 EUR България: 413 EUR

Зъл дух, твоят коментар е удобен случай за един анекдот. Отиват песимиста и оптимиста да продават обувки в Африка. Песимиста казва-тук няма пазар, защото хората ходят боси. Оптимиста казва-прекрасен пазар, тука всички хора са боси. Та и за страните от БРИКС. На тях принадлежи бъдещият голям пазар, защото има голямо незадоволено търсене. И се очаква висок темп на догонващо развитие. Я ги виж китайците как лапат, когато разбраха, че към гарнитурата трябвало да има и пържола.

Депардийо като е ставал руски гражданин, едва ли е знаел, че Путлер ще анексира Крим. Ще е интересно да прочетем мнението му по този въпрос.

Bell

В страна на алкохолици, с какво друго да се занимаваш х) Монополът на газа е взет. Поне дай да правим водка, докато и това не монополизират х)

Ееее, не! Това просто не е истина! Путин ще развива приятелски отношения с Куба, Жерар Депардийо ще произвежда еководка в Русия... Да бяха направили сценарий за кинокомедия нямаше да е такъв голям майтап и купон какъвто е наистина!!! Апропо, да попитам: Каква е разликата между обикновената водка и така наречената "еководка"? Нали и двете се произвеждат от житни култури? Може би еководката е от руска пшеница, за разлика от другата водка, която е правена от ГМО? ХА-ХА-ХА :-))

ТЪПОТИЯ БЕГЕЕЦ

VIPER

Русия е много над нивото ти столипиновски m..л..не смей изобщо да я коментираш..гледай да си платиш тока на енергото

СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КОЙ БЕШЕ ДИЙН РИЙД?А ПОМНИТЕ ЛИ КЪДЕ И КАК ЗАВЪРШИ ЖИВОТА СИ?ТОВА ГО ЧАКА И ТОВА ПИЯНДЕ КОЕТО ИСКА ДА ПЕЧЕЛИ ПАРИ НА ЗАПАД ПЪК ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ НА ПУТЛЕР!!!

VIPER

Това "пиянде" е достигнало висоти , които ти наркоман и алкохолик никога няма да стигнеш

ЗАЩОТО РУСКИТЕ ОРКИ СА СПРЕНИ ПРЕЗ 1945 ГОДИНА ПО СРЕДАТА НА ЕВРОПА!ИЗТОЧНАТА И ЧАСТ ПОЕМА ВСИЧКИ РЕПРЕСИИ НА ОРКИТЕ!НО ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ.СЕГА ИДВАТ НОВИ ВРЕМЕНА И ТАКИВА РОДООТСТЪПНИЦИ КАТО ТЕБ ИЛИ В СИБИР ИЛИ ЩЕ Е НУЖНО НАИСТИНА ДА РАБОТИТЕ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТЕ!!!ОТНОСНО АЛКОХОЛИЗМА В РУСИЯ ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ Е НЕЩО НОВО ЗА ТЕБ!!!ТОВА ЧЕ ДЕПАРДИЙО СИ ПИЙВА ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНОТО СЪЩО НЕ Е КОЙ ЗНАЕ КАКВА ТАЙНА!

Вярно е, постигнало е, затова е живо доказателство за възможността човек да падне тежко от високото! Да стигнеш дотам да се прегръщаш с Путин...ами падение си е!

ЗА БЕГЕЕЦА ВСИКИ ПРОРУСКИ СА ПИЕНДЕТА А ХАМЕРИТЕ ГЕЙЧЕТА

По една случайност животът ми се свързва със спомени за Дийн Рийд, като статист се снимах в един епизод в студио Бояна, филмът беше "El Cantor (1978)" Беше фин човек, много деликатен, професионалист, още се пазя един епизод от филма.

В ДОБРОТАТА НА ЧОВЕКА ОТ КЪДЕТО Е ДОШЛА И ЗАБЛУДАТА МУ НАВЯРНО ОТНОСНО СЪВЕТСКАТА СИСТЕМА!ВАЖНОТО В СЛУЧАЯ КАК ПРОПАГАНДАТА НА ТАЗИ СИСТЕМА ИЗПОЛЗВА ТОЗИ ЧОВЕК И КОГАТО ТОЙ ОСТАВА РАЗОЧАРОВАН ОТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ТУК И РЕШАВА ДА СЕ ВЪРНЕ В ЩАТИТЕ УМИРА ПРИ СТРАННИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!!!ТОВА ИМАХ В ПРЕДВИД КОГАТО СИ ПОЗВОЛИХ ЛУКСА ДА НАПРАВЯ АНАЛОГИЯ С ИСТОРИЯТА ПОКРАЙ ДЕПАРДИЙО!

Същество, което бяга от Родината си, защото не иска да плаща данъци на обществото, коет го е създало ????? А писин иска от чизмарските богаташи да си изтеглят парите от Запада и да плащат данъци в москалия.

VIPER

Като гледам 2.5 млн не искат да плащат данъци на обществото в България..

ми що не пишем колко са велики всичките тези 2.5 млн. както за това пиянде, напускащо Франция, за да плаща по-малко данък? Егаси идиотските сравнения дето вкарваш !!

Говорим за данък в размер на 75%!!! Не мога да разбера що за хора подкрепят такава комунистическа мярка. Що за пародия?!?! Тези, които уж подкрепят Запада и всекидневно плюят по Русия и по Депардийо, не осъзнават, че човека бяга от неподправения френски ултракомунизъм... 75%?!?!?!?!

Данък в размер на 75%!! Това си е чист комунизъм!! Как е възможно хората, които подкрепят Запада и всеки ден плюят по Русия и по Депардийо, да не одобряват поведението на човек, който бяга от комунистическите закони на Франция? Типичен пример за двумисълта (разбирай шизофрения), за която говори Джордж Оруел. Не е лъжа, че Депардийо е създаден от френския народ, но днешния френски комуно-арабски халифат няма много общо с истинските французи.

гледам бая бунаци имало у вас в БГ-то))))

щом е приятел с Путлер - може да отвори и ресторант, да прави водка и каквото си реши друго. Това е едно от необходимите условия в путлерова Русия да се прави бизнес и всичко да върви по мед и масло. Иначе идват ония..по-големите братя на нашите мутри ама като от 90-те години, още с анцузите дето бяха, и го ''съветват''...а накрая си се прибира във Франция, както майка го е родила :)) Отишъл за "Волга", а се върнал с Олга, както гласи поговорката : ))

И ВЪВ ФРАНЦИЯ И В АМЕРИКА ТРЯБВА ДА СИ ПРИЯТЕЛ С ПРЕЗИДЕНТА АКО ИСКАШ ДА ПРАВИШ ГОЛЯМ БИЗНЕС - ТИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ МИЛИОНИТЕ ГИ РАЗДАВАТ НА ГОЛТАЦИ :)))

ми не ..не трябва да си приятел с президента за да имаш милиони в САЩ. Това е една от основните разлики с Русия, затова и САЩ ги трошат финансово и икономически руснаците както си искат :) Прочети историите на стотици и хиляди (много) успели хора в САЩ и тогава плямпай. Гледал си ти САЩ само на картинка май ..от Гугъл...

VIPER

Путлер ако иска може да ти подари Крим.Ама понеже си голтак , ще ровиш по кофите и ще подсмърчаш..

Странно, до оня ден путлеровите зомбита, като теб, разказваха, че Крим бил на Русия, сега ти ми казваш, че бил директно на Путлер и можел да го подарява :)) Всъщност няма как да подари нещо, което така или иначе не е негово, нито пък на Русия, и ще си го върне на собственика му рано или късно, като му очукат крадливите пръстенца със злия прът!

НЕДЕЙТЕ С ТАКИВА НОВИНИ - РУСКОФОБИТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЗВЪНЯТ В ПИРОГВ :)

а бе тия хохлите са не само прости а и долни жалки същества.А НАШИТЕ ПОДЛОГИ ЩАТСКИ НИ ДУМАА ЗА САММИТА В ФОРТАЛЕЗА.БРИКС КАЗА СБОГОМ НА ДОЛАРА

""БРИКС КАЗА СБОГОМ НА ДОЛАРА"" - казал чушки ! Щели да предприемат нещо, да се ползва независима световна валута по някое време. Ама те знаеш ли от колко години ''предприемат'' нещо ? СССР поне от 50 години все се мъчи да каже сбогом на тоя пуст долар : ))) А накрая се срина СССР :)

Ivan Nenov

ТОВАПК Е БЕГЕЦА ! НА ПРОПРОАМЕРИКАСКИЯ ОЛИГОФРЕН НЕ МУ ИСКА НОВИНАТА ОТ БРАЗИЛИЯ ДА Е ВЯРНА НО СОРИ БРИКС ПОКАЗА ЧЕ ДОЛАРА НЕ ИМ НУЖЕН И МВФ (КРАДЛИВАТА И ДОЛНОПРОБНА С НАХАЛНИ И БУРЖУАНИ ОТРЕПКИ ) НЕКА СЕГА ДА ФИНАСИРА УКРАИНА КОЯТО Е ОТДАВНА ДЕФОЛТ ХХА--ХХА--ХХААААААА

ЧУК

Докато руснаците си пийваха водката в Ангола -ето какво се случваше пред очите им- В тубето kuduro zouk em BENGUELA Angola (Group dances KANDIMBA)

Глегайте и теглете от тракерите: Кухня1 Кухня2 Кухня3 Кухня в Париже P.S. Много са готини Новият Сериал: Париж в Ресторане ;-)

Моята еко е от джанки и ..шекер!?

Тоя колега като гледам, сам шся я изпива водката с разредител еко вино!

Е, той кога успя да я изпие нормалната водка?

Умен човек и знае какво да цени. Само келешите, които като видят нещо зелено и си мислят че е долари заминават в щатите. А то там каквото латино гето е станало си е съвсем добре за серсемите. На точното за тях място са си.

А за метрото на рашистите, което Бог порази поради украинската инвазия, кой ще съобщи ?

VIPER

Бог порази и нашия влак преди три дни , но затова мълчиш

Върху Българската Комуна Бог отдавна е положил ръка, като върху жертвено животно. Бедствията!

може да злорадства при човешко нещастие!

свидомите че ги видим зимата ...що е назалЭжене се е юнак! да ти прилича на едни други смешници съседи?))))

Жорко Пардьов предпочете руското пред френското гражданство!

VIPER

Данъците са по-малки :).Парите движат света.Капитализъм !!!

Да! Точно защото Русия е богата капиталистическа държава, където се живее добре, данъците са ниски, черният хайвер се яде с черпак, филе от сьомга с размер сорак последний и марковата пиячка е налична в нужното качество и разнообразие, а и рускините са красиви. То затова и постната пица се омете натам!