17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как така по команда всички медии които направиха пари на гърба на Асанж и след това го забравиха, сега се сетиха изведнъж???Значи се готви нещо значимо в световен план:))))САЩ да не вземе тихичко да заебе Украйна???

е едно от най-позорните неща, на които съм бил свидетел през над половин вековния си живот! А съм бил свидетел на много позорни неща!

:)))И ти за 50 и толкова години живот продължаваш да вярваш,че това да имаш свободата да говориш и свободата на словото са едно и също!?:)))

Асанж е противник на демокрацията и евроатлантическите ценности, така, че не се е занимафал с никакви разследвания а вражеска пропаганда. За такива като него него не може да има никакво снизхождение.

ЕДИН ДЕМОКРАТ, да публикуваш истината за зверствата на САЩ, това вражеска дейност ли е?

Демократе, кога стана циганин, кога ти почерня гъза.

Да ама той е преследван либералнодемократичнио, а това е модерно и редовно днес.

направо не мога да повярвам! , че "Гардиън", "Ню Йорк Таймс", "Монд", "Шпигел" и "Ел Паис" са излезли с писмо в защита на Асандж. САМО ЧЕ КЪДЕ СПАХА 5 ГОДИНИ? Защо не го написаха преди 5 години, когато Асандж беше затворен в едно посолство в Лондон и изолиран там?

Комунисти, сър

ИСТИНАТА

кви комунисти бе?! Ню Йорк Таймс ли са комунисти? Или Шпигел, който постоянно пише срещу Русия и срещу Путин. Нали уж Асандгж е руски агент?

Ако тоя хамстер беше пуснал така военни тайни на раZZия или Чайна, вече шяха да са го почерпили с Полонии или разфасовали в някой китайски хамбар за резервни части! ХИ ХИ ХИ САЩ - истинска ДЕМОКРАЦИЯ!

Ми да. Така си е. Няма да го черпят Полоний. Ще го тикват в затвор с максимална сигурност за 175 години. Демокрация,

Асандж си е руско шпионче! Трябва да изгние в пандиза! :))))

А -НЕВАЛНИ- КРАДЕЦ НА 6милилона евро

Както и ти

ето и педерасчето дето трие просто доказва за пореден път, че свободата на словото е само химера в тая диктатура на дебилните психопати. Бог с нас Бог с нас

ето и педерасчето дето трие просто доказва за пореден път, че свободата на словото е само химера в тая диктатура на дебилните психопати. Бог с нас Бог с нас

На всеки нормален човек е ясно, че САЩ искат да му отмъстят.

дълбоката държава унищожава всеки опит да се въведе истинска демокрация на териториите ѝ. това, което върлува, като управление не само в сащ и ес е най-жесток вид диктатура на хунтата с милиардите и техния юдео-масонски извратен нов световен ред, педофилен ред на безредието, беззаконието и смазването на всеки мислещ човек. това, че има "избори", на които може да се избират само продажните ви марионетки не значи "демокрация", лузъри нещастни. отворете учебниците по история, за да видите в коя част на кан-ализацията е се оттекоха всички опити на психопатите да завладеят света. сорос, ротшилд и клаус шваб. вашата империя ще се сгромоляса точно пред очите ви и това ще е чудесно събитие, а след това ще пукнете с изкривени от злоба, изкочили изнавън очи, сатанински лица. Оставете Асанж да живее на мира бе ваксинатори изроди, родени от инцеста. защото вие също ще бъдете преследвани. има от Кой! Бог с нас

ами вие знаете ли изобщо какво е публикувано в уиклийкс. рашаните биха ли се в ирак, те ли се гавриха със затворници в абу граиб, те ли имат гуантанамо, те ли се биха в либия. те ли бомбеха сватби, избиха собствените си журналисти с дронове... това сороските ебалници сте много тъпи говеда. водят ги на заколение, а те се радват гейувете тъпи и прости. военната помощ, която обещаха майкопродавците включва и войници. цигани и турци няма да се бият в украина. само гледай да не получиш повиквателна да се биеш за зеленскиия психопатин, че това, че си педераст не те спасява. Бог с нас Бог с нас

Това са МЕЧТИ за човек надяващ се на някаква нормална справедливост в този свят ! Докато обаче единственото което интересува хората са парите и властта всичко си остава една УТОПИЯ ! Не случайно е казано , че " Ако нещо не може да се купи с пари - Се купува с много пари .." ! Справедлив и нормален свят е възможен единственно при следващ етап на ЕВОЛЮЦИЯ на човечеството - Нещо , което никой не може да каже дали и кога ще стане - Дотогава сме роби на долните страсти както е било и преди хилядолетия - Не сме мръднали нито крачка напред освен в технологично отношение , но това няма нищо общо с ЕВОЛЮЦИЯТА ,защото ТЯ е ДУХОВНО и НРАВСТВЕНО РАЗВИТИЕ ! АКо това някога се случи , то тогава няма да има нито нужда от оръжия , нито от войни , защото моралът на хората ще бъде на съвсем друго ниво !

прав си. но ако се оставим да ни донабутват в блатото, което тези създадоха, ще потънем по-бързо от динозаврите, чиято съдба очевидно си е избрало човечеството. Бог с нас

Както вече споделих - Това е въпрос на ЕВОЛЮЦИЯ - Процес който нито можеш да обясниш , нито някой ще иска да те слуша , ако не е готов да го проумее или да платри цената ! Цялото Христоиянство е основано именно върху основата на тази Еволюция , духовно израстване и осъзнаване - Да виждаш някакъв ефект от всичко това ! Хората се хвалят , че четат и препрочитат Библията и какво от това след като не разбират нито дума от всичко написано в нея и пак са водени от алчност , злоба , завист , лъжа и омраза ! Човечеството е жестоко - А не би трябвало да е така , или поне НЕ ако е еволюирало достатъчно ! Много пъти си мисля , че именно затова дори и да има други цивилизации те НЕ искат контакт с нас , колкото и ние да се опитваме да осъществим такъв , ако изключим вероятността , че сме експеримент именно на много по- развит разум и затова ни се случва всичко това !- Кой знае ?!

Време е да бъде освободен и лекуван. Аз подписах нотата в Интернет.

Ако ще и палец да сложиш по петицията все тая - Важно е чии интереси е натъпал и кого е разобличил - Мантрите за "свободно слово " е опиум за раята , която ако не слуша може да изяде боя , както се случва в момента на много места по света !

Идеята е да служи за назидание на всички, които вярват в прокламираните "западни" ценности - демокрацията е САМО за тези с властта - останалите - да си налягат парцалите и да бачкат, че крадитните карти трябва да се погасяват

"В царството на лъжата истината е порок." Какво тук значи някаква поправка?

Корупция, дипломатически скандали и шпионски афери в международен мащаб. ДЪЛБОКАТА държава. :) .... "Дори и сега, през 2022 г., журналисти и историци продължават да публикуват нови разкрития, използвайки уникалната СЪКРОВИЩНИЦА от документи." Наистина е СЪКРОВИЩНИЦА. :)))

Нали само РУСИЯ ПРЕСЛЕДВА НЕУДОБНИ ЖУРНАЛИСТИ....

Така мислят само тези сектанти , които повтарят мантрата за " демокрация" и " свободи " като папагали , защото са достатъчно прости за да ги излъжат с едни банани !

Така е защото " демокрацията " ти ЗАБРАНЯВА да чуеш друго мнение и НЕ те съветва да имаш свое такова ! Ако случайно някой изрови някоя кирлива риза и се разчуе , се смята за подкопаване на " ценностите на прават вяра " , но ако това се случи при противниците е ДИКТАТУРА и НАКЪРНЯВАНЕ на СВОБОДАТА на СЛОВОТО - Библията можеш да я "тълкуваш "по много начини !

Асандак е като Навални Само че Навални се пише политически а той е крадец на пари 6милилона .