17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЕЦ-ове под стената и на долу са на червени принцове.

В района имаше огромни наводнения и бедствия наскоро а язовирът пресъхва!!!!!! Как става това???? И кой го източва??

еее, това вече е прекалено! борисов веднага трябва да подаде оставка! веднага!!

Ток тряа се прай! Ток! Ало, колеги от редакцията на Дир.бг, абе вземете напишете на кого са 3-те малки и 2-тата по-големи вец-а след Копринка бе! Какво се правите на срамежливи? Частните вец-чета е.ават майката и точат язовирите в България!

"производство на електрическа енергия" Е тук е разковничето! От там идват и свсичките ни беди с безводие и празни водоеми. Много мутра се захвана с тоя бизнес, много нещо. И действат само както те си знаят - изцеждане до дупка, прибираме парата и хората да го духат!

Кой източи язовирите?

спираш да правиш ток и нямаш проблмеи...

Викайте рроф Овчаров от тинята стърчат 2 ЦАРски ЗЛАТНИ коресници,златен тракийски царски шлем,златво копие,златен царски трон

Не се ли показа античният град Сефтополис, архиолозите да го изровят докато няма вода.

В момента вали поне в София. Цяло лято валя, а не като предни години 3-4 месеца без дъжд. Едно от най-студените лета отмина. Не като преди със седмица с по 40-45 градуса. Така че отговора вероятно е, че е източен.

Питайте корумбашев.... Той знае отговора

Дъждовете в Казанлък са много по малко отколкото в Западна България.Тук Юни, Юли и Август беше страшна суша.И това се повтаря всяка година от последните 6 -7.

А при нас в Казанлък въобще не валя,даже при наводненията в Карловско тук само праха едва обра.Такова сухо лято отдавна не е било Валя все на северозапад и запад,тук нищооо.

Ццц, къде го сега Баце Еднокнижния да бъде посочен като едноличен виновник за пресъхването на язовира!

Гарантирано от червените,лилавите и гърбавите олигарси ......

То е ясно, точат го за ток. В случая, наблюдението на обема на язовирите става от МОСВ и май те не са си свършили работата и носят отговорност за това.

От наводненото село Богдан до язовир Копринка са 50км по въздух.

ама голямата вода се изля в Стряма, а Копринка се захранва от Тунджа, която минава през Калофер, не през Карлово и нищо не е закачила от наводненията

Сега е моментА, не за апартамента, ами да се развенчае митът за огромните сомове с еййййй такова око!