Два скандала белязаха 9-часовите дебати по вота на доверие

Два скандала се разиграха по време на дебатите по вота на доверие към кабинета. Първо Цецка Цачева отстрани депутата от БСП Драгомир Стойнев, който не искаше да слезе от трибуната, и обяви 30 минути почивка. След това тя изгони Емил Василев от РЗС, защото заля с чаша вода друг депутат.

Обратно в новината

Коментари - Два скандала белязаха 9-часовите дебати по вота на доверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще обясните поскъпването на парното с 57% през декември?

Какво направи Бойко нека излезе пред България и каже .Обрече българските майки обрече бъдещата нация на българия обрече българския пенсионер в нищета в мизерия и то не виждана досега и на всички тия им липсва ШЕНГЕН.Кека се засрамятБългарските граждани разчитаха на ГЕРБ но уви но нека не забравяме ще дойде ден когато пак трябва да разчитат на пенсионерите а тогава трябва да се замислим малко по вече.

кики-мики-бърборики-дрънколики...

Много добре съм го видял, пич! И лъжеш, та пушек се вдига. Тия измишльотини с насилственото изземване ги разправяй на другиго.

Може ли някой да ми обясни следния парадокс - очевидно, една от позите, които ГЕРБ-ерите и техните клакьори не просто заемат, а и яростно натрапват на останалите (наред с "борци срещу престъпността", "борци срещу корупцията", абе въобще на всякакви "борци".... ;)))) е тази на "антикомунисти"! Та, кажете ми, моля, на какво отгоре декларират това, при положение, че: 1)вожда и учителя им е доказан член на БКП; 2) сигурно 2/3 от депутатите им са бивши ченгета, развивали кариерата си преди 1989 г., а тогава празно нямаше - всички бяха членове; 3) не знам за нито един ГЕРБ-ер, лежал в затвора или поне развивал антикомунистическа дейност преди 1989 - тогава, когато това беше опасно; 4) всички са я "развивали бизнес" по време и на царя, и на тройната ламя, и изведнъж се сетиха, че комунистите са кофти и не спират да го повтарят, защото очевидно нямат какво друго да кажат Спирам с вече многократно задаваните въпроси, за да не досадя! Нямаше и да питам тези неща, ако вече не ми се драйфаше от малоумници, които на всяка смислена (или не чак толкоз) забележка към настоящото управление отговарят само с "ууу, комунисти, свърши се вашата" и прочие прозрения... Кое се е свършило, бе, смешници, като баш комунягите - неразбиращи от нищо, но пък верни до гроб на вожда си; неумеещи да управляват с убеждаване и мисъл и затова управляващи с насаждане на страх; заклеймяващи мнението на всеки инакомислещ; подкрепяни от маргинални партиики (преди "БЗНС", сега - "атака") и... да не продължавам, но има и още, та БАШ комунягите са на власт!? П.П. За сведение на първосигнално реагиращите, ще поясня, че винаги съм бил и ще бъда убеден антикомунист! И затова никога няма да съм гербер...

БКП създаде много блага и активи в БГ, БСП-ДС разграби тези блага и тотално върви срещу народа си !! с 120 ЕУРО минимална заплата...ГОВОРИМ за ГЕНОЦИД !!

Не е нужно толкова дълги обяснения. То е ясно какъв си. Ама ако си мислиш, че някога циганинът ще дойде на власт, просто забрави, антикомунистчо!

янето ще се изказва ли? нали заради неговите тъпотии е цялата тази сага и е хубаво да си каже каквото му е на сърцето....

Янето така крещя, такива глупотевини говори, че всички го гледаха с усмивки и непринудени изхилвания по 2-3 пъти на изречение ... Беше последен - сигурно е решил да смае всички и да остави неизгладимо впечатление. Е, остави го. След него говори много кратко ББ и почна с "Е, алтернативата я видяхте, аз няма да се спирам ... ", след което размаза СДСтата до стената с няколко точни приказки. Много коректно, но много хладно - по всичките ви условия сме направили точно това, дори повече, това го казвам за вашите избиратели, за да разберат всички точно каква е политиката на правителството /за Белене, за Набуко и т.н./. Накрая гласуваха, след което БСПто поиска прегласуване ... резил, както обикновено. Но Янето беше неотразим - ако имаше някой нещо да се съмнява за Яневите ментални отклонения, то сега вече никакво съмнение не остана - напълно е наклонен, разклонен, отклонен и БЕЗМОЗЪЧЕН! Неспасяем случай!

благодаря за инфото. не съм в бг и ми беше интересно да разбера този лумпен какви простотии както обикновенно е изговорил.

Господин куха леико, точно там е проблема че перлата не е на пазара, че не е развита да бъде конкурентна и БЪЛГАРСКА .

"В това време премиерът Бойко Борисов напускаше залата и за малко също да бъде опръскан."... Той се е опръскал, да не кажа олял в л...а от горе до долу, та малко вода само щеше да го поизчисти... Боклук работа е всичко, и вота и останалото. Жалко за нас, нормалните хора, които нищо добро не усещаме от великата политика и на тези сегашните и на предишните...

Абве ти към нормалните ли се причисляваш...

Еи какво ако не ни приемат в Шенген.Аз предпочитам да се оправи икономическата ситуация тук, отколкото да ни приемат където и да е и пак да сме без пукната стотинка в джобовете.В Шенген се ходи с пари все пак! И приеманетона Евро-то не ние необходима.И живото доказателство за това е Гърция,а по късно и Португалия .

Германия потвърди ветото си за влизането ни в Шенген. Поредния пирон в ковчега на тиквения герб! Какво от това, че Волен Луфтханзата имал доверие в пожарникаря, след като Германия, Франция и ЕНП не му вярват и го отсвирват по всички правила!

какво разбираш ти от шенген бе мухльо. наясно ли си с какви предимства ще се ползваш ти в случаи че българия е член на шенген? да не си мислиш че ще можеш да си миткаш из европата като клошар или ще те вземат на работа е така само защото сме членки на шенген. колкото и плюсове да има едно влизане в шенген толкова и минуси, даже много хора виждат повече минуси отколкото плюсове. и наясно ли си какви задължения ще има държавата като граница на шенген.

Няма проблеми със Шенген брато! Важно е такива като ВАС да отвеем и отсвирим (не забелязваш че надницата дето ти я плаща бкп намалява - няма пари нещо майМ-:-))))))

Финансист си има и той е доста добре познат в САЩ-С.Дянков. Но и той не би могъл да запуши ничия уста поради простата причина , че големият отлив на инвестиции поради кризата в света, ни "приземи" най накрая и ни показа че целяият този "висок" стандарт" в последните няколко години на строителният бум се оакза "балон с въздух" които най накрая се спука.И за съжаление ни остана само реалността -такава каквато е в момента-висока безработица,инфлация и все по голяма пропаст между цени и покупателна способност на хората.Каквито и мерки да вземата управляващите няма как да налея тези липсващи вече пари на Инвеститори в икономиката ни.Ето това са фактите-всичко друго е популизъм и празни приказки на различни политически формации.

И понеже хората нямат пари и сме първи по застаряване и смъртност строим стадиони,спортни зали и български Лувър.Както тъй наречения цар правеше едни беседки и чешмички и алеи за срещи...

е и, какво да правим - да чупим пръсти и раздаваме пари които да изхарчим в моловете за да вдигнем вътрешното потребление, което на следващия ден ще изсе... в тоалета, вместо да се строят магистрали, спортни зали и др. или може би да правим денонощно бебета като циганите и да се наредим за детски от държавата. отиваи тренираи за да не загубиш форма на гладкия си мозък!!!!!

Защо правителството остава да атакуват постоянно за тези 2 милиарда. Аз като чета новините за България, виждам че чуждите инвестиций през 2009 са били 8.5 милиарда еуро, а през 2010 са само 800 милиона ! това е разлика от 8 милиарда почти. ДДС на тези 8 милиарда липсващи чужди инвестиций не са ли точно тези липсващи в бюджета 2 милиарда? Къде са финансистите в този кабинет който да опонират качествено и да запушат устите на крадливите комунисти? Тези 8 милиарда ЧИ е ясно къде бяха инвестирани, в недвижими имоти основно !! Омръзна ми да слушам за тези 2 милиарда липсващи в бюджета ! 25% от БВП на БГ беше изкуствено създаден с плащания от банки на кредит ! ТОЗИ ОБОРОТ ИЗЧЕЗНА СЪЩО през 2010 ! БАНКИТЕ ЗАТВОРИХА КРАНЧЕТАТА ! ДДС от този синтетичен оборот също изчезна ! ГЕРБ СА ГЕРОЙ ЧЕ УСПЯВАТ да се справят със ситуацията благодарение на желязна дисциплина въведена от нетолкова компетентен но много честен и принципен Б.Борисов! Народа е най зле в момента, защото правителството отказва да имитира държавни облигаций и да прибегне до кредитиране от вън ! Ще затегнем коланите, за да не задлажняваме повече по врене на тази изкуствено създадена криза. Идеята на тази криза е да се изкупят активите на много задлъжнелите на на супер ниски цени ( с 50 % под пазарните от 2007 !!!) и да се раздадат още заеми на правителствата който вие ГРАЖДАНИТЕ НА БГ ще плащате УТРЕ с ЛИХВА ..на същите тези висши банкери който създадоха този грандиозен грабеж наречен ВЕЛИКАТА РЕЦЕСИЯ !! Добрата новина е че 6/2011 Банките ще започнат на ново да кредират и на практика кризата ще свърши ! ЗАТЕГНЕТЕ КОЛАНИТЕ, И ОЦЕЛЕЙТЕ ДО 6/2011! КОМУНИСТИТЕ ЗНАЯТ ТОВА и искат да свалят правителството прди това...защото ГЕРБ ще напрявят много за БГ и след това те Ще отидат на бунището ..този път завинаги !! ГЕРБ ще увеличат пенсийте и разходите след това когато парите дойдат ! А те дойдат..защото толкова много се напечатаха...за тези 2 години!! ПЛАТЕНИТЕ МАНИПУЛАТОРИ от БСП на този форум да МЛЪКНАТ и да спрат да лъжат !

Кризата май точно финансистите от САЩ я заформиха и я стовариха на гърбовете на народите за да плащат за гениалните им схеми ...Много интересно как един път пишеш за " ние" ,а пък като е за заемите ,ние става на "вие".За това най-добре давай акъли на тях, при които си,а пък нас ни остави да се давим сами...

дано те прочетат червените кратунковци и се засрамят поне малко от себе си! но се съмнявам да притежават чувство за самокритичност.....

От тоя ли никакъв емигрант да се засрамя бе? Не се чуваш какво искаш от мен!

НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СИ ОТ ТОВА КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ. Тези 8 милиарда чужди инвестиции през 2009 представляват само осчетоводени , но не и реално съществуващи инвестиции. Премера с дупката на АЕЦ Белене е показателен как за документация и проект стигнал до една дупка за жаби НЕК е платила един милиард лева. Тези пари впоследствие се вкарват в цената на тока който плащаме. Подобен е и грабежа от ЕРП-та и комуникациите, където се показват като документи инвестиции които или не съществуват или цената им е с пъти по висока от пазарната. РАЗБИРА СЕ ТЕЗИ ИНВЕСТИЦИИ ГИ ПЛАЩАМЕ НИЕ ОБИКНОВЕННИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ С НЕРЕАЛНАТА ЦЕНА НА ТОКА , ЕНЕРГОНОСИТЕЛИТЕ , ВОДАТА И ВСИЧКО ОНОВА КОЕТО ОТ ДЪРЖАВЕН СЕ ПРЕВЪРНА В ЧАСТЕН МОНОПОЛ. В тази схема инвестицията на дъщерната фирма се осчетоводява като разход и "заем" от базираната в чужбина фирма майка. С този ход се избягва плащането на каквито и да е данъци на държавата. ПО ТАЗИ СХЕМА ОТ ИДВАНЕТО НА ЮПИТАТА НА ЦАРЯ ДО СЕГА СЕ Е НАТРУПАЛ БРУТЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ НА ДЪРЖАВАТА НАДМИНАВАЩ АСТРОНОМИЧЕСКАТА СУМА ОТ 37 МИЛИАРДА ЕВРО !!!! За съжаление Борисов и правителството му не си мръднаха пръста да ревизират "инвестициите" съпоставяйки ги с осчетоводените еквилибристики на "инвеститорите".

Тук ВСЕКИ говори врели-некипели а никой не коментира от какъв зор този ДЕПУТАТ започна да чете това писмо, което се оказа няма нищо общо с вота на доверие да беше си събрал журналистите и да им прочете писмото а не заради него да стават безредици в парламента.Вината също е и на Цецка Цачева която трябваше да му отнеме думата.А за този който плисна чашата нямам думи такива хора нямат място в народното събрание.

ще гласувам отново с две руце за боъко борисов,ако се наложи!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този, дето плисна чашата, вчера обяви гладна стачка. И понеже за него това е истинско изпитание, днес - вече 24 часа гладен, беше изкукуригал много силно... ха-хи-хо! А другият чете писмото, щото няма какво друго да говори - ако забелязахте, министрите говореха с цифри и факти, няколко от ГЕРБерите - също, като тази жена, дето я бяха предложили за министър на земеделието, но тя се отказа... Т.е., хората, които работят, си личат по конкретните и смислени приказки, а другите - лаладжиите - по крясъците на някакви лозунги, пазарни философии, съчинения за схеми, драми, циркове и чудесии... и как всички им предлагали много пари, за да гласуват така или онака... Върхът на това бяха Петър Димитров с бисера за цървулите и Янето с цялотостното си изпълнение в кресчендо из операта "параноя"... Затова и този чете писмо - щото няма какво друго да каже, а имаше минути за изказване, и нали трябва нещо да разправя на хората по кръчмите, за да го изберат пак някой ден ... това са ни дупетатите - повечето от тях са за резил, но такива са и техните избиратели, и затова циркът е голям.

Kozl ,точно така . БСП за сега остава единствената партия, други партия няма. Това което се нарича сега на хоризонта партия?+ , не е нищо повече от производно на БСП. БСП използва старите структури и идеологията на БКП да създава електорат, който пазеше идеологията на старата БКП. БКП беше партия с мощна идеология, която издържа 50 години. Идеологическите партии са най-издръжливи и ако идеологията градивна и създава блага, става масов опиум. Също идеологическите партия израждат свои подобия, заразени от нейния идеологически опиум. Така БСП роди в прехода всички останали партии, използващи лъжата ,че е носител на идеологията на БКП.. БКП беше много градивна партия, тя градеше, създаде индустриална България, даде хляб, труд жилище, стандарт на всеки, нямаше бедни( нито богати), увеличи човешките ресурси на България до 8,5 милиона 1985 г .Но партията сама си изяде главата с подържаната ретроградна политическа система, с една партия, която се изживяваше в държава и имаше в ръцете си цялата власт, с неизменен политически елит и един вожд цели 50 години -Накрая последния елит на Лукантов и сие , смачкаха и унищожи идеологическия и облик, превърнат партията корпоративна бизнес партия на няколко олигарси получили богатствата си с използване властта на партията да краде пладнешки от другите, , а с унищожителната си социална политика ликвидира възрастовия електорат партията, който пазещ идеите на старата БКП. Сега едисвния път е ликвидиране на БСП с м нов, мощен, идеен, конкурент, който да и отнеме рехавия електорат и да не я допусне повече в НС като по този начин и отнеме цялата политическа власт.

Вчера си говорех с приятели че нашите не са бият в парламента затова пък се плискат с вода абе дечурлига да им подарят по едно водно пистолетче и да си правят водно парти.

Боже!!!! Децата в Детската градина ще се сбият. Днешният цирк е срам за България. Продължавайте, за да се посмеем още малко. Винаги съм смятал, че хората които ни управляват са най-доброто от народа и защитават интересите му. Но уви.... Голяма грешка. Последните 18 месеца наблюдавам как група престъпници защитават своите собствени интереси. Явно този кокал е много голям.

Същите хора които подкрепят ГЕРБ сега с радост преди години биха подкрепяли Сталин или Хитлер.Убедих се че мозъкат им е тоталитарно промит.На тях им е нужен ВОДАЧ а те са стадото нямат нищо против а даже се радват.но може би след толкова години тоталитаризъм не са виновни но пък са напълно достойни за съдбата си

Е ТОВА Е АНТИХРИСТЪТ. НАГЛО И БЕЗСКРУПУЛНО ОГРАБВАНЕ, МАРОДЕРСТВАНЕ НАД НАРОДА ОТ КОМУНИСТИТЕ И ВСИЧКИТЕ ИМ ТАМ ДЕРИВАТИ. КЪЛНАТ СЕ В ДЕЦАТА СИ ЗАЩОТО НЕ ВЯРВАТ В БОГА. ТОВА НЕ СА ХОРА, ТОВА СА САТАНИ.

И в крайна сметка как се развива дебата в парламента? Гласуваха ли вече въпросният "Вот на доверие"?. Имаме ли още правителство или пак ще гледаме цирка с ъс служебно и после избори.

''Тогава Емил Василев се затича през залата, взе чашата вода от трибуната и я плисна към Великов'' - БЕ ТОВА ПАРЛАМЕНТ С ДЕПУТАТИ ЛИ Е ИЛИ ... Е,сори,но в родната България няма май скоро да се прибера да живея,с всеки изминал ден се убеждавам !!!

УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. БОГ ДА ПАЗИ БОЙКО БОРИСОВ И ХОРА КАТО НЕГО. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

Вие надминахте и слагачите на Т.Ж. от едно време. То бива, бива... ама озаптете се малко, смешни сте.

" Вода тук се не пие, водата е за миене " !

от БРИГАДАТА 27души тези сегашните ни оставиха без работа и в мизерия. НЕГОДНИЦИ!!!

Пак добре,че не го е залял с нещо друго!

Гледах го на живо. Tо никой може да докаже дали не имало и нещо друго във водата, я храчка, я по-различни телесни течности ;D

Абе за какви безплатни работи говори този нещастник НКД ?Овцете при социализма вземахме по 150лв,когато сигурно е трябвало да вземаме по 500 и блеехме щастливо,че всичко е безплатно и салама бил евтин.Затова сега внуците ни до девето коляно няма да могат да изплатят този салам.Докато има жив комунист -никакво оправяне няма да има.А те май са вечни.

/тъмбсъп, май френд! * Съобщението ви не беше транслитерирано, тъй като беше написано на кирилица ;)

Продавачка ли си била при социализъма де!???

поредните циркове! Едно време имаше песен "Панаири, панаири..."; имам чувството, че никога не трябва да забравяме тази песен, а вечно да си я припяваме....

Много и некачествени хора нахлуха в политиката и вместо да управляват държавата упражняват просташките си нрави в министерстване, депутатстване и прочие началнически позиции. Как да се оттървем от тях, за да тръгне държавата нормално, да не ни сочат с пръст и обиждат достойнството ни на българи.

КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ИЗЧЕРПАТ ВСИЧКИ МЕТОДИ И ПОСТАНОВКИ ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТОГАВА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ НАЙ-МНОГО! ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ-ЛОШО КОГАТО УМИРА!

Каквото и да пишете все по ясно е следното: 1.Правителствата в последните години на прехода не обслужват БГ интересите, а само чужди такима(американски, руски, корпоративни- най вече). 2."Свалят се гащи" и с е правят безумни отстъпки (Затварянето на блокове на АЕЦ Козлодуй, Псевдоприватизация и др.) за една или друга прищявка на т.нар"ервопейци" . 3.Разби се изкуствено монопола на един монополист за да дойдат на неговото място други такива (визирам ЕРП-тата).Скоро това ще се случъ и в други сектори -БДЖ, Водоразпределителни дружества и т.н.

Тези ожесточени дебати предполагам са за благото и в името на народа??? Браво юнаци. Вие сте нашата гордост.

Тия съвсем са изтрещяли. Всяка връзка с релността е случайна.

Тоя парламент ... Нямам думи ... Приличат на банда освирепели кучета, които се ръфат заради кокала с мръвката ... Има ли там изобщо човек. Защо не дойдат от психиатрията и да ги заберат вкупом. От тия повече нищо не става. Ега ти политиците озверели. Фобос и Деймос.

Когато някой казва истината, не реагирам.Но не търпя лъжа. 1/Българските перални Перла 04 ,05 бяха едни от най качествените ,в сравнение, дори, с тези които сега се продават. Майка ми, на село,и до днес ползва барабанна пералня ,произведена от Елпром през 1959г,при това я зарежада с настърган домашен сапун. 2/Български цветни телевизори просто нямаше .Тези които се продаваха в началото, между 1970 и 1980г,бяха руски -Темп и Електрон. Много по късно се появиха ,за кратко- български В.Търново. 3/Вярно е ,че чаках за "Москвич"- 3 години.Но за сметка на това получих ведомствен апартамент след една година работа като млад инженер. Ток,телефон и парно ,не ми надвишаваха 6лв.-сумарно Не искам да се връща социализма ,но защо само да се очерня.Всеки се е чувствал различно.С фалшифициране на миналото ,няма да направите настоящето по-красиво.

Браво! Определено преди сметките бяха по-малък процент от дохода от сега. Чисто математически погледнато .... е освен ако дохода не е сивичък :)

ТОЧНО така е. Пералня ПЕРЛА О4 си купихме 1977 г и работи безотказно 18 год. След това сменихме 2-3 перални които се разваляха на 4-5 год. НЕКА не очерняме всичко, което е било по соц. времето, защото имаше и много положителни неща, които ние по-възрастните помним и можем да оценим. А тези, които оплюват всичко от преди или не са живяли по това време, или са били ограничавани от режима по някакъв начин. Да не забравяме, че най-вече криминалните елементи бяха репресирани. И СЕГА РЕВАТ.......

Ама и вие сте едни...Седнали сте да обяснявате на лумпанизирани и злобни хора. Истина е това, да. Ама седерастът едно си знае: Кой не е с нас, е гадина и комунист!

Абе парламента - треторазряден цирк, държавата - също. Това е! Само че повечето хора в този цирк ринем клетките и изхвърляме боклука.

какво знаете вие за социализма?Вашите родители са учили без пари на държавна издръжка,на гърба на "мръсните комуняги",студентските общежития и столове бяха безплатни,здравеопазването напълно безплатно,майките Ви раждаха безплатно,а сега в тези болници строени от "комунягите" ,притискат най-безсрамно хората за купища пари,които простолюдието няма.Кому са нужни стадиони и църкви,когато народа тъне в мизерия,не може да се лекува,да живее нормално и т.н.Искат да затрият малките населени места,като закриха болниците,нямапътища,транспорт,ще закриват пощите,отнеха им правото да работят,а сега и да гласуват...

Много сте жалки само как се гърчите в агония - тия, батка, сме ги слушали вече за лошия Боко Мутрата дето дава пари за магистрали и събира данъци вместо да даде по 2000 заплата и по 1500 пенсии, да направи магазините безплатни. Ти тия си ги заври знаеш къде, разправяй на твойта бабичка ...

Де да не знаехме нищо за него, сега можеше да сме далеч по-развита държава, а не опашкари. Ама де тоз късмет?

Другарю полковник от НДК Людмила Живкова - и ние доста работи знаем за социализма също - и за лагерите и за политическата полиция и за принудителните манифестации и за ангарията наречена бригади заради това, че селяндури като теб дойдоха по градовете и се писаха активни борци и вземаха НАСИЛСТВЕНО най-хубавите жилища за смрадливите си домочадия. И не ми хвали "безплатните" образования и лечения. Всичко се плащаше - ниско ниво и некачествено обслужване и безброй привилегии за червени уроди като тебе

Насилствено не са ги взимали. Не мога да си спомня как беше думата(отчуждиха май), беше пред 70-те а аз на 7 години, но ни дадоха два апартамента в в блока на активните борци в замяна на два декара място в центъра - :) Мисля че никое от 4-те семейства, които притежаваха земята не живее вече там. :)

Змията е най-опасна,когато умира...

трябва много да са го изплащили че непрекъснато да вади разни писма и пр. Ама че путк....

не мога да приема управляващи,за които нашите родители са от некачествен материал,изоставени,ровещи кофата за боклук,за да оцелеят и обругани,но нужни ЕДИНСТВЕНО само по време на избори.ББ и Сие да не се надяват,че един нормален и разумно мислещ човек ще гласува за тези полицаи със манталитета на соц.управляващите.Нито се хванаха престъпници,нито се спря контрабандата,правят се само "магистрали",които при първия дъжд стават басейни,за мен това е правителство,което симулира дейност

Ами прав ти път - взимай си парцалите и се разкарвай от България щом не можеш да приемеш. И не се връщай, изобщо тук на никой не си нужен, даже са вредни такива како теб. А и бройката на лошия матреял ще намалее като се разкараш.

Ако такива, които могат да мислят, напуснат България, ще останат такива, които даже не могат да пишат правилно(материал се пише), камо ли да направят нещо.

А зао мен ти си човек който симулира че мисли

Гледаме простаци от трибуната и в последствие искаме в обществото всичко да е наред.Няма как да стане със всичката тази простотия.

Ехххх - СУПЕР :))) Комунистите останаха да се броят на пръсти ... 4-5 тук в дира, дето пишат като за 40-50 , Дачков и Патрашкова. Ама то и Дачков не е , щото той посиня напоследък. Щом вият на умряло, работата отива на добре. Колкото повече чета безпочвени коментари от сорта на "мутра", "яйцеглавия" - толкова повече се радвам! Колкото повече мързеливите и крадливи ревльовци вият и злобеят, толкова по-добре за България. Така, че - не спирайте да пишете, вие сте миналото, а то трябва все някак да напомня за себе си :))

Драги ми Найдене, затова дали една партия е партия се съди по това дали може да преживее загуба на избори и после пак да се изправи. Лесно е, когато си на власт да биеш барабани, ама ако не си какво се случва? На тестът с изгубените избори досега се провалиха всички с изключение на БСП. Фактът е, че всичко в политиката в България се върти само и единствено около тях, цели партии се създадоха без идеологии и мислъ само с идеята ще сме против БСП, но така не става. И Бойко го чака съдбата на СДС и на Царя, сценария си върви глава по глава.

Видяхме ви какви сте боклуци от желязната /тройна/коалиция. Господ да ни пази да не се върнете пак!

Абе, на вас да не ви плащат да седите и да коментирате тука тези, които сами сте избрали? Мързеливци, отивайте да работите!

тва ни е работата

фелдфебели, приятелю, фелдфебели .....някой май не е минал първи клас..... Следователно няма право да гласува,следователно няма право да изразява мнение:)))

Пълен цирк! По-зле от футболен мач. Пълни глупаци!!!

Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи! Спомнете си това като гласувате на следващите избори, които се очертава да бъдат много по-скоро от колкото се очаква.

Така де, на следващите избори категорично ще гласуваме за ГЕРБ за довършване на червените хемороиди като тебе

БРАВООООООО,НАИ-ПОСЛЕ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ...........от което следва че тези който гласувват за тях са.........?

Браво, страхотен изказ... само толкова можете. А да ви кажа, по-добре е човек да е червен и да е ясно, че е такъв, отколкото да си мени боята, както е удобно. Естествено на такива хора не може да се вярва, както се каза те са на принципа: "Аз съм с вас, които сте на власт." Сетете се за кои става дума. Жокер - първият е Б.Б.

Вижте ги тези подсмихващи се охранени грухтели как се подсмихват, че младото камикадзе което са пуснали е успяло да разбуни духовете. Пенсиите ги вдигнахте вие и ги оставихте други да мислят откъде да ги плащат. Така че г-н Стойнев не се прави на много оригинален да искаш решението, с което са вдигнати. Популисти червени! Видяха че държавата полека-лека почна да си стъпва на краката и почна да се въвежда някакъв ред и пак загракаха от глад. Няма! Манджорното свърши за вас! Никога повече БКП/БСП!

точно

е тогава оня горе дето не може да смята за какъв рев говори?

герб е мръсна дума!

И КВО ОТ ТОВА