”Червено” лоби за водни проекти. Ще дават помощи за бедни

Регионалният министър обвини БСП, че нейни депутати лобират за пътни и ВиК проекти, а сега протестират пред КЕВР. Ще има "водни" помощи за бедните, обеща той.

Обратно в новината

Коментари - ”Червено” лоби за водни проекти. Ще дават помощи за бедни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да е поскъпване на водата и тока ще изяде главата на което и да е правителство. Ако не се намери начин да се орежат преференциалните паразити правителството на Бойко ще падне под народния натиск независимо от кой е организиран. Със задържането на цените на водата могат да се справят много по-лесно. Да се замислят, защото часовникът цъка и размотаването не е в тяхна полза.

Министър Нанков незабавно да си подаде оставката защото той не знае дори колко струва кубик вода нито в София нито в другите градове щом говори че колкото и да е увеличението кубик вода нямало да нарасне повече от 90 стотинки! Как може да има толкова елементарвни министри които говорят безотговорно!

А, концесиите, концесиите, бай Волене...?! Водата,златото, тока....

85% загуби на вода официално. Ето от къде ще дойдат парите за всичко. Но се иска да не се влага а само да се вземе.

ще давали били помощи за обеднените от тях. комсомола, ми вие сте гнусна измет бе!

Когато дупетати, министри, кметове, общински съветници и прочие избираеми, бъдат избрани като такива полагат клетва. Хубаво е тая клетва да се пуска по масмедиите поне всеки ден. Защото се кълнат в името на народа, че ще работят в негова полза! Но, като седнат на удобните кресла започват да работят за собствена сметка и за далаверите на една шепа хора!!! Докога управляващите ще работят срещу народа, който ги е упълномощил да работят в негова полза ?!? И докога ще ги търпим тия нагли и алчни копелета ?

СВИНЯТА и....водата...

Вчера беше тока,днес е водата,утре ще е въздуха..

Овцете трябва да се стрижат редовно,като преди това им се хвърли малко зелена тревичка да рупат.

Значи да оставим крадливите французи да крадат, а държавата да дава помощи и да им компенсира кражбите. НЕ! Ритник на крадливите французи.

Вън крадливите французи от "Софийска вода". Иван Иванов - Костовиста - на бесилото!

водата-кладенчовата...

Това е паралелната игра, в паралелната държава, на паралелната престъпна партия и БСПдирастията като цяло. Заклеймяваме асфалта, после протестираме за дупки, заклеймяваме санирането, после ревем за него, заклеймяваме, водния цикъл и пречиствателните станцииq mfi.e , после ревем за качеството и цената на водата!! Но най интересното е, че заклеймяваме приватизацията и капиталистите, а няма БСПеераст да не е участвал и крал от нея, като господарката си Импексовата лъжлива и миризлива курабия. Все пак дон Луканов, назначи стотина червени фамилии, за капиталисти, феодали и олигарси, тип Свиняра Гергов, Паргови, Баневи, Дончевци, Гришовци, Венцовци, Станишевци,Овчаровци, Дъбовци, Стойневци, Добревци, Карадимовци, Райчевци, Кънчовци, Гареловци, Червена кокошка като баба Лена и още куп червени мерзавци и техните фамилии.

А бре идиот съдран,какви червени чуми те влекат бре тъпанар.Не можа да ВДЕНЕШ 30 ГОДИНИ КАКЪВ Е ВЪПРОСА,Боклук!!!

Къде скрихте регионАлното идиотче?

Кви помощи бе олигофрен , кой нормален чонек иска да оцелява и да живее на помощи и подаяния . Докога ще грабите м.. ви и айдуци.

В държавата, прочула се с работещите бедни, ще дават помощи за бедни; В държавата, в която броят на бедните расте всяка година и към края на 2016 год. 23% от българите живеят в бедност, ще дават помощи за бедни... Държавната политика на Гражданите от Народната партия е клан-клан недоклан, дран-дран недодран...Могат още... Вчера Андрей Райчев каза, че България била уникална държава - нямало нито 1 умрял от глад...

В същото време се чу по едно време тази година, че Боко Мутрата дал поредния купон в тесен кръг за отпразнуване на ...7-мия си личен милиард (за 3-тия купонът беше през 2014 г.). Неговите милиарди са и от парите за българските пенсионери, разбира се...

Митинги до дупка за актуализация на пенсиите и превеждането им към нормална покупателна способност.Изравнихте пенсиите на тези които не са се огигурявали (няма лошо)с тези който имат по 40 години стаж и пенсии 230 лева.Позор ,необходима е актуализация,но без бунт няма да се сетите за това.Да мрем ли след като откраднахте това което нашите родители и ние създадохме?

Актуализацията на всички пенсии щяло да струва 1.8 млрд. лв. според Менда и затова Дядо Бойко раздаде 50 млн. лв. за най-бедните пенсионери. От сърце!

В момента 35% от всички пари, които изкарва държавата отиват за пенсии. Да ги направим 100% - по-важни хора от пенсионерите и циганите няма. А откъде ще се взимат парите - не е техен проблем!

Оказва се, че КЕВР не може да определя цената на водата, а е гумен печат на решенията на общинските съвети по места. Защо тогава храним тази структура, да я закриват!

Е как без бушон. Без него току-виж изгорял основния предпазител.

Хубавци расли на педи , но много пари взели . Усвоиха милиарди за водни цикли и пречиствателни станции и индианския вожд също за неизползваем канал Панчарево , но тези пари пак би пак ги начисляват в цената на водата .

Боко дано да се задавиш, да ти преседне този тормоз над бедните пенсионери!Жаден да стоиш и да няма кой една чаша вода да ти даде!

Нова булка Нова булка в наше село. Ред сополи, ред сълзи! А народът тръгва смело... караулът да смени. Избори на пролет идат. Май ще трябва още газ... Крадльовците да изринем, чак тогаз ще влезем в час. Птиченце едно не прави нито пролет,ни курбан. Всинца нека да сме здрави Мафиотите в зандан! 20.01.2017г.

Заплатата на шефа на Веолия е 60 бона на месец , и отделно апартамент и вила край София и представителни! Пълни бандити! Изгонени от всички столици като Лондон и Париж.

"Ще има "водни" помощи за бедните" Ще пият по една студена вода. Месечно!

Господа управляващи! С тази политика ще ви се налага да давате социални помощи на все повече бедни. В момента и двамата взимаме средновисоки пенсии, но с повишаването цените на консумативите не е далеч времето, когато и ние ще бъдем бедни. Мислете за целия народ, не само за онези, които по някакви причини са останали с малки пенсии. Имало е разлика във вноските към НОИ, тя обуславя и разликата в размера на пенсиите. Наказвате онези, които са внасяли повече пари, не го ли разбирате?

Докога ще ги търпим тези крадливи циници????

И във София колко ще не поскъпне водата а?По 8лв на кубик ли?Тя Данчето Фъндъкова билета за градски транспорт от 1лв ни го вдигна на 1.60лв за София което ще е дискриминация спрямо другите градове със билет още на цена 1лв,та Водата няма да ни вдигнат олигарсите със 50% на Софиянци.Оставка на Герб.

За мен абсурден е фактът, че цената от 1,60 за билет беше отменена със съдебно решение, но Общината нехае и цената си стои. Що за държава имаме? Да се пренебрегне решение на Съда! И то от страна на административна институция, каквато е Общината. Думи нямам!

Площад На площада! На площада! Днес съдбата се решава! "Долу ГЕРБ!"- днес всички викат, и властта към гроба тикат! Първи май ще е Делянчо, енергиен калпазанчо, а след него пада Цецо дето се прочу с кумецо. Пицко кунките протяга, към резерва на държава! Миро мършата-типаж, тъкмо за екарисаж. Николайчо-сто бели, дипломация- смърди! Аньо армия си няма, лесно поста ще издава. Социалният-безмълвен, бързо строя да попълни! Здравето се разболя, по пътеките -мъгла. Спортният-играл,играл, в олимпийския провал! Магистрали мерим с метър, Лента -всеки километър! Екожложката- ОВОС, бързо да напуска пост! Във транспорта -хаос вечен, от министъра довлечен. В Парламента все комици, провалени политици! Най-отгоре,най-подир Чехълче в борба за мир! Правото ни, съди криво с Черничкия е прогнило! "Буда"- чашата преля и вълната се разля! Смях през сълзи за народа! Долу ГЕРБ! Върви във гроба!