Коментари - Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож | Днес.dir.bg

Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож

Делото ще се гледа от градските магистрати в София, които трябва да насрочат дата за разпоредителното заседание

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож | Днес.dir.bg

Коментари

А стига бе , та възможно ли е такова нещо !? За газова камера е.

ето до какво водят наркотиците.

Какви са тия мърши бе? Плаша се вече. Поне 2/3 от новото поколение биха убили за пари. И около им няма да мигне. Мързеливи, крадливи, бездарни, нагли, смятат се за божества, особено тия родени в Шопия. Газова камера за такива.

Четох коментара на бащата който е изявен културтрегер. Не поддържал отношения с дъщеря си и напълно се дистанцира. До тук с родителската отговорност.

Дръвник, въже, патрон...

Това не бива да се движи в обществото - доживотен затвор, след като нямаме смъртна присъда!

Типичен ЛГТБ отпадък, гласуваш за ПП/ДБ. Шарена червена коса. Безработна. Наркоманка. Вероятно с огромни претенции за наследствен столичен аристократизъм. Егоистка. Вече и убиица.

Затвор? Само харчене на пари. Въже на врата и да плаши гаргите от някое дърво. Типичен ЛГБТ продукт на еврогейщината.

Това чудовище отдавна е трябвало да бъде под запрещение. Можеше да убие още хора. Жалко, че родителите няма да понесат своя дял наказателна отговорност. Мир на душата на Виолета Донева.

Ивет взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на 81-годишната жена, 6 от които засегнали жизненоважни органи. През това време Виолета Донева е била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. И да я убият внучката ще е малко.

Чета и не мога да повярвам, как е възможна такава жестокост и то към баба си!

Виолета беше прекрасна актриса. Изтънчена, красива жена. Социализмът я създаде, западната "демокрация" я уби. По "особено мъчителен начин".

_stankow

Наркотици. Страшно нещо.

Трябва да е в затвора, три месеца, че да се изчистят наркотиците от организма, След това да бъде разчленена за части - на кой му трябва, сърце, дробове и т.н. Няма смисъл тази жена да бъде оставена да създава поколение, да бъде част от нашето общество или пък да я храним 20 години х 12 месеца х 1400лв.

стонкофф , що не заебеш тази западна демокрация и не опънеш платната на изтоки без това тука никай не те бръсне за слива ,даже и ката си с вратовръзка.

по - страшна е кремълската пропаганда.

точно социализмът е създал бащата и майката на този изрод-убиец. Тя е тяхно творение. А ти си болен мозък!

Каква отговорност на родителите. Да не ти се случва в семейството, че ела пак говори за отговорност на родителите при дете или роднина закоравял наркоман. Идва един момент, когато каквото и да направят родителите, ако детето не поиска само не осъзнае, че трябва да спре с наркотиците , нищо не помага. И принудително лечение в психиатрия(въпросната е лежала не веднъж)и принудитлно въдворяван в комуна или подобен цнтър за лечение на наркомани..Само не ми казвай ми да са я гледали , по-собре за да не стане наркоман. Никой не е застрахован, пак повтарям никой не е застрахован от това да зарибят детето му с дрога, на всеки ъгъл е , доброжелателни приятели бол, превенция в обществото,училищата, МВР-то , никаква. .Единственото , което могат да направят в случая родителите на такъв човек или роднина е да го оставят да дари дъното и сам да поиска да влезе в правия път или да умре в някоя канавка като куче. Грешката на бабата е , че не е послдвала примера на родителите й, а я е приела , когато е била наясно , че е агресивна, вероятно краде и и извършва други престъпления за да си набавя дозите.

Че тия 2/3-ти дето можели били да убият някого за пари пак са стока. Какво да кажем за тия, дето биха, а някои и на практика убиват даже не за пари, ами хептен за глупости.

ТЕ В ТВОЯТА РУСИЯ НЕ УБИВАТ, И НАРОКИТИЦИ НЕ ВЗИМАТ И АЛКОХОЛ НЕ ПИЯТ НЪЛ ТЪЙ БАХ ТЪ Ф ЗАГЕБЕНИЯ КЬЛЪФЬ

За мен тая е чисто луда. За психиатрията е

Трябва да се въведе закон за такива създания задължително да се приключват и органите им да отиват за донори.

бъбреци, черен и бял дроб на наркомани не се присаждат. Отпадат. Само сърцето евентуално и то след обстойни изследвания преди това. Медицински стандарт. Евентуално очни компоненти. Кръв и кръвни съставни също не се използват.

Понякога дъртите просто не искат да умрат и човек трябва да вземе Божиите дела в собствените си ръце ...

бабите са като хлебарките, трудно умират

Изключително важно беше да научим, колко е била дължината на острието и дали е била изправена жертвата...

Внучката е била фен на НОИ и е искала да ограничи получаването на пенсия за дълъг период.

Ето тази история трабва да се казва на всеки, който посяга към нещо по-твърдо. Това е завършекът в 80% от случаите. Останалите 20% са или щастливци заради добро стечение на обстоятелствата, или заради здраво семейство! Сега тази какво трябва да я правим! Може би екзекуция тип вагнер, че да не се мъчи - със стреч фолио за стената и пет кила чук в главата. Не за друго, ами при демократичните екзекуции често им дават изсфирясали отрови, та се гърчат 2-3 часа ... което, от друга страна пак не е лошо, но такива хора не осъзнават! Реално най-тежката присъда би била изчистване от тая гадост от тялото и да осъзнае какво е направила, и да живее цял живот с него. Но надали. Според мен мозъчните увреждания са необратими. С ризата с дългите ръкави и на хапчета, толкоз!

Като малък имах много познати/приятели лекета от центъра - все деца и внуци на разни комунистически отрепки и винаги бяха такива - разлигавени, превзети псевдо-интелектуални и с достатъчно парички за да си купуват маркови скейт дрешки и тревичка - повечето завършиха като тази. Пародия.

за да нямат никаква връзка и влияние върху това дете, то те не са я създали още в ранна възраст, докато се формират елементарни възприятия

Нищо я а да й наптавят. Нали вот недосегаемите.

Има ли значение колко точно са ударите?

В началото да взимаш наркотици е страхотно. Всеки знае, че може да се пристрасти, но рискува. Това което хората не знаят обаче е че много скоро започват сериозни психологически проблеми. Има наркотици като амфетамините например които направо те измъчват психически, побъркват те и отключват агресия. Някой хора няма да се откажат и ще взимат цял живот психоактивни вещества. Правете го от време на време защото като изперкате се случват ужасни неща.

Тази не се е смахнала от трева. Тина е имало 100%.

Не съм казал, че е от тревата - просто е разлигавено хлапенце. Като по цял ден нямаш какво да правиш, нямаш грижи за сметки, дрехи и амбиции да учиш и бачкаш - така става.

Всъщност има! Дава ти реална представа що за изрод имаш насреща. Защото ако се замислиш, един-два може и да са непредумишлено, 5-6 вече е предумишлено, над 10 е изключителна злоба, но над 50 вече си е чиста психопатия. То не се ли уморяваш бе? Що за изрод трябва да си прободеш някого 54 пъти?

Синтетичните наркотици и по-специално метамафетамина не прощава на никой

Интересно! Аз пък раснах през прехода и децата на разните бизнесмени бяха наркоманчета, защото тати даваше пари, ама нямаше време за тях. Всъщност в началото бяха тираджиите, после бяха мутрите, след тях бяха митничарите, а сега вече са бизнесмените.

Доста е жалко, че има хора като тази - и то доста в БГ, които имат доста добри възможности за развитие - пари, имоти, сравнително добре поставени родители, но вместо да се развият, те избират пътя на лентяйстването. А много хора от крайните квартали, без грош в джоба, дават мило и драго да имат техния старт. На тази баба апартамента й в Изток, подарен от комунягите, сигурно струва 500лв и нагоре. Жалка история.

м че тя наркоманка бе какви ли са и органите според теб?

Е добре, да - ако ударите бяха примерно 48 или 36 или 25 по-различно ли щеше да е?

Над 59 всъщност означава че или си дрогиран или не можеш да броиш?

Мола дефинирай "да нямат никакво влияние"? Родителско влияние е до един етап, защото всеки родител има влияние над детето си - лошо влияние, добро влияние, но имат влияние. Ако говорите за влияние като положителен пример, или да повлияят на избора в каква среда да движи и какви интереси да има, това отново не е гаранция, че няма да залитне по наркотици или да се поддаде на натиска на съученици и приятели итн итн. Евнтуално, което могат да направят в такъв случай е да напуснат града, да я откъснат от социалната среда и да живеят в пущинака в някоя кравеферма, без социални мрежи итн, и яка работа с психолози. Малко хора могат да си позволят този лукс. Освен това понякога се намесват фактори, които не зависят от никого, доколкото знам въпросната няма майка, това причинява травма и само родителско влияние не помага, за да се преодоле, ако е с по-слаба психика. И ето ти една хлъзгава пързалката надолу, ако не се подхване пак от психолози при първите признаци на самонараняване, или залитане по определени екстремни субкултури. Въпросната се е самонаранявала редовно, рязала си е ръце , вени и тн итн..Това с родителско влияние не се оправя.

Всичко под 20 г затвор за наркоманката ще е подигравка !

Даваш и лесен изход. Нека да поседи 20 години в затвора и да си помисли.

Тц тц тц, свинска работа. Това момиче да убива с такъв хъс, не мисля че ще да е нормална ама знае ли човек!

На такива органите им не стават за нищо.

Може би актрисата изкупва тежка карма.

И как става така, че актриса има апартамент в квартал Изток, който по начало не е бил за простолюдието? Мога да предположа, но по-добре да не казвам.

То има бе. Синчето на корнелия учи в САЩ в скъп университет и започна на високоплатена корпоративна длъжност. Сигурно има и други номенклатурни издънки с блестящо резюме.

Коментари - Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож | Днес.dir.bg

Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож

Делото ще се гледа от градските магистрати в София, които трябва да насрочат дата за разпоредителното заседание

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Виолета Донева застава пред съда, убила актрисата с 54 удара с нож | Днес.dir.bg

Коментари

А стига бе , та възможно ли е такова нещо !? За газова камера е.

ето до какво водят наркотиците.

Какви са тия мърши бе? Плаша се вече. Поне 2/3 от новото поколение биха убили за пари. И около им няма да мигне. Мързеливи, крадливи, бездарни, нагли, смятат се за божества, особено тия родени в Шопия. Газова камера за такива.

Четох коментара на бащата който е изявен културтрегер. Не поддържал отношения с дъщеря си и напълно се дистанцира. До тук с родителската отговорност.

Дръвник, въже, патрон...

Това не бива да се движи в обществото - доживотен затвор, след като нямаме смъртна присъда!

Типичен ЛГТБ отпадък, гласуваш за ПП/ДБ. Шарена червена коса. Безработна. Наркоманка. Вероятно с огромни претенции за наследствен столичен аристократизъм. Егоистка. Вече и убиица.

Затвор? Само харчене на пари. Въже на врата и да плаши гаргите от някое дърво. Типичен ЛГБТ продукт на еврогейщината.

Това чудовище отдавна е трябвало да бъде под запрещение. Можеше да убие още хора. Жалко, че родителите няма да понесат своя дял наказателна отговорност. Мир на душата на Виолета Донева.

Ивет взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на 81-годишната жена, 6 от които засегнали жизненоважни органи. През това време Виолета Донева е била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. И да я убият внучката ще е малко.

Чета и не мога да повярвам, как е възможна такава жестокост и то към баба си!

Виолета беше прекрасна актриса. Изтънчена, красива жена. Социализмът я създаде, западната "демокрация" я уби. По "особено мъчителен начин".

_stankow

Наркотици. Страшно нещо.

Трябва да е в затвора, три месеца, че да се изчистят наркотиците от организма, След това да бъде разчленена за части - на кой му трябва, сърце, дробове и т.н. Няма смисъл тази жена да бъде оставена да създава поколение, да бъде част от нашето общество или пък да я храним 20 години х 12 месеца х 1400лв.

стонкофф , що не заебеш тази западна демокрация и не опънеш платната на изтоки без това тука никай не те бръсне за слива ,даже и ката си с вратовръзка.

по - страшна е кремълската пропаганда.

точно социализмът е създал бащата и майката на този изрод-убиец. Тя е тяхно творение. А ти си болен мозък!

Каква отговорност на родителите. Да не ти се случва в семейството, че ела пак говори за отговорност на родителите при дете или роднина закоравял наркоман. Идва един момент, когато каквото и да направят родителите, ако детето не поиска само не осъзнае, че трябва да спре с наркотиците , нищо не помага. И принудително лечение в психиатрия(въпросната е лежала не веднъж)и принудитлно въдворяван в комуна или подобен цнтър за лечение на наркомани..Само не ми казвай ми да са я гледали , по-собре за да не стане наркоман. Никой не е застрахован, пак повтарям никой не е застрахован от това да зарибят детето му с дрога, на всеки ъгъл е , доброжелателни приятели бол, превенция в обществото,училищата, МВР-то , никаква. .Единственото , което могат да направят в случая родителите на такъв човек или роднина е да го оставят да дари дъното и сам да поиска да влезе в правия път или да умре в някоя канавка като куче. Грешката на бабата е , че не е послдвала примера на родителите й, а я е приела , когато е била наясно , че е агресивна, вероятно краде и и извършва други престъпления за да си набавя дозите.

Че тия 2/3-ти дето можели били да убият някого за пари пак са стока. Какво да кажем за тия, дето биха, а някои и на практика убиват даже не за пари, ами хептен за глупости.

ТЕ В ТВОЯТА РУСИЯ НЕ УБИВАТ, И НАРОКИТИЦИ НЕ ВЗИМАТ И АЛКОХОЛ НЕ ПИЯТ НЪЛ ТЪЙ БАХ ТЪ Ф ЗАГЕБЕНИЯ КЬЛЪФЬ

За мен тая е чисто луда. За психиатрията е

Трябва да се въведе закон за такива създания задължително да се приключват и органите им да отиват за донори.

бъбреци, черен и бял дроб на наркомани не се присаждат. Отпадат. Само сърцето евентуално и то след обстойни изследвания преди това. Медицински стандарт. Евентуално очни компоненти. Кръв и кръвни съставни също не се използват.

Понякога дъртите просто не искат да умрат и човек трябва да вземе Божиите дела в собствените си ръце ...

бабите са като хлебарките, трудно умират

Изключително важно беше да научим, колко е била дължината на острието и дали е била изправена жертвата...

Внучката е била фен на НОИ и е искала да ограничи получаването на пенсия за дълъг период.

Ето тази история трабва да се казва на всеки, който посяга към нещо по-твърдо. Това е завършекът в 80% от случаите. Останалите 20% са или щастливци заради добро стечение на обстоятелствата, или заради здраво семейство! Сега тази какво трябва да я правим! Може би екзекуция тип вагнер, че да не се мъчи - със стреч фолио за стената и пет кила чук в главата. Не за друго, ами при демократичните екзекуции често им дават изсфирясали отрови, та се гърчат 2-3 часа ... което, от друга страна пак не е лошо, но такива хора не осъзнават! Реално най-тежката присъда би била изчистване от тая гадост от тялото и да осъзнае какво е направила, и да живее цял живот с него. Но надали. Според мен мозъчните увреждания са необратими. С ризата с дългите ръкави и на хапчета, толкоз!

Като малък имах много познати/приятели лекета от центъра - все деца и внуци на разни комунистически отрепки и винаги бяха такива - разлигавени, превзети псевдо-интелектуални и с достатъчно парички за да си купуват маркови скейт дрешки и тревичка - повечето завършиха като тази. Пародия.

за да нямат никаква връзка и влияние върху това дете, то те не са я създали още в ранна възраст, докато се формират елементарни възприятия

Нищо я а да й наптавят. Нали вот недосегаемите.

Има ли значение колко точно са ударите?

В началото да взимаш наркотици е страхотно. Всеки знае, че може да се пристрасти, но рискува. Това което хората не знаят обаче е че много скоро започват сериозни психологически проблеми. Има наркотици като амфетамините например които направо те измъчват психически, побъркват те и отключват агресия. Някой хора няма да се откажат и ще взимат цял живот психоактивни вещества. Правете го от време на време защото като изперкате се случват ужасни неща.

Тази не се е смахнала от трева. Тина е имало 100%.

Не съм казал, че е от тревата - просто е разлигавено хлапенце. Като по цял ден нямаш какво да правиш, нямаш грижи за сметки, дрехи и амбиции да учиш и бачкаш - така става.

Всъщност има! Дава ти реална представа що за изрод имаш насреща. Защото ако се замислиш, един-два може и да са непредумишлено, 5-6 вече е предумишлено, над 10 е изключителна злоба, но над 50 вече си е чиста психопатия. То не се ли уморяваш бе? Що за изрод трябва да си прободеш някого 54 пъти?

Синтетичните наркотици и по-специално метамафетамина не прощава на никой

Интересно! Аз пък раснах през прехода и децата на разните бизнесмени бяха наркоманчета, защото тати даваше пари, ама нямаше време за тях. Всъщност в началото бяха тираджиите, после бяха мутрите, след тях бяха митничарите, а сега вече са бизнесмените.

Доста е жалко, че има хора като тази - и то доста в БГ, които имат доста добри възможности за развитие - пари, имоти, сравнително добре поставени родители, но вместо да се развият, те избират пътя на лентяйстването. А много хора от крайните квартали, без грош в джоба, дават мило и драго да имат техния старт. На тази баба апартамента й в Изток, подарен от комунягите, сигурно струва 500лв и нагоре. Жалка история.

м че тя наркоманка бе какви ли са и органите според теб?

Е добре, да - ако ударите бяха примерно 48 или 36 или 25 по-различно ли щеше да е?

Над 59 всъщност означава че или си дрогиран или не можеш да броиш?

Мола дефинирай "да нямат никакво влияние"? Родителско влияние е до един етап, защото всеки родител има влияние над детето си - лошо влияние, добро влияние, но имат влияние. Ако говорите за влияние като положителен пример, или да повлияят на избора в каква среда да движи и какви интереси да има, това отново не е гаранция, че няма да залитне по наркотици или да се поддаде на натиска на съученици и приятели итн итн. Евнтуално, което могат да направят в такъв случай е да напуснат града, да я откъснат от социалната среда и да живеят в пущинака в някоя кравеферма, без социални мрежи итн, и яка работа с психолози. Малко хора могат да си позволят този лукс. Освен това понякога се намесват фактори, които не зависят от никого, доколкото знам въпросната няма майка, това причинява травма и само родителско влияние не помага, за да се преодоле, ако е с по-слаба психика. И ето ти една хлъзгава пързалката надолу, ако не се подхване пак от психолози при първите признаци на самонараняване, или залитане по определени екстремни субкултури. Въпросната се е самонаранявала редовно, рязала си е ръце , вени и тн итн..Това с родителско влияние не се оправя.

Всичко под 20 г затвор за наркоманката ще е подигравка !

Даваш и лесен изход. Нека да поседи 20 години в затвора и да си помисли.

Тц тц тц, свинска работа. Това момиче да убива с такъв хъс, не мисля че ще да е нормална ама знае ли човек!

На такива органите им не стават за нищо.

Може би актрисата изкупва тежка карма.

И как става така, че актриса има апартамент в квартал Изток, който по начало не е бил за простолюдието? Мога да предположа, но по-добре да не казвам.

То има бе. Синчето на корнелия учи в САЩ в скъп университет и започна на високоплатена корпоративна длъжност. Сигурно има и други номенклатурни издънки с блестящо резюме.