Внучката на Виолета Донева остава окончателно в ареста за убийството на баба си

Прокуратурата твърди, че по делото има достатъчно доказателства, в т.ч. и ДНК експертиза, които потвърждават обвинителната теза

Обратно в новината

Коментари - Внучката на Виолета Донева остава окончателно в ареста за убийството на баба си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пита се в задачката - къде е била българската т.нар. полиция? Четири пет години са работили много усърдно да превърнат монмичето в наркоман. Дори няма да се учудя някой от конвоиращите я и сега да я снабдява с нарокотици. Добре работи българската мафия, пардон полиция.

Какъв великолепен човек и актриса беше Виолета Донева и какъв боклук се оказа внучката!

Момичето е превърнато в боклук - от наркодилъри и техните покровители. Два разсипани живота, нейният и на баба й. Нея ще я затворят, но с това няма да се свърши защото в момента други деца биват зарибявани, и утре ще е така, и вдругиден... Докато нашите управници са "на крачка от бой кой пази повече въглищните централи".

Ето ви краварски ценности. По времето на онзи лошият комунизъм имше ли такива отрепки. Още няма и 12ти клас станала наркоманка, сумати гаджета сменила коврата.

Този изрод трябва да бъде пуснат под гаранция и да му се осигури достатъчно силен наркотик за летална доза. Изобщо обществото трябва да насърчава и ако е необходимо да подпомага ВСИЧКИ наркомани в бавното им самоубийства, за да ускори процеса за тяхно и на обществото добро. И моля не ми говорете за детски грешки и кой не бил ги правил - ами аз, например, не съм и целият ми гимназиален клас не ги е правил. И не ми обяснявайте, че ако на един наркоман се помогне да се изчисти от него ще излезе нов Леонардо да Винчи или поне Микеланджело. Бактън от хуманизъм и демокрация!

може би е изразила съжаление за смъртта на баба си, но съм пропуснал

"...момичето има поведенчески изменения, суицидни мисли..", така де, ама не се е метнала от балкона, а е утрепала баба си... Сега и за тежките наркоманчета ли да мислим, отпадъците трябва да са на боклука!

Абсолютно хахо, и завършен психопат. От 14 годишна е на дрога, и щяло да и е интересно в сливенския затвор. Нека тия, дето посягат за първи път към дрогите да видят, що за "хора" ще станат!

Какъв родител трябва да си,че да изпуснеш детето си толкова рано,от 14 годишна се дрогира...

Пази Боже.

Зависи от компанията. Мислите ли, че тя доброволно се е лекувала в клиники? На 100% родителите и са я карали там. Хване ли те тая гадост ... пази Боже. Ако им е едно дете, живота за тия хора свършва. Може би, не знам, ако съм на мястото на бащата щях да почна да гърмя наркодилърите наред, докато ме хванат. Ето това не го разбирам, как, по дяволите, се позволява да ни тровят децата посред бял ден? Това е въпросът.

Чукайте на дърво........ Много такива неспасяеми случаи има, защото на никой не му дреме да прекъсне търговията с наркотици парите от която пълнят бая джобове..

Какво нагло чудовище, същото като убиеца на Милен Цветков - Кристиан Николов. Както и приятелката му. Боядисани, с продупчена и татуирана плът, с безумен поглед. Нагли, нагли, безобразно нагли.

Та защо не е в затвора до живот щом има неопровержими доказателства? Оговор: за да могат таканаречените магистрати да симулират заетост дълго и да си получават тлъстите заплати без да се напрягат.

20 години

Ще излезе след 7. Изтървано дете. Дано да се оправи, но едва ли.